Geçen yaz nişanlımla Yunanistana tatile gitmiştik ve orda denize girerken siyah bir bikini giymiştim. Bu yaz yurt dışı planı olmadığı için Alanyaya gitmeyi düşünüyoruz. Geçen gün konuşurken aynı bikiniyi Alanyada giyme açık o falan dedi. Bende abartma sonuçta orasıda tatil yeri dedim. Görüşlerinizi almak istiyorum. Sizce fotoğraftaki bikini Alanyada giyilemez mi?
OOO Alanya aştı bu tabuları millet tanga ile alışverişe gidiyor, otobüse biniyor, Alanya nın merkezinde bu anlattıklarım. Sadece sahilinde değil. Otellerin balkonlarında bile çırılçıplak kadın , erkek bu seninki neki.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen öyle katılıyorum, yani artık türkiyede güneyde falan tanga giyiliyor rahatlıkla. Yurt dışında falan tanga giymeme oda karışmıyor istediğini giy diyo da Türkiyede giyme falan kafasında.
Gayet normal bir bikini. Açık falan değil. Sorun senin çok güzel olmadan kaynaklı. Bikini normal olmasına karşın bu kadar güzel kız arkadaşım olursa belki bemde istemeyebilir 😆😆😆
Antalya da üstsüz turistler bile var. Sen ne diyon.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
zaten normal şeyler artık bunlar, hangi çağda yaşıyoruz sonuçta. Tatile, eğlenmeye, keyif yapmaya gidiyo insanlar. Tanımadıkları insanların ne düşündüğüyle bakıp bakmadığıyla kafa yoracak değiller ya
Yurt dışında tanga da giydim onu sorun etmiyo zaten. Sadece yurt dışında çok abaza oluyo plajlarda falan giyme diyo. ben de abaza salaklara göre yaşayıp keyfimizden ödün verecek değiliz, bakan bakar, göze yasak koyamayız, baktığıyla kalır dedim.
Ben izmirde giydim. Ya aslında insan alışıyor aldığı tepkilere bir zaman sonra kimseyi duymuyorsun. O yüzden benim hic bir sıkıntım yok istedigim yerde istediğimi giyiyorum
hadi ya Kuşadasında giyilebiliyo demek, bilmiyodum. yalnız böyle benim resimdeki gibi küçük olan modellere falanda tanga diyebiliyolar, bundan mı yoksa normal gerçek tanga mı giydin?
Ama işte bu kötü bir durum yani istemediğin biri tarafından arzulanmak bence iğrenilesi bir durum senin düşüncen bu konuda ne ise ona göre hareket et ama giymemekte fayda var yinede
Hiç farketmezki aptalın biri kafasında kurar ondan sonra peşine takılır ne bileyim yani deli deli insanlar var arkadaşım bence türkiyede daha dikkatli olmalısın hele ki alanya antalya tarafları çok sıkıntılı..
Buna mı açık deniyor? Ben Dalyan'dayım ipli olanını giyenlerle dolu...
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
yurt dışında sorun değil, istediğin gibi bir tanga vs. de giyebilirsin, sadece Türkiyede giyme diyor. Katılıyorum sana güneyde türklerden de biçok insan tanga falan giriyo artık: Yıl 2016 ya anlamıyorum bu kafaları
Ama nişanlın haklı. Bikini altını koklayıp da mastürbasyon yapan danalarla dolu Türkiye. bir de oraya gelip rahatsız edenlerle dolu. Ben şahsen sana giydirmezdim, illa giyeceğim deseydin azarı işitirdin.
iyide o abaza salaklar yüzünden biz neden kendimizi sıkıtlayıp keyfimizden ödünç vericeğez. Katılmıyorum buna, göze yasak yok, bakan bakar. Ama ancak baktığıyla kalır zaten.
Eğer erkeğin benim kafamdansa, yok öyle dava. Ben sevdiğimi kem gözlerden kıskanırım. Baksınlar ateş olur yakarım, muhtemelen nişanlında benim gibi düşünüyor. Kadın bir anlık değil, bir yaşamlık sevilir ve kıskanılır. Bu bizim net fermanımızdır.
yurt dışında falan tanga giydim ona bişey demiyo. burada da biraz daha normal giy falan diyo işte. gerçi pes etmedim ben onu bir yolunu bulup razı edicem de bekliyorum işte kendi rızasıyla evet desin diye :)
Yurt dışında tanga bikini falan giymeme karışmıyo tamam da ona razı olacağını pek sanmam. Çırılçıplak olmayı bende istemem zaten. En fazla ortam çok kalabalık değilse, az kişi varsa üstsüz güneşlenilebilir bence ama çırılçıplak abartı olur ya
En İyi Cevaplar