Kizlarimiza noldu boyle? Yanlis batililasmanin toplum uzerindeki olumsuz etkisi bu olsa gerek. Kizlarimiz evlilik disi iliskiler yasamayi, icki icmeyi, sigara icmeyi, vucutlarini sergilemeyi kendini ispatlama, modernlik mi saniyorlar? Tek tip insanlar olduk farkinda misiniz? Kizlar manken gibi duz kaşlar sis dudaklar erkekler herkul gibi kas yigini... Hayat bu degil arkadaslar, medeniyet sadece bunlar degil!
Cevabın nedir?
Kadınlar kendi bedenleri ve arzuları üzerinde karar sahibi olmuşsa bu seni neden rahatsız ediyor. Sen bakire mi kalmak istiyorsun kal, başkası neden seni rahatsız ediyor?
Erkekler kendilerine bakmaya, spor yapmaya karar vermişse. Bu şekilde mutlularsa ve özgüvenleri oluşmuşsa bunda nasıl bir kötülük var. Bu seni neden rahatsız ediyor?
Asıl eskiden tek tip insanlar vardır. Evden çıkamayan , hayata dair hiçbirşeyi göremeyen, hiçbir hazzı yaşama özgürlüğüne sahip olamayan kadınlar vardı. Hepsi de tek tipti. Baba evinden çıkıp, koca evine giden. Oradanda mezara giren kadınlar. Ev işi, yemek ve çocuk bakmak dışında hiçbir niteliği ve hakkı olmayan kadınlar. Hiç bir arzusunu yerine getiremeyen kadınlar.
Kadın denize gidemez, kadın istediğini giyemez, kadın istediğiyle arkadaşlık edemez, kadın cinsel arzular besleyemez.
Bu mu olsun istiyorsun.76 Yorumla- +1 yıl
@Swimfunn İşte kafa bu. Olay sadece sevişmek değil. Kadın'ın sizin gibiler yüzünden nasıl bir hayat sürdüğü. Erkeğin her şeyi yapmaya hakkı varken , kadın bunun lafını bile etse kötü oluyor.
Bu siteye girdiğim hergün hemcinslerin tarafından mesajlarla tacize uğruyorum. Böyle adamlar var diye vaz mı geçeceğim? Asla.
Senin gibiler eleştirecek diye görüşlerimi değiştirecek miyim? Asla.
Canım isterse sevişirim, canım isterse gezerim, canım neyi isterse onu giyerim. Siz ve küflü cinsiyetçi yaklaşımınız umrumda olmaz. - +1 yıl
seksi sevmek başka her önüne gelenle sevişmeyi ya da tahrik etmeyi özgürlük sanmak başka
evet kadınlar hiç bir şeyin farkında değildi o yıllarda ama bugune göre cok daha mutluydular
depresyon stress kelımelerı bıle 1990 larda gunluk hayata gırdı
kımse bu duyguları bılmıyordu ya da hayatında bır ıkı kez yasıyordu
bugunde oldugu gıbı uzun yıllar degıl - +1 yıl
Tebrikler.
Bu yazdıklarına düz mantıktan bakıp bu kız açık görüşlü diye yanaşan ve yazdıklarını farklılaştırmaya çalışan kişiler olucaktır.
İzninle blog' a alıntı olarak ekliyorum.
En İyi Cevaplar
türkiyede modernlik ve gelişmişlik : serbest giyim küpe takmak seks gece istediği saatte dışarı çıkmak :D modernlik anlayışı ve gelişmişlik anlayışı olarka sadece bunları almış bir milletten bir şey olmaz bir şeyde beklenmez :D
70 Yorumla
+1 yılYoo yanlış batılılaşmıyorsunuz, batıda tecavüz çok az ama maşallahınız var müslümanlar olarak kediye köpeğe eşşeğe ördeğe varana kadar. Hırsızlık riyakarlık rüşvet dersen aynı. Cehalet dersen kokuyorsunuz. Yani yanlış batılılaşma da yok doğru batılılaşma da, normal müslüman türk nasıl olursa öylesiniz.
21 Yorumla
+1 yılOr.. p. u kelimesinden sıyrılma yöntemi olmuş kaçıncı yüz yıldayız diyerek yırtma cabaları oro.. p ozamanda orp... u değişen yok aslında namus bacak arasında degil diyenler beyin olsa zaten onu yapmazsın tabiki nesli tukenmedi namuslu olanların illakı bir yerlerde düzgün ahlaklı Müslüman olanda vardır
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
49Cevap
+1 yılKimene yahu? Bu sana göre böyle başkasına göre böyle olmak zorunda değil. Milletin namus bekçisi siz mi kesildiniz? Sanki eleştirenler çok temiz. Kimseye zarar vermedikten sonra isterse bakire olmasın. Sana ne? Ayrıca yaptığın cinsiyetçilik. Bu soruyu erkeklerede yönelt, namus yalnızca kadınlara özgü bir kavram değildir.
41 YorumlaBakirelik bana göre mühim değil;
Kimse kimseyi bakire değil diye yargılayamaz.
Ayrıca kaçıncı yüzyıldayız? Sen bu denli zara değer biçiyorsun lakin,
Zar sadece bir koruyucudur. Bilgi birikim seviyen düşük, sen bayan olacaksın,
Yanı sıra namus tek kadında olmaz. Eşitlik.
Terazinin bir tarafı kalkık, bir tarafı inik olmaz.
Ve unutma bir on yıl sene sonra bekaret kavramı kalmayacak.12 Yorumlaevet maaalesef para her bakırelıgı acar oldu su gece hayatlarına bır akın onun arabası var ama ruhu yok gıbı ruhları baska yerde bedenlerı baska yerde ask ve seks toplumunamı gızlıden donusuyoruz bılınmezama goruntu buu seks and cıty toplumu...
10 YorumlaÖzgürlük ve çağdaşlık adı altında beyni yıkanan , özenti bir gençlik oluşturulmuş durumda. Bekaret bir yana dursun ruhunu bile kaybetmiş onlarca kız bilirim ben...
10 YorumlaMedeniyet dediğin açmaksa canı bedeni desene hayvanlar senden daha medeni
17 Yorumla- +1 yıl
Mehmet akif ersoy diğilmiydi?
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ahmakça yetiştirilen kızlar olursa okul önlerinde bekleyen krolar daha çok mal götürür..
80 YorumlaÖnceden din adına araplastilar şimdi medeniyet adına sözde Avrupalı oluyor lar
Gereken tek şey özüne donmek ama gel de anlat10 YorumlaO yüzden göbeğimle mutu mesut yaşıyorum ben farkımız olsun herkesten :D :D
12 Yorumlasen bunları ne amaçla söylüyorsun? seninde onlar gibi modern olman gerekiyor :) yoksa yobaz ve cahil olursun. avrupalılar bizimkileri görse edep ya hu der :)
30 Yorumlabunun batılılaşmayla alaksı yokk özenti yani şu saçam sapan türk dizilerinden reklamlarındn etkilnp bu hallere geldilr
10 Yorumlaİyi gözlemlemişsin, bunlar yetmezmiş gibi modern takılma ayakları yer bildirmeler farkında olmadan görgüsuzleşmeler ve daha niceleri, kısaca gidişat çok kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbatılılaşma ile ne alakası var yuzunu doguya donmus arap kulturu ıcın delırenlerde bunu cokca yapıyor nerden mı bılıyorum yatıyorumda ondan bılıyorum
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne alaka ya 1980 lerde avrupa hayranlıgı hat safhadaydı ama kızlar daha namusluydu bır yabancı kot pantolon alanın havasından gecılmıyordu
suna kızlar bozuldu desene kızlar bozulunca erkeklerde saldırmaya basladı
eskıden tanımadıgın kıza sızı begendım desen kafana cantayı yıyordun erkeklerde buyuzden bır kıza yanasamıyordu cok kapalıydılar cunku
Cevap sahibi+1 yıleskıden kızlara bu asılmayı yapsaydı erkekler mahallede doverlerdı
şu an cogu pıpısının resmını yolluyor eskıden yapamazdı sapık damgasını aldıktan sonra 10 ay dısarı sokaga cıkamazdı cunku:)
+1 yıliçimdeki tüm düşünceyi buraya dökmüşsün helal olsun kardeşim
11 Yorumla
+1 yılYanlıs batılasma diyelim.
Genellemesek hani bide onların oldugu kadar olmayanlarıda var ülkede her cins insan var sen niye böyle yasıyosun diyemezsin bizim senin yasantına diyemiycegimiz gibi.00 YorumlaSen hayati bildigin gbi yasa canim bizde bildigimiz gibi 😉
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelere Kezban diyorsunuz manken gibi kızlarla takılıp her haltı yiyorsunuz evlenirken bakire kız istiyorsunuz ne diyeyim ki ben
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu soruyu lütfen erkeklere de sor! bekaret sadece kadına özgü bir kavram değildir, olmamalıdır.
52 Yorumla- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yıl#Avrupaî olma işini biz tamamen yanlış anladık maalesef :S
10 Yorumla yanlış batılılaşmadan ziyade özgürlüğün ve modern yaşamla insan ihtiyaçlarının sonucu bence.
02 Yorumlaaile terbiyesi almayanlar ve namus duygusunu içinde barındırmayanlar çok haklısınız. yapacak bir şey yok. ailelerinin ve kendilerinin sorunu...
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. bunu söyleyen bir kız... şaşırdım.. ve soruna gelirsek kalmadı
01 Yorumla
+1 yılben bu yüzden zina yapıcam ztn bakire namuslu kız kalmadı artık madem öyle bende yaparım ödeşiriz başka türlü gavatt yerine konulmak istemiyoru
04 Yorumla- +1 yıl
birisiyle yatıp zevk almak mı yoksa kaşarın tekiyle evlenip gavatt durumuna düşmek mi seçimini yap
- +1 yıl
bence A. en azından seks yaparak özgüven kazanırsın diğer türlü bakir kalarak herkes seni ezik görür bide evleneceğin kız arkadan önden ağızdan yapmışsa vay haline enayinin kralı olursun bütün hayatı enayi olarak geçirirsin ben yapıcam kararlıyım önceden karşıydım ama yok bu böyle olmicak
Dogru erkegi bulamadigi icin hayattan uzak kalan kizlarin kendilerini teselli çabaları vol34
30 Yorumla
+1 yılMalesef kardeşim lar bitirdi hepsini kendini erkek sanan kardeşim lar
00 Yorumla
+1 yılBakireyim
93 Yorumla- +1 yıl
Ayy spk şey :D
Bende hala bakireyim :D din icin falan degil ama. Sebepi var :D
21 Yorumla
+1 yılmaalesef böyle olundu. batı özentiliği var ya işte, asıl adı gevşeklik.
10 YorumlaSorma bacım. Çok kötü oldu ortam. Ben bile bu yaşıma kadar korudum kendimi ama kızlar aşmış
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ağzına ve yüreğine sağlık.
13 Yorumla- +1 yıl
@shrprety engellemne gerek yoktu korkaklar laf söylemekten kaçar Sana haksızsın demedim düzgün oku ama sadece sevişmek değildir dedim biraz mantığınla okusaydın ne demek istediğimi anlayacak kapasitede olurdun. Demek ki anladığın kapasitede cevap vermişsin sevişmenle cevap vermen aynı sanırım ikiside sadece yüzeysel asla derin sebişemeyecek ve cevap veremeyeceksin çünkü sende o yeti yok şimdi daha belli oluyor git aynaya bak ve böylesi manyıksızlığı ben nasıl yenerim acaba diye düşün
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. dindar nesil yetiştireyim derken bakire bırakmadı iktidar
00 Yorumla
+1 yılBu konuda sana katılıyorum Tebrikler
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar sana düşman kesilecek şimdi geri kafalı dicekler sana :/
01 Yorumla
+1 yılherkes internete bakıyor ve şekilleniyor özenti gençler
00 Yorumlakeşke bunu herkes anlasa russya rakip olduk acaip gevşedik ki sorma gitsin..
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılherkesin kendi hayatı ama haklı olduğun noktalar var
10 Yorumla
+1 yılsanane aмnk ha sanane milletin aмının siкinin derdi sizi niye bu kadar geriyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhelal olsun sorun için sana.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılalnından öpüyorum.
+1 yılOt gibi mi yaşasın millet sen öyle yapıyorsan devam et.
17 Yorumla- +1 yıl
Çöp gibi dediğin nedir bir insanın spor yapıp vücuduna bakması mı ? Bundan sizene.. Bir insan aşık ve seviyorsa ve bunu yaşıyorsa bu mudur çöp bundan sizene... Herkes hayatını istediği gibi yaşar hırsızlık mi yapıyorlar hak mi yiyorlar insanlara kötü mü davranıyorlar Hayır mutlu oldukları gibi yaşıyorlar asıl çöp olan sizin düşünceleriniz.
- +1 yıl
@Swimfunn yorumumun altını kirletme işine bak.
- +1 yıl
İşin o kısmı sizi hiç ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez herkesin kendi hayatı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanane ya herkes istedigi gibi yasar. Sen koru istediigim bakiriyeti insanlardan sanane
00 Yorumla
+1 yılBekaretin tek kızlarda olduğunu düşünmüyorum
21 Yorumlaiğrenc bir gelecek bizi bekliyor
20 Yorumla
+1 yılnamaz kılıp kafir öldürmek medeniyet asıl
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlmanyada yasiyorum ama bakireyim :)
412 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTahmin edebiliyorum. Buda fazla kalmadi bizlerden :)
Cevap sahibi+1 yılAma gercekler :)
Cevap sahibi+1 yıl19 :) Bence kücük sayilmaz
Cevap sahibi+1 yılBenim yasimdakiler burada anne oluyor
Cevap sahibi+1 yılTesekür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılTesekür ederim 😊
Cinsellik konusunda 637 cevap paylaştı. e ne yapsın insanlar
tanrılarına göremi yaşasın?20 Yorumla
+1 yılumrumda bile değil gerizzekalılar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakireyim kafam rahat
21 YorumlaVallah sen haklısın ne duruma geldik be..
10 Yorumla
+1 yılYeni kılon ordusumu kurcan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmek istersen : 534 859 3488
01 Yorumla
+1 yılvar demeye korkuyorum
00 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Kıyıda köşede kalmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılBakire misin?
03 Yorumla- +1 yıl
Tuh ya ben seni bak işte kalmış dicektim e allah mutlulugunuzu daim etsin ozaman 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaldıysada yarısı analcı oralci tayfa.
00 Yorumla
+1 yılAz da olsa var
00 Yorumla
+1 yılBüyük insan👍
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen..
10 Yorumla
+1 yılhala var
00 YorumlaHelal olsun bacıma
04 Yorumlavardır kıyıda kösede
00 Yorumla
+1 yılMaalesef kalmadı