Sevgili kocacım fantastic olduğunu düşünüyor cildimin güzelleşmesi için yaptığımı duyarsa izin vermeyebilir ona gerçeği söylemem gerekiyormu? Sivilce siyah nokta diye bişi kalmadı :)
Cevabın nedir?
- Cinsellik konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yıl:)) Aklıma birden karım geldi, Bir dönem ona "erkek spermi cilde iyi geliyormuş, özellikle sivilce, siyah nokta ve yüzdeki kırışıklığı önlüyor" demiştim. Neredeyse bir hafta boyunca bunu hep yaptı, hatta bir çok kez "hadi hemen bana spermlerin lazım maske yapacağım" diyordu. O günlerde buna çok gülüyordum ve aslında şu an bile aklıma geldikçe gülüyorum.
Ah siz kadınlar var ya şu sivilce, siyah nokta, kırışıklıkları gidermek için yapmayacağınız şey yok :)))30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sadece sivilce ve siyah nokta için değil, içinde barındırdığı proteinlerle de cildi genç ve taze tutar. Protein yönünden çok zengin olmasından dolayı yutanları bile biliyorum. Sorun yok kardeşim doğru bildiğini yap, iğrençlikle de ilgisi yok. Suratlarımıza sürdüğümüz maske denen o çamurların nelerden yapıldıklarını bilseler böyle konuşamazlar. Cehalet de geç.
310 Yorumla
Soran+1 yılmaskelerin bir çoğunun içinde inek idrarı olduğundan habersizler
Soran+1 yılyorumlar ve güncelelmelerim siliniyor az önce yazdığın yorumda silinmiş
Soran+1 yılsistem ilginç bu cevabın silinirse şaşırmam
Soran+1 yılaz önce yazdıklarımızın çoğu silindi ne yerine ulaştı şimdi ? meniden iğrenen bayanlar yüzlerine sürdüğü maskelerin içindeki hayvan dışkılarından haberleri varmı yok
- +1 yıl
Katkımız küçük olmuştur ama olmuştur. Yazma - silme arasında kalan kısa sürede bile bir iki okuyan olmuştur yeter. :)) Bir gün mutlaka bu silebilme yetkisi olan insanlarda, yazılardan hangilerinin silinmemesi gerektiğini, hangi sözcüklerin etik olup olmadığını öğreneceklerdir. Daha demokrasinin, düşünce ve fikirlerin açıkça belirtilebilme özgürlüğünün ne demek olduğunu bilmeyene bunu sil bunu silme diyebilir misin.
Soran+1 yılkonuşarak zaman kaybetmeye bile değmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk defa duyuyorum ve sasirdim acikcasi :)
evlenince denemek lazim mutlaka
condomla mi korunuyorsunuz ki spermleri kullanabiliyorsun ?
veya esin nereye bosaliyorda sen spermleri kullanabiliyorsun ?01 Yorumla
Evet bunu daha önce duydum cilde iyi geliyormuş bende deneyeceğim 😄😄
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
27Cevap
+1 yılGerçeği söyle ne olacak ne diyecek sanki :) bu arada eşinden az meni gelmesini durdurmanın yolu masturbasyon yapmasını engellemenden geçiyor biraz birikim yapsın :D
121 Yorumla
Soran+1 yılmast.çok yapıyor farketmediğimi sanıyor belli etmiyorum :((
- +1 yıl
o kadar masturbasyon yapan bir adamdan böyle az sperm gelmesi normal
Soran+1 yıliyide ondanda zevk alıyor nasıl engelleyebilirim bilemiyorum
- +1 yıl
Yanında bir kadın varken masturbasyondan zevk alan bir adam ? :| enteresan
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
İlla ki vazgeçer herhalde o huyundan ya :|
Soran+1 yıl10 yıllık evliyiz vazgeçmiyor bir ara yapmıyordu o zamanda aldatıyormuş :(
- +1 yıl
Ohh bayadır evliymişsiniz siz ya 10 yıl :) yaş ?
Soran+1 yıl32
- +1 yıl
Maşallah baya olmuş evleneli ve sende ki bu istek hala üst düzeyde :) 10 yıldır devam eden bir ilişkide hala mast. yapması ilginç geldi bu saatten sonra değişirmi bilmiyorum
Soran+1 yılönceleri hiç düşkğn değildim 26yaşlarımdayken başladı istekli olmam hatta ilk o yaşlarda boşaldım ondan önce kuru kuru olouyormuş
- +1 yıl
Demek ki dedikleri doğruymuş kadınlar orta yaşa doğru doruklara çıkıyormuş :P hey hey nerde sizin gibi kadınlar bize denk gelecek :D
Soran+1 yıltürk kadınları için geçerlidir küçüklüte hep bastırılıyoruz evlenincede uzun zaman çekiniyoruz bu yaşlarda anca alışıyoruz
- +1 yıl
Olabilir,senin gibisini bulalım da sonra ortaya çıksın :) darısı başıma :P
Soran+1 yıldaha iyisini bulursun :=)
- +1 yıl
O niye o :) ya bana hitap etsin bende ona gerisi boş :)
Soran+1 yılbenden iyisi olsun işte kötümü söledim
- +1 yıl
O manada demedim,sadece kendine haksızlık etme anlamındaydı :)
Soran+1 yılher zaman daha iyisi vardır :)
- +1 yıl
Her zaman daha iyisi olabilir ama denk gelir mi :D herkesin kendine göre daha iyileri de vardır,mesela eşinin bu tutumu olmasaydı daha iyi olabilirdi,yada daha iyisini mi dilerdin diyeyim
o kadar vitamin var kız onun içinde brakda olsun ticaretini yapacan bu işin anasını satıyım aslında :D
- abi ordan bi kilo susuz versene tazesinden bide çift kat yapalım esnaf duymasın :D119 Yorumla
Soran+1 yılbazı bayanlar kıymetini bilmiyor
Soran+1 yıl:):)
Soran+1 yıltükürük meniden daha tiksinçtik dişlerin arasındaki bakterilerle birleşiyor öpüşürken tiksiniyormusun?
Soran+1 yılmenidede protein var
Soran+1 yılhep yutmuyorum bindebir ne olcakki hem tadı can çektirecek kadar güzel bişi değil
Soran+1 yılbende bundan çok hoşlanıyorum kocam sevmiyo seviyo sevmiyo dinlemiyom dayıyorum ağzına :D
Soran+1 yılburada yazdım hata yaptım kendimi şikayet ettim
Soran+1 yılfetiş konusunda yazdığımı şikayet ettim silinsin diye şimdi onada biri çıkıp birşey der uğraşmak istemiyorum
Soran+1 yılderminden beri bir sürü sözle dindar yazdı silindi güya dindarlar cinsellikte elleri pipisinde geziyor bana benim gibi soranlara laf sokuyorlar onlara diyorum
Soran+1 yılona kızıyorum bende dindarsan cinsellikte ne işin varcinselliğe girip namaz niyaz konuşcak halimiz yok kategoriye uygun soru soruyorum şurda
o senin eşin hayat arkadaşın sonuçta herşeyini paylaştığını bilmesi hoşuna gidecektir
13 Yorumla
Soran+1 yılalınırsa ve izin vermez bu yğzden size danışıyorum
Soran+1 yılakşam söylim kızarsada nabalım artık :(
niptuckdie bi dizide ticaretine baslamıslardı 3 kadın.. 3üde şuursuzluk abidesi..evlenelim bizde deneyelim..
30 Yorumlacilde gerçekten faydası var mı bilmem.
kozmetik ürünleri bazen ölmesine çok üzüleceğimiz bazense dokunamaya iğreneceğimiz canlılardan üretiliyor.
benim merak ettiğim, eşiniz bu durumu nasıl bilmiyor? sperm ondan geliyorken.00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. vitamin minarel var tabiki faydası olur boşver söyleme fantazi sansın kıymetini bil kocanın
10 YorumlaCinsellik konusunda 641 cevap paylaştı. Hemen şişeleyip satacağımda... el değmeden üretim de takılıyoruz, hep el HEP EL lanet olsun...asdsad:D
40 Yorumla
+1 yılKil maskesi kullanmak yerine ben de yüzüme attırıyorum. Pamık gibi cildim var artık.
55 Yorumla- +1 yıl
Vicud çalışırken protein desteği yerine içen varmış
- +1 yıl
Tövbe de ahahah
- +1 yıl
en iyi cevap
+1 yılyutunca da kilo veriyorsun dene istersen hey allahım ya türkiye gerileniyor deniyor da bu kadar da düşünmedim yut yut belki miden temizlenir kilo verirsin :D
00 Yorumla
+1 yılgerçeği söylediğinde, izin vermezse, yan sanayi olarak benimkileri kullanabilirsin :(
10 Yorumla
+1 yılsen şaka gibisin ya :) :)
13 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
tecrüben veyahult deneyimin artık adı herneyse ilginçmiş ondan :)
Soran+1 yıl:):)
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınlar çok enterasansınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle
+1 yılidareli kullan kremleri damlası çok kıymetli :)
14 Yorumla
Soran+1 yılkıymetinizi biliyorum
- +1 yıl
biliyosun fabrikanın o kremi üretmesi senin gayretine bağlı iyi çalışmalısın :)
Soran+1 yılçok çalışıyorum
Bunda bir mantık yok. Sivilce ve siyah noktaya herhangi bir etkisi olmaz.
00 YorumlaEşim direk yüzüne fışkırtsin yüzüne fışkırtıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende sürüyom ama bir etkisi yok acaba senin kocanınkinin bir etkisimi var banada kocanı tanımak isterdim
518 Yorumla
Soran+1 yılsarışın ve mavi gözlü değilsen o seni tanımak istemeyebilir
Cevap sahibi+1 yıltam beni tarif etdin şunun telefonunu versene
- +1 yıl
Aşkım beni mi tanımak istiyorlar ? :)
Soran+1 yılsen ver telefonunu önce ben onaylamalıyım seni bakalım kadınmısın kocacımı aldatmana izin veremem çünkü saf biraz :(
Soran+1 yılah geldi kocacım
- +1 yıl
Geldim hayatım kıskananlar var sanırım :) :P
Cevap sahibi+1 yılerkeksem napım kocanı bee... bu gün kremini sürdünmü
Soran+1 yılspremini istiyor dedimki sarışın mavi gözlü seviyor benim kocam iyi dedim değilmi?
Cevap sahibi+1 yılpaylaşalım
- +1 yıl
grup seks teklifi geldi resmen :)
Soran+1 yılkabul kendini tanıtabilirsin kocam bekliyor şuan
Cevap sahibi+1 yılönce sen tanıt ama senle buluşacağız önce
- +1 yıl
Etkim boyutundan kaynaklanıyor olabilir... Bu arada önce karımı görmek gibi bir şansın yok :)
Soran+1 yılkocam izin vermedi :(:(:( önce o tanıtsın diyo bak buradada yazdı tutamıyorum vallahi çok haşin kendisi :(:(:(:(
- +1 yıl
Aşkım bırak belli ki bir halt edebileceği yok,hem ben akşam geldiğimde bu soruların hıncını çıkartırım senden,beni şikayet etmişsin diğer soruda,o az gelen spermleri yuttururum sana ben !
Soran+1 yılsabah sevişmesine okey dersen çıkarım yoksa kadın sığınma evine gidiyorum ve bidaha vururken duvarı öptürmeeeee :(:(:(:(
- +1 yıl
Tamam sabahları daha özverili olurum,ne yapıyım sabahın 06.00'sında öyle birşey istiyorsun ki :) her neyse erken yatarız artık
Soran+1 yıltamam kocacım gizli soran bayanı sana emanet ediyroum ona hart davranma öptüm bay
yapılan eylemi destekliyorum.devam
30 Yorumlaahahaha bende şey duymutum kırışıklıkları önlüyor vs :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevliyim ama böyle şey görmedim ya , vücuduma durmasını bile istemiyorum ben :))
10 Yorumla
+1 yılbence bunu ticarete dök
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Spermin değerini anlayan biri çıktı sonunda :)
20 Yorumla
+1 yılyüzüne boşalmaya itiraz etmiyorda cildinin güzelleşmesinemi itiraz edecek ilaç gibi geliyor sivilceleri siyah noktaları gideriyor dersin
010 Yorumla
Soran+1 yılyüzüme olmuyor sürekli bazen wc diye kaçıp başka yerden alıp sürüyorum :)
- +1 yıl
o zaman oral yap tam boşalacağı zaman yüzüne boşalt
Soran+1 yılöyle yakalayamadığım zamanlar oluyo
- +1 yıl
o halde ağzına boşalt git lavaboda yüzüne sür
Soran+1 yılağzımdan çıkarıp süremem
- +1 yıl
şeyinden çıkartıp sürüyorsunda ağzından çıkarmayamı tiksiniyorsun :) bişey olmaz
Soran+1 yılşeyim tertemiz ağzımda dişlerimde tükürüğümde bakteriler var çok cahilsiniz bu konuda kusura bakmayın
- +1 yıl
ağzın pis ise bir şey yiyip içme dişlerini fırçala öyle yap
Soran+1 yıldişlerimi düzenli fırçalıyorum ne kadar fırçalasamda tükürük içindeki pozitif bakteriler havadaki bakteriler ile birleşince pislenir
- +1 yıl
sen en iyisi ne yap biliyormusun ! madem eşinden korkuyorsun basit bir şeyi söyleyemiyorsan isteyemiyorsan kendine bir dost tut ona oral yap yüzüne boşalsın napalım yani yada kaderine razı ol
+1 yılA q bende mi sürsem ne yapsan
00 Yorumla
+1 yılgöze kaçınca yanmıyor mu :(
22 Yorumla- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
teşekkürler
Ay bu evreye cok ıstiyorum. Cildin yenileniyor
00 Yorumlaen doğalı en sağlıklısı dişine de sür beyazlar
00 Yorumlasen gercek mısın bacım o.O
24 Yorumla
Soran+1 yılkız valla çok iyi geliyo ilk bende dalga geçmiştim denedim işe yarıyıor hem gerginleştiriyor
Soran+1 yılyok :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim sevgilimde sırf bu yüzden benimle beraber
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFenaymış ben tahrik olurdum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral yaparken cırartıp yüzüne patlamak isterdim
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen benım eşim olsan sabah akşam yüzünü göle çevirirdim bembeyaz olurdun
19 Yorumla
Soran+1 yılelinizdeyken değerini anlamıyorsunuz yokkende atıp tutuyorsuynuz
Cevap sahibi+1 yılben kadir kıymet bilirim benım olsan basımın tacı gönlümün sultanı olurdun
Soran+1 yılöyle yakalayamadığım zamanlar oluyo
Cevap sahibi+1 yıl:( of of
Soran+1 yılalta yazcaktım sory
Cevap sahibi+1 yıl:( nerelisin
Soran+1 yılistanbul
Cevap sahibi+1 yılbn karadeniz
Cevap sahibi+1 yılkaç yasındasın
+1 yılOhoo hani marjinal bizdik.Napıyosunuz lan siz?
22 Yorumla
Soran+1 yılniye
+1 yılyetmezse ben verebilirim
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılkrem alsan daha iyiydi...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöylemede onu cok sevdiginden izin verdigini düsünsün.
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle düşünüyor sonra vijdanım sızlıyor
Cevap sahibi+1 yılne var canım sızlayacak. araya sıkıştırırsın siz kadınlar bunu cok iyi yapıyosunuz hosuma gidiyo hem cildimede iyi geliyo falan dersin mutlu olur :)
Soran+1 yılüzülür çok alıngan
Cevap sahibi+1 yılüzülmesin diye böyle diyeceksin zaten.
+1 yılsür gitsin.
10 Yorumlamaske m, yapıon :D
00 YorumlaPifff ://
10 Yorumla
+1 yılVay be kıskandım
00 Yorumla
+1 yılsalla .
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılirenççç hayatta öyle şey yapmam ıııyyy:D:D
04 Yorumla
Soran+1 yılöpüşüyorsun tükürük daha pis
Cevap sahibi+1 yılsenin yaptıgından daha pis bişey olamaz emin ol...
Soran+1 yılerkeğin iliklerinin arasından çıkan şeye pis diyorsun hayvan dışkısından yapılan maskeleri yüzüne sürüyorsun
Cevap sahibi+1 yılbana bak terbiyesiz yazılaran dıkkat et..ha ben sana daha iyi maska tarif edemmi:Dinegin sperması daha iyi gelir hahahD::D:DD::DD:D:
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası