Bunun ki onunkindem iyi diyebiliyormusunuz?
Aldığınız tat aynı mı her vajina aynı mı zevk verir?
Aldığınız tat aynı mı her vajina aynı mı zevk verir?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
hangi çiçeği seversin farzet herkez farklı çiçeği sever renk olarak erkekler
içinde aynı kişi hissetmesi lazım hissetmezse kısa ilişki sürer dağdaki çoban için farketmez zaten görmüyo eğer erkek bayanlarla ilişkiye girmişse seçiçi olur bayan içinde geçerli beğin hissedicek azıcak hisetmezse ihtiyaç giderilir yani kişi boşalır rahatlar kenara çekilir hissederse azgınlık devam eder
hayır her vajinanın verdiği zewk farklıdır. deneyimlerimle sabittir. ewli bir kadında çabuk boşalıyordum mesela sımsıcak fena ıslaktı. eski sewgilime girip girip dakikalarca çıkmama rağmen boşalamıyordum. başka bir kız arkadaşımda daracıktı mesela müthiş zewk alıyordum. her kıvrımını penisimde hissediyordum. her kadının lezzeti başkadır.
Bu konuda bir çok arkadasım, vajinanın aynı olduğunu düşünüyor. Hatta kaba tabirle "delik deliktir" diyor..
Ben bu görüşe hiç katılamadım.. Hepsinin tadı farkı, hepsinin kokusu farklı, hepsinin giriş farklı..
Dip not : 67 farklı kadın ile ilişkim oldu :P
Farklı olur,, sıcak , temiz ve henüz rengi solmamış ya da , koyulaşmamış olanlar herzaman daha cazip olmuştur benim için
Önemli olan ten uyumu vajina önemsiz. İlişkiden sonra sarılıp uyumak ya da sohbet edebiliyosan en güzeli o kişidir
Şişkinlik ile fit biri farkeder illa 😃 önemli olan onu beğenmek arzulamak bence 😉😃😂
İyisini tadına kötüsü arzularmisin dahada?
Elbette. :)
Darligina göre degisiyor. He bir de kadinla erkek arasindaki duygusal bag da kesinlikle zevkin şiddetinde cok etkili
Hayır hepsi aynı değil kiii
Buradan detaylara giremiyorum kusura bakma
Bu konuda ciddiyim hepsi aynı değil
Azıcık söyle neden aynı değil
+1 için Sağol ama üyeliğimin iptal olmasını istemiyorum
Farklıdır tabiki.. Kimine kibrit çöpünü zor sokarsın kimine kazma sapı az gelir 😉
Hepsi aynı. Çok küçükse delik belki bir kademe daha fazla verir ilk etapta ama. ilk 5 dakikadan sonra hepsi zevkte aynı.
tabiki hepsinde ayrı bir zevk alıyoruz ki zaman zaman ben bazı kadınlarınkinden hoşlanmıyorum dokunmuyorum bile çok temiz olmalı ayrıca
farklı darı var genişi var etlisi var dudak farkları var kasarını kullanabilren var hepsinn ötesinde kadının aldığı zevkler farklı olunca psikolojk etkisi de farklı oluyor erkekte
:) hepsi aynı biri çok kullanılmış birisi az kullanılmış ten tene değsin yeter
O nasıl fark ediyor?
birisinde hissediyorsun birisinde hissetmiyorsun tek fark bu
Çok zevk veren bir kadindan vazgecebilirmisin?
çok zor vazgeçilmez öyle işte bu dediğim birisi çıkmadı karşıma ama
Teşekkür ederim cevaplar için
rica ederim sende iddaalı olmalısın
tabiki vermez. hafif tümsek şeklinde ve dar vajinalar daha bir tatlı oluyor. ha bide temiz olsun mümkünse :D
Şekil olarak evet farklı. aslında girilen yer aynı bir delik işte. Ama sevdiğinin arzuladiginin Vaginasi NASIL OLURSA olsun çok guzeldir
yok vermez dar vardır geniş vardır birazda o bayandaki cazibe ve ateşlemesi değiştirir tatı
Vajinanin sahibi onemli faktör burada.. arzulanan kişi ise zaten mükemmel gececek.. ten uyumu bunlar falan filan
Kullanıma bağlı.
Eskortlarınki girişi biraz sarıyor içi bildiğin salon gibi... Nerdeyse değmiyor...
Ama az seks yapanlarınki çok iyi sarıyor..
Neitcede bir delik muameslesi yapamayız.. İllaki farklı
teoride farklı ama ben şuana kadar bişi anlamadım nedense
Fark var tabi , bazısı geniş olur zevk vermez , bazısı dar olur iyi zevk verir.
Yumurtanın dışını ne renge boyarsan boya ama içi hep aynıdır?
Cocugu olan hatunlarinki daha az zevk veriyor. Ha oral icinse hepsi farkli tadi
Bilmiyorum ki hiç bir kız ile ilişkim olmadı ama soru dikkati mi çekti cevapları okudum o ha dedim delik deliktir dedim de farklı diyenler varda nasıl be abi bence ten uyumu felan önemli ama nasıl farklı? Merak ettim be
Hiç hepsi aynı olur mu?
Hepsinin tadı aynı ama zevk için kızın tavrı ve hateketleri istekli oluşu çok etkili
Farklı zevki vajina değil kadının kendisi verir vajina herkwsde aynı sonucda
Kimisinki daracık kimisininki geniş kimisi sımsıcacık kimisi buz gibi içlerimdeki tırtıklı yerler farklı her vajina farklı haz verir erkekler boşa aldatmıyor
Teknik olarak hepsi aynıdır. Tek fark psikolojiktir. Tıpkı kadınların penis boyuyla ilgili psikolojik takıntıları gibi..
Tadı tabiki farklı bir insanı nekadar seversen fızigini nekadar begenirsen okadar haz alirsin
Bunu cvplamak için pekçok kez denemiş olmak gerekir :(
Zevki veren kızın kendisidir. Hareketleri vs vajina %1 etkiler
Zevki vajina değiştirmez, kadının işvesi cilvesi etkiler.
yani araba her yerde sürülürmü
otobanı var - E300-E500 var
Hergün farklı vajina görüyoz sanki 😅 fark var tabiki aralarında kimin ki dar bembeyaz kimin ki yol geçen Han'ı kapkara bir değil yani 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?