Yatakta inleyen ve çığlık atan kadını her erkek ister mi? Içten gelen çığlık ve inleme?
ve her erkek bir kadına zevk verebilir ağlatabilir mi?
ve her erkek bir kadına zevk verebilir ağlatabilir mi?
madde madde gidersek;
1. anal seks yaşayacak olan tarafların hijyen konusunda çok iyi temizlik yapması gerek. (bkz: lavman) banyoda kıl, tüy ve bol köpüklü her noktaya değecek şekilde lifle temizlemek. temizlik ana madde anal seks için.
2. (bkz: prezervatif) mutlaka kullanılmalıdır. çünkü ne olur ne olmaz önlem almak gerekir.
3. kayganlaştırıcı bir jel ya da iyi bir krem olması lazım. işinizi kolaylaştırmak için mutlaka gereklidir.
4. herşey tamam ise sıra geldi ilişki aşamasına yukarıda sayılan maddeler tamam ise, güzel ve zevkli anlar sizi bekliyor.
ilk önce çok yavaş hareket edilmeli ve bol krem veya jel kullanılmalı, hızlı hareket etmeninde zamanı gelecektir ama ilk girişte anüsün gevşemesi ve rahatlaması için biraz zamana ihtiyaç var.
yavaş yavaş içeri girdiğimiz andan itibaren acele etmeden partnerimizin durumuna göre hızlanma ve ileri geri yapabiliriz. anüs alışıp artık rahat rahat hareket ettiğiniz zaman zevki yaşamaya başlayacaksınız.
(bkz: oral sex) bölümü'nü bilerek atladım artık duruma göre sizin tercihinize kalmış. ne yaparsanız yaparsınız , temiz olduktan sonra oral içinde bir sıkıntı çıkmayacaktır ve hatta daha güzel olacaktır.
Alakasız görüş
anal seks sırasında kadın inleyip çığlık atar ;) tecrübesizsin anlaşılan ;)
Sadece anal sekste değil
sanırım bunları öğretmeliyim sana ;) iletişime geçmek istermisin?
Hayır
Terbiyemi bozmak istemiyorum ancak eğer evlenirsem istisnasız her kadın inleyecek
herşeyi biliyorsunuz ama saf ayagina yatiyosunuz bayiliyorum size ya
Ben inleyen erkek isterim.
Bende
@Ekrem1993 Of sus. Soran olmadı.
Cevap
38Cevap
Ben şahsen seks esnasında kadının ınlemesini çığlık çığlığa sevişmesi çok hoşuma gider. her erkek kadına zevk vermeyebilir ama ağlatma konusunu anlıyamadım ne anlamda ağlatmak onuda açsaydın ıyı olcaktı
her kadın her erkege her erkek her kadına zevk veremez oncelıkle karsılıklı ıstek olmalı paralılara gıdenlerın cogunun gercekden zevk verdıgını sanıyormusunuz asla para ıcın yapıyorlar sevgılıolmasada ınsan azcıkdaols abır bırını benımsemelıkı seksın zevkı cıksın
kadın zevk alırsa hemde öyle ınlerkı bagırı kı o zamn erkegıde dah bır perfonmans sergiler
Eğer inliyorsan seninle tanışmak isterim, çünkü inletmeyi çok severim. Ve inleye kadına bayılırım. lütfen mesaj at olurmu...
bir puan veren kadınlardan nefret ediyorum, ben seni tanımak istiyorum , bana telefonunu ver bebegim:)))
İyi seks nedir dersen bayan ne kadar zevk alıyorsa seksom kadar başarılıdır. Hele bunuda inlemesiyle belli ediyorsa erkek o zaman dahada gaza gelir.
Ben çok çok severim
Hatta sen bu halinle bile yatakta inleyen bşr bayan görürsen gidip sevişesin bile gelir
Yani lez duyguların kabarır
Ben sesten tahrik oldugum icin isterim... sestende tahrik olurum sesimlede tahrik ederim. ses vende ayri bir konu :)
Esas zevk veren nokta o işte, zevk iniltileri. çığlıklar, seksin en güzel tarafı...
Istenmez mi yahu hint kumasidir bulunmazz 😁😀ciglik atacak kasilacakk yirnak batiracak yirtacak yastigi isiracak beni isiracak gaza gelecem delirecemm 😂😁
Ben istemem ne o öyle
koluyu komşuyu başımıza toplayacak.
anca dağ başına götüresin onu
oda dağda ses yankılanır
insan rahat olamaz.
hafif inlesin
çok aşırı inlerse
ağzını kapatırım.
:D
ben isterim şahsen ama yalandan olmayacak ki zaten ben yaparken yalanını yapamaz zaten
Duruma göre değişir bazen de sessiz olmak gerekebilir
ben isterim, çok güzel oluyo insan daha bir azıyo :)
bu erkege baglı. kadın dilinden anlamalı diye düşünüyorum
Çoğu yapmacık oluyor genelde :) erkekten erkeğe farklı durum bazısı dokunsa zevk verir bazısı ilişkiye girse tatmin etmez
Azı iyi de çok abartmayın.. Yapmacık duruyor..
Aşırı çığlık beni itiyor
Süper olur zevk iniltileri.
Ses geçirmeyen oda yaptırırsam şahane olur.
bosalirken ağlayan gördüm :/
İyi olmaz sanırım konu komşuya rezil olur insan...
Çiglik atan
İnleyen ve deliren kadin
CAN dır...
Hay yatağınıza koyayım
İnce belli olması lazım
Bayilirim ama millet duymasin 😊
Isterim sen inlermisiniz
Sen imledigin gibi erkeğini de inletmelisin
O inleme sahte değilde erkek inletiyorsa sever
iddalıyımdır o yorganı sana yedirebilirim
Istersen erkeğin aklına k oyim
ben isterim
Kadın dediğin analda sevecek :)
Gerçek olmalu bu sesler ama.
Peki ya sen inlermisin ister istemez , çığlık atarmısın?
Kim istemez ki
yalandan olmasinda
kim istemez ki
isteriz tabi
İstemez
istemem
Evet ister
İster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar