Sebebi ne neden girmems olabilir ilk olacakti
Sorunun dışına cikmazsanz sevinirim
Sorunun dışına cikmazsanz sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer önce parmağıyla bir oynayacak...1 parmak 2 parmak 3 parmak derken iyice alışacaksın...
ilişki öncesi bir ağrı kesici ve kas gevşetici alırsan iyi olur
penis tam sertliktde değilse girmesi zor olabilir
ayrıca bir de kaydırıcı sürmekte fayda var...
vajina gibi ıslanmaz... kaydırcı sürmek iyi olacaktır...
girmez diye bir şey yok... arkadaş biraz acemi sanırım...
Çok iyi bir ön hazırlık yapmalısın güzei bir kayganlaştırıcı. Aslında bunlardan daha önemli olan bir şey var. Sen kendin zevk alıp almadığını kendin mast sırasında tatbik etmelisin. Ama tabiri caizse direk dalarak bu iş olmaz. Bunun belli yöntemleri var. Bunu mutlaka kullanmalısın
İstiyorsan birkaç yöntem önerebilirim
çünkü zaten orası onun için değil. oradaki kaslar itme hareketini yapar. vajinada ama tam tersidir vajina içe vakumlar çünkü o sebeple yaratılmış. balığa uçma öğretmeye çalışıyorsun. zor olacak tabi ki. ha bir çözüm öner dersen öneremem yani.
Cevap
43Cevap
merhaba, ilk defa yapıyorsanız ve partneriniz deneyimsizse bu durum normal. hazırlaması, sıvı kullanması, alıştırması ve alıştıra alıştıra işi tamamlaması gerekir. bunları sağlayamıyorsa, kuru kuru olmaz o iş.
Başarısızlığın nedeni ilk deneyim ve tecrübesizlik. İlk deneyimlerde hep kuşkular ile yaklaşıldığından kendini çok kasarsın. İkinci denemeyi yapacaz mecburen bu denemede sen domalık vaziyette vajinana oral yaptıracaksın. Erkek aletini zetyin yağı ile iyice yağlayacak ayrıca popo deliğinede bolca zeytinyağı sonra kalkan aleti ittirmek yetecek kendini kasma zeytinyağı ile çok kolay olacak.
deliğin dar olmasından dolayı olabilir. genişletmek için daha çok uğraşmanız gerekmektedir. ilk denemede olmaz, çünkü delik kasları dar ve sıkı. zamanla genişlemeye başlar.
Ilk denemede olmaz diyonda herseyn bir ilki var nasi olcak yani girmiyo bir gıdım bile şeyi kirilacak zorlasam gibi hissediyom artik ya :D
krem sürün, sonra arkadaş 2 parmağı ile gevşetmeye çalışsın, sende antreman yaparsın, gider dildo, tarzı aletler alırsın, orayı genişletirsin. veya sopa, veya havuç gibi nimetlerdende faydalanabilirsin. artı uyarı olarak, anal temizliği yapman gerekmektedir. anal ilişkiden soğumamak adına. ayrıca, anal'ı çok yparsanız, genişleme olacağından, altına kaçırma durumuda olacaktır. çünkü kaslar gevşediğinden dolayı, dışkıyı tutamaz hale gelecek ve dışkı senin dahilinde olmadan çıkacaktır. fazla anal önermiyorum. tehlikeli ve sakıncalı durumlar meydana getirebilir. ortamlarda zor durumda kalabiirsin. hoş değil. bana sorarsan.
1 kere yapicaktik merak gidermek icin bu dediklerin olurmu 1kerede
olur girmeyi bilmiyor sende pozisyonu önce parmaklarla genişletsin sonra iyice kayganlaştırıcı sonra güzel pozisyonda yavaş yavaş girer ilk acı olur
Daha alışkın değil kayganlaştırıcı lazım ama girmediğine sen sevin aklın gidecekti acıdan
makatın çok dardır dua et girememiş çünkü çok acı çekecektin. ayrıca bunun risklerinide hatırlatırım. makatta çatlak (tutamama olayına yol açar) ve kolon kanseri.
İlk denemelerin başarısız olması normal.
Biraz daha denediğinizde olur.
Direk ziki sokarsanız tabi girmez. Önce deliği kremleyip parmaklayarak deliğin kaslarını gevseteceksiniz iki dakka ne sürer ne sürmez sonra zikide biraz kremleyip ucunu rahatça deliğine alacaksin
hmmm kucuk möu delıgın ıyıce parmaklasın bence bır hafaa boyunca ust uste alısır sonra
Sen kendini kasmışsındır ondan
Önce hazırlaması lazım seni sonra girer
Girmiyo diye bişey olamaz girmesini becerememiş partnerin krem biraz yumşat tamamdır
Deligine antrenman yaptir once parmak sok 3-4 tanesi girsin sonra kremle. Sonra dene
Deliğin çöl dardır biraz gevşet mesi gerekirdi sonrada krem sürsün Ozman tak der girer
Canım orası dar zaten öncelikle parmakla biraz açmalı orayı gerekirse tükürük krem kullanmalısınız
Şöyle iğrençlikler yapmayın. İyi olmuş.
Acemilikte olur böyle şeyler.
sen heyecanlanıp kendini sıkmışındır ondan
Kizdan da kaynaklanabilir erkekten de bu
tecrübesizsiniz
Sıkma... ve sakın iç temizliği unutma..
belediyenin vidanjörünü çağır
gel genişletiriz no problem :)
Soyunmak önemli (!)
işte bu kızın kafadan lazım bana seviyorum zeki kızları
arkadan tıkalı olabilir
Amator ve tecrubesiz oldugunuzdan
acemiye denk gelmişsin
Yeteri kadar zorlanmamıştır
krem kullanıp yumusatması lazımdı
İkiniz de cahilsiniz ondan
girmiyor diye bir sey yok.
Kremlemezsen girmez tabi. :D
seniki küçük ve dardır büyük geliyodur
Senin totoş manitan işi bilmiyor
Kendini kasiyosun veya karşındaki işi bilmiyo
Büyük mü? Benim ki büyük ve kalın, zor giriyor
12 cm buyuk degil.
O nasıl girmedi ki..
Benim alet hem kalın hem uzun, giriyor ama kıza göre değişiyor, kimine zor giriyor
Ya ucu bile girmiyor benim delik kucuk sanirim hic yapmadik cunku krem falanda kullanmadik bir deneyelim dedk sevisirken ama girmedi
Ben de yaptım bakireyi arkadan.
Girdi ama çok bağırdı..
Bakirelikle alakasi ne analin
Bakire misin sen?
Genelde bakireler ister arkadan, kızlık gitmesin diye
Çok sacma bir dusunce kizlik gitmesin ama arkadan yapayim o nedr oyle ruhu orospulasmis kizlar. Ben bakire degilim sevdigim adama verdim kendimi bunu soylerim gizlemem de yani. Eger bakire kalmak olsaydi dusuncem elimi tutturmazdim. Kendini kandirmaktir o arkadan verip bakireym demek
Bence haklısın ama çoğu kız öyle
O bakireye arkadan verdim, istedi yine.
Demiştim benim tadımı alan bırakamaz diye, ama inanmamıştı. :-)
Sen büyük penis seviyor musun?
Domates kabugu sıkısmıstır
gitun dar parmaklasin biraz genisletsin
vazelin
mikini kullanamiyor
Yirtilirsa girer
Yağla yağla
Becerememis
Kucuktur
Bu işin uzmanı benim
iyice kremleseydiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?