En çok zevk aldığın bir anını paylaş hadi😍😍😍😍
itiraf gibi
itiraf gibi
Kız kardeşimin arkadaşıyla mutfakta yalnızdık. Kardeşimin doğum günüydü. Arkadaşı gamze "sabah sana geleyim, beraber pasta yaparız, sonra kardeşinin evine gideriz süpriz olur" dedi, tamam dedim. Kız arkadaşımla aylardır aram bozuktu işte. Sabah gamze geldi, mutfağa geçtik. Kısa bir kot eteği vardı, üzerinde derin dekolteli askılı lacivert bluz. "meyveleri yıkar mısın" dedi, tamam dedim. Lavaboyu açıp çilekleri yıkamaya başladım.
"ben de bulaşığa bir bakayım" dedi, benimle lavabonun arasına geçti. "gamze?" dedim, "bir tek su burada var" dedi. Kollarımın arasındaydı. Çilekleri yıkamaya devam ediyordum, elimi tuttu. Yavaşça bir çilek aldı avuçlarımdan, küçük bir ısırık aldı.
Hızlanan nefes alışlarını hissediyordum. Çileği önce göğüs dekoltesine götürdü. "napıyorsun?" dedim.. seslenmedi, gülümsedi. "napıyorsun?" diye tekrarladım, çileği vücudunda gezdiriyordu.
"lan napıyorsun hayvan nimet o nimet" diye kükredim, çileği aldığım gibi tokadı çarptım. Ağlamaya başladı. "çık git l*n evden" dedim, "bunu bulamayanlar var lan" diye bağırıyordum. Ağlayarak salona gitti.
Ben de odama döndüm, stres atmak için iki el pes attım. Konami cup'ta finaldeyim beyler.
Birgun yine soru çözüyorum assdfgasrtgg
Geçen Gün kız arkdaşımla şakalaşırken , dudagına yapıştım. Çok Zevkliydi
Ciddi misin kız 😂
tekrar yapmak istiyorum , ama cesaret edemiyorm söylemeye
Lez misin
değilim de. zevk aldım bende bilmiyorum..
Bende yasadım anlatılmaz bir heyacanı var ya anlıyorum seni
seviştin mi hiç?
burada konuşmasak bunları yazsana
Cevap
41Cevap
En çok zevk aldığım an partnerimin en çok zevk aldığı andır. Onu ilişkiye hazırlarım özel olduğunu hissettiririm daha sonra ayaklardan başlar yukarı doğru giderim ve Oray'a geldiğimde onu kendinden geçiririm onun zevk alarak inlemesi zevkten çıldırması beni zevkten dört köşe yapar daha sonra...
afrika sudan da bir restorantın teras katında arkadaşlarımla içinde ne olduğunu hiç sormadığım bir nargile içmiştik inanılmaz keyifliydi halen arkadaşlarımla biraraya geldiğimizde muhabbeti geçer ve bir de etyopya da inanılmaz lezzetli bir kahve içmiştik o an da çok keyifliydi ;)
@kaliteliesmer noldu kardeşim sorunun ne? küfürsüz yaz
bincem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı :D
Hatta yetinmeyip vericem eline :D
Benim koltuk altı fetişim var, otobüste askılı giyen kızın biri kolunu bir kaldırdı ve ben çok fena oldum neyse ki hemen indim... Hiç unutamıyorum o anı... Ama bugüne kadar hiç cinsel ilişki yaşamadım orası ayrı.
eski sevgilimle evlilik hayali kuruyorduk birden konu çocuk yapmaya geldi nerde yapalım aşkım dediydim oda küvette yaparız yatakta mütfakta heryerde yaparız dediydi valla çok zevk alıp boşalmıştım normalde o kadar abartılacak bişey degil ama bunlar üstü kapalı olunca zevkli oluyor örnegin şey yapıyorum vs gibi
En son yaptığım sanal seks fantazisi sertliği baya abartmıştık yatağa bağlama falan :)
seks yaparken yüz üstü yatıp kocamın sırtımı yalaması.. Kendimde yeni keşfettiğim bir özellik oldu geçende
geçte olsa keşfetmen güzel
valla daha bugün dolmuşta zevk kaldım kadınlar kalçalarınız çok güzel ya bilerek mi yapıyorsunuz bana
Noldu
kadının kalçarı değidi ellerime ve önüme çok heyecanlanıyorum onlra normal geliyor sanırım
Bir bayanla 2 erkek yatmistik. O kadinin aldigi zevki gormek beni benden almisti.
Nasıldı
Nasil mi. Kendin dusun bakalim, sana gore cok cekici 2 erkegin 4 eli uzerinde geziyor.
Evinde 2 kişilik bir yatakta yapmıstık gece saat 3.2 kez felan kesti bizi. Sonra sarılarak uyuduk. Sbahta kahvaltı felan hazırladım güzeldi yani. Eski fuckbuddylerdenizdir ayıptır sölemesi :D
3 saat tuttuktan sonra çişimi yaptığımda aldığım zevk paha biçilemez..
Caliliklar arasinda eski kiz arkadasimin agzina vermekti gelip gecen biri olsa gormesi kesindi ama o kadar heycanlidiki zevkle korku beraber en guzli
şu an resmine bakarak ekrana fışkırttım cok zevk aldım paylaştım mutlumusun
Motorum plakasız her gün polisle hırsız polis oynuyoruz zevkli bence :D
ilk kez şeyimi ağzına verdiğim zaman cok zevk almıştım
2 erkekle seks yaptim biri arkama soktu biri agzima inanilmaz zevkliydi ya tekrar istiyorum
g... la ormanda sevişmiştim göğüslerini yalatmştı banaaa :)
Ormanda kız arkadaşıma oral yapmıştım o anı hala unutamıyorum
Asansorde komsu kızının kalclarını bana dayadığı an bidahada denk gelmedikk
Hatun üstümdeyken birden anala geçti çok hoşuma gitti... Off offf.
beş yıldızlı bir otelde muhteşem bir kızla beraber jakuziye girmiştim
Necmi ben sana demedim mi boylr sorular sorma koçum
Nuru masaj yaptırırken.
Göklerdesin.
İlk oral yapilmasi ve ilk opusmem ;)
o anı beraber paylaşabiliriz
Vur kaç zevk meselesi :D
Az önce profiline baktigim an :D
Dün hocaya laf soktum çok zevk aldim
şu an aklıma gelmedi nedense
Bu yaz meşe ormanında güzel hatıralarım oldu
burnumu karıştırırken