Yorumlarda falan oral sekste bakıyorum yorumlar hep aynı bunu farklı bir tarzla yapan yok mu işin kolayını buldunuz hep
dil darbesi+klitoris yani oral seks bu mudur hepiniz için?
dil darbesi+klitoris yani oral seks bu mudur hepiniz için?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İyide sen inanıyor musun o yalarım diyenlerin vajina yalaya biteceğine hepsi p*rno dan görüp ezbere konuşuyor daha vajina nın suyunun tadını kokusunu bilmeden uçuyor lar
Mesele illa bilmek değilki o değişir. Bakarsın bir bakirin anlatımı çok daha doğrudur yaşamış olan saçma yerlere takılıyodur. Bu tamamen kişiye zevkine bağlı terübesine değil. Ben oral seks yaptırmadım ama hayalimdeki gibi olan bir tane yorum görmedim çok ezbere yani hiç beğenmiykrum erkeklerin çoğunu bu konuda
Oral yapmayı çok severim ve dikkat ederim oral seks klitorise ait değil dir komple bikini bölgesine nasıl değil göbek deliğini Komple altı ve özellikle kasıklar muhteşem haz verir kadına ve birde na Dudakları edilerek hafif ısırılması ya bu tarifleri olmaz ama güvenirim
Evet öyle
:* :* tecrübe me güven teşekkürler
Klitoris degilde kasıklarınon ve vajina dudaklarının emilmesi boynunun emilmesi. göğüs uçlarının hafiften ısırılarak emilmesi klitorisin uyarilmasindan sahada çok zevk verir. millet kafasına klitorisin kadınlara zevk verdiğini koymuş bir kere direk oralara yöneliyorlar halbuki vajina dudaklarının emilmesi emerken içine çekilmesi dilini vajinanın içine penis mis gibi sokup çıkarmak içersinde gezdirmek karsimizdaki bayanı uçurur. Benim fikirlerim bu kadar saygılarımla.. #KroGenç
Aynen öyle yorumun güzeldi...
hemen dudaklara yumulmak saçmalık. kasık çevresinde dolaşmak göbeğin hemen altında dolaşmak partneri çıldırtır kıvrandırır bir türlü o beklediği hamleyi yapmıcaksın tam yapcakmış gibiyken hooop bir adım geri...
öldürürsünnnnn:))))
eliyle başını yapıştırır çığlık atar... tam yine mi yaa diceği an yapışcaksın dudaklara.
bide 8 çizebilmek önemli:)))
gençler öğrenin bunları öğrenin:)))
Tam olarak Anlatamam karşımdaki partnerin Hal ve Tavırları da Önemli Ufak dokunuşlar bacaklara göbek üstlerine doğru ve çevresinde, sonra yavaş ve kaçamak hareketlerle malum bölgede öpmek emmek ve içeri girmek :) Yinede karşımdaki bana vücut hareketleriyle mesaj vermek zorunda :)
Tam 4 defa bunkonuda yazdim burada klitorise odaklanan adam kulaktan dolma bilgilerle kendini eros sana abazalardir
Hic bir kadin bunu istemez ama anlatamiyorum
Aynen bence bir kadına kasıklarının emilmesi sonra vajina dudaklarıyla ilgilenilmesi daha çok zevk verir. Ama bakıyorum herkes aynı ezberden yalama dil darbesi klitoris bunlar ne hiç anlamıyolar demek ki
Hep soyluyorum erkekler p*rno video basinda gecirdikleri zamanin yarisini kadin anatomisi ve psikolojisini cozmek adina gecirseler mutsuz cift kalmaz ama ne yazikki ulkemiz erkeklerinin 10/7 erken bosalma sorunu yasiyor ve bir okadarida kadina dair hic birsey bilmiyor ama sorsan kendini eros saniyor
Doğru söylüyosun haklısın
Ben farkliyim. Ayaklarindan basliyorum yalamaya denemelisin cok zevkli oluyor ordan yavas yavas vajinaya. Orayida dudaklarini dudalarimin arasina alip dil kullanmadan emiyorum. Cildirtiyorum. En son dilimi icine sokup orda gezdirdigim zaman boşalıyor
sadece klitoris ile olmazki vajina bir butundur klitoristen once dudaklar ile baslayarak aranin alt tarafindan dili bastiearak klitorise kadar yalanir delik etrafinda ve uzerinse dil ile baski yapilir :) daha daha... :)
Oral seks bütün vücut demek. göğüsler boyun, dudaklar, bacaklar. Sadece vaginal bölge değildir. seks bir bütündür. Tam anlamıyla yaşanmalı bence
önce ruhuna dokunurum gerisi doğal bir şekilde kendiliğinden gelir
kadın haklı
cesurca bir soru,
tabikide var
ama burdan söylerek herkesin bilmesini istemem
kadının kadınlığını hissettirecek bir çok yöntemdir...
Sahsen ben dudaklari ısırıp aci cektirmeyi seviyorum
Güzel. Dudakları öpüp emmiyo musun mesela. Takmışlar klitorisi emmeye aslında vajina dudakları daha çok ilgi istiyo ve çevreside kenarları kasıklar falan.
Aşağıdan yukarıya ısırarak çıkmak sakalı sürtmek genelde delirtir dili içine sokup çıkartmak bağırtır
Tabikide var hayal gucun ve teccruben olduktan sonra ama dedigin gibi burada kliseler var surekli
Klistoris mast sırasında zevk almak için kulanılır. Erkeğin sadece oraya değil vajina içine kasıklara yönelmesi lazım. Ayrıca bir parmagıylada arkası ile ilgilenmesi lazım ki bayan zevkten uçsun
ne desinler.
Sen yat ben dolabın üstünden atlayıp denk getirmeye mi çalışıyım desinler?
onların da canı var
Ne alaka herkes ezbere konuşuyo seksin ezberi olmaz. Vajina klitoris demek değil sadece yalamaylada oral seks olmazBen ne diyorum sen ne diyosun
Alakası yok açık açık tabiki yazılmaz. Anlamıyolar hep ezberden yazıyolar bu yani
O kadarını bilemem ama bence anlamadıklarından.
anüs kısmından yukarı doğru komple yaladığım da olur :)
sen anlat ki ufkumuz genişlesin yanlışlarımızı görüp düzeltme fırsatımız olsun :))
Kasiklardan daire cize cizeye orta noktaya kadar kadinlarda bayilmaya kadar gidebiliyor
Sen de, sana nasıl yapılmasından hoşlandığını yazda, bizim cahiller de ders alsınlar madem..
ne olsun istersin vjna dilini dışarı çıkarıp dil atmak hoşuma gidiyormu diyelim :)
Ben çok klitoris ile ilgilenmiyorum. İçeri doğru gittikçe dil, partnerim daha zevk alıyor biliyorum.
Ben elimle ayırıp içini diliyorum ayrıca klitorisidw dil darbesi değil emeyi severim
ağızla olduğu için başka bir açıklaması olabilir mi sen nasıl yorumluyorsun bide sen düşünceni söyle
deliginde dilinle yuvarlaklar cizip ic dudaklari isirip iyice icime cekmeyi severim
Senin bir düşüncen varmı?
Evet vajina klitoris değil bir noktaya odaklanmamalı bütünüyle ilgilenilmeli ezberci olunmamalı.
Haklısında neticede önce oral olarak başlarsın öyle değilmi sonrasıda arkasından gelir. Benim hatırladığım böyle idi yanılmıyorsam nerdeyse unutdum laa peeee. 😕
Ne dedin anlamadım :D
Nesini anlamadın?
Neyse boşver
Ok 👍
Yok benim için deepthroah tır oral demek.
Tarz geliştirmek lazım diyorsun..
hayır benim için çok farklıdır oral seks.
Ben komplesiyle ilgileniyorum 😊
Ben oyle sorulara yorum yapmıyorumm 😅😅
sende farklı fikir var mı
Bütünüyle lgileneceksin sadece yalamıycaksın öpceksin emceksin. Kasıklarıylada ilgilenceksin. Bu kadarı yeterli.
bende farklı bişey dicen sandım onları yapılmıyomu sanıyosun :)
Yapılabilir madem öyle her yorumda en güzeli klitorismiş gibi onun belirtildiğini görmem saçma. Herkes aynı şeyi ezber yapıp söylüyor. Hiç beklediğim gibi bir yorum görmedim bugüne kadar.
:D demek beya bildiğin sapıklarla uğraşmışsın o işi zaten tasarlayarak düşünerek yapman yanlış kendini akışına vermelisin bence
Yo ben kimseyle uğraşmadım bugüne kadar gördüğüm yorumlardan diyorum.
Beynin yok sanırım ben sana herkesin bu konuda aynı yorumları yaltığını yani çoğunun anlamadığını söylüyorum sen saçma saçma konuşuyosun. Daha yorum yapma.
zoruna gitmesin hakaret edip konu kapatılmaz
Senin dalga geçer bilmiş konuşma tarzında hakarete giriyo biraz düşünebilirsen anlarsın
sölediğim şeyden omu çıkıyoo bravo
Neyse ya sorun yok tamam.
bas hakareti git tabi sorun olmaz
Sen kendinide eleştir bence senin tavrına sinirlendim
sen alıngansan ben napim
Neyse geçti artık.
Tabiki hayır o sadece küçük bir kısmı :)
2 erkek fantezisi daha çekici; bir kadın için.
ne istiyorsun sen
delik yalamak nedir pis dışkı yeri yok şeftali yalamak filam tarzım değil geliyor insana
Anlayamadım?
yalamak nedir dışkı çıkış yerini ya da vajinayı yalamak nedir çok saçma geliyor bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?