Kucuklugunuzden beri simartildiniz l. an orasi şişer burasi şişer diye egonuzu şişirdiler
Ölmekzsiniz yapmazsaniz kendinizi kandirmayin igrec varliklar
Seven adam yapmaz demek yanlış olur. Sevmeyen yapıyosa seven niye yapmasın? Kimse yapmamalı bence. Sonuçta bu adam normalde bu şekilde tatmin oluyormuş. Hergün seninle tatmin olamaz sonuçta belki hiç olmamıştır sevgilisiniz sonuçta orasını sen bilirsin, herneyse. Bu adam normalde o şekilde tatmin oluyor şimdi napsın isteği var sonuçta aynı yönteme başvuracak..
Ya bir insan birini seviyorsa baskasina bakarmi baskasini arzularmi? Soyle senin sevdigin kadin baska erkeklere bakip arzulayip kendini tatmin etse canin yanmazmi
Bak o anda sen beyninle düşünmüyosun tamam mı. Kızlarda bu işler nasıl yğrğr bilmiyorum ama bir erkek için cinsel isteğin yğkseldiğinde birine aşık olamn birşey değiştirmiyo eğer o kişi seni sevmiyokende bunları yapıyoduysa yani ahlaki olarak bunlardan sakınmıyorsa o an sevdiğim biri var bunlara bakmıyım demez. Bitirdiğinde pişman olur ama bir hafta sonra tekrar yapar o an engel olamaz. Azgınlık anında aldatır bile seni sağlam iradesi yoksa. Ama bunları geçtim gelip sana söylüyosa izlediğini yüzsüz yüzsüz ayrılman çok normal. Ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim. Bu yaptığı normal demiyorum bak, eper senden önce böyle şeyler onun için normalse senden sonra da izlemesi normal başka bir şey beklemiyodum
- aaaa 😳😳😳😳
- nolmuş noolmuuuşşşş?
- adam p*rno izlemiş 😱😱😱😱.
kesinlikle ayrılarak doğru yapmışsınız. adamı sizden kurtarmışsınız.
bu yaşınıza gelmişsiniz, yetişkin birinin p*rno izlemesinin aldatmayla ya da sapıklıkla değil, cinsel fantazi dünyasıyla ilgili olduğunu kavrayamamışsınız.
Izlemesinde bir sey yok da sana niye soyluyor s*lak
Izlemeside kötü
Ya hepsi izliyor zaten arada ben bile izliyorum. Izlemeleri iyi aslinda kotu bir sey degil cunku yarin obur gun iliskiye girceginde napmasi gerektigini bilmis oluyorlar. Aslinda herkesin bilmesi gerekiyorda abartiyor bizimkiler.
Ben izlemiyorum ve izlemekte gerekmiyor birlikte ogrenilir ogrenilmesi gerekilen seyler film izlemeye gerek. yok gozume sokacak degil herhalde aletini kimse okadar aptal degil
Emin ol cok fazla sey ogreniyor insan onlardan
Gerek yok
iyi yaptın
Cevap
43Cevap
sadece sanamı bakacaktı :) öyle bir erkek bulamazsın en dürüstü en namuslusu bile bunu yapar elinin altında internet diye birşey var burada bile kadınlar kendi fotolarını paylaşıp nasılım diye soruyor böyle bir dünyadan ne bekliyorsunki? sen bunu söyleyince don jon filmi aklıma geldi bence çoğu erkek böyledir doğru değil biliyorum ama biz kadınlardan farklıyız ne yazıkki :) bazen beynimizle değil başka bir yerimizle düşünürüz.
Arkadasim bilgi eksikligin var biraz arastirma yapmalisin erkekle kadin birbirinden tamamen farkli canlilardir kendinle erkegi kiyaslama biraz empati yapmalisin ve ayrica bioimsel gercekleri yok sayamassin erkegin bunu yapmasi gerektigini kanitlayan bilimsel gercekler var arastir bir bunlari sen :D
iyi etmişsin sevindim sevgilisi olan bir erkeğin yapmaması gereken birşey gerçi benim sevgilim yok bende izlemiyorum ama yapı meselesi
En iyisi hele bide sevgilisi olan insan gercekten seven insan yapmaz
Kızım sen anlayamayabilirsin ama erkek üreticidir mast yapmazsa eğer şağa sola saldırır ve kendini tanıyamaz hale gelir tabi niye anlatiyorumki araştırmadan etmeden kendi bildigini okuyacaksın...
Bencede yapmaz... Uc ayda mast yapmayi bile unuttum...
Ama o gitti travestilerle bile yatip kalkan birini secti
Masturbasyon yapmasın mı hiç o zaman daha kotu cinsel istegi artıp sağa sola bakmalar tecavuz dusunceleri artiyor ki zaten masturbasyonun amacida rahatlamadır sen izlemeyebilirsin ama herkes senin gibi olacak diye birsey yok söylemesi sacma ama neden boyle bisey yaptı anlamadim yapiyorsan yap ne soyluyorsun
Beni dusunup yapabilirdi
Sevgilin hayalini kurdugu seyleri baska bir platformda izleyerek kendini tatmin etmis yani bu gunumuz kosullarinda sapiklik degil aksine ihtiyac gibi bir hal almisken senin bu istegin biraz deveyi pire yuzunden yakmak gibi birsey
cıkarın şu at gözluklerınızı gözunu seveyım ne yapsın adama ihtiyac icinde tutup tutup sanamı tecavuz etsin
Cahillik yapmışsın. Ayrıca erkekler masturbasyon yapmazlarsa katın ağrısı olur. Hastaneye yatmaya gider sonu. Bunu dikkate al da burada rezalet olmasın daha. :)
biz hala yasiyoruz :)
Sen izlemiyomusun
Ne güzel
Bu benim icin kabul edilecek birsey degil
Aldatmadir bu baskasini nasil arzular icim cok aciyor
Seni gözüyle aldatmış resmen
Evett
Ya sacma bence benimki asker vee avikca soyluyo izlesin nasin napalim o kadar da abartma erkekleri bubkonuda bizden daha hassas
Her erkek yapar. Yapmayanı arıyor isen yalnız kalacaksın demektir.
Ciddi anlamda beyin eksikliği görüyorum.. Psikoloğa gitmelisin..
Sen bu kafa ile en iyisi lezbiyen ol.
Bu devirde belki bazı kızlar izlemiyor dur o kadar
Beyni olmayıp fikri olan bir organ sende de olsaydı anlardın bizi de işte yok dua et 😃😂😉
Seven adam yapmaz nedir ya? Bu bir ihtiyaçtır. Gidip başka kadınla ilişkiye girse seni aldatsa anlarım ama bırak ta osssbir çeksin. Biraz araştır. Erkeklerin bunu yapması lazım sağlıkları için.
Yapmasi lazim falan degil senin gibi saftirikleri. kandiriyolar iste
Ne saftiriği Allah aşkına. At gözlüklerini çıkar da, elinin altında ki interneti bilgilenmek için kullan.
Prono izleyen kizmodeli
Kesin gerçekte de aldatmıştır seni o.
erkekler ikiye ayrılır: p*rno film izlediğini gizleyenler ve gizlemeyenler
senin gibi sevglm olsa.. olmazda.. hadi oldu diyelim. 3 vakte kadar postalarım seni
Sen manyakmısın ben sevgilimle bile izledim abartma bu kadar :)
Cok i. grenc
yapanı anlarım insanlık hali de utanmadan nasıl söyleyebiliyorsnuz arkadaş enteresan bir hadise
Napalım? Pipimizi mi keselim?
Evet iyi olur
Yapmamalıydı izliyosun bari söyleme demi
Hayir hic izlememeliydiii
bende böyle bişey yaşamıştım soğumuştum
Dünya üzerinde p*rno izlemeyen erkek yok. Sabah bir gün evlendiğinizde ne yapacaksınız? Adam boş boş suratına baksa, hiçbir şey yapmayı bilmese hoşuna gider mi?
Evet gider
iyice bokunu cıkarttınız seven adam yapmaz dıye dıye adam nasıl ıhtıyacını karsılıcak senı aldatmamıs daha ne ıstıyorsun
Siz asil bokunu cikarttiniz erkegiz ihtiyacimiz var diye
Bencede haklisin sen dururken
Ya sendeki beyni kuşa taksalar ters uçar
Seninde beynini pipine takmislar belli
Laf mi söyledin şimdi sen hangi cevabimdan bu kanıya vardın? Bu şekilde devam et inş bulursun hayat arkadaşını
nasıl sapık şeyler
manyakmısın
İzlemesi normal ama söylemesi değil
herkes izliyor neden ayrıldın ki
Bu nasıl bir düz mantık dır ya
Hee bulursun izlemeyeni mal misin nesin bacim anlamadım ki
Bulurum insallah
Çok zor bea
Saçmalamayın ya odun değil erkek o yanındaki
iyi ettin
Aferin👍🏿
sen gay mı arıyorsun erkek mi?
ergen misin yoksa insan değil misin anlamadım
Sen hiç izlemedim yani
Izlemedim
Yuru git yalanın daniskası internet kullancan izlemiycen nette normal bir şekilde takılayım diye yola çıkıyor bir bakı yom başka yerdeyim ama sen hiç öyle yerlere girmezsin
saçma
Siz izlemiyor musunuz.
Izlemiyorum
Doğru bulmuyorum ayrica oyle insanlari izlemek igrenc birsey
Eger beni seviyorsa yapmamaliydi baska kadina bakip arzulamak da ne bu nasil sevgi
Baskasi seni sevdigine baksin istermisin? Vya sevdigin kadin baska erkekleri arzulasin
Evet ama ben kabul edemiyorum
bence sen beraber bakmadığınız için kızmışsın
Gav at
sensin o
Yo sen karini paylasmayi. seviyosu. Anlasilan
ne alakası var konumuzla
Saçma ihtiyacımız var bizim
Yav hehe
Sanki sen izlemiyor sun
Izlemiyorum
Helal olsun
Ne alaka be sende nasıl bir manyaksin