Önden ilişkiye girmedim hamileyim diyor?

Merhaba günaydın ben üniversite son sınıfım sınıfımdan bir kızla 1 ay önce ilişkiye girdim yalnız kız bakireyim önden olmaz dedi bizde anal ve oral yaptık korunuyordum yinede kız dün sabah aradı konuşmamız lazım felan dedi buluştuk bana hamileyim dedi ben nasıl olur önden ilişkiye girmedi felan dedim kız spermin vajinama girmiş dedi ama ben onun vajinasina sokmadim sadece korunma olmadan ustunde sürtünme ileri gidip gelme yaptım bana hamileyim diyor ne yapicam bilmiyorum ailesi hamile olduğunu öğrenmiş şu an bildiğin kaciyorum kızdan ne yapmam lazım daha bebekten de anlaşılamıyor babası olup olmadigim dogurucam diyor kızda benden olma ihtimali var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sallama bir olay değil gerçekten yaşadığım ve sokundan çıkamadım daha ben sadece o çocuğun gerçekten benden olup olmadığını veya kızın yalan söyleyip söylemediğini anlamak için öneriler almak için bu soruyu sordu eğer ailem ogrenirse bu olayı eve almazlar reddedeler beni bide çocuğa sahip çıkarlar evlendirirler ailemden korktuğum için ne yapacağımi bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kızla konuştum jinakoga gelmeyi kabul ediyor ama beni çok kirdin beni diğer kızlarla karıştırdin ben senden hiç bir yardım istemedim sen beni o. ospu olarak gordun ben seni sevdim bunu hak edecek birşey yapmadim çocuğun senden olduğunu öğrenince hayatım dan tamamen çık gibi şey ler söyledi kendinden bu kadar emin galiba o çocuk benden ama çocuk felan istemiyorum ne yapicam
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk benden miş ve evlendik :-(
Önden ilişkiye girmedim hamileyim diyor?