Ben de Yvonne Strahovski ile Iggy Azalea'yı düşünerek mast. yapıyorum nasıl olacak? Özür diliyorum ama Türk kızları da önce selülitlerinden kurtulsunlar ve kaliteli makyaj yapmayı, ojeyi eyeliner'i taşırmamayı öğrensinler. Hanımefendi üyelere sözüm yok onlar lütfen üstüne alınmasınlar.
Utanma cogu ülkenin dövus sanatlari zayiflik ve hiz uzerine kurgulu bak mesela holywood zihniyetiyle cekilmis ipman diye bir film var basrolleri abdli ve ingiliz aktor ve ipman (zayif dunyanin en iyi dovuscusu) kasli fitnesscidan bile dayak yiyo sence bu mumkunmu bu ingilizler kendini üstun göstermek ipmani siradan bir fitnesscidan bile dayak yedirtiyo o adam ne yumruk yer nede orda gördugün gibi yavas dovusyolar çinin dovus sanatlari zayif ve hizdir ve herhangi gercek bir çinli dövuscunun agır siklet boksörünu çok rahat parcalayacagida mühim bir olay yani bu abd kasi hem yakisiklilik hem vicut gelistirme (bence hic gelisme yok hantallik ve gerileme hem kolun agirlasiyo hem yumruk hizin yavasliyo) hem saglik yapmislar bence vicut gelistirme (steroid ignesiyle 15dk antremanla vicut şiser tabi doktor kontrollude olmasi lazim) bu abdliler şu bo. tan kasi o kadar türettilerki ins millet bu numaralari yemiyodur sırf tipsiz best modeller kasli diye yakisikli oldu hepsi oyun hepside çöptür
Utanmana gerek yok ben bir film izledim adi ipman filmin basrolleri ingiliz ve abdli ipman fitnessci boksorden dayak yiyo ve çinler hep assagilanmis normalde çinliler bir insanin 3 4 kat hizlisinda dövusur ama filmi abd tarafli çektigi icin hantal kasli boksorle ipmanin hizi ayni ve ipman hep yumruk yemis normalde çin dovus sanatlari zayiflik ve hiz uzerine kurgulu ve gercek bir çinli dövuscunun herhangi bir agirsiklet boksörünu madara etmeside önemli bir olay çinliler dirseklerini kullanarak kendini korurlar ve ölumcul vurus yaparlar filmde hicbiri yok bu bo. tan kasi ne kadar türetmisler hayir çogu ülkede güc unsuru zayiflik bu kaslilarda steroid ignesiyle 15 dk antremanla kas yapiyo holywood oyunculari devamli bunu kullaniyo ve milletide yıllardir kandirmaya calisyo bugüne kadar gördügüm bütun zevksiz, pis kokan , kalitesiz ve bakim yapsa bile çirkin olacak kizlar dengi olan ya sarisin erkege ya kasli erkege ya da justin biebere bakiyolardi hersey tesaduf degil
Utanmana gerek yok ben bir film izledim adi ipman filmin basrolleri ingiliz ve abdli ipman fitnessci boksorden dayak yiyo ve çinler hep assagilanmis normalde çinliler bir insanin 3 4 kat hizlisinda dövusur ama filmi abd tarafli çektigi icin hantal kasli boksorle ipmanin hizi ayni ve ipman hep yumruk yemis normalde çin dovus sanatlari zayiflik ve hiz uzerine kurgulu ve gercek bir çinli dövuscunun herhangi bir agirsiklet boksörünu madara etmeside önemli bir olay çinliler dirseklerini kullanarak kendini korurlar ve ölumcul vurus yaparlar filmde hicbiri yok bu bo. tan kasi ne kadar türetmisler hayir çogu ülkede güc unsuru zayiflik bu kaslilarda steroid ignesiyle 15 dk antremanla kas yapiyo holywood oyunculari devamli bunu kullaniyo ve milletide yıllardir kandirmaya calisyo bugüne kadar gördügüm bütun zevksiz, pis kokan , kalitesiz ve bakim yapsa bile çirkin olacak kizlar dengi olan ya sarisin erkege ya kasli erkege ya da justin biebere bakiyolardi hersey tesaduf degil
sen seviyosun ama biz sevmiyoruz kadın kılığında bir erkek olmadığın ne malum benim arkadasda böyle trollerdi zaten kasa bakanlarda zevksiz kezbanlardır senden onlardan bir tanesi olmalısın profilsiz kardeş.
iyi hoş da böyle diye diye ortalığı kaslı maymun tipler sardı. kas güzel ama biraz da tip varsa. yüzüne bakılması lazım mutlaka. bir de hem bodur hem kaslılar var ki tarzım değil oluyor bence. hele ki yüzü de güzel değilse tam ucube...
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çirkinse ne yapsın? Hem kassız hem tipsiz mi olsun?
çirkin suratta kas daha da itici oluyor bence, onu diyorum. böyle yerden bitme bodur olup da kas yapınca kurtarıyor mu sence? bence daha da kötü duruyor o şekliyle.
Katiomiyorum çogu soguk ülkede tipi duzgunsede bakilmiyo yabancilarin büyük kisminda esmer ten moda. esmerlik erkeksilik vahsilik sertlik olarak algilaniyo kasdan çok daha önemli ve kas hantalliktir.
@ibrahida kas hanttaliksa mike tyson ne birader. hantallik kisinin yaptigi idmanla alakalidir. kasli insanlari bu kadar cekememnin sebebi ne her yorumun altina saldirmissin. bu kadar kiskanc olma
Evet bu erkekler çok yakışıklı ve karizmatik. Benim hayalini kurduğum bir erkek tipi. En yakın zamanda spora başlayıp bu vücuda kavuşmak istiyorum ama Türk kızlarının da böyle erkeklere sahip olması için 90-60-90 ölçülere ve kusursuz bir yüze sahip olmaları gerekiyor. Her şey karşılıklıdır. Ben kalkıp da Adriana Lima gibi birini bulmayacağım, aşık olduğum kendi kalbimin seçtiği kız benim olacak. Unutmayın; davul sadece dengi dengine vurur.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O zaman göbekli göbekli gez. Balina bir kızla evlen. Göbeklerinizi tokuşturursunuz evde.
yemegin salcasizi kadinin kalcasizi salcali yemekleri begenmiyorum favorim tereyaglilar ustelik kasli erkekler sagliksiz bir sekilde steroid ignesi ile 15 dk antremanla kendini şisiryo dünyanin eniyi dövuscusu (zayif) ipman gercekte bir insan hizinin rahat 3 4 kat daha hizli versiyonunda dövusyodu çogu yabanci ülkenin dövus sanatlari zayiflik ve hiz uzerine kurgulu yabancilarla konustum esmer uzun boylu zayif erkekleri tercih ediyomus zayif tercih etmelerinin sebebi galiba zayifligi ve hizi güc olarak algilamalari ve sen holywoodun tarafli olarak kasli erkekleri hep övdugune bakma herhangi bir profesyonel bir çinli dövuscu herhangi bir agirsiklet boksöru bir kac dk icinde darma duman ve kas hantalliktir kolunuz agirlasir yumruk atma hiziniz ve etkisi daha yavas olur ve bugune kadar görduklerimden yola çikarak kisa boylu kendine baksa bile çirkin olabilcek zevksiz özguvensiz insanlar kasa sarisin erkege veya justin biebere bakiyo davul bile dengi dengine
Çok iticisiniz rusyada slavlarda esmerlik moda ve esmerligi erkeksi vahsi sert olarak göruyolar sen git kaslarini kezbanlara göster sari civciv bembeyaz tenli sagliksiz ve gücsüz tenli rusyada slavlarda orta tipli zayif uzunboylu esmer erkek yakisikli sarisin erkekten veya yakisikli kasli esmer erkekten çok daha fazla dikkat çeker isterseler ideal kasada ulassinlar kasli olmak hantalliktir hicbir cekiciligi yoktur esmer erkek heryerde kendini gösterir bu kasli sarisinlarda sap gibi ortada kalir
Sen ne kas yapmasindan bahsettin bide kassiz olunca çirkinmi olunuyo ben esmerligimi kac kez yabancilara gösterdim yabancilarda esmerlik erkeksilik vahsilik sertlik olarak algilaniyo bu arada plajlarda ve esra erolda bir kac rusun devamli esmer erkek istemesine şahit olmustum rusyada ve slavlarda moda esmer tendir.
Steroid ignesiyle 15dk antremanla bile kas yapilyo kas yapmak basittir ve hitap ettigin kadin bir elin parmagini gecmez kasa bakan kadinlarda şuana kadar görduklerim 1.50lik bakimsiz çirkin ve makyajla tipsizligini kapatmaya calisan tiplerdi yani davul bile dengi dengine
Acik kahverengi, sari arasi dalgali saclarim, mavi gozlerim ve sari kirli sakalim var. Boyum da 1.86. Kaslardan bahsetmiyorum bile. Beni dusunerek yapiyorlar midir cidden?
Tipini görmeden bir şey diyemem. Yüz hatların güzel değilse mavi göz sarı saç falan yakışıklı yapmaz seni. Her mavi gözlü yakışıklı olsa ohooo. Sana yakışıklısın diyorlarsa çevrendekiler öylesindir. Bir şey diyen yoksa değilsindir.
Haddinden fazla ilgi goruyorumama ben insanlarin sari sac, mavi goz sevdasindandir diye dusunuyordum. Oyle diyorsan demek ki bir seyler varmis. Ne kadar kirli sakalli olsam da puruzsuz bir yuz yapim var. Buna ragmen yumusak yuzlu de degilim yani keskin bakislarim oldugunu soyluyorlar. Taniyanlar var burada acikca fotografimi atmak istemiyorum cevabimdan dolayi ama bana cok benzeyen bir foto gosterip fikrini alabilirim?
Cok boburlenmek gibi gorulecegi icin sagda solda benziyorum demem ama gercekten bu adama benzedigimi soylemek icin gelip tanisan cok kisi oldu. Tesekkur ederim senin de boyle dusunmene sevindim. Tekrar soruyorum. Sporda ozellikle ustsuz halimi gorduklerinde eve gidince bunu mu dusunuyorlardir is ustundeyken?
Cok ilgincime gitti yani sonucta onlar kiz ve hayal etmek yerine ne yapip edip istedikleri erkegi elde edebilirler. Duygusal olmasa da bedenen kolaydir. Degisik geldi yoksa tabii ki olabliir cok da onemli degil.
Evet onu dusununce hak verdim zaten. Sen boyle sorunca daha iyi oturdu ya hic kimseyle bir sey yasamamis kizlar merak ediyorum diyip calisirken kaslarima dokunmak istiyorlar. Demek ki hafizaya atiyorlarmis eve gidince kullanmak icin. En azindan duzgun kizlarmis iyi bari pislik yapmadiklari icin her turlu beni alet etmelerine izin verecegim.
Tabikide öyle bisey yok esmer erkek guclu erkeksidir çogu kadin esmer sever güzel kadinlar esmer sever çirkin bqkimsiz kalitesiz ve zevksiz kizlarda kasli veya sarisin sever bunlar benim hayatta tecrube ettiklerim bir tane düzgunuddmi kas sevmez yok abi kaslilar hantal ve iticidir rusyada slavlqrda moda esmer ten.
Aynen sen çok film izlemissin sizi kasla kandiriyolar git cildini parlatip esmer ol boyunda uzunsa her turlu alicin olur aksi halde kasli olursan kendi kalitendeki tipsiz kezbanlara gosterirsin
Bunlar yakisikli falan degil. Bence size gore seksi olan tek tarafi yağlanmış/terlemiş vücut. Zaten sen evde otur şeyini ovuştur dur :) Bide ekmek almayı unutma ;)
Yemegin salcasizi kadinin kalcasizi salcali yemekleri hic begenmiyorum en guzeli tereyagli yemekler ve dunyada bir çok ulkede salca yokmus ihtiyaclarida yokmus
Bence hic alakasi yok mesela çogu ulkede guzellik ve güc unsuru zayiflik olarak algilaniyo kasli erkegin hem yumruk hizi hemde attigi yumruk sayisi çok azdir ve bunlarin yumruklarida hic etkili degil git savunma sanati sporu yap bunlar boş seyler bakan kizlarda ozguvensiz ezik kizlar degersizler buraya gelen turistlerde esmer uzun boylu zayif seviyo buda bu dediklerimin kaniti hatta rusyada slavlarda moda esmer ten gercektekiler hic burda görduklerin gibi degil yani herkes dengi dengine yakisikli bir esmersen her türlü giderin olur
hz. muhammed (dünyanın en yakışıklı erkeği) in yanına 2 tane melek geliyo melekler 1.95 boyunda felan hz. muhammedin kalbini söküyolar ve temiz bir manevi kalp ekleniyor bazıları bu melekleri görüyo ve hz. muhammedin meleklerin yanında çok küçük gözüktüğünü söylüyolar ve hz. muhammedin zayıf (güçlü) ve orta boydan biraz uzun olduğu söyleniyor ve bazı ten rengi faşistleri hz. muhammed sakalı sünnet yapti ve sakalsızlar karıdır dedi hz. muhammed o yüzdenmi hep sakalsız gezerdi karşı taraf sakalsız olduğu için sadece savaş zamanlarında müslümanları ayırt etmek için sakal bıraktırdı burdan kendinize saçma sapan pay biçmeyin yüzü düz beyaz tenli yüz hatları belirgin olmayan erkekler gözümüzde kadın değerinde olcaktı hz. mehdide peygamberimize çok benzeyecek ve tıraşdan çıkmış gibi yüzü olcaktır
Götden ve vicutdan sıçılyo yemegin salcasizi kadinin kalcasizi hem salcali yemekleri insanlar begenmiyo salcalinin kokusu bile kötü salcali makarna yedim hic begenmedim ama tereyagli yemekler öylemi mesela tereyagli manti çok guzel ve tereyagin kokusu bile guzel çok güzel biz nasil onlarin vicuduna bakmiyosak onlarda bizim vicudumuza bakmiyo hem çogu ulkede moda esmer ten ve güc unsuru zayiflik ve hiz olarak görünyo yabancilarla konustum onlarda esmer uzun boylu zayif seviyomus herhalde zayif sevmelerinin sebebi güc olmasi bu kasli erkekler steroid ignesiyle 15 dk antremanla kendini şisiryolar ve instagrama felan bu tarz kasli fotograf atan olursada direk tipsizligine, basitligine götumle güluyorum sonra o hesabi takip etmeyi bırakiyorum yani öyle belesten yakisiklilik diye bisey yok hele kasda yapinca acayip itici oluyolar
Kasli erkeklerin geneli steroid ignesiyle 15 dk antremanla vicudunu şisiryolar çok sagliksizlar zaten fitness salonlari çok sagliksiz bir yer fitnessin sporlada alakasi yok gidip kendinizi savunma sanati sporuyla gelistirmek varken gidip kasli olmakta nedir yaa instagramda sacini ve esmerligini begendigim bir adam vardi gidip çok belli steroid ignesiyle kendini şisirmis şu an takibi bıraktim böyle tipler böyle sacma sapan kasli fotograflarla hem tepki toplar hemde çok itici umarim böyle tipleri begenen yoktur çok iticiler
En İyi Cevaplar