AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
sordugun da soru yani.. onlar insan değil mi olur elbet.. zaten kadın erkek ilişkilerinde böyle soruların kadını erkegi yok... aldatmak, az sevmek, cok sevmek... bunlar insanların tamamını kapsayan sorular olmalı
aman şöyle aşığım böyle aşığım ölürüm aşkımdan diyen kız bana hiç inandırıcı gelmiyo
bunu erkek söylerse inanıyorum
kadınlar 1 kere doğru düzgün seviyor bence
ondan sonrakiler ilkinin bi yansıması oluyor
hayır erkekler kızlar gbı sewemez . bır kız dıs gorunusune bakar beyenır beyendıgı ınsanın karakterınıde sewdıyse olay bıter hıc yasamadıgı askı yasatabılır
kızlarda severler ama erkekleri yapısı gereği biraz daha cefakarlardır. bir erkek gerçekten seven bir erkek ilişkinin bütün yükünü omuzlarına almaya çalışır, buda onu daha çok sevmeye iter.
Kızlar da tabiki aşık olur, ancak Erkeklerinki daha farklı...daha ağır, belli etmezler, söylemezler, Aşkları gizemlidir erkeklerin, kızlar ise aksine kolayca sevdiklerini söylerler, hep yansıtırlar
bence dogru soyluyorsunn sahsen ben oyle biriyim birini sevmeden once karsimda ki bana hislerini belli etmeli
Dediğin doğru da, kızlar aşık olur. Kafada çizme durumu yok, bir insanın kişilik özelliği bizi ona aşık eder.
kafada çizme durumu belki sende yok ama öteki kızlarda var ... şöyle olsun böyle olsun falan demyormusunuz hatta ruyanıza bile giriyor çoğu zaman
Bazı isteklerimiz var ama sizin de yok mu hayali bir tipiniz? Bu çok insani bir şey, şahsen hayalde o kadar ileri gitmem, gerçekçi biriyim.
olur bazı şeyler ama sizin kadar değil
Hayır 'sizin' kadar değil, o kadar olasılıktan uzak hayalleriniz var ki, ulaşamadığınız için mi seçici rolü yapıyosunuz, hayali bir boyutta mı yaşıyosunuz karar vermek güç. Kızların hayalleri genelde olasılığı yüksektir.
tam tersi oldu aşık olduğum erkeğin özelliklerini sevdim oda özelliklerimi sevdiği için bana aşık olmuştu. senin dediklerin doğruysa biz yanlış yaptık...
istisnalar kaideyi bozmaz olabilri.. ama genelde öyle değildir
ne olursa olsun biz ayrıldık:(
ikisi de yanlışşş yanlışş yanlışşş.. davul bıle dengı dengınedir ama aşka engel değildir.. önce aşık olup bırbırlerını severler bırbırlerınde bulunan özellıklere aşık olurlar sonrada bırbırlerını degıstırmeye çalısırlar..
olmazmı?
o zaman dökülen göz yaşı boşunamı yani.asıl erkekler onu beceremez.şıpsevdiler sizi
+1
aslında erkekler beğendiği kızlara aşık olur herkesin dediği ve bildği gibi kızlar aşık oldukları erkekleri yakışıklı bulur yani burda kızların bi erkeğin özelliklerine bakarak aşık olduğu anlaşılıyor zaten. ben sevdiğim kişiye ne sözler ne şiirler yazdım kıymet bilene :D
Yaşadıklarımızdan yola çıkarak genelleme yapacak olursak; sadece kızlar sever.
ne yaşadın söylesene Allahını seversen :)
Böyle alaycı bi tavırla konusamazsın.. Sen ne yasadın? Farkındaysan aldatanlar, vefasızlık edenler hep erkekler..
hadi canım ...sallama lütfen
Mahalle ağzıyla konusamazsınız benimle. Konuyu açan tam tersini idda ediyor o zaman size hadi canım ;)
erkek aldtabirlir doğru bunu inkar etmem... ama erkek sevdimi dünyanın en güzel kadını gelse aldatmaz budan emin ol... yada en azından ben altmam yani... erkek sevdimi gözü ondan başkasını görmez... siz bunlara önem vermezsiniz işte aldatan erkekleri daha çok seversiniz
Erkek aldatır demiyorum.. Şerefi haysiyeti namusu olmayan herkes aldatır. Genelleme yapma. İnsanlar aşık olur;karşılıklı olur, karşılıksız olur.. Aşık olunca oluyosun işte iyi insan kötü insan hiç farketmiyor.
siz aşık olmasınız diyorum zaten kafanıza koyduğnuz birini kendinize aşık ettirmeye çalışırsınız biz kimseyi kendimize aşık ettirmeye çalışmayız sadece aşık oluruz :)) anladınmı şimdi ?
Sen kimsin, Mehmet Coskundeniz falan mı? anladın mı diyemezsin.. Ben anlarım, siz anlatma kabiliyetinizi sorgulayın. Şu soru ekleri de ayrı yazın. Demek ki senin aşık olunucak bi yönün yok, kıskanıyosun çevrendekileri..
benimle ilgisi yok genel konuşyorum ben .. kızlar kafasına koyduğu erkeği kendisine aşık ettirmeye çalışır bunu inkar etme
bu normal bisey..
o zaman tespitlerim doğru neden itiraz ettin :D
uf tamam haklısın ya.. Algıları açık olanlar anlamıştır diğerlerine laf anlatmıcam.
sen böyle düşünmeye devam ederken milyonlarca kız aşk acısından hastalanmaya ve kalıcı ruhsal hasara uğramaya devam edecek. ve birileri hala kızların betonarme olduğunu düşünebilecek
kizlar asik olur ama bence asik olmadan erkeginde kizinde belli seyleri yasayip olgunlasmasi gerek biraz aci cekerek ,neleri yapmamalarini ogrenmeleri gerek;)
bayanlar kızlar ya da kadınlar hangi hitapı seviyorsanız artık ; kafasında oluşturdukları erkeği ararlar hep , onu gerçekten seven biri bile çıksa karşısına kafasında kurkuladığı kişiye benzemiyorsa kaçarak uzaklaşırlar
aşık olunacan link kaldı bu devirde
bence kızlar daha çok aşık olur kız bağlandımı bırakmaz ama erkekler öyle değil çorap değiştirir gibi sevgili değiştiyolar bağlanmayı bilmiyolar 2 3 kişiyi aynı anda idare etmeye çalışıyolar
hayır bence öyle değil hatta tam tersi özelliklerini bilmediğim hatta tanımadığım birine aşığım
Ya yakışıklıdır, ya zengindir-meşhurdur, ya güzel bir işi vardır ya da istikbali parlak görünüyordur.
Kızların aşık olması için bu kadarı yeterli oluyor zaten... (Bi de tanımıyorum falan diye ayak yapmazlar mı hey Allahım ya...)
hayır gerçekten tanımıyorum ne yaptığı işi biliyorum ne maddi durumunu ne geleceğini ünlüde değil kendisi muhabbetimde sadece merhaba dan öteye henüz geçmedi kendiside bu sitenin bi üyesi ben aylardır onu takip ediyorum bi yorumunu yakalarmıyım die ;) ön yargılı olma bence
aaa hiç öyle düşünmemiştim...
yani en itrit olduğun bayan hareketlerini bile aşık olduğun kızda sevebilir misin?
tipi düzgün birinden hoşlanılırım ama beni güldüren beni mutlu eden güven veren yanında mutlu oldugum kişide severim . erkekler benim hoşlandıgıma aşık olur sevdigimle evlenir . fark budur. NOKTA
ketçap mayonez de olsun mu
ah ask ask ask ask derin mevzu ama kizlar askin olunca hic bir zaman istediklerine ulasamiyorlar bu yuzden boyle oluyor ...
tabiki aşık olur.ben çok seviyorum sevgilimi.1,5 senelik ilişkimiz var.geçen arkadaşlarıyla tanıştırdı.arkadaşları sakın bu kızı bırakma nasıl aşkla bakıyor sana demiş :) çok mutlu oldum
Aşık olmak sadece sevmek değildir... 2.si aşık olan erkek zaten seni kaçırmaz arkadaşlarını dinlemez. Siz ne anlarsınız aşktan ya
Kızlarda eş seçme vardır. Bu sebeple ona göre iyi özelliğe sahip kişiye aşık olma potansiyeli vardır.
Ama ben çook aşık olmuş biri olarak kızlar daha fena aşık olur derim.
Şu yaşıma geldim aşk oturduğum evin mahallesine semtine uğramadı ...
:D
Bence AŞkın ve sevginin yani aşık olmanın cinsiyeti yoktur.Nasılki kalbin duyguların cinsyeti yoksa aşık olmanında cinsiyeti yoktur.
Geçenlerde de paylaşmıştım bu sözümü, yine bahsi geçti, paylaşayım;
Ve zaten aşklar hep tek kişiliktir. İki kişilik olunca, adı ayrılık olur...
Vallahi o kadar tam yazmışsın ki ekleyecek bir şey bulamadım. Katılmakla yetiniyorum şimdilik.
21. Yüzyıldayız. Bence tarihi de göze alarak tekrar düşünseydin bu soruyu buraya yazmana gerek kalmazdı. Elbette aşık olanlarda var ama birçoğu içinde bulunduğu aşkı haketmeyen insanlar.
Kadınlar erkeklerden 4 kat daha fazla aşık olur.Ayrıca aşk kalpte gerçekleşen birşey değil herşey beyinde başlar-biter...
ülker 9 kat falan var hiç duydunmu
Duydum.
Bende aşık olacagına inanmıyorum.Maymun misali bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmaz.Sizden daha iyisini bulunca garantisini veriyorum yuzde 90 ı bırakır :D
Aynen kardeşim hatta hoşlanmadıkları bazı davranışların da varsa onları değiştirmeye çalışır/değiştiremiyorsa sen beni sevmiyorsun triplerine girerekte baskı yaparlar. Olduğu gibi kabullenmezler. Tabii istisnalar illaki vardır. onlara sözüm yok.
herkezi bilemem ama ben olamıyorum evet işte aşıgım dediğim an bir bakmışık soguyorum
bence aynen dediğin gibi kızlar öncede nasıl birini istedgni bilir ona benzer biri cıkarsa sever ama erkekler konusunda da elbette istisnalarda var
Evlenilecek kız aşıktır.O bir tanedir elbette.Eğlenilecek kız ise sadece eğlenmeye bakar.
aşk diye birşey yooooooooooooooook
bir tek allah aşkı var.
Doğru söyledin +1 :)
mersi :)
''erkekler asik oldugu kizin ozelliklerini sever'' derken ne demek istiyosun? nasil yani ozelliklerini sever?
hakketen ha kızlar araba mı ki özelliklerini sevelim :D
ahahah :D sen erkeksin nedemek istedigini anlamadin mi
yani herseyiyle kabul eder yeterki asık olsun ama kızlar asık olmadan once onun ozelliklerini begenmek zorunda
yani erkekler çoğu zaman yanılmaz
yanilmaz mi? soylediklerinden bisey anlamiyorum nedemek erkekler kizlarin ozellikelrini sever? erkekler yanilmaz? hangi konuda :s
niye kızlar angus ırkındanmı gelme onlar insan değilmi
tamtersi ama kişiliğe göre de değişebiliyor..Kuzenimle ammada tartışmıştık bu konuyu hala da ben diyorum ki KADIN DAHA ÇOK SEVER
Kızlar kolay aşık olmazlar ama oldularmı itaat edercesine olurlar..
korktugum basima geldi:D biz kizlar bukadar kazmiyiz gercekten :D bu soru nasil bukadar yorum alabilir kizlardan... efrgthz
Ya bu karakterle alakali. Niye kiz erkek diye etiket yapiyorsun?
bende kızların aşık olabıleceklerını sanmıyorum onlar yanında gezdırebılecegı en uygun erkegı kedı yapma çabasındalar çünküü...
Duyguları olan herkes aşık olur. Bunun kızı, erkeği yoktur.
Katiliyorum )))))
bencede yeterki insanın içinde sevgi duygusu olsun yoksa herşey tırt
tamamen yanlıs dusunuyorsun kardesım sahsen ben asık oldugum ksı anıden karsıma cıktı ozellık flan cızmemıstım kafamda ynı :D
Kızlar mı erkekler gibi sevemez, aşık olamaz ? :D
Kısaca güldürmeyin diyorum.
vahsedilen şey şu: ilişki içindesin... sevgilin geldi sana dedi ki ayrılmak istiyorum başka bir kızı seviyorum... anında soğursun aşkın biter... sen onu sadece "senin olduğunda" seviyorsun...
her erkekte değil ama birçok erkekte karşılıksız bir "sevgi ve kollama" var... benim olmasa da olur... yeterki iyi olsun demek var... kızlarda çok nadirdir...
Kizlarrda asik olur bnce ama 3 gun 4.gunun sonunda o asktan cikar ve olayi kendine cevirmeye baslamstr bile :))))
erkekler olmaz kızlar olur erkekle rolur kızlar olmaz cinsiyet diil mesele alısveriş kimde patladıysa o günün kazananı
bende tam tersini dusuniyorum
Sana katılmıyorum ben aşık oldugum erkeqin özelligini severim ve ben aşık olursam hiçbir erkek ilgimi çekemez . ama hiç karşıma benim gibi bir erkek çıkmadı sevgimin karşılıgını alamadım
Evet dogru ama bi erkek gercekten asik oldugunu belli ederse kizda bencil degil cok farkli olabiliyor tabi bu kisiden kisiye degisiyor.. ey platonik ask hani duy sesimi ...
ben daha hiç aşık olmadım
olmuyorlar heralde
biraz ayran gönüllüyüm
beğeniyorum sadece
Nedense nerde öküz varsa ona aşık oluyorum çok hayvanseverım galıba koynumda yılan da besliyorum.
:D :D
Kızlar aşık olur hem de aşık olduğu kişinin özelliklerini sever. Evet belki önceden kafasında çizdiği bir ideal vardır ama bunlara şöyle böyle oturan biriyle tanıştığı zaman onu giderek daha fazla sever ve her yönüyle kabul eder.
%100 katılıyorum..
Yani erkekler her önüne gelene aşık olur ama kadınlar seçicidir; ben bunu anlıyorum. Erkek için kadın olsun yeter öyle mi yani...
Alakası yok,aşkın cinyeti yoktur seven seviyo zaten
su kose kis kosesi su kose yaz kosesi ortada su sisesi gibi olmus senin sorun..
Olur,kendini iyi yetiştirdiyse, annelerinin teyzeleri yengeleriyle yaptığı misafirliklerde staj yapmadıysa, olur.
Kızlarında aşık olduğuna tanık oldum bence alakası yok.
o aşk değil işte
nasıl yani aşk değil neden peşinden koşusn bir erkeğin neden ona bakınca farklı hissetsin ozaman ?
o erkeği peşinde koşturmak ister onun için koşar... kızlarda sever illaki onlarında kalbi var zevki var ama bizim gibi değil
onların duygusunu azla bilemeyizki zaten :)
kızla erkekle değil kişilikle ilgili çoğu erkekte güzelliği olan kıza aşık oluo.
misal : ben
misal : ince bel :P
yok ben aşık olurum sonra belini inceltirim :((
ben soruyu unutup laf atmışsım sadece :((
rezzil mi oldum :)
güncellemeyi tuttum al 5 puan :D
onun için erkekler aşık olma problemi değil aşık kalma problemi yaşarlar :)
hayır gayet te olabilir evet doğru istisnalar olabilir ama harbi seven kızda gerçekten çok sever aşık olur tanıdığım kızlar var evet oyun oynayanlar var ama bazılarıda var ki seviyosa tam seviyo işte diğer kızlar yüzünden hep yargılanan biz oluyoruz
Teşekkürler :)
kızlar kendilerine aşık edemediği erkeklere aşık olur, malesef yaşatamaz...
hayır biz treniz erkeklerde ... gerek yok aşka,aşk acısına,yani sana oha biz de kalp taşıyoruz be kardeşim
bunun ana fikri butun erkekler öküz , baba fikri kızlar öküzü sever...