Arkadaşlar, benim bir sevgilim var ve eskiden evlenip boşanmış. Bana diyor ki eski karım isteksizdi kadın dediğn senin gibi olacak vs. Ben sürekli seks istiyorum yani libidom biraz tavanda. Ve sekse doymuyorum ama her kadın böyle değil mi? Bir de bana dedi ki biz evlenince sen bu libidoyla beni aldatmazsın dimi. Neden böyle dedi sizce çok mu aşırıya kaçıyorum? Biraz kendimi dizginlemeli miyim? Lütfen ayrıntılı cevap verin
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsanın yaratılışında kendine verilmiş üreme içgüdüsü ile seks yapma isteği her zaman ön plandadır.. ERkekler yetişme şekillerinden dolayı hep bu konuda hazır ve isteklidirler.. Ancak kızların çoğu ailesel ve çevresel baskılar nedeni ile seksin kötü, günah ve ayıp olduğu ön görüsünden dolayı çoğu zaman isteksiz ve durağandır.. Ancak kültürel yapısı farklı ve bilgili kızlar seksin kadın içinde bir ihtiyaç olduğunu bilerek seks yapar.. Tabi bir erkek için seksi en iyi şekilde yapan ve erkeğe erkekliğini yaşatan kadın her zaman erkeğin göz bebeği olur.. Hiç de kendini dizginleme çünkü evl, likte uymlu ve arzulu seks her zaman evliliğin kalitesini arttırır..
512 Yorumla
Soran+1 yılBazen bana rahat dur artık falan diyor ama ben dinlemiyorum çünkü onu görünce dayanamıyorum sizce bıkar mı benden?
Soran+1 yılBıktım demiyo da mesela işim var falan diyo ya da burada yapma bilmemne
Soran+1 yılAsıl ben teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Soran+1 yılAma ısrar edersen soğumaz mı benden?
Soran+1 yılEdersem
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılHyaır sakın o yanılgıya kapılma... sadece erkek arkadaşın gayet normal olarak kötü şeyler yaşamış ve kafası kaırşık ondna öyle demiş.. yoksa her erkeğin istediği bişey bu... Haa eğer çok kıskanç ise bunun senle alakası yok zaten psikolojik bozuluğu olanlar sen Kezban bir ev hanımı da olsan 100 kg da olsan seni kıskanır ve sorun olur. Çünkü onların problemi kendiyle... Bence asıl buna dikkat et neden boşanmıi, kıskançlıksa sakat !
03 Yorumla
Soran+1 yılYok onu zaten öylesine söyledi. Beni asıl korkutan sürekli onu istememden bıkar mı? Sürekli insan içinde akraba ziyaretlerinde bile kimseye çaktırmadan ona dokunuyorum öpüyorum bundan bıkar mı?
- +1 yıl
dedim ya hayır, insan seksten bıkmaz ama başka şeylerden bıkar yani bu çok hassas bir konu mesela utanabilir ve bu onu gerer söyleyemez sonra soğukluk girer? seksten bıkan hiç duymadım eğer iki çift birbirini çekici buluyorsa... sorun varsa baştan zaten çıkar ortaya
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır ne dizginlemesi aynen bende sekse düşkünüm böyle iyidir devam et :)
104 Yorumla
SoranAma bıkmaz mı kız sonra?
Cevap sahibi+1 yılbıkmaz ya istemeginde zorlama ama düşkün olmalısın :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım:)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım :)
Bende sürekli isterim doymam hormonlarimiz fazla ya
91 Yorumla- +1 yıl
davet edeyim seni. kutum açık mesaj kutusu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
56Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Seks yapma isteği tüm kadınlarda belkide yüksektir. sen değil sadece ama bastırma duygusu sizde daha fazla gerçi son zamanlarda çok daha rahatsiniz. yalniz değilsin benimki her an istiyor ve hep ıslak geziyor yapınca en az 3 kez yapıyoruz doymuyor bende aynı olduğumdan çok haz alıyoruz.
30 YorumlaEvet dizginle biraz yanii birazda o arzulasin seni hem eskiyle yeniyo kiyaslamakta neymis oiyle kadinlar cok degisiktir bazilari cok ister bazilari cekingendir sonradan acilir bazilarida daha pasiftir ama illaki ister oyle iste sen aşirisin biraz azalt uzak dur mesela ne siklikla yapiyonuz her gun mu mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde var bir eski sevgilim evlendi başkası ile ayrıldı, şimdi güvendiği için bana sardı iki güne bir fırsat bulup sevişiyorum hersabah insan mesaj atıp isterik olurmu yaa günaydın mert nasılsın, penisin nasıl sertmi, uyandım benimki çok ıslak yalasana ve buna benzer mesajlar atıyor
20 Yorumla
+1 yılEvet sen istekli o isteksiz denge kaymıs keske benimde senin gibi sevgilim olsa okulda ders gibi saat bası 10 dk ara tam gaz devam ederim nekadardır berabersin evlenirsiniz senin isteğin %20 azalır ama vatandaş kaçar vaziyet bu ama sen takma kafans
00 YorumlaHer kadın böyle değildir hatta çok azı böyledir. Bu konuda şikayet edecek erkek olmaz. Aldatma konusunda kocanla doymaya çalış. :)
20 Yorumla
+1 yılevet hemde oyle boyle degıldı desem yerıdır aksam basladık sabaha kadar durmadık vee sabah ayrılırken dızlerım yuzulmus yanmıs bırsekılde cıkdım ben onun kadarını gormemısdım ama ıyıkı hayatıma gırmısdı :)
10 Yorumlabence olağan üstü bir kabiliyetin ve duygu seline sahipsin ben senin gibi kadın tanımadım desem yeridir senin adamın dolu olduğu müddetçe hep mutlu olursunuz ama evliliklerde kaçan kadın olur erkek olmaz çok mutlu olacağınıza inanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah benden sıkılmaz tek korkum o
+1 yılhiç kasma kendini doyasıya yaşa tüm zevkleri ama dinamik ol değişik şeyyler yap
20 Yorumla
+1 yılevet bikaç tane tanımıştım, eğer iki taraf da aynı fazlalıkta aynı derecede istekli ve azgın oluyorsa daha iyi değerlendiriliyor bu durum, yoksa sıkıntı.
00 YorumlaEvet tanıdım. Hiç kasma dizginleme doya doya yaşamalısın bence
14 Yorumla
Soran+1 yılBıkmaz mı
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıltanıdım. hatun dediğin istekli olmalı zevki başka oluyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşımın sevgilisi kız gece uykusundan uyandırıyor sonra geri yatıyor sabah işe giderken çocuk yolunu yürüyemiyor 😆😆😆
23 Yorumla
Soran+1 yılAma valla insan tutamıyor kendini. Hele erkeğini seviyorsa sürekli istyor
Cevap sahibi+1 yıltamam olurda zamanında olur adam işe gidecek gece uyumayınca iş yerinde düştüğü yerde uyuyor
Soran+1 yılSen de haklısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltürk kadınlarının %80'i hiç abartmıyorum bilgisiz cahil ve isteksiz. bastırılmış duygularından dolayı da bir çoğu seks olayına olumsuz bakıyor. senin gibi isteklikadınlar da var. ama çok az..
14 Yorumla
Soran+1 yılBişey sorucam. sürekli seks isteyen kadından erkek bir müddet sonra bıkar mı? Çünkü artık sevgilim elime falan vurmaya başladı yapma diye
Cevap sahibi+1 yılbıkmaz ama zamanla eskisi kadar da coşkulu olmaz. oda bir gerçek. dişi, erkeğini uyandırmak ve ilişkiye girecek düzeye getirmekle yükümlüdür. uyandırdıktan sonra erkek istemese bile durduramaz kendisini. siz onu yaptıktan sonra sorun çıkmaz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.
+1 yılkadından kadına değişiyor bu bazıları çok soğuk yapmasan istemesen istemez öyle tiplerde var
012 Yorumla
Soran+1 yılYemin et
- +1 yıl
yemin ederim, o kadınlar zaten vücutlarıda buz gibi dokununca soğuyorsun,
Soran+1 yılPeki sürekli ama sürekli istekli olan bir kadından sıkılır mısın? Hemen evet deme biraz düşün mesela akraba ziyaretine gitseniz bile sizi bir odaya kapatıp oral yapıyor vs artık yeter bıktım der misiniz? Korkuyorum ilişkim bitecek diye ama bu sitede kimse inanmıyor bana
- +1 yıl
demem bende öyle bir eş istiyorum ama bulamıyorum, mesela misafirliğe gittik kimse yokken okşayacak sikiimi müsaitse hemen ağzına alacak, arabada giderken okşayacak
Soran+1 yılOha valla tam beni anlatmışsın ahahah ama sevgilim sürekli elime vuruyor yapma diye. Eskiden o da istekliydi ama artık yapma abartma falan diyor
- +1 yıl
sevgilimi çok şanslı valla kıymet bilmiyor belli çok boşalmaktan penisi yorulmuştır oluyor çünkü 1 2 gün dinlenmezi gerekiyor çok çok çok yapınca ben öyleyim yalan yok yani ama penisim çalışmasada dilim çalışıyor karşı tarafı orgazm ediyorum
Soran+1 yılBilmiyorum sadece benden artık bıktı mı ya da bıkar mı diye korkuyorum
- +1 yıl
senin gibi birini bırakırsa onun akıldan zoru vardır, sende benim gibi hep seks her yerde seks uyanırsın seks boşalınca 1 2 saat normal sonra yine seks ister canın dimi
Soran+1 yılBelki erkeğim bu kadar çekici olmasaydı ben de diğer kızlar gibi isteksiz olabilirdim ama sevgilim o kadar çekici ki her an her saniye istiyorum of şimdi bile
- +1 yıl
günde kaç kere orgazm oluyorsun en ufak temasta ıslanıyorsun dimi
Soran+1 yılSürekli ıslak geziyorum mastürbasyon yapmıyorum keyif vermiyor sevgilimle en fazla 3 kez 4 kez olamıyor sertleşmiyor girmiyor
- +1 yıl
diyorum ya belli bir şeyden sonra sertleşmiyor sevgilin yalamayı sevmez mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılşanslı adam a. q. benimkide yapmasak 2 ay aramayan cinsten. senden her eve lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani Can'ın çekermi başka erkekleri bunun cevabını sen biliyorsun
10 YorumlaBiz şimdi nerden bilelim senin libidonu ve adamı aldatıp aldatmıycağını
00 YorumlaÖyle bir kadının olduğunu sanmıyorum veya bana denk gelmemiştir hayatım boyunca.
04 Yorumla
Soran+1 yılDenk gelse bıkar mısın peki? Yeter be sürekli kucağımdasın der misin?
Soran+1 yılİnşallah sevgilim de sıkıntı etmez. Çok teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke hekez senin gibi olsa bende isterim senin gibi bir kadın her erkek ister yani sekse açık olmak seks esnasında ne istedigini bilmek bunlar önemlidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi kötü mü? Benden bıkar mı?
Cevap sahibi+1 yılhayır neden bıksın herife bir sekste 5 posta atırmazsan bıkmaz
+1 yılevet kadınlar aslında daha azgın amagösteremiyolar zavallılar
00 Yorumla
+1 yılAbaza oldugunu cok belli etmissin buda seni doyuramama dusuncesine kapilmiss
00 Yorumla
+1 yılGizli Kullanıcının sunduğu reklamları izlediniz hayırlı günler dileriz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanıdım ve dizginlemezsen bir gün seninle se tanışabiliriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılahh ahh nerde böle kadın ben hiç görmedim genelde kadınlar isteksiz ve utangaç
00 Yorumla
+1 yılTanıdım, çok iyi oluyordu
20 Yorumlatabımaz olaydım evli bide karaktersiz
06 Yorumla
Soran+1 yılBana mı dedin?
Soran+1 yılHe pardon :D
Soran+1 yılİsterse 1 sene dokunmasın bana. Aldatacak kadar orspu değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılmalesef değiller canım bende senin gibiyim
03 Yorumla
Soran+1 yılBu durum ilişkinin başlarında iyi gelse de sonradan erkeğin bıkmasına sebep oluyor mu acaba? Çünkü artık sevgilim elime falan vurmaya başladı dokunma insan içinde diye. Yakında benden bıkacak diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılçüşşş ne elinemi vuruyo sen dokunmak istiyosun o vuruyomu ulan varya dövücen vallahi dövücen
Soran+1 yılKız öyle sert vurmuyor ya :D çocukların eline vurur gibi uyarı babında
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun yanında dozunda davran abartmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılAma valla benim elimde değil tutamıyorum kendimi
+1 yılkeşke tanısam, çok mutlu olur...
00 Yorumlaazgın kız fiziğin nasıl? göndersene lütfen
07 Yorumla
Soran+1 yılSonra herkese göster dimi profilindeki gibi. Terbiyesiz
Soran+1 yılNe diyorsun kız sürtük
Soran+1 yılNeymiş resim?
senın gibi dolu canım türklrin çoğu öyle azgın
00 YorumlaTanısam inan çok severdim
00 Yorumla
+1 yılçocuk korkmuş açıkçası
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni terk eder mi?
- +1 yıl
Olabilme ihtimali var
+1 yılsadece onunla yapacağına inandır ona
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni terk eder mi senden bıktım diye?
- +1 yıl
ben olsam bıkmam, bırakmam da.. ama onun kişiliğini bilemem..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çok istekliyim kocami doyurmak benim hobim
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBulursun ins
Cevap sahibi+1 yılHe ya o da söylüyor
- +1 yıl
Ne güzel hobiler var yaa 😃 biz nelerle uğraşıyormuşuz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çoğu kadın isteksiz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. evt doyumsuz bir kadın tanıdım.
00 YorumlaHer şeyin fazlası zarar derler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadının azgını iyidir :)
00 Yorumlasen kac farklı kısıyle yattın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. saklıyorlar
00 YorumlaKadınlar seks istemiyor genelde
00 Yorumlakadin dedigin senin gibi olacak
00 Yorumlaaynen vardı bitane şeyim içinde kalsın istiodu :D
10 YorumlaTanımadım hersey ölçülü olmali
00 Yorumla
+1 yılevet var dah nelerı var
00 YorumlaSeksden bahseden kadın hayatımda olamaz !
26 Yorumla
Soran+1 yılIyyyy senin gibi erkek de benim hayatımda olamaz
Soran+1 yılOfff sus be ezik
Soran+1 yılNamus diye tutturmuşsun deli misin sen hayatını yaşasana be
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırısı iyidir, bende isterim senin gibisini:)
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç çekinmeden istediğin gibi davran:)
Cevap sahibi+1 yılSenin bu huyundan hiç bir erkek sıkılmaz, sıkılırsa onda vardır bir problem:)
Soran+1 yılİnşallah sıkılmaz
Cevap sahibi+1 yılSıkılmaz ya, azgın hatun candır.
Vücudun çok mu güzel bu arada, göğüs bel kalça?
Evet tanıdım.
03 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldın mı
Soran+1 yılİyi bari :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılkıllısın demi?
13 Yorumla
Soran+1 yılKıl deyince aklıma iğrenç şeyler geliyor ya. Hayır değilim
Cevap sahibi+1 yılKilli kadinlarda hormonlar yuksek oldugu icin istek fazla olurmus
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. tanıdım
00 YorumlaEvet tanıdım 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet...
03 Yorumla
Soran+1 yılFazla istekli kadın erkeği bıktırır mı peki?
Cevap sahibi+1 yılonun isteemesi önemli değil benim yapmam önemli.
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
+1 yılöyle bir kadın yok
00 Yorumla
+1 yılZamanla sıkılırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evet oldumda
00 Yorumlaeski sevgilim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhiç görmedim
00 Yorumla Böyle iyi devam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç tanımadım
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!