Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadan mı önden mi yaptığını senin bilmen lazım. arkadan yaptıysa kan gelmiş olabilir. arkadan yaptı ve boşaldı dedin, eğer vajinana bulaşmadıysa spermler, hamile kalmazsın. çünkü bulaştıysa ille vajina içine boşalmasına gerek yok o şekilde de çok düşük bir oranda hamile kalma riski varmış. bu durumda ne yapılır bilmiyorum ertesi gün hapı falan derler bir araştır kullanımı nasıl hangi durumda diye ondan kullan. umarım hamile kalmamışsndır :/
12 Yorumla
Soran+1 yılHap al dedi salak bn nasıl alayım dedim kendide korktu bn onun kadr korkmadım arkadn Ama dediğim gibi insn mi acaba diyo
En İyi Cevaplar
sanki zevk aldın niye saçma sapan işler yapıyosun .geçmişolsun
71 Yorumla
canım korkma büyük ihtimal makata zor verildigi için makat zarar gördü..yani tıp dilinde makat catlagı...gelen kanda genellikle parlak kan olur...yani parlaktır...eger tuvalette acırsa orası yada kan gelirse tamam dogrudur...onunda caresi var...özele gel anlatayım burda zor biraz
00 Yorumla
Al sana abazanlıktan kudurmuş ve gelen yorumlarla tatmin olayı bekleyen bir Zülbiye daha.
Bir de şu pembeli troll'lerin hepsi sperm penis vajina, kan üzerine arkadaş. Amma abazan kalmışsınız, dandik dandik hikayelerle tatmin yoluna gidiyorsunuz.52 Yorumla- +1 yıl
beyni döllenmiş:(
- +1 yıl
hazır el atmışken beyni de komple aldırsa aslında :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılgirmekte zorlandıysa ve sen acı hissettiysen, büyük tuvaletine çıkarken rahatsız oluyorsan, ilişkiden sonra oturmakta güçlük çekiyorsan arkadan girmiştir. Bunlar yoksa sadece yürürken vajinanda birşeyler hissettiysen ilişkiden hemen sonra o zaman önden girmiştir. Ama bunu anlayamamış olmana çok şaşırdım doğrusu.. Arkana girdiyse birşey olmayacak korkma.
0121 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok sağol acıyı arkada hissettm eminm arkadan olduguna ama insan korkuyor saol içime su serptin allah razı olsun bna boşaldı birşey olurmu peki?
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum birşey olacağını içine boşaldıysa sonra gidip temizlemişsindir herhalde.. %0,01 ihtimal var hamile olman için ama için rahat değilse git bir doktora kontrol etir kendini ya da hamilelik testi yap kendine.
Soran+1 yılHap içirdi dün..
Cevap sahibi+1 yılSiz bence biraz gereksiz stres yapmışsınız ilk olduğu için sanırım.. Hap içtiysen sorun olmayacaktır. Ben vajinal birleşmede içine boşaldığım halde hap içince hamile kalmadığına göre sizde de öyle şşey olmayacaktır.
Soran+1 yılÇok saol eywa...peki sonrada yardımını alabilirmiyim burdn yazabilirmiyim?
Cevap sahibi+1 yılTabiiki istersen gizliden çıkayım ekle beni..
Soran+1 yılYoq o olmaz cok saol ..benim haytım biraz karışık ekleyemm grş :)
Cevap sahibi+1 yılTamam karmaşık hayatında karmaşık mutluluklar =) konuşmak istediğin her konuda her daim buradayım ;)
Soran+1 yılUmarım burda konuştuğum bir kişi değilsindr :D cok garip olurdu..
Cevap sahibi+1 yılHakikaten he bir de o var =) Öyle ise de ne yapalım artık konuşma şeklimizden anlarız belki =)
Soran+1 yılYoq anlamayalım böle daha zevki eglenceli güzel ve etkileyici..
Cevap sahibi+1 yılBazı şeyler gizemli olunca daha bir çekiyor insanı değil mi... Haklısın böyle kalmalı bene de tadını çıkaralım o halde bu gizemin ;)
Soran+1 yılAynen :)
Cevap sahibi+1 yıl=) Eeee için rahatladı mı bakayım artık korkun endişen kalmadı dimi ?
Soran+1 yılHyr hatta bu akşmda yaptım gecenki kdr girmedi ama etkileyicydi sondu ama bidaha grşmicez..
Cevap sahibi+1 yılYine arkadan mı yaptın ?
Soran+1 yılEwet..
Cevap sahibi+1 yılYine yaptırdığına göre zevk alıyosun demek ki sen bundan artık.. Ama neyseki hamilelik riski yok buda birşeydir...
Soran+1 yılGüzel ama ne blim bu sondu bidaha olmayacak..
Cevap sahibi+1 yılUmarım kendine olan bu sözü tutabilirsin..Genelde o anın verdiği şevkle insan yine istiyor ama bakalım sen ne yapacaksın..
Soran+1 yılHak hakedene verilir adam olup s*kmeyi bilsn bn zaten izin verir hatta onu zewktn ucururum ama haketmio..18 yşındayım hattineden fzla zewk verebiiorum ve biliorum blmediğim tek şey vardı sen söyldn şimdi tam oldum pişmn olck..
Cevap sahibi+1 yılNeden haketmiyor ki :/ anlamadım... Haketmiyorsa yapma tabikiide..
Soran+1 yılilgi..alaka..ve bencillik yapmaması lazım ..sadece kendini düşünüyo ilgi yoq alaka yok napım öyle adamı özür dilerim ama adam olan adam s*kmeyi bilicek
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama olay sadece s*kmek değil.. İlgi sevgi alaka bence.. mevzu öne yada arkaya penisin girip çıkması değil ondan önceki sevgi dolu öpüşmeler sevişmeler ve sonrasında bittikten sonra sarılıp birbirine uyumak yada birlikte koyun koyuna dinlenmektir bence. Bunlar yoksa zaten olmaz o iş...
Soran+1 yılaynen aynen öyle iş zaten s*kmek olsa her erkek yapar..ben doyumsuzum biraz erkeğimle sevişmek isterim onu mutlu etmek isterim elimden gelenide yaparım bunu onlarda bilio ilgisiz erkekle yapamam ben ..
Cevap sahibi+1 yılOnlar derken ? Valla ben senin gibi biri olsun istedim hep karşımda ama 2den sonrasını göremedik hiç daha..
Soran+1 yılyani bu zamana kdrki sevgililerimden bahsettim gercekten doyumsuzum sevgilim var şuan telefonda falan konuşmak istiyorum hiç oralı değil oda cinsellikle arası pek yoq bnde yapamıyorum ya zor geliyor ben erkeğim mutlu olsun diye defalarca yapabilirim ama tek sorunum ilgi..
Cevap sahibi+1 yılSenin gibisini bulsam öyle bir yapışırım ki bırakmam asla... Ve doyurana kadar kökleye kökleye s*kerim.. Senin erkeğin işini bilmiyor...
Soran+1 yılwallahi bilmiyor ya benim gibisi yok her acıdan sadece cinsellik değil..
Cevap sahibi+1 yılHer açıdan derken ne mesela ?
Soran+1 yılcinsellik+ilgi+sevgi+herşey işte..
Cevap sahibi+1 yılSen nadir bulunan mükemmel kızlardansın o halde.. karşına çıkmış erkek benzeri mahluk ise denyo..
Soran+1 yılhay azını öpim ya vallahi öyle..
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi kız beni bulmaz bulsa da öpmez.. lafta kalır ya neyyyse ...
Soran+1 yıl:D:D
Cevap sahibi+1 yılne gülüyon =)=
Soran+1 yılağlıyımmı :(
Cevap sahibi+1 yılYok yok ağlama güll =) ama benim halime gülme dedim di ben
Soran+1 yılyok ya nie haline güleyim canım..bu arada dün aradı bu işi yaptığım kişi görüşmek istediğini cok özlediğini falan söyledi grk yoq diyip kapattım...
Cevap sahibi+1 yılhımm tamam o zamansa =)) Oh iyi yapmışsın vallahi madem beceremiyor ve haketmiyor yapmayacaksın.. Kendi elle uyar yine de o ve onun gibilerle olma...
Soran+1 yılaynen ..adam olup s*kmeyi bilseydi..
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımayı hakikaten isterdim...
Soran+1 yılelbette bigün tanırsın..
Cevap sahibi+1 yılGerçekten isterim.. Senin gibi bir kızla olabilmek.. Hayal gerçi sadece ya neyyse...
Soran+1 yılneden hayal?
Cevap sahibi+1 yılBilmem buradan kimseyle reel görüşmedim hiç o yüzden hayal dedim.. Gerçek olmasını isterdim elbette..
Soran+1 yılhımm ..inş bakalım..
Cevap sahibi+1 yılEn azından senin ne istediğini biliyorum.. Duygusal açıdan da duyguları yüksek biriyim.. Hayvan gibi sadece sok çıkar arkanı dön yat erkeklerden değilim.. Belki yeterdim.. Umarım gerçek olur bunlar..
Soran+1 yılumarım şimdi siteye soru sorcam orayada cevap bırak azdım die ..ama sen oldugunu belit bana olurmu..
Cevap sahibi+1 yılNeden ki ? Gizli mi soracaksın yine ?
Soran+1 yılewet gizli..
Cevap sahibi+1 yılYaptım yorumumu
Soran+1 yılhangisisinki?
Cevap sahibi+1 yılBenim diye yazdım ya
Soran+1 yıltamam bakım..
Cevap sahibi+1 yılBak bakalım..
Soran+1 yılbaktım :D
Cevap sahibi+1 yılNE gördün :P
Soran+1 yılseni :D
Cevap sahibi+1 yılHımmm =) Ekleyecek misin peki ?
Soran+1 yılşimdi değil sonra..
Cevap sahibi+1 yılNeden şimdi değil ? Doymak istemiyor musun ? Hayal de kaldı belki de gerçekten değil mi...
Soran+1 yılya sorum yok kaldırıldıda demio :(
Cevap sahibi+1 yılKaldırılmıştır sana bildirim gelir.. Soruma cevap verecek misin ?
Soran+1 yılbenmle tanışmak mı istiosun?
Cevap sahibi+1 yılEvet..
Soran+1 yıltamam deidmya sevgilimden ayrılınca olur..
Cevap sahibi+1 yılTamam o halde.. O günü iple çekiyorum.. Gerçekten doyacağın günler gelecek o halde inan.. Beceremezsem (ki ihtimal bile vermiyorum) çıkarım hayatından sen söylemeden..
Soran+1 yılama her zmn hayatımda olabilcekmisin?
Cevap sahibi+1 yılHer zamandan kastın ne ?
Soran+1 yılhayatım boyunca..
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasın.. Baktık fikirlerimiz uyuşuyor mutluyuz birbirimize yetiyoruz ve sonsuz olsun istiyoruz neden olmasın ? ama buna şimdi pat diye evet seninle sonsuza dek varım diyemem ki belki de yetemeyeceğim sana belki de beğenmeyeceksin beni.. Yaşayıp öğrenmeliyiz bazı şeyleri..
Soran+1 yılhadi bakalım..
Cevap sahibi+1 yılPeki merak ediyorum bakire misin ?
Soran+1 yılewet ..
Cevap sahibi+1 yılBakarsın onu gelecekteki alacak kişi benimdir =) Hayat... Arkadan yapmama izin verecekmisin peki ilerde birşeyler olursa aramızda ?
Cevap sahibi+1 yılOrada mısın ?
Soran+1 yılbilmem veririm belki sana bağlı bişi..
Cevap sahibi+1 yılSeni arkadan yapmak ya da yapmamk aslında benim için çok önemli birşey değil yeter ki yüreğine erişebileiym sen de benim yüreğimde yer et yeter bana.. Sonrası zamanla gelir herhalde..
Soran+1 yılgarip ama dediklerinden etkilendim bir an..
Cevap sahibi+1 yılBuna sevindim.. Neden böyle şeyler yaptığımı ben de bilmiyorum şu an tuhaf duygulardayım zaten.. Karşında yalnızca seni s*kmek isteyen bir erkek yok daha fazlası var.. Bunu bil..
Soran+1 yılfarkettim zaten konu neydi biz nereye geldik..
Cevap sahibi+1 yılEvet ilginç.. İşte bazen hiç görmeden de neler olabiliyor değil mi..?
Cevap sahibi+1 yılUyudun mu
Soran+1 yılbirazdan uyucam..
Cevap sahibi+1 yılHımm cevap vermiyordun da uyudun sandım çıktım ben de.. Burada mısın ?
Soran+1 yılşuanda ewet ..
Cevap sahibi+1 yılof bir türlü denk gelmiyoruz :/
Cevap sahibi+1 yılBuralarda mısın ?
Soran+1 yılsaılır sen mesaj bırakabilirsin ben girdikce cevaplarım..naslsın?
Cevap sahibi+1 yılTamam o halde.. İiyiym teşekkür ederim sen nasılsın ?
Soran+1 yılbnde iyiyim napım oturuyorum işte..seni özledim..
Cevap sahibi+1 yılŞu an çok etkilendim bu sözünden.. Ve ben de seni özledim.. Konuşamıyoruz ya..
Soran+1 yılburdamısın?
Soran+1 yılheyyy
Cevap sahibi+1 yılŞimdi buradayımm. sen buradamısın canım ?
Soran+1 yılewett.
Cevap sahibi+1 yılnapıyosun nasılsın ?
Soran+1 yıliiyim saol sevgilimle konuşuyorum sen?
Cevap sahibi+1 yılHiç ben de oturuyorum öyle.. Neyse konuş sen sevgilinle iyi geceler...
Soran+1 yılsanada..
Cevap sahibi+1 yıleyvallah..
Soran+1 yılben geldiimmm :)
Cevap sahibi+1 yılHoş geldin =) Buralardamısın
Soran+1 yılewet geldm sen?
Cevap sahibi+1 yılEvet ben de buradayım.. Napıyorsun bakalım ?
Soran+1 yıltakılıorum sen ?:)
Cevap sahibi+1 yılaynen takılıyorum ben de.. Dizi izliycem birazdan.. Ne konuştunuz akşam sevgilinle ?
Soran+1 yılnormal şeylerdi ...ne dizisi?
Cevap sahibi+1 yılThe Walking Dead izliyorum. Normal ? Ayrlılık yok gündem de anlaşılan
Soran+1 yılallah orusun :D yok yok ..sitede soru yayınladım hatlarla ilgili o benm :)
Cevap sahibi+1 yılSen benim için ciddi ciddi hayal olarak kalacaksın anlaşılan.. Cidden ümitlenmiştim..
Soran+1 yılne için?
Cevap sahibi+1 yılBir ilişkimiz olabilirdi belki diye..
Soran+1 yıl:) öyle mi düşünmüştn..
Cevap sahibi+1 yılAptalca ama evet.. Seni özledim dedin. Etkilendim dedin.. Ben de senden etkilendim.. Hayalimde bir sevgili yarattım galiba bilmiyorum ama salakçak birşeye kapılmışım kendimce... Neyse
Soran+1 yılyoo doğru söylüyosun bunları dedm zaten..ama bu kdr beni benmsiceni znnetmedim diğerleri gibi sallayıp gecersin zannettim..:(
Cevap sahibi+1 yılTabi sen de haklısın site burayı mst. yapma aracı olarak kullananlarla kaynadığı için beni de onlardan sandın herhalde..
Soran+1 yılsana yalan söylemicem gercekten öyle zannettim..ama beni şaşırttın ..düşüncelerimi farklı çıkarttn özür dilerim şimdi çok kötü oldum :(
Cevap sahibi+1 yılNeyse ya sorun değil.. İyi geceler çıkıyorum ben dizi izleyeceğim..
Soran+1 yılii geceler..
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamı bulutların üstüne çıkarmışın kendin acıyla kaldın çok yapmak istediğim fantazimdir arkadan bi kızın içine boşalmak ama insan sevdiğine kıyamaz o yüzden hiç yapamayacağım bişey bu ama iyi bi eskort kız bulursam yaparım belki :))
13 Yorumla
Soran+1 yılZevklydi ama onunla birdaha olmıcak
Cevap sahibi+1 yılbaşka biriyle tekrar olabilir diyon yani
Soran+1 yılBilmem kontrollü biri ise belki
+1 yılTamam bir saniye sakin olun ve öncelikle sorununuz hamile kalmaktan korkmakmı bekaretinizin bozuldugunumu düşünüyorsunuz ?
02 Yorumla
Soran+1 yılBakart bozulmamıştr dimi sonucta arkası değil önü acırdı bana boşaldı arkadan olduysa boşalsa bişi olurmu?
- +1 yıl
şimdi bilmiyorumki çocuk ne yapmış,anal(arka taraf dediğin yer) kanama olmus olabilir.düşükte olsa arkadan boşalmalarda azda olsa gebelik riski mevcut.
+1 yılmalesef seni hamile bırakmış hemen 72saat içerisinde ertesi gün hapı alıp için eczaneden yoksa hamile kalabilirsiniz götünüze boşaldıysa hamile kalmazsınız.
10 Yorumlakızlık zarının gitmiş olabileceğine mi üzülüyorsun.. yoksa hamile kaldığından mı korkuyorsun.. eğer kızlık zarına üzülmüyorsan neden arkadan yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArkadan kalın gelmiştir.bağırsaklarını hafif şekilde yırtmıştır.Kan gelmesi o yüzden.önemli bir sorun değil kısa zamanda iyileşirsin.en kötü Hemoroid hastası olursun:D
00 Yorumlabirşey olmaz la takma ama dikkatli yapın bi dahakine :D zorlama narin soksn sana .D
21 Yorumla
Soran+1 yılVicdansız bana acımıyorki
+1 yıltabiri caizse iş işten geçmiş yani inşallah hamile kalmazsın
00 Yorumla
+1 yılböyle bi soruya ancak böyle bi cevap verilir...
sperm sıçarsın, başka bişey olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle sorulardan bıktım ve nefret ediyorum .Sen ne kadar korkak ve acizsin .Hem yapıyon hem elalemın oğlu gelıyo icine bosalıyo seni düzüyo .Sonra geliosun bişe oldumu bozuldumu hamılemıyım.Korkuyosan yapmıyacan arkadaş .bu kadar basit.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok kötü bir durumdasın basür olmuşsun bidaha hiç anal yapamıcaksın
20 Yorumla
+1 yıliyi cesaret keşke prezarvatif taktırsaymışsın. arkadan boşalmayla hiç bişe olmaz .
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılErtesi gün hapı alıp kullan bari. Bekaret kontrolü için ise jinekolog dan randevu alıver.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkana boşaldıysa hiçbirşey olmaz ama arkandan kan geldiyse arkandan bidaha acısından ilişkiye giremezsin ve ilerde daha büyük sıkıntılar çıkarabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılsaolda sen nerde kaldın ya 2 ay oldu
Cevap sahibi+1 yılsans eseri denk gitti ya :D yoksa 2 ay önce yazardım ...
Soran+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yılee naptın bidaha yaptın mı veya sıkıntı oldumu
hamile olabilirsin test yaptır
arkadan çıkarken damla öne girmiştir
normalde olmaz ama10 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. O salak önle arkayı karıştırmış olabilir test yap
10 YorumlaBana bosaldi derken bacim ajskshuwuwnwks
52 YorumlaAtma frodo , yüzük kardeşiyiz.
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladam seni darma duman etmiş ya arka ön agd olmuşsun
00 YorumlaBi halt yedin düşünme bosuna .
36 Yorumla- +1 yıl
seri ekisilemiş kimse
- +1 yıl
soranı mı:(
- +1 yıl
artıladım:(
- +1 yıl
konu nedir?
+1 yılbeynine boşalmış:(
108 Yorumla
+1 yılkayganlaştırıcı kullanmadınız mı?
00 Yorumla
+1 yılZam ın feryadıııı ...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadandır o gelen kan.
12 Yorumla
Soran+1 yılBncede ve bna boşaldı bişi olurmu?
Cevap sahibi+1 yılolmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl bilmezsin ön mü arka yı ?
14 Yorumla
Soran+1 yılArkasıneden geldi kan ve orası acıyo büyük ihtimal orasıdr sonucta öneden olsa ön taraf acırdı dimi?
Cevap sahibi+1 yılilk kez mi anal yaptın ?
Soran+1 yılHeerşey ilk..
Cevap sahibi+1 yılhmm yş kçtı ? ilkelerde kanaam olabilir var yni..
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkanda yara varsa odur
02 Yorumla
Soran+1 yılYara vr gibiydi bi kackere kanamıştı wcde..
Cevap sahibi+1 yıloff:(
arkadan ise sorun etme yola devam.. :)
00 Yorumla
+1 yılarkada girmiş önden çıkmış nasıl girmişse :)
11 YorumlaSıkıntıya Sokma Kendini Arkadan Çocuk Olmaz :)
00 YorumlaBambaşka Giriş Ve Bambaşka Bir Boşalma...
00 YorumlaBen bilmiyor sizin dil, sen ne diyor ben anlamadı.
00 Yorumlabir şey olmaz.çok zorlamıştırsınızdır.
00 Yorumla
+1 yılarkadan sorun yyok hamile kalamazsın
00 Yorumla
+1 yılsorun hamilemym yoksa kızlık gitti mi
00 Yorumlao yea
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnorlevo iç
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri