İş yerinde birisi bana penisini gösterdi. İstifa etmeli miyim?

2 yıldır çalıştığım bir iş yeri var. Konuyu kısaca anlatacağım. Çünkü sinirim de bozuluyor düşündükçe.

Ofiste normal çalışmamıza devam ediyorduk. Öğle arasında işlerimin birikmesi sebebiyle bisküvi çayla geçiştirdim ofiste bir yandan işlerimi yapıyorum. Aynı ofiste 8-9 aydır birlikte çalıştığım biri var. Önceden başka bir departmandaydı. O da ofisteymiş hiç fark etmedim. Bir kaç şey sordu. İki yan masada oruruyor. Çalışma alanı orası. Cevapladım falan sonra yerime döndüm. 2-3 dakika geçmedi bu sefer elinde demin sorduğu dosyayla geldi ama birden gözüm pantolnuna takıldı. Takılmayacak gibi değildi. Testisleri dahil penisinin tamamı fermuarından çıkmış şekilde hafif erekte hâldeydi. Görmemezliğe gelmekte çok zorlandım çünkü çok utanç vericiydi. Şu an çok işim var sonra bakarız diyerek gönderdim. Biraz yanımda durdu. Sen ne yapıyorsun neden yemeğe inmedin falan dedi. Her şeyi olduğu gibi bırakıp aşağı indim. Bu olay 3 gün önce falan oldu. Yarın tekrar karşılaşacağız. Şikayet mi edeyim, hesap mı sorayım, sessiz mi kalayım ya da istifa mı edeyim bilemedim.
İstifa et
Hesap sor
Şikayet et
Sessiz kal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün ilk defa tekrar bir arada çalıştık. Açıkçası departmanda kimse olmadığında kendimi dışarı attım korkumdan. Durumu üstüme anlattım. Direkt kovulacağını söylediler. Bende bunu istemediğimi, tüm departmanlara kamera sistemi kurmalarını talep ettiğimi söyledim. Bugün detaylı bir araştırma yaptılar sistem konusunda. En kısa sürede önce bizim departman olmak üzere tüm departmanlara kamera takacaklar. Sorun bu şekilde çözüldü gibi duruyor.
İş yerinde birisi bana penisini gösterdi. İstifa etmeli miyim?