Gizli Üye(36-45)+1 yılOndan çok etkilenmişsin belli. Bakire olmaman rağmen 😆😆
Bu neden dersen heyecan artı yopum cinsel istek. Yoğun cinsel istekten nasıl kurtulurum dersen kendini cinsel olarak tam tatmin ederek. Bunun için mast da orgazm olman lazım. Eğer olamıyorsan istek azalacağına aksine daha artar. Devamlı mast yapar vr ıslak gezersin engel olamazsın
Orgazm olabiliyor musun127 Yorumla
Soran+1 yılkendime dokunmak istemiyorum yani o dokunmayınca boş gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman onla yakınlaşman lazım. Yani seni orgazm etmis lazım. Yoksa bubsekilde devam edersin. Ama mast ile orgazm olabilirsen kontrol daima sende olur ve ilişkinin gidişatını sen belirlersin
Soran+1 yılyap diyorsun yani... hmmm
Cevap sahibi+1 yılbence orgazm olma alışkanlığı kazan diyorum. çocuk sana dokunuca hemen yelkenleri suya indip ne derse yapmazsın. böylemyaparsan kolay kız konumuna düşeceğin için biraz gönül eğlendirdikten sonra senden ayrılabilir.
eğer orgazm olma alışkanlığı kazanırsan daha sonrada kolay orgazm olma alışkanlığı kazanırsın. bu sayede ilerde gireceğim cinsel ilişkşlerde müthiş bir haz alırsın. bu durum partnerini çıldırtır ve vazgeçilmez bayan konumuna yükselirsin 😆😆
bu kadar yazdım. peki mast ile orgazm olabiliyor musun. veya nasıl anlıyorsun 😆😆
Soran+1 yıloluyorum onu biliyorum yanı kasılmalardan anlıyorum bu arada uzun uzun betimlemişsin çok teşekkür ederim umursadığın için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim 😊😊
Yoğun orgazm nedir bunuda belirteyim
bacaklarında yoğun uyuşma
vucudunda şiddetli titreme
vajinandakalp atışı gibi kasılmalar ve
geçici bilinç kaybı yoğun bir şekilde oluyor mu?
Soran+1 yılbazen yani genel olarak boşalma o yoğunluk nadiren oluyor geciktirdiğim zaman yani tam zirve noktasında bekleyip tekrar yapıyorum bu o yoğunluğu yaşatıyor
Cevap sahibi+1 yılBunu her seferinde yaşaman lazım
Tabii bunu için bazı mast yöntemleri var.
Sadece ellemi yapıyorsun acaba
Soran+1 yılyani... o konuda karmaşık başka birşey kullanmam parmaklarımla da sadece okşama kısmı fazlasından hoşlanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılEğer kontrol sende olursa yani elini kullanarak mast yaparsan orgazm anı yaklaştığı zaman beynin eline vajina dan çekilmesi için komut gönderir Ve elin çekilir. Orgazm olduğunu zannedersin ama sadece ıslanmışsındır. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacagina devamlı artar. Eğer yoğun orgazm yaşamak istiyorsan kontrol sende olmamalı. Bunun için mutlaka titreşimi bir alet kullanman lazım
Bu alet ve farklı bir teknikle gerçekten çok yoğun orgazm olabilirsin
Neler olur dersen
Dış fırçası
Masaj aleti
Epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş bıçağı
Bunları farklı bir teknik ile kullanarak orgazm olabilirsin
Soran+1 yılilginç... yani başka birşey denemedim kendim yetiyorum gibi geliyordu bana
Cevap sahibi+1 yılDaha iyisibi tecrübe etmemişsin.
Bu cinsel ilişkiye yakın bir zevk verir. Normal mastın en az 3 katı zevk garantili. En az.
Bunu denemelisin 😆😆
Soran+1 yılheyecan yaptım :D deniycem tavsiyelerin ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAma nasıl yapacağını bilmiyorsun 😆😆😆
Soran+1 yılonu okumaya utanırım :D
Cevap sahibi+1 yılBence okuma utanmazsın gizlicik
Ama okuduktan sonra bayaa bir ıslanmış olacağın için hemen uygulamak isyersin benden demesi
Yazacakların bayaa bir mustehsen. İstersen özelde yazabilirim. Çünkü burada herkese reklam olmanın manası yok diyorum ama sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılNerde anlatmamı istersin
Sen bilirsin bekliyorum
Soran+1 yılbir düşündüm ben bunu
Cevap sahibi+1 yılEfendim 😊😊
Cevap sahibi+1 yılAnlayamadım
Soran+1 yıl:D ne yapsam ki diye bir düşünce aldı beni
Cevap sahibi+1 yılTabii siz bilirsiniz hanımefendi
Ama gözünü kapa ve okurken alacağın zevki düşün 😆😆😆
En az 3 katı. Bu alt sonur belki 5 katı bile olabilir 😆😆😆
Soran+1 yıl:D baştan çıkarma her yerde çıldırciim mesajda atamıosam demek
Cevap sahibi+1 yıl3 katı alt sınır. Belki 5 katı olur bilemezsin 😆😆
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma yazdığını anlayamadım yaaaa 😊😊😊😊
Ama en az 3 katı vaat ediyorum. ¥😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılEvet karını verdin mi bakayım 😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsan söylemem yeterli.
Böyle taciz eder durumda olmak istemiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılbir laf vardır erkek görsellikten kadın dokunmaktan etkilenir. normal görüyorum.
25 Yorumla
Soran+1 yıldeğişik geliyor banada
- +1 yıl
sürü psikolojisinden etkilendiğin muhakkak
Soran+1 yılaslında pek değil... gayet rahat yaşadım şu yaşıma kadar herşeyi... bakirede değilim sevgililerimde oldu sadece bu adam... bakarken bile ses tonundan bile gaza gelebiliyorum bunun için anormal hissediyorum zaten
- +1 yıl
bir zaaf var. bizlerdede vardır o. mesela seksi kadın vardır bakarsın edersin hayaller kurarsın falan. o kadar. birde normalde çok seksi olmasada aşırı seksi gelen kadınlar vardır. gördüğünde tek düşündüğün şeydir. arkadaşlar der nesini beğeniyorsun gibi. sanırım öyle benzer bişey.
Soran+1 yılolabilir belki sadece onu fazla çekici buluyorum yani onu fazla istiyorum bide sapyoseksüelim yani beyinde bitiyor benim için iş o konuşurken falan ne bilim ağzını düşünüyorum duymuyorum bazen ne dediğini
Cinsellik yaşama vaktin gelmiş :)))
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Sanirim ilk sevgilin ya da ilk kez bir erkekle bu kadar yakınlaştin normaldir zamanla geçer
17 Yorumla
Soran+1 yılikiside değil
Soran+1 yılhepsinin birleşimi olabilir... üstüne atlamak istiyorum ama yatmıyoruz seviyorum beğeniyorumda... ki birlikteliğimiz uzun zamanda oldu ama şu hissi atamıyorum
Soran+1 yılsevişmişliğimiz var sadece bir süredir istemiyor bekleyelim diyor... bende buna yoruyorum belki hani ondandır
Soran+1 yılbelki
+1 yılarzuluyosun demek ki. ayrıca bakire değilsen daha fazlasını yaşamak için de bir engelin yok demektir.
14 Yorumla
Soran+1 yılyok da işte :D
- +1 yıl
ee elini tutunca bile ıslanıyomuşsun bunun başka hal çaresi nedir :D
Soran+1 yıl:D en son tenhada kıstırıcam
- +1 yıl
ahaha durumlar fena sende daha fazla bekleme :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh şu bakire kızlarımız yok mu. 😁 alış artık adam ellese bayılacak demek ki
12 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim
Cevap sahibi+1 yılNe değilsin
Sen bir kız olarak bunlarınyaşıyorsan normal. Erkeğin hali ne olyor bir bilsen 😉
118 Yorumla
Soran+1 yılsanırım benden fazlası ama değilmiş gibi davranıyor
Soran+1 yıl:D belki yani... bana karşı koyabiliyorsa vardır bir hikmeti
Soran+1 yılevet... yani sanmıyorum kendi kendine yapıyor olsa mesajlada olsa bana bunu belli ederdi o konudada birlikte hareket etmeye çalışıyoruz
Soran+1 yılgaliba
Soran+1 yıl25-24
Soran+1 yıliş sorunu o çalışmaya başlamadı henüz bende okulu bitirmedim son sınıftayım... öyle sorunlar var
Soran+1 yılumarım... az bir zaman kaldı bir çözüme ulaşırız
Soran+1 yılsenin durumada üzüldüm keşke yeterince cesur olsaymış
- +1 yıl
hayırlısı olsun hakkınızda. bakarsın iş buluverir sende okulunu bittirsin evleniverirsiniz. önemli olan anlaşmak. birbiriinizi hak etmeniz :) benim durumuma ben üzülmüyorum artık ben kendisine benim için ailesini karşısına almamasını söylemiştim baştan. oda öyle yaptı. sevgimizi değil ailesini seçti :( evlenseydik bile aile hep araya girerdi. mutlu olmamamız için. ben de hayırlısıyla nasibimi arıyorum :(
Soran+1 yılne bilim aşkı bulunca insan gözü görmüyor hiçbir şeyi... yani ben her şeyi dener savaşırdım gibi umarım ya o zaman gelsin diye bekliyorum bende
- +1 yıl
aşk bazen o kadar gerçek bazen o kaadar yalan :( evet görmüyor gözü insanın. işte denemedi bizimkisi ve böyle oldu :( zamanı gelince yaşayınca kararlarındaki değişimi asıl o zaman göreceğiz. rica etsem konuşmamızı daha rahat bir zemine alabilirmiyiz. danışmak istediğim şeyler varda.:(
Normal değil... Türk kızının süper gücü olanlardansın adeta... erkek arkadaşın değerini bilsin ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer bakire değilsen ve onla hiç olmadıysan ondandır neden öyle peki
114 Yorumla
Soran+1 yılbelki... yani uzun zamandır olmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılMast yapıyor musun sonra buluşunca
Soran+1 yılyapmıyorum... yani uzun zamandır
Cevap sahibi+1 yılIslanma sonrası peki istek olmuyor mu
Soran+1 yıltabi ki
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım ama öyleyse neden yapmıyorsun
Soran+1 yılo istemiyor... günahından çekindiği için
Cevap sahibi+1 yılHmmm ya sen
Soran+1 yılben ikilemdeyim hem çekiniyorum günah diyorum yapmayayım bekleyeyim hem ona olan hislerim ağır basıyor
Cevap sahibi+1 yılkeşke özelden konuşma şansımız olsaydı bende benzer bir durum yaşamıştım da :)
Soran+1 yılmalesef özelden mesajlara cevap bile vermiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıltabiki de sen bilirsin sadece benzer bir şey yaşadığımız için keşke dedim :) korkun rahatsız edilmekse merak etme etmem :)
Soran+1 yılyok değil sadece yanlış buluyorum
Cevap sahibi+1 yılnasıl istersen dostça istemiştim :) ama bence düşüncelerini değiştirmelisin ben pişman oldum :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbildiğin dokunmatiksin yaa valla gençlik başka bişi :)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimde öyle oluyo yaa
37 Yorumla
Soran+1 yılçaktırmamak için ne yapıyorsun ben yutkunamayacak hale geliyorum utanıyorum bazen :(
Cevap sahibi+1 yılbişey yapmıyorum öyle kendimdende geçmiyorum heralde
Cevap sahibi+1 yılama bir hareketlenme oluyo
Soran+1 yılya benim nefes alışım falan değişiyor böyle bir titreme geliyor hafiften yutkunamıyorum boğazımda yumru varmış gibi oluyor ondan biraz çekiniyorum anlar mı diye
Cevap sahibi+1 yılanlamaz ya
- +1 yıl
Belki anlamaz sen öyle zannet
Soran+1 yılumarım... yani anlamamasını umut ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal degil ama iyi aslında ileride cinsel birleşmede kolaylık olur
10 Yorumlaateşliymişin. kilon nasıl çokmu?
34 Yorumla
Soran+1 yılonunla alakası var mıdır çok değil ama
Soran+1 yılbununla alakalı mı yani alakalıysa neden
+1 yılWuuww :) sevglmn hep byle olmasini istemisimdir sulu olucak immmm
00 YorumlaSenin bu atesin ulkeyi yakar
12 Yorumla
Soran+1 yıldeğildir o kadar
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok normal, sorun yok
10 Yorumla Normal sağlıklı bir kadınsın
22 Yorumla
Soran+1 yıl:D bunu söyleyen nadir insanlardan
+1 yılcok normal onun icin uzak durmak lazım :)
10 Yorumlailk mi?
52 Yorumla
Soran+1 yılilk değil ama böyle hissettiğim ilk
O denli mi abazasınız?
31 Yorumlalibidon tavan olduğu için gayet normal
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOha be yapma 😉😂😃
16 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
- +1 yıl
Ne bileyim bizimki normal de sizinki az tuhaf geldi 😃😂
Soran+1 yılniye ya erkeklerde de çok oluyor diye biliyorum
- +1 yıl
Tamam normal bizim olan 😂 bizden bağımsız çalışıyor bizimki çünkü 😂😃
Soran+1 yıl:D ben napim isteyerek mi yapıyorum
- +1 yıl
İlginç 😃😂
+1 yılAzgınlık başa bela
51 YorumlaNormal değil
114 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
Soran+1 yıl:( :( umarım bu kadar ergen gibi tepkiler kendimi tokatlayasım geliyor
Soran+1 yılbeynim çalışsa :D kan gitmiyor konu aç falan diyorum iyi misin diyor kafayı yicem
Soran+1 yıl:D istemiyor günaha girmeyelim evlenene kadar bekle diyor bende el mahkum bekliyorum
Soran+1 yılyani
Soran+1 yılbiliyor saklamadım hiçbir şeyi ondan ki birlikte oldun yani özetle 1 yıldır birlikteyiz aynı evde 2 dolu dizgin gün geçirdik daha sonra boşver günaha girmeyelim evliliği bekleyelim dedi aslında çok olgun çok... yani çok güzel bir hareket sadece ben kendimi nasıl durduracağımı bilmiyorum şu yaşıma kadar hiç gerekmemişti
Soran+1 yıl:d düşünmüyor değilim
+1 yılNormal.
10 Yorumla
+1 yılevet normaldir canin istiyor))))) azginsin
00 Yorumla
+1 yılEy maşallah
41 Yorumla- +1 yıl
Hey Allah'ım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini kendin bileceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar süredir birliktesiniz
029 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır
Cevap sahibi+1 yılhmm sanırım hiç sevişemdiniz
Soran+1 yılyok yani 1 kere aynı evde kaldık yani oda 1 yılda 2 gün kaldık oda dolu dizgin geçti sonrası yok
Cevap sahibi+1 yılneler yaşadınız?
Soran+1 yılyani güzel 2 gündü yaptık herşeyi
Cevap sahibi+1 yılvaginal mi?
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılhmm güzel. devamı neden gelmedi ki
Soran+1 yılgünahından çekiniyor evliliği bekleyelim diyor aslında düşüncesi çok güzel...
Cevap sahibi+1 yılee sonuçta birlikte olmussunuz canım ya
Soran+1 yıloda var daha fazlasına girmeyelim modunda o dikkat edelim diye... olan oldu diyede bakabiliriz olaya ama işte
Cevap sahibi+1 yılyaşlarınız kaçtı canım.
Soran+1 yılben 24 o 25
Cevap sahibi+1 yılçok güzel , birbirinizin ilkimisiniz
Soran+1 yılo benim değil ama ben onun için öyleyim
Cevap sahibi+1 yılaa genelde tam tersi olur canım ya. bir şey demedi mi peki size
Soran+1 yılhayır... o durum daha karışık ben 16 yaşında kötü bir olay yaşadım ve ondan sonra kimseyle olmadım olamadım ve açık açık anlattım kendisine yadırgamadı da beni
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım canım. tecavüz gibi mi.
Soran+1 yılo... o olayın adını bile anmasak olur mu
Cevap sahibi+1 yılpeki balım unut gitsin. sevgilinin beğenmediğin yönleri var mı
Soran+1 yılbiraz rahat olması... sanırım yani seviyorum herşeyini ama birşeyleri yapması için benim iteklememi beklemesi canımı sıkıyor
Cevap sahibi+1 yılona sevdiği kişiyle özel anlar yaşamak istediğini neden dile geitrmiyorsun ki.
Soran+1 yılsöylüyorum da...
Cevap sahibi+1 yılçok istekli olduğun belli canım. onu tahrik et ki karşı koyamasın kendi istesin :)
Soran+1 yıltersliyor öyle yapınca sert çıkıyor bana
Cevap sahibi+1 yılterslesin canım bir süre sonra kendide isteyecektir biraz kadınlığını kullanmalısın.
Soran+1 yıldiyorsun... belki işe yarar teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıltecrüben yok sanırım , takibime alabilriim seni istersen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal benim de aletim kalkar.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal.
10 Yorumla Seni eve atıp s. kmeli
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Çok normal
20 Yorumla
+1 yılDurum vahim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen böyle giderse verirsin
00 Yorumla
+1 yılsen çok azgınsın
10 Yorumla
+1 yılSen yanıyor sun abla
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Abazansin anla artik
00 Yorumla
+1 yılVer kurtul :)
00 Yorumla
+1 yılbüyük abazasın
00 Yorumladüşün berbat
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. normal değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapabiliriz?
00 Yorumlaabazasın
00 YorumlaSen yaniyon laa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadososis haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfena azmışın sen :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat