katıksız heteroseksüellere sorum, bir gif ile anlatın, 10 milyar dolar verseler hemcinsinizle birlikte olur musunuz? alırım ama vermemciler varsa boşuna zorlamayın.. hem alıp hem vereceksiniz ;)
ben olsam yalar yutardım ne diyim.. hoş ben katıksız hetero değilim ama olsun :) om nom nom
Katıksız heterolara sorum, bir gif ile anlatın, 10 milyar dolar verseler hemcinsinizle birlikte olur musunuz (pasif)?
10 milyar dolar da iyi para haa :D :D pasif taraf olmak kötü ama kabul ederdim herhalde :D :D götü ver kurtul :D :D aktif taraf olabilsek bunu atacaktım... ama pasife atmam bir şey -_- götü atmışız ortaya zaten -_- daha ne istiyorsun üleyn -_-
O paraya her türlü seks yapılır. Grup bile. Ama götten bir soru. Avrupa Türkiye'ye 3 milyar dolar vereceğim dedi şu mülteciler için. Ama Avrupa bile kaynağı nerde bılacağını bilmiyor gösteremedi. Makul bir para deseydin. Bu parayla götünü ziktirir sınra diktirirsin. Hatta çift * bir * bile ekleyebilirsin kendine :()
detayda ben bir tane verdim mesela :) yorumlarda bir caps bir resim falan atıldı :) bu şekil :) sizinle ilgili bişey istemiyorum durumla ilgili bişi istiyorum :)
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Katıksız heterolara sorum, bir gif ile anlatın, 10 milyar dolar verseler hemcinsinizle birlikte olur musunuz (pasif)?
En İyi Cevaplar