😒eşcinsel arkadaşim göğüslerimi kalçalarimi elliyor kucağina oturunca pipisi sertleşiyor artik süphelenmeye başladim?

Bir kaç hafta önce bir arkadaşim ben gayim diye bir açiklama yapti bunu beklemezdik çünkü kizlara bakiyordu hep ve "off şu kiza bak beaa" diyordu onu öyle kabul ettik bir kiz arkadasima gösterdigimiz rahatligi ona gösterdik herseyimizi paylaştik.
Geçen arkadas ortaminda gel kucagima otursana dedi hepimiz oyun oynuyorduk oturdum sertleştigini hissettim tahriş olmuştur cok hareket ettigim icin dedim neyse sonra birgun barda dans ediyorduk klip çevirdigimizi hayal et dedi şakadan elimi tuttu birlikte hareketler yaptik eglendik sonra arkama geçti arkamdan göğüslerimi bir tuttu resmen avuçladi yani dayadi bide
Ben göğüslerden iğreniyorum ya biliyormusun dedi çek ellerini diye kizdim sacmalama ben gayim biliyorsun dedi
Arada boyle hareketleri oluyor simdiye kadar bir erkek sevgilisinide gormedim acaba gay ayagina kizlarimi ellemek istiyor arkadaslarda süphelendi bir arkadasima daha benzer seyler yapmis. Boyle bir gay olabilirmi? Yoksa numarami yapiyor ama kim ellemek icin bukadar kendi imajina zarar verirki sonucta gay oldugunu herkes duydu ve kolay birsey degil bu toplumda bunu acik acik soylemek kuruntumu yapiyorum?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar sunu da düsünün cok dalga gecenler oldu laf atanlar oldu gayim demek zorluk demek bunun icin bir insan gayim dermi?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
😒eşcinsel arkadaşim göğüslerimi kalçalarimi elliyor kucağina oturunca pipisi sertleşiyor artik süphelenmeye başladim?