evlenmeden önce bu konuları açıkça konuşmuştuk ve o bana böyle tecrübelerinin olmadığını söylemişti. evlendik ve 1 yaşında çocuğumuz var. yakın zamanda itiraf etti. evlenmeden evvel cinsel deneyimlerinden bahsetti. katlanamıyorum. aklımdan çıkmıyor. boşanmak istiyorum ama çocuğa acıyorum. evlenmeden önce bunları bilseydim evlenir miydim bilmiyorum ama canımı yakan; bu yalan üzerine evlilik oturtmaya çalışmış olmamız. benzer durma olup da akıl verecek kimse var mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDostum konu başlığın anal oral ama takıldığın nokta eşinin sana yalan söylemesi! Yalan söylemesine takıldığını küçük bir cümleyle bitirmişsin sonra insanlara sorunum evliliğimin yalan üzerine kurulması diyorsun. Bence sen kendini düzgün ifade edemiyorsun ki eşinle nasıl anlaşıyorsunuz siz?
Gelelim asıl sorununa, demişsinki benzer durumda olup da akıl verecek kimse var mı? Önümüzdeki üç beş sene içerisinde sanırım herkes seninle aynı konumda olacak, gördüğüm şu ki KS de üyelerin çoğunluğu evlilik öncesi seksi meşru göstermeye çalışıyor. Hatta çoğu bekaretini koruyarak seks yapma önerisi alıyor, neden ? İleride eşinin sana yaptığını yapmak için!
Ben senin durumunda değilim şükür ki, ha değilsem bu eşimle bu konuları açmadığımızdan, belki eşim de bana yalan söylüyor, bunu bilemem, ama bildiğim bişey var ki evlenmişim ve benim de senin gibi bir çocuğum var. O çocuk her şeyi bitirmiş durumda, şimdi karım gelse deseki bekarken anal yaptım oral yaptım çocuğumun hatrına geçmişi sorgulayamam. Çocuğum olmamış olsaydı doğru ayrılırdım. Mademki dini biliyorsun o zaman şunu da bil ki ALLAH eşinin sana yaptığını asla affetmeyecek ve çocuğunun hatrına eşinle olmaya devam edeceğin için de seni mükafatlandıracaktır. Peygamber efendimizin yaptığı evlilikleri incele, Eşin zamanında bir hata yapmış, sana düşen bu hatayı affedebilmek ve ALLAH a havale etmektir. Dua etki evliyken yapmamış. Asıl yalan asıl güven o zaman sıkıntı olurdu senin için. Saygılarımla41 Yorumla
Soran+1 yıltam ifade edememiş olabilirim haklısın. lakin çok sıradan bir durum değil ki. nasıl ifade edilir bi tahayyul etsene. ne kadar zor anlıyorsundur. yaptığını hazmedememek de yalan söylemiş olası da aynı derecede aslında. yani yalan olmasına kızdım ama ötekine kızmadım değil yani. iksinin de acısı eşit.kimselere de anlatılmıyor. sizin gibi birkaç mantıklı insana rastlarım belki de biraz farklı düşünmeme sebep olabilir belki umuduyla buralara yazıyorum zaten bu konuyu.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇocuğunuz küçükse boşanın gitsin aklı ermez . Halamla kocası boşanmışlardı kuzenim şuanda ilkokul 5. sınıfa gidiyor gayet sosyal ve parlak bir çocuk eğer boşanma olayını ergenlik zamanına denk getirirseniz çok sıkıntılı ve sancılı olur kendimden biliyorum . Böylesine hayati bir yalanı söyleyen elbette başka yalanlarda söylemiştir . Geçmiş geçmişte kalmış diyenlere aldanmayın sizin başınıza gelen benimde başıma geldi zamanında o zamanlar bakirdim sevgilim bakire olmadığını söylemişti kendime yedirememiş ayrılmıştım . Bence yürümez bu şekilde .
34 Yorumla- +1 yıl
küçük olan bir çocuk içinde çok zor olacaktır :( boşanmak çözüm değilki
- +1 yıl
O halde bu adam haketmediği şeyleri içine sindirerek kahrolarak yaşamaya devammı etsin ?pembe yalan değil bu dikkatinizi çekerim bir ilişkideki en önemli konulardan birtanesi bunun yalanını söyleyebilen her yalanı söyler . Dürüst olmayıpta böyle yalan söyleyen insanlara lanet olsun .
- +1 yıl
yorumlari okudum ve kriz gecirdim gercekten insanlar birseyu yikmaya nekadar musayit kurmaya okadar cabalar oysa. sizin kafaniz boyle isliyorsa kadini iyce arastirip evlenecektiniz arkadas siz Allah Allah diyorsunuz Allah bile diyor tövbe edin bana siginin ve kimseye anlatmayin birdaha bilenlere deyin ben degistim diye kapatin konulari belki esin yapmissa biseyler kendiyle Allahla arasinda birsey bilmiyorum nekadar dogru Burdaki Esinin Mahremetiyine dūnyaya sergilemen.
- +1 yıl
böyle platformlarda esinin taa mahremiyetin ifsaa etmek nekadar dogru.
Dindar isen dindarim diyorsun bir hocada git derdini anlat o sana bizden fazla yardimci olucak ayrica esinide cagrir ve daha katkida bulunur ne yasanmassa yasanmis senin esin kizinin annesi ve oda bir canli kimse bukadar saygisizligi hak etmiyor eger yapmamissa bile buyuk hakaret ve iftira birini boyle suclamak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kesinlikle eşinizin size bilerek yalan söylediğini düşünüyorum.Başta söyledikleri doğru,yani öyle tecrübeleri olmadığı.Ama yakın zamanda itiraf ettiği şeyler doğru değil.Kim bilir belki sizin bir davranışınıza,yada öyle bir soru sormanıza kızmıştır.Yada eski ilgiyi göstermediğiniz için canınızı yakmak istemiştir... birçok sebebi olabilir.Ama ben kesinlikle o tür bir tecrübe yaşamış olduğuna inanmıyorum.
84 Yorumla- +1 yıl
Bravo,tek doğru cevap bu işte.Zeki insanlara bayılıyorum.Yazdıklarınıza aynen katılıyorum.Hiçbir kadın bu saatten sonra,tutupta kendini yalancı çıkartma pahasına bunları demezdi.İşte yalan söylediği burdan belli.Böyle yapmasının sebebi ya sizin sıraladığınız sebeplerden biridir yada aklı sıra kezban gibi görünmemek içindir :)
Soran+1 yılkendisine benimle ilgili şikayetlerini sorduğunuzda-ki soruldu çok kere çok kişi taradından- bir tek olumsuz cümle kurmayacaktır. bir dediği iki olmadı ve ben kendimi biliyorum ve bunu o da onaylıyor. evine bağlı,mutlu etmesini bilen,sadık ve hoşgörülü bir eş oldum çok şükür. benden tamamen memnun olduğunu iyi biliyorum ve bunu her fırsatta da söylüyor. alttaki yorumları okursanız bu yazdıklarınızı silmek isterdiniz sanırım.
Soran+1 yılkeşke sizin dediğiniz gibi olsaydı. bunu en çok ben isterdim.
Cevap sahibi+1 yılBakın siz çok iyi davranmış olsanızda,yinede içten içe kızdıgı birşey olabilir.Yada size kızmış falanda değildir.Belkide sizin evlenmeden önceki deneyimlerinizi kıskanmıştır,tepki olarak bunları söylemiştir.Yada ne bileyim,belkide abdo arkadaşın dediği gibi gözünüzde kezban durumuna düşmemek içindir.Ama yine diyorumki ben kesinlikle inanmıyorum dediklerine
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan iğrenç bir şey. Boşa gitsin.
Böyle evlilik huzurlu devam etmez. Çocuğa asıl o zaman yazık olur.82 Yorumla
Soran+1 yılaynen dediğin gibi oldu. boşadım gitti.
Cevap sahibi+1 yılDoğrusu bu.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
16Cevap
Eşinin bu itirafı yapmadan önce kendiyle geceler boyu ne kadar boğuşmuş olabileceğini düşündünmü ? Empati kurdunmu ? EMpati böyle şeylerdee imdada yetişir .. Bence eşinin alnından öpmelisin çünkü bunlar çok eskiye dayalı itiraflar ve yeni itiraf edeceği bir şey yok .. Ben gençliğime hep lanet ederim samimiyetle söylüyorum .. Ne kadar gereksiz işler yapmışım ..Araba gazına ne kadar sert asılmışım çevremi rahatsız etmişim küfür yemişim .. Kimi zaman olmadık yere kavga edip dayakta yemişim . Bu gün akıllandım .. Gençlik çağında yada ergenlik çağında diyim , hepimizin hataları oldu .. Oda bir can oda bir insan ve bir hata yapmış ki bunu sana itiraf etmiş ..
Yok paşam çıkar ayrılığı mayrılığı aklından eşine sarıl alnından öp ..40 Yorumla
+1 yılbekar hayatında yaşamış sonuçta.ama yalan söylediğinin farkında olup söylemiş.belki içinden öyle geldi.rahat etmeliydi içi.yalanını söylemeliydi.bence bunu kafaya takmayın.elbet bekarken sizinde yaşanmışlıklarınız vardır.şimdi karınız bunları düşünüp paranoyakmı olsun.öylemi sürsün hayatınız.çocuğu bahane etmeyin lütfen.hiçbirşey şüphe ve huzursuzlukla kurulu bir yuvayı ayakta tutamaz.yıpratmayın bebeği.kafanızda bitiremiyorsanız konuşun karınızla.
37 Yorumla
Soran+1 yılonun paranoya yapması için bir neden yok. ben tüm samimiyetimle anlatım benim yaşadıklarımı. kabul ediyorsan gel dedim dürüstçe ve yanarak. çocuktan başka da bahanem yok. yüzüne bakamaz oldum eşimin.o kadar ki büyük geliyor yalanı. sanki o olayları daha yeni yapmış, beni aldatmış gibi hissediyorum
- +1 yıl
konuşun.birbirinize zaman verin.bir kaçgün yanlız düşünün.hissedin.
Soran+1 yılkonuşabilen bir inan da değil ki. laf anlamaz. canım acıyor dediğimde.ne olmuş yani yaptım işte değiştiremem ya geçmişi. gibi laflarla bi de beni susturuyor. Allah'tan korkum olmasa çok farklı şeyler yapardım. kefarettir diyorum susuyorum.
- +1 yıl
sizi anlamalı.ama zorlamayın bu konuda.kendini suçlu hissetmese söylemezdi zaten.sık sık hatırlatıp pişmanlık yaşatmayın ona bebeğini düşün.emziriyosa etkilenmesin.üzüldüm gerçekten keşke karınızla konuşabilseydim.
Soran+1 yılona söylemek istediklerini yazabilirsin. dilersen mesaj atarım sana. çünkü bunları ona okutmak için sordum bu soruyu.
- +1 yıl
ben karınızın durumunda olsam.eğer eşim bana güvendiyse,evliliğimizin temelinde güven var,sevgi var,dürüstlük var dediyse.ya baştan söylerim bu konuları aşarız.kabullenirse evleniriz.ama evlikil olmuş,birde allah bağışlasın bebiş olmuş.sonrasında bunu söylemenin bir anlamı olmaz.eşim bu konuda hassas olduğunu biliyorsam hiç söylemezdim.huzurumu bozmazdım.ha!yalan söyledim içim rahat değil.vicdanım dile geldi söyledim.vicdan yaptım çünkü beni bukadar çok seven eşime nasıl yalan söyleyebildim,...
- +1 yıl
..neden gizleme gereği duydum.beni sevmiceğindenmi korktum.ama belki şimdi kaybedicem.bu durumdan sonra karınıza önerim.eşine bağlansın,terslemek yerine bu cesaretinin sebebini açıklasın.çocuk için değil.ikiniz için bunu yapmalı.eşine olan sadakatini hissettirsin.bunu aşabilirsiniz.eşinize anlayış gösterin.o bebeğinizin babası.evinizin erkeği.yuvanızın temeli.iyice duygularını sarsmayın.hassas olduğunu biliyorsunuzdur bu konularda,daha fazla üzmeyin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahin vaadi var temiz kadinlar temiz erkeklere dite.
Sen otur dusun ne halt yedim de bu kadin bana nasip edildi diye.
İste cok akilli erkeklerimiz o haltlari yerken hic dusunmezler ama Allah cok buyuk.
Eger evlenmeden once namusuna sahip cikmadiysan Allah hakettigini vermis.
Cok da guzel olmus.
Hic acimadim.
Her halti yiyip bakire kiz arayanlarin hepsini boyle kandirsinlar hakediyolar cunku.
Hem kadinlarla dusup kalkin hem bakire isteyin.
Allah yar etmiyor iste.
Dusun dur simdi.631 Yorumla
Soran+1 yılzina eden erkek müşriktir ve müşrik olan kadınla evlenmelidir,aynı şekilde zina eden kadın etmeyen erkekle evlenmemelidir. bu ayetlerden haberdarım. ben günahımı anlattım evlenmeden önce. bunları evlenmeden ve çocuk olmadan önce bilsem belki gözde alır ve şimdiye kadar aşmış olurdum. hazmedemediğim nokta yalan.
Cevap sahibi+1 yılHa soylemek gunahi affettiriyor yani.
Esinizin yaptigini savunmuyorum, onaylamiyorum.
Dedigim nokta allah indindw sizin denginiz o kadin.
O yuzden hic de esinizi karalamayin esitsiniz.
Evet bircok erkek dediklerimi eksiler veya isine gelmez ama dinini ayeti bilen herkes anlar dedigimi.
Ne zaman erkekler iffetli olursa bu sorunlar o zaman biter.
Kimsede kusur aramayin.
Soran+1 yılsıkıntı mı var arkadaş anlamıyor musun? yalan diyorum yalan. niye yalan var diyorum. ben biliyordum zaten benim kadar müşrik olacaktı evleneceğim kadın. belki de Allah tövbemi kabul etti dedim evlenmeden önce. inandım ona. kızdığım nokta yalan diyorum sertin ezbere saldırıyorsun
Soran+1 yıladlı başın da bir iki insana denk gelirim belki diye yazdım buraya. yardım dileniyorum. böyle bir konuda etraftan nasıl yardım istenir. kimseye açamıyorum. Allah'tan da korkuyorum. ne olacağını bilmiyorum işte. mutsuzum.
Soran+1 yılaklı başında demek istedim.
Soran+1 yılkısaca ben ısrar ettim diyelim. ama cahilce değil. zorlama da değil. benzer bir konu açtı. evlendikten sonra cinsel ilişki sırasındaki rahatlığı dikkatimi çekti ve tekrar sordum. bana yalan söyledin di mi evlenmeden önce dedim. afedersin ağzıma sıçtı resmen. klasik bir suç bastırma. bunu anladım o vakit ve sustum. aradan 3 yıl geçti. kendi açtı konuyu. ve ben tekrar sordum. boşluğuna geldi. yine inkar etti ama benim inanmadığımı anladı ve döküldü.
- +1 yıl
Sizi anlıyorum. Kendiliğinden itiraf özeleştiri değilmiş. Öyle olsaydı yalanına rağmen affetme şansını verebilirmisinizi konuşuyor olabilirdik belki ama bu yapılanı örtüleme, inkar, en önemli can alıcı noktada karşısındakinin güvenini direk zedelemedir. Şimdi ne denebilir? Evlisiniz. Direk ayrılın desek vebal olamz mı? Ben sizi çok iyi hissedebiliyorum.Yalanla başlamış olunmasaydı ve dürüstçe anlatsaydı bu evlilik sizin hazm edebilirliliğinize göre kurulacak veya kurulmayacaktı.Yanılıyor muyum?
Soran+1 yılkesinlikle haklısınız. bahsettiğim de bu zaten. şimdi şu çıkmaza girdi hislerim; "evlenmeden evvel bilseydim kabul eder miydim etmez miydim?" bunun cevabını şu an veremiyorum. veremem de. çünkü aklıma "ya kabul etmezdim belki" şıkkı geliyor. ve ben belki de onu seçerdim. diye düşünüyorum. o halde de sonuç şu oluyor"ben aşık olduğum sevdiğim o kadınla evli değilim". bana aşık olduğum kadın rolü oynamış bir sahte kişilikle evliyim. bunu nasıl hazmedecez? nasıl aklımdan çıkacak bu?
Cevap sahibi+1 yılSizin kandirilmaniz konusunda esinizi savunmuyorum, onaylamiyorum zaten asagida da yazdim.
Benim kuzdigim sey erkeklerin bu serkeşligi.
Size evlenmeden once siylese tabi ki evlenmezdiniz, eglencenize bakar gecerdiniz. Bu kadar yil sonra bike kafayi yediyseniz o zaman hiiccc gozunuz gormezdi itiraf edin. E o zamana donelim siz bakirmiydiniz hayir.
Allah da layiginizi dolayli yoldan vermis.
Dobdurmus onunuze koymus.
Yalan konusy haric dinen sizin layiginiz boyle bir kadin.
Ama tabi siz bilseydiniz
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden once gercegi asla layik gormeyecektiniz.
Kendi halinize bakmadan bakire bir kadin isteyecektiniz.
Nerden mi biliyorum simdi bu konuyu acmanizdan.
Soran+1 yılbiraz ezbere konuştuğunuzun farkında değilsiniz. ben de yazdım aşağıda iyi okuduysanız farkederdiniz. evleneceğim kadının benim gibi olacağını biliyordum zaten . nur suresi 3.ayetten aldım ben haberi yıllar evvel. lakin dedim ya belki de ettiğim tövbeler kabul olmuştur diye sevindim eşimin o yalanlarını dinlerken. doğruyu söyleseydi bırakırdım diyemiyorum ben bile.siz nasıl söyleyip emin olabilirsiniz ki bu yargıdan.
- +1 yıl
burda soran kişi onun inandığı ve gördüğü haliyle sevmiş eşini, bu hakkı vermemişki eşi seçim yapabilsin.Olduğu gibi tüm gerçekleri anlatmı olsaydı o anlattığı kadını tercih eder veya etmezdi.Fazla üzerine gidiyorsunuz derim sorana. Ha bu arada evli, ''ayrılın'' demenin ağırlığınıda bildiğimden bunu demek ten kaçınıyorum ama sizde anlayın soranı.''HAK ETTİNİZ'' demek çözüm mü? Kaldıki yanılıyorsunuz. bakir bir erkek olsa idi de yine inkar eden biri ile evlenebilirdi ki örnekleri yok mu? Dürüst
- +1 yıl
olanlar hep dürüst insanlara mı denk geliyor bu mantığa göre. Biraz özdeşlik kurun dünyayla. Kalıp cümleleri tkrarlayıp kendin ettin kendin buldun nemelazımcılığıyla yaklaşmayın olaya ve büyük konuşmayın bilemezsiniz, sizinde abiniz, akrabanıza bu hayat şeklini benimsemiş birinin rast gelmeyeceğine. Büyük konuşmayın. Soran zaten inkar etmemişki, pişman olmuş. Bu sorduğu soruyu direk ilgilendiren kısım değilki içine sadece bu kısmını çekmeye çalışıyorsunuz. O dürüstçe hatasını söylemiş. Ortada
- +1 yıl
kandırma söz konusu değil. Soran çözüm arıyor sizde ısrarla hakdan bahs ediyorsunuz. Hak nedir? kandırılmak mı? Birde soruyla bunun içeriği bağımsız bir birinden. O farklı bir boyutu.Onu zina boyutundan, günahından konuşabiliriz ama konudan uzaklaşmış oluruz. Soranın meselesi o değil.
Soran+1 yılsayın feminum, klavyenizin başında oturan kişi kim? sanırım siz değilsiniz. ben olmalıyım bunları yazan.bi emin olun istedim. bilgisayarınızın başında şu an ben oturuyorum sanırım.
Soran+1 yılkendimi size ifşa ettim. arkadaş olarak ekleyerek. kısa bir süre muhattap olursanız belki bir yuvayı kurtarmanın hayrına girersiniz.bu soruyu sormamın amacına ulaştım sanırım. aklı başında düşünüp olaya farklı bir bakış açısı katabilecek bir insan bulabilirim belki ümidiydi.ve de böyle bir meseleyi konuşmak için reel hayatta etrafta birilerini bulamanın imkansız olması malumunuz. tabii ki seçenekler arasında "hiiiç uğraşamam gece gece " seçeneği de mevcut.
Soran+1 yılkendim için söylüyorum; bir müslüman olarak bildiğim tek kaynak Kur'an-ı Kerim'dir. ve nur suresi 3. ayette bu konudan bahsedilir. bunu destekleyen birçok hadis-i şerifler de vardır.
Cevap sahibi+1 yılBen yargılamıyorum ayet üzerinden konuşuyorum.
Allah bu şekilde buyurmuş benim uydurduğum birşey değil.
Anlamak istememek sizin elinizde gayet açık ve net yazıyorum bu beyin layığı böyle bir kadınmış.
Yalan kısmını onaylamıyorum ve asla hoş görmüyorum.
Ama, inanmıyorum ben bu bey evlenmeden önce bilseydi evlenmezdi o hanım ile.
Bir çok erkek böylw görüyoruz duyuyoruz.
O yüzden bu Allah ın nasibi birşey diyemem.
Allah tabi ki tövbeleri affeder eşi ve bu beyde tövbe edip tertemiz bir sayfa açsın.
Cevap sahibi+1 yılNeticede beyin de hataları var hanımında hataları var.
Eşitler yalan konusunda da buna da tövbe etmek ve yuvalarına sahip çıkmak ellerinde.
Geçmişler ortaya döküğlecekse eğer inanıyorum ki sizin geçmişinizde de eşinizin bilmediği birçok şey vardır.
Herkes önce kendi vicdanını sorgulasın.
@mericc; buyrun buradan tefsiri ve arapçası ile bakabilirsiniz link
Cevap sahibi+1 yılHa diyeceksiniz ki yalan affedilmez birşey.
Ama, kusura bakmayın kadınları bu konularda yalana iten şey sizin onların bakire olmadığını öğrendiğinizden sonraki yaklaşım ve davranışlarınız.
Bu memelekette kaç kadın eşine böyle yalanlar söylüyor haberiniz var mı.
Çünkü erkekler dürüstlüğe önem vermiyor.
Bu memelekette evlenen ayrılan bir genç hanıma bile bekaret ayrımı yapılıyorsa kimse bu kadın bana niye yalan söyledi demesin.
Ektiğini biçer herkes.
eşin hatalı ya başta anlatacaktı ki anlatmamış o zaman sonsuza kadar susacaktı bak şüpheyi vermiş o evlilikten ne hayır gelir ki şüpheler üzerine kurulmaz
46 Yorumla
Soran+1 yılboşanmak en iyisi aslında di mi. ama çocuk?
Soran+1 yılsanırım sevmiyorum. tek sebep bu değil. soğumuşum uzun zamandır. bu da tuz biber oldu işte
Soran+1 yılkesinlikle kimse yok. inançlı bir insanım.eşimi tekrar sevmeye çalışıyorum. bunu oba söyledim ama pek de yardımcı olmuyor. biraz bencil. sadece kendini düşünüyor. boşanmadan başkasına bakmam asla.
Bekarete önem veren bir insan değilim ama yalancıların b.k kadar değeri yok gözümde, çocuğun olmasa kesin boşanmanı tavsiye ederdim ama çocuk varken diyeceğim bir şey yok. Devam etsen de eskisi gibi olamazsın bu saatten sonra onu aldatsan bile elinde koz var, hocam keyfine bak derim.
10 YorumlaSen ilk seksini evlendiğin kadınla mı yaptın peki? Yapmadıysan şunları düşünürken bile utanman lazım. Senden öncesiyle yargılayamazsın onu.
62 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntı mı var arkadaş anlamıyor musun? yalan diyorum yalan. niye yalan var diyorum. ben biliyordum zaten benim kadar müşrik olacaktı evleneceğim kadın. belki de Allah tövbemi kabul etti dedim evlenmeden önce. inandım ona. kızdığım nokta yalan diyorum sen ezbere saldırıyorsun
sen yapmadın mı sen bakır mıydın evlendıgınzde .. demekkı vıcdanı rahat etmemıs mutluysan gecmısı kafana takmanın ne manası var sen yaparken ıyıde o yaparken kötü mu
42 Yorumla
Soran+1 yılne yaptığı değil yalan söylemiş olması, evliliğin temelini yalanla kurmuş olması zoruma gidiyor.
- +1 yıl
kendın soyledın evlenmeden once soyleseydı evlenmezdım dıye ee kadın bunu dusunemeyecek mı yanı sevdıgınden yalan soylemıs gecmısınde sen yoktun o hataları yaparken senı tanımıyordu senın hayatında olmadıgı zamanlardan onu mesulıyet tutabılır mısın .. geçmıs mıde bulandırmaktan baska işe yaramaz .. bak ne guzel aılen var belkı hıc bısı yasamamıs bırınle bu kadar mutlu olamayacaktın .. herseyın hayırlısı
Gizli Üye(36-45)+1 yılolan olmus gunahı boynuna. sen yuvanı yıkma ıyı bır es ıyı bır baba olmaya devam et yuzu kızarsın kendısı kahrolsun hatasının buyuk oldugunu gorsun. vs vs. bosanmak care degıl en temız kızı bulsak sana artık onada guvenın gelmez . o yuzden herseyı bosver unut ve mutlu ol
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi arkadaşımın başına da gelmişti böyle bi olay. arkadaş şuan boşandı tabi ama anlatınca çok üzüldük arkadaşın teyzesinin kızı bi şekilde bu karısının kırdığı cevizleri bulup getirmiş 2 erkekle çıkmış ve defalarca anal ilişki yaşamış.. bide arkadaş karısından anal ilişkiyi istemiş o defalarca olmaz demiş günah demiş reddetmiş. bu naneleri duyunca o gece yine istemiş tabi kadın terslemiş bu sefer arkadaş kuranı alıp el bastırtmış kadın basmamış itiraf etmiş..
00 YorumlaDürüst davranmıs gec de olsa soylemiş olanları.
Belki sana olan sevgisi artmış ve vicdanen rahat olamamıstır sana karsı .
Sevmiyorsan ayrılabilirsin,ama seviyorsan yapma.42 Yorumla
Soran+1 yılzamanında dürüst olmadı. ciddi bir karar aşamasında olduğumuzu, yalanlarla temelin sağlam olmayacağını söylediğimde dürüst olmalıydı. belki o zaman yine de kabul ederdim. belki. ama şu an evlendiğin kadın aslında evlenmeden önceki kadın değil gibi geliyor. sevdiğimi söyleyemem. hayatımla oynadı resmen. çocuğa acıyorum boşanmak istemiyorum. nasıl katlanabilirim onu merak ediyorum. psikiyatra gitmeyi bile düşünüyorum. herşey kızım için. anne baba ayrı büyümesin. zaman çok kötü, sahipsiz kalır.
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. ben,m yorumum silinmiş sanırım o yüzden buraya yazıyorum tekrar. Nasılsınız ayrıldığınızı yazmıştınız mesajla.İyisiniz değil mi? Ayrılma süreci nasıl oldu? Hayırlısı olsun, üzmeyin kendinizi daha fazla...
05 Yorumla
Soran+1 yılYoksunuz, bulamıyorum sizi.nickinizi de unuttum.bulursam yazarım mesajla
Soran+1 yılBen yorum silmedim.size mesaj yazdım.tekrar yazıyorum buyrun.
+1 yıldurup dururken neden itiraf etti ki bunları anlayamadım :(((
elbette yapması kötü birşey ama madem bir halt yemiş şu saatten sonra söylemeseymiş sonuçta kocasısın sen onun11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorunuzu yeni gördüm, evliliğiniz devam ediyor mu. Özelden yardımcı olmak isterim. Benzer durumu yaşadım
00 Yorumla
+1 yılBoşan yoksa ömür boyu sende karında çocukta mutsuz olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim için su an daha erken sevgiliyim ben cocugum yok ve bole kadından cocuk yapsam orspu evladı derler ilerde cocuguma diyorum içimden cocugum bole ana haketmez o yuzden evlenmicem onunla ama onu kullanıcam cinsel olarak
10 YorumlaYapmış olması değiil de söylememesi yalan olması :S ne diyeyim ki.
30 YorumlaNiye en başta dememiş, hade demedi şimdi niye diyor ..neyse abi geçmiş geçmişte kalmış çocuklarda ortada kalmasın yıkma yutani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. yalan söylüyor olabilir hemen bosanmayı düsünmeyin
10 Yorumlasende senı aldattım de ıkınızın acısıda eşit olsun
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçmiş geçmişte kalmalı, yalan söylemesi çok yanlış olmuş
40 YorumlaSu kadarni soyliyeyim yalanci bir bakire kizdansan durust bir fahiseyi severim severim bir omur
00 Yorumla
+1 yıluff Allah yardımcın olsun
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşta söylemedin dilini tut sonrada bence
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiz hiç bir şey yaşamadınız mı bekarken?
32 Yorumla
Soran+1 yılyaşadım ve evlenmeden önce de dürüstçe anlattım. aynısını ondan bekledim. bunları yaşamış olmasından ziyade evlenmeme razı etmek için bu yalanı söylemiş olmasını kaldıramıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnladım bende o kısmı anlamak için sordum.Belki onu bırakıcağından korkmuştur.Olabilir kadınların böyle korkuları.Sonuçta paylaşmış geçte olsa şüphen neyse al karşına konuş bir yuva kolay kurulmuyor.Büyüklük sen de kalsın.
başlarım ben öyle işe
30 Yorumla
+1 yıleee sadık bir eşi var çocukta oldu rahat artık ...
20 YorumlaNe fark eder artık olmuş bitmiş.
20 Yorumlaben boşanmasam da eskisi gibi olamam onunla
00 Yorumla
+1 yılSen neler yaptın peki ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden sana anlatmasına izin verdın ?
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem