Dini nikah kıyıcaz?

İyi geceler arkadaşlar. Öncelikle bu yazıyı okumadan lütfen yargılamayın dalga geçmeyin. Biz sevgilimle dini nikah kıydırmak istiyoruz. Sebebi ise artık benim rahatsız olmam bir yıldır birlikteyiz ve cinsellik yaşıyoruz ve bakıyorumda hiçbir işimiz yolunda gitmiyor evlenemiyoruz evlenicek durumumuz yok onunda benimde çok borcumuz var ve düğün yapmamızda bize yardımcı olacak hiç kimse yok erkek arkadaşımın gıtçrtlapa kadar borçu var ve borcu olan birine hangi baba kızını verir erkek arkadaşımın beni istemeye yüzü yok çünkü kendi öz babası başına birton borç yükledi neyse uzatmim anlıcağınız ne borçtan beni istemeye gelebiliyo ne borçtan düğün yapabiliyor yani sırf bu yüzden evlenemiyoruz. Bana kaçın diceksiniz asla kaçmam ailem böyle bişeyi affetmez zaten banada ters. Ben 23 o 26 yaşında. İmam nikahındaki amacımız kesinlikle ve kesinlikle dinen birbirimzr helal olmak işlerimizin rast gitmesni sağlamak evliliğe gidicek yolda kıyılan bir nikahtan bahsediyorum. Yok sevgli sırf seks için demeyin imam nikahı olmasada zaten seks yapıyoruz ama ben kendimi iyi hissetmiyorum çünkü aevglime bakire gelmedim ondan önceside oldu yeterşnce günaha girdğimi düşünüyorm artk hiçbirşeym rast gitmiyor. O beni kabul etti ve şimdi oda imam nikahına çok iyi bakıyor fkat biz nikahtan sonra saklamıcaz benim ailem hariç herkeze imam nikahlınoldğumuzu söylicez lakin aynı evde kalmıyoruz nikahtan düşermi? ya da bunun hakkında bilgi sahibi olan var mı ( gerçek bilgi sahibi) . Gizli kapaklı dost hayatı gibi değil. Şimdi biliyorumki saçma sapan yorum yapıcaksınız sırf cinsellik için vs diyip yargılıcaksınız ama biz yetişkin insanlarız ve gerçekten evlenecek paramız yok öylede böylede cinsellik yaşıyoruz bizim amacımız helal
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar size soru uzun geldi ee saatte epey geç kafa basmıyor malum türkiyede canım çok sorumdan amaçsız yorumlar yapılmış. Kısacası MADDİYATTAN YAPILAMAYAN BİR DÜĞÜN ORDATA MADDİYATTAN KIZI VERMEYEN BABA OLDUĞU İÇİN GİZLİ RESMİ NİKAH KIYAMAMA= EŞİM OLACKA KİŞİYLE GEZİP TOZMAK YATIK KALKMAK = BİZ ARTIK KORKMAK ÖTEKİ DÜNYADAN İMAM NİKAHI KIYMAK AMA HERKEZE DUYURMAK SADCE KIZIN BABASI BİLMEMEK BENİM SORU = KOCAMLA AYRI EVLERDE OLDUĞUMUZDAN BİZ VAR NİKAH DÜŞMEK?
Dini nikah kıyıcaz?