hakime bu yüzden olduğunu söylemem
Sizce bu boşanma nedeni olabilir mi?
hakime bu yüzden olduğunu söylemem
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam;
Aynı ev içinde gaz çıkarmak,sigara içmek şiddet göstermek vede zorla tecavuz,rızasız anal sex vs vs bunlar boşanma sebebi...Anlaşilan eşiniz bunu sagdan soldan duydu,ya da fıl izleyerek istedı vs vs.Sonuçta zorla boyle bırsey oldu,sizn rızanız olmadan.Bunu %10/20 kadın isteyerek yapmakta.Ama genelde istememekteler.Kısaca evet boşanma sebebi...
Ama yuvanı yıkma! ! !.Eşine bu konuda mesafenı koy,vede uyar.Bir daha olamayacagını söyle (istemıyorsan)...Şunu da hiç unutmayın,egerki boşanma kelimesı evlılık birlıktelıgınde bir kere dile dolanmaya görsün.Enınde sonunda boşanılıyor.Herseyın hayırlısı hanımefendi...
salak herif.karın var ilşikiye giriyorsun ama saygısız davranıyorsun.ne biçim bir boşalmadır o.
bence vajinandayken boşalacak olsa o anda daha fazla içeri doğru bastırır diye tahmin ediyorum,oral yaparkende öyle hissedip yapmıştır ama saygısızlık.
boşanma ise çok ayrı bir mevzu.bir çok şeyi düşünmen lazım.ve bu kararı sinirliyken almamanı tavsiye ediyorum.biraz yatışınca düşün bun.kocan sonuçta.ama yaptığı saygısızca ne yapmak isterim nede yaşatmak.
Bana baska sorunlar varmısta bu bahaneymis gibi geldi nedense. Bide kabahat sende o kadar uzun yapmasaydın sende baska yerine bosalsaydı :D
tabiki kötü bir durum fakat o anki zevkle yapmış bunu o an insan kendini kaybediyor.boşanmayı düşünme
daha önceleri hiç yapmamıştı bilerek kasten yaptı diye düşünüyorum
DAHA ÖNCE YAPMADIYSA NEDEN ŞİMDİ KASTEN YAPSIN KARI KOCA ARASINDA OLUR böyle seyler yanı bu boşanma sebebi olmamalı belliki kocan senle herşeyi yaşamak istiyo başkasıyla değil bu kadar ön yargılı olma bnce bi kadın kocasını elinde tutmak için herşeyini koymalı önüne aynı şekilde erkekte görüyoruz aldatmalar başını almış gidiyo bnce sen boşanmak için bahane arıyosun ama yuvanı yıkma herşey konuşarak çözülür ama eşini sevmiyosan bişey diyemem
Cevap
46Cevap
Hakim bey der anlat kızım nasıl oldu
Hakim bey olay mahalinde bulunuyordum zurnayı ötürüyodum sonra baktım zurna cıkmıyor azımdan tatlı gelmişki gırtlağa kadar varmış gafamı zorla tutu bastırdı ağzıma aktı ne varsa .
Hakim bey sorar kızım sen zurnacımısın
Yok hakim bey meraktan geldi başıma ne geldiyse
Hakim bey der
İnsanın başına ne glirse ya meraktan ya merraktan gelir .
Karar
Şikayetçi olan müştekinin zurna ötürmemesine böyle bir teşebüse baş vurmaması için ayrıca zurna mesken alanına 30 metreden fazla yaklaşmamasına hüküm verilmiştir.
Abartma istersen durumu..
Zaten yaşadığın şey yani cinsellik hayvani bir dürtüdür.. bunun farkıan var. Bazen adrenalin yüzünden çok garipşeyler yapar insanlar..
Hatta hatırlatayım bir haber vardı..1995 senesinde Eşini Yatağa Bağlayıp Bıçaklayan bir kadın vardı Sharon emel di lakabı :) Fantazi denemek istiyomuş:) Temel içgüdü Filminden etkilenmiş..
Ama Kocası Karısından Şikayetçi olmamış.. Anlatmak istediğim.. Senin yaşadığın gayet normal abartmamak lazım ;)
Bir daha hiçbir koşulda boşalmamaya karar vermiştir adam. Kendini tutamamış ne var bunda. Daha önce yapmazdı diyorsun, alışkanlık haline getirse kötü tamam da bir kerelik bişeydfen boşanılır mı.
spermler beynine kadar gitmiş senin anlaşılan ne dediğini bilmiyosun. Nası zor duruma düşebilirsinki? En fazla miden bulanır kusarsın, sanki adam seni boğarak öldürmeye çalıştı. Bahane arayacaksan başka bişey bul
hee hakime de deki bu benim ağzıma boşaldı. Ne garip insanlarsınız ya
Adamın başını yeterince ağrıtmış gibi duruyorsun. Daha fazla üstelersen cinsellik ile ilgili aranıza soğukluk girebilir. Orgazm anında insan kendine hakim olamayabilir. Olur böyle şeyler.
kos kos. mahkemeler senin gibilerle dolu zaten. sen ne kadar cabuk evlenmissinde bu kadar cabuk bitirebiliyorsun. yahu adam zevke gelmis boyle birsey yapmis. ya inanmiyorum, dupeduz bu kadar insani makara sariyorsun gbiime geliyor.
aklın başındamı senin neyin kafasındasın böyle bir şeyden sebeb boşanmaktan bahsetmen bile kocaman b ir anlamsızlıktır ...
yada sen zaten boşanmayı düşünüyorsun geçerli bir bahane aramaktasın ...!
Bu yüzden boşanmayı göze alabiliyorsan başka sorunlar var aranızda demektir. Kaç yıllık evlisiniz?
madem rahatsız olcaksn neden oral yapıyosun. boşanın gitsin sen kocanı memnun edemezsin kurtulsun adam
Bosanmayi degilde aynisini yapip bosalmayi dusunebilirsin ;) evlisiniz sonucta vara yoga bosanmaya kalkismak ahmakliktir ki pisman olursun.belliki farkli bi heyecan istemis sevmedim bi daha yapma dersin olur biter yikici degil yapici olun biraz ya
Bir daha istemediğini söylersin oda bir daha yapmaz olur.En ufak bir şeyde boşanmayı düşünme bence bu halledilebilecek bir konu bence oda pişman olmuştur.Cinsel birleşme durumunda kendi farkına varmadan yapmıştır.
sana yuhhhh desem yeridir bunu boşanmaya götüreyimmi ne demek ya bu kadar kolaymı boşanmak ha başka şeyler varda bunu bahane edeceksen bilmem onuda
Karşılıklı zevk almak için yapılan birşey seks bilindiği gibi.Sana yaptığı davranış hoş olmamış.Önce uyar istersen boşanmayı düşünmeden önce.Özür dilesin mesela.
yuh artık , bende evliyim bu sebep olur mu ya ... akln nerde sennin boşandın ne olcak sonra ! kafanıı kullan biraz !
Seni aşağıladığını düşünüyorsan niye oral yapıyorsun. O da tahrik olup boşalmış. Bence rahatsız oluyorsan oral'ıda yapmamalıydın. Bir daha yapmazsın olur biter, bir boşalmayla boşanma olmaz.
vay arkadaş ne hale geldik..adam yanlışlıkla osursa sen boşanalım dersin..böle bişeden boşanlır mı..sölersin bi daha yapmazz..bu kadar basit...
yok artık daha neler tabiki senin düşüncen ama dediğin gibi senin görüşünü alması gerekir böyle bir durumun hoşuna gitmeyeceğini bilmesi gerekirdi bence ve daha nazik olması gerekirdi.
Çok keyıflenmış tutamamış kendıne saçmalıyorsun bence yada gerçekten sevmıyorsun ayrılmak ıçın bır şey mı arıyorsun konuşarak halledılır
Adamı öyle zevke getirmişin ki nirvanaya çıkmış.Bide boşanmadan bahsediyosun.Şakamısın sen ?
tek taraflı şiddetli gecimsizlik desende bosamaz hakim
er yada geç boşanma olur
en az 1-2 sene sürer
böyle bir sebepten boşanılırmı
başka sorunlar vardır yanlış yaptığı uyarırsan yapmaz daha
oha abartma zaten bu bastırma işini bazen kendine hakim olayıp yapanlar var
Kocasına seks yaptıramayanlar bile varken senin bu yaptığın biraz yüzsüzlük olmazmı.
şiddetli sakso yapio desen daha iyi olur bence.. gırtlama kadar soktu felan de
Hakim sorar Kızım Şikayetin nedir?
-Hakim bey eşim başımı bastırdı ve ağzıma boşaldı
Hakim: Hönk!
ya bi yürü git ne boşanması adam zevkten ne yapcanı bilememiş aynen devam et bence
eşinden bıkmış gibisin sanki başka maceralar deneyimler peşindesin galiba
hahahah. evlilikte İMZA ATIP EVET DİYORSUN.
şimdi sesini kesecesin. başka çare yok. yasalar o adama bu hakkı vermiş ahahahah
kocan gaza gelmiş sadece bu yüzden boşanmayı aklına getiriyorsan ilişkiniz çoktan bitmiş
bu eşinin senden hoşlandığını gösterir aşağılama değil ki bu
abartma o kadar yaa adam cok tatmın olmuş ki oyle yapmış
Boşalmayı boşanmayla karıştırmayın aranızda çözün.
uzahuzaauzhauh on numara cevap ha
sen de boşanma için bir bahane mi arıyordum yoksa. hakime bunu nasıl ıspatlayacaksın bakalım
..git bi avukata olayı aynen anlatıp boşanmak istediğini söyle, :))
Malsın biliyosun dimi?
bir daha senin kafanı bastırırsa sen de onun penisini ısır..
abi boşanma kararı almak için burdaki insanlara sorup kararmı alacaksın?
bence de boşamalısın baksana ağzına boşalmış terbiyesiz sana resmen a...ağızlı muamelesi yapmış
affedilemeyecek bi olay boşa gitsin
Abartma ve bir daha oral moral yapma
adam en guzelini yapmis
bence sadece eşine sex cezası ver yeter
abartıyosun bu boşanma sebebi olamaz
sen eşinden ayrılmak için bahane mi arıyorsun
götür kızım götür senin yaşaman bile hata zaten
bnce sen bosanmaya yer arıyon.
Orgazm başlamış ve bunu durdurmak imkansız
götürmezsen ayıp
yok daha nelr
saçmalama istersen