Kardeşim dediğim insanla öpüştüm ne yapıcam ben?

Bugün sınıftan çok yakın bir erkek arkadaşımla ders çalışmak için evine gittik. Birbirimize kardeşim derdik ona çok güveniyordum ailelerimiz de birbirini tanır daha önce de gittim evlerine hiç bir yanlışları olmamıştı. Evde kimse yoktu. Odasına geçip oturduk masaya çalışıyoruz. Sonra beni dinlemediğini farkettim aklın nerde senin diye sordum baktı gözlerimin içine yapıştı dudaklarıma. Şok geçirdim resmen hiç bir tepki veremedim bile. Sonra itip naptığının farkında mısın dedim. Hiç bu kadar olmamıştım dayanamıyorum artık bana kardeşim demene bana hoşlandığın çocuğu anlatmana dayanamıyorum dedi. Sonra öpüşmeye başladık beni kucağına aldı bir süre öyle öpüştük ona karşı birşey hissetmeme rağmen hiç bu kadar arzulamamıştım onu. Tam o sırada annesi geldi kapı sesini duyunca ne yapacağımızı şaşırdık toparlanıp hiç birşey olmamış gibi merhaba dedim annesine apar topar çıktım evden. Ve şu an çok pişmanım. Bundan sonra arkadaş kalamayacağımız için çok üzülüyorum. Ama onu üzmek kırmak istemiyorum ne yapıcam ben?
Kardeşim dediğim insanla öpüştüm ne yapıcam ben?