Gerçekten insanlar en az benim kadar boş
Kel erkekler cinsel açıdan daha güçlü mü oluyor?
Gerçekten insanlar en az benim kadar boş
kıllar enerji almaz, yüzücülerin kıllarının alması yüzmede sürtünmeyi arttırdığı için yavaş yüzmeyi sağlar, diğer sporcuların kılları alması ise bir müdahale gerekirse kıllar insana ekstra acı verir ve bacakları kolları milyonlara gözükürken kıllı kıllı görünmek de hoş olmaz, vücuttaki kıllar sadece günlük ortalama 0,02 gr protein alıyormuş yani yumurtada bunun 10 katından fazla var onun için sorunun cevabı kesinlikle hayır
Şöyle bir ihtimal var, enerjiden değil de, saçların dökülmesi ve kelleşme testesteron hormonunun yüksek oranda salgılanması ile de alakalı. Yani erkeklik hormonunun daha yüksek olması olarak düşün. Her kel için geçerli olmasa da, bu durumun yaşandığı keller bizden daha güçlü olabilirler seksüel açıdan.
En iyi örneği joni sins başkan 😂
Rica ederim :)
o adam atlara vurulan enerji iğnesinden aldığını itiraf etmişti
@emziklikedi assss hocam sen ciddi misin
@mihendiscik evet ciddiyim tabiki o enerji nerden gelecek bir insana yoksa
Ohaaaa :D hahah adam at beylerr :D
Kas oluşumunu engellediği için alınıyor tüyler diye biliyorum. 😀 Kellikle alakası olacağını düşünmüyorum. Yaşam biçimi, yedikleri ve libidoyla alakalı bir şeydir.
Kısaca kelloşlar boşa gösünüz kalkmasin diyor :)). Haksizmiyim @pnraltan
Cevap
54Cevap
yok öyle değil bende kelimve fazlasıyla enerjiye sahibim kellik zeka ile ilgili genel durum bu son zamanlarda da kafa kazıyarak krizma yapıyorlar be istek ve arzu insanın vücudu ile ilgili kendini koruyabilen sahip çıkıyor ben ezilemeden çalıştım devamlı bedenim ezilmedi beynim çalıştı o yüzden hastanede görmedim pek bunlarla alakalı olmalı bence
Saçmalamayın kıl hiç enerji harcar mı.
4 senedir vg yapıyorum böyle saçma bişiy duymadım.
19 yaşındayım 95 kiloyum aşırı derece de kıllı bir insanım ve sporla uğraşıyorum ilk kez böyle bişiy duydum senden.
Yahu bunu ben bir tarfimdan kendim uydurmadim ki duyduğumu söylüyorum
Kesin öyle de demedim doğru mu diye sordum size
Olabilir
Sporda killar tuyler gucu aldigindan değil hem estetik değil hem de yuzmede hızı kesiyor, güreşte rakip yoluyor aciyor vb sebeplerden kesiliyor. Kellerde ise durum farkli androjenik tip dökülmede bazı hormonların fazlalığından saç dokulebilir. Ama aynı hormonlar prostatta da büyüme yapabilir yani ters etkisi de olabilir. Kim güçlü kim değil meark ediyorsan hz meryemcilik oynamayı bırakıp seviserek kontrol et bence.
Kesin demedim zaten
Ne bu tepki bu kadar
Tepkim sana değil yaygın cahillige. Sana demiyorum yani genel.
Ama gel gelelim kil manyagi kurtler manyak gibi uruyor.
Acikla bunu da?
Cinsel acidan güçlü olduğunu göstermez ki sonuçta onlar da sperm üretiyor
Güç dediğim güzel yapmasi öyle cinselliği kedi köpekler de yapiyo hem de 4 er 5 er dogurtuyo :)
Guzel yapmasi diosan o ayri.
O hem beslenmene bagli hemde zihne
Arkadaşınla ne güzel muhabbetler ediyosunuz böyle ama sacmalamış yok öyle bişey
Siz ne saniyosunuz ki kizlari erkekler toplaninca ne konusuyosa biraz değişik versiyonunu kizlar konusuyo
Evet tabi ki :) beyniniz yansin da bize daha iyi itaat edin diye :)
👏👏👏👏👏👏👏👏 zekandan opuyorum :) gerçekten sevdim yorumunu :)
💋💋
Uzaktan öper gibi yaptim :)
Ya çok cirkinsem
Zekasi önde olan iç güzelliğe filan bakmaz
iyide kellerde zaten bir enerji düşüklüğü baştan var demek değil mi o zaman
Yanlis anlamissin tekrar oku
cinselliği bir arabanın performansı gibi düşün düşündün mü:şimdi arabanın kaportası, motoru, lastiği, ön düzeni, kullandığı yakıtı, sürücüsü bilimum her şeyi iyi olmalı ki performansta iyi olsun ayrıca yol var ya yol o da çok iyi olmalı. bak o zaman performansa. şimdi sen kıldır tüydür bunları geç cinsellik bütün bu şartları sağladığında güçlü olur gerisi hikaye.
Hay benzetmene
yok be. kellerin kendini yüceltmeleri baska bir sey dııl
Ahahahah. Bir söz vardır: ekmeği elden, yaarrağı kelden yiyceksin diye. Ama bunu söyleyen abi beni görse fikrini değiştirirdi
www.milliyet.com.tr/.../
oku kardeş
Eig seçmiş sin ama ben yinede nedeni söylim : erkek tipi saç dökülmesinin nedeni testesteron yani erkeklik hormonu dur bu hormon saçı dökerken vucutta kıllanma yapar. Cinsel açıdan güçlü diyemeyiz ama daha azgın olacakları kesin
Saçım sakalım var başka yerimde tüy dahi yok saçlarımı da kesip kabak çiçeği gibi açarsam güçlü olurum umarım
Aslında olabilir ben çocukken saçlarım çok uzatılmışdı ve çok zayıftım saçlarımdan dolayı enerjimi aldıgı bana kilo aldırmadını düşünerek kestirmişdi babam saçlarımı belkide dogrudur
Evet bilimsel bir gerçek erkeklige bağlı saç dökülmesi bu hormonların fazla salgılanmasından dolayı
ostrojen hormonu fazlaysa saç dökülür, saç dökülmesine etken bir hormon aynı zamanda cinselliği de tetikliyor. ama bütün saç dökülmelerini bu hormona bağlayamayız
tabi ki haklısın boşa dememişler malı kelden yakıtı Shell'den al diye
Kelikle alakası yok bence kel olup yumoş olanida var
ben de kellik var tanıdığım tüm kızlar bana o konuda çok çok çok iyisin dedi maşallah demeyi unutmayalım kolay gelsin..
Saçları dökülen erkeklerin hormonları daha sağlıklı oluyor :D
Yoo alakası yok. Kel değilim 5-6 posta atarim. Hardcore en büyük zevkim. Ve 17 cm epey kalın penisim var
Soylentide olan birşey tıbi bir sonuç yok sanırım bu konu ile ilgili
Cinsel gucun kelliklr alakasi yok ayrica bilimsel acidanda killarin oyle bir etkiside yok
bence öyle bişey yok ben kel değilim ama partnerlerim isyan ediyo sporcular kılları gözükmesin diye alıyolar o kıllarını
Arkadasin jony sins ten yol cikarak ole demistir ama brazersin diger erkeklerini bosa saymamak lazim :)
Seda sayanın bir lafı vardı hatırlarsan
Bilmiyorum nedir
senin arkadaşı kelin biri sağlam mikmiş ondan öyle düşünüyor yoksa bir alakası yok
Johny sinse bakarsak öyle gibi. Şahin kya bakarsak hayır. Bakış açısı önemli
dene de anlat meraklandım benim kele alerjim var yapamam:P
Delisiniz harbi :))
Hayır hiçbir alakası yok seni kandırmışlar :)
Kel kızlar içinde aynı şey geçerli o zaman.
bunu da ilk kez duydum
çünkü öyle bişi yok kellerin yanından geçerken korkma :D
Bu güne kadar 2 kişi de deneyimledim biri aşırı kötüydü hatta ilişkiye bile giremiyordu diğer yakın zamanda oldu baya da iyiydi imkanların o an çok kısıtlı olmasına rağmen bile iyiydi 🤦🏻♀️
benım sacım cok gel istersen deneyelım bak bakalım kel mı küçlü benmı :D
Kel alaka dedikleri bu olsa gerek
Çok fazla Sins izleme 😂
Yok be daha neler :D o zaman beni açıkla -,-
yok be hiç alakası yok
benzını shell den ufaklığı kelden demıs atalarımız
bende kel adayıyım deneyelımmı ne dersın
Alakası yok bence kellerin uydurmasıdır
Vucudumda kil yok bomba gibiyi.
herşeyin bir dedikodusu çıkıyor
:D cok iyi bir fikir yaa :D
Kandırmışlar seni ablasi
Kel değilim ama güçlüyüm
Testesteron daha fazla salgilaniyo
hicbir kel benim gibi olamaz :)
işte hep bunlar brazzersdaki kel adam yüzünden
Boş işler bunlar. Saçım gür öndeki ondan gür 😀
Ne alaka
Deneyelim mi 😊
Dene damacanayla filan sonra bize haber ver
Sen şişe ile deniyordun belli ki 😊
Yok kardeş ben senin kadar yemedim henüz beynimin loblarini
Kadar sözünü kullandığına göre beyninin loblarını yemişin kıyas yapacak birilerini arıyorsun. Ve yediğini örtülü olarak kabul ediyorsun.
Anlayabilmene sevindim :) evet bir bölümünü yedim ama senin seviyene ulasamadim diyorum
Sen tamamını yemişin ama anlamıyorsunda. Neyse tekrar etmek bir işe yaramayacak 😊
Ah canim anlayabildiğimi anlayamamissin
Dediğim gibi evet yedim ama henüz senin kadar değil :)
Sabah sabah tenekeye çattık 😊
Ama senden daha dolu teneke ;)
Uyu sen ya da şişe bul kendine.
Damacana aldigin yerden yollayivrr hayrina
Belliki damacadan doğmuşun. Gövde var beyin yok 😊
En azindan beyin yok da bos konuşuyorum hakli bir sebebim var
Eğer sende beyin varsa neden gotunu kullaniyosun onun yerine
Şişe beyin damacana tenekeye hassasiyetin mi var 😊
Evet seviyorum :) hadi sen de itiraf et de kurtul yazin sana
Atkadaşım oludum yazılarınızıda sizler her erkeği bir moton beyinli damacanayla yaptı diye her erkeği o şekilde gören kör bir beyine sahip olduğunuza inan inanmak dahi istemiyorum bizler sağlıklı erkekleriz bizler üreyebilen ve üretebilen erkekleriz burada asıl konu şu masturbasyonu yaparken kadın her türlü şeyi içine sokabiliyor ve yapabiliyor buna bişey diyen yok ama erkek sadece elini kullanabiliyor dersen anlarım lütfen şu yakın gözlükleri çıkarıp uzak gözlüklerinizi takının hanımlar
Mutluluklar şişe ile düğününde söz sana çeyrek 😊
@swimfunn isteyen isteğiyle yapsin tepkime buna değil arkadaş deneyelim mi demiş ben de benimle deneyemeyecegi için damacana onerdim yani damacana kullanmasinda bir sorun görmüyorum
Kadınlara zarar vermesin de damacana bulunur
Bende diyorum ki sen damacanadan doğduğundan teneke doğmuşun ses var beyin korıntısı yok. Zaten ilk yorumunda kabul ettin. Ha gizli yorumun altına etiket yapamazsın. ŞİŞECİİİİİ 😊
Keşke senin millete verdiğin tavsiyeyi yıllar önca biri babana verseymiş. 😊
İste sen de tirnak kadar zeka olsa doğumun Nasil gerçekleştiğini bilirsin ki bu sözleri soyleyemezdin dedim ya beyin var sen de ama popon le düşünüyorsun yazik
saçmalama :D
Hayır canım
Yok yaaa
alakasi yok :)
kellerin uydurdugu yalan :)
Uydurma bunlar
Alakasız
Öylemiy miş
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?