Ya büyük göğüslerim var ama ağır olduğu için sarkmaya başladı dikleştirmek için ve biraz daha diri görünmesi için ne yapabilirim daha gencim ya :( ?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Göğüsün sarkma sebebi , göğüsteki yağları taşıyamayacak kaslar :) Kasları büyüt ya da yağları küçült :) Bir erkek olarak bende eskiden kiloluyken göğüsler sarkıktı şimdi dik ALLAH'a şükür spor yapıyorum.
ya spor yapıyorum kilom yok kiii :(
Kilodan bahsetmiyorum vücuttaki yağ miktarı minimum %12 oluyor oda milli sporcularda felan...
Bence bir estetik uzmanına veya bir hekime danış burada cevabını bulman mümkün değil çünkü...
ya spor egzersizleri varmış bunun için :( ben cerrahi müdahale veya yapay yöntemler istemiyorum.
Canım sende tam destekli tak hem dik hemde dolgulu gosterir surekli takarsan degisimi sende farkedeceksin kollarini maksimum boyuta getir kuculte bildigin kadar
kaç bedenki?
95 :/
aaa teşekkür ederim :)
Cevap
29Cevap
All dayy die bir tablet vardi sanirim netten arastirsana
Elinle havada tut ya da altina pamuk falan koy olmadi elektrikli supurgeyle cek yukari dogru
böyle gayet çok güzel dikleştirmeye gerek çok da seksi bir görünüm sergiliyor saklamaya özelden yazmaya gerek yok bence
ya sutyeni çıkarınca böyle görünmüyor işte. destek olduğu için böyle duruyor. :/
tabi ki sen daha iyi bilirsin ama sana önereceğim eğzersizler var istersen tabi ki 10 dk ayıracaksın hergün sonrasında çok güzel ve dimdik bir göğüse sahip olursun
özelden size resim atcam ve bu egzersizler hakkında bilgi vericem bunları düzenli bir şekilde yaparsanız göğüslerinizin dikleştiğini ve eski 20 lik kız formuna kavuştuğuna şahit olacaksınız
zaten 20 yaşındayım :D
tamam işte dik güzel ve seksi olması için egzersiz şart :)
istiyormusun?
mesaja gerek yok buradan ne yazacaksan yazabilirin :)
resimler ve uygulaması var bendeki sabıklık değil korkma sadece yardım ister al ister reddet sana kalmış
Dusta 3 5 dk beyaz sabunla masaj yap. sonra soğuk su ile yika.15 gün sonunda farka inanamayacaksin
çok teşekkür ederim deneyeceğim :)
kaldırac südyen giycen kanka.
Silikon yaptırcan ya da
öyle değil ya :/ çıkarınca da dik durmasını istiyorum. cerrahi müdahale falan değil doğal yöntem istiyorum. spor gibi.
oooooofff :(
çünkü ileride evlenip doğum yapıp emzirdiğimde daha fena olacak :( ve doğallıktan yana bir insanım ben öyle silikon falan istemiyorum. ayrıca silikon göğüslerdeki duyarlılığı da azaltıyormuş baya :/
hmmmmm :/
spor yapacaksın göğüslerde bir sürü yağ var onları erittin mi gelsin taş gibi memeler :)
ne kilom var ne de çok oturan bir insanım. spor da yapıyorum :)
Gençsin de ne kadar gençsin yaş önemli faktör? Ayrıca emzirmeyi derhal bırakmalısın
bekarım, 20 yaşındayım ve kilom yok spor yapıyorum ama göğüslerim hafiften sarkık :(
Tamam yazarsan bana inceleriz bakarız çaresine ;)
bir numara kucuk al ben oyle yapiyorum daha dolgun duruyolar
yok öyle değil. spor egzersizleri varmış galiba :/
Hanımlar göğüs dikleştirici ayağınıza geldi 5 dk da dikleştirilir hemen teslim edilir :D
şu büyük göğüslü kızlara zaafım varya off eriyorum resmen varya
Kiz destekli alacaksin destekli o zaman oluyor
sutyenle olan dikleştirmeyi demiyorum ya :) cerrahisiz doğal bir yöntemle dikleştirmekten bahsediyorum canım :)
Kiz bu sekilde de diklesiyorlar en azindan ben de oldu ben de
hiç hayatında spor yaptın mı
evet hala yapıyorum
Sutyen çeşitleri yok mu bunu için
ya var da ben sutyenle dikleştirmek demiyorum. sutyeni çıkardığımda dik dursun diyorum hani spor egzersizleri falan.
soğuk su ile masaj yapmalısın
Göğüs kaslarını çalıştırmak işe yarayabilir. :D
spor mu? zaten yapıyorum :D
kondisyon ve alet çalışması yapıyorum. mekik, butterfly, enseye ağırlık çekme ön bacak arka bacak iç bacak dış bacak, dumble.
şınav mııı :( :( onu istemiyorum yaa :(
en zorlandığım o çünkü. kollarım hepten gidiyor onu yapınca.
Şöyle yap, bir hafta boyunca günde mesela 5 defa yap. İkinci hafta bu sayıyı 10 çıkar, üçüncü hafta 15 vs... Kendini çok zorlama. Yok yinede yapamam diyorsan https://www.youtube.com/watch?v=Zy-aKWL9Evk
kafam kadar olmuşlar dikleşmez bunlar alttan sopayla destek koy :D
Benim memem yok tek derdin bu olsun üzülme
Evet 😂
al benimkilerden canım ya sende mutlu ol bende :D
Kız nerde yaa hemen kurtarırdım seni bu dertten 😄
valla yaa :) orta boy olsun dik olsun yeter ya :) tek istediğim diklik büyütmesi kolay :D
Nasıl kolay büyütmesi yok işte büyümüyo ameliyat falan olmam 😄
bu resimdeki hatunu istiyorum off:)))
buyrun karşınızda :D
teşekkür ederim ama erkek arkadaşım va gayet ciddi olduğum :))
daha iyisini bulursunuz :D göğüsleri dik olan birini :)
hahahahahaahahaha :D :D
cerrahi işlem yaptırabilirsin arkadaşım
cerrahi işlem olmadan doğal yöntemlerle. sutyenle falan değil.
Çubukla alttan destekle
gögüs çalış şınav çek spor la düzelebilir
şınav mı? göğüs çalış derken ne gibi dumble falan mı
aynen spor hocasına söyle o sana gerekli yöntemler verir
hmmm teşekkür ederim ama nasıl söyleyeceğim ki :D benim göğüslerim sarkıyor bana dikleştirici hareeket ver diye :/
1 aylık spora yazıl kadın hocalar da var merak etme :D
yok var benim gittiğim zaten. ama erkek var bir tane sadece :/
sorabilirsin tabi iş atıcak hali yok heralde :D
belli olmaz :/
sende haklısın güzelsen şansın yok demektir :D
Uclarindan bagla boynuna kaldr :)
süper :D
Çok emdirmişsin canısı
Umarım bir yöntemini bulursun :D
Sutyenlerin desteksiz mii
napacaksın dikleştirip
Bu senin mi?