Sevgilim anüsünü yalamamı istedi. "Eğer beni gerçekten kalpten seviyorsan yalarsın, koklarsın" dedi. Gerçekten de seviyorum ama bundan tiksinirim ya napıcam ben? :/
Ayrıl demeyin onsuz yapamam
Ayrıl demeyin onsuz yapamam
Öyle şey olmaz cinsellikte zorlama olmaz yok götümü öp pipimi yala bu nasıl bir saygısızlık? Üstelik zaten sevdiğini anlamak için böyle bir şeyi istiyorsa beyninde bazı deformasyonlar var demektir ne yapacaksın sen bu adamı? bırak defolsun kıç yalayıcı bulsun kendine. onsuz yapamam ne demek ayrıca? Elbet yaparsın. Bu gibi saçma sapan cinsel tacizleri sineye çekmemeyi öğrenmemiz lazım kadınlar olarak. Evet sevgilin de olsa bu tacizdir göz yumamazsın. Şimdi kabul edersen yarın daha fazlasını ister yapmazsan tecavüz eder ayrılırsın bıçaklar bunlar olmayan şeyler değil
Kalple g. öt arasında nasıl bağlantı kurmuş acep sevgilin.
Onun fazla p*rno izlmesini yasakla , özellikle alman olanları.
"Eğer beni gerçekten kalpten seviyorsan yalarsın, koklarsın" bunu diyen seni pek seviyor da denemez. onun amacı fantezi yapmak. Bir erkek ( adam gibi) anüsüne dokunmana bile uyuz olur ve pek hoş karşılamaz. Onun dediğini yapmayınca kalpten sevmiyor mu olacaksın.
Normalde seks yapıyorsanız ve bunu sana söylüyorsa kusura bakma ama kendine daha normal bir adam bulma zamanın gelmiştir. Sana bunu şart koşan ileride başka ne şartlar koşar bilebilir misin?
Tercih senin ya eğit onu ya da terk et.
Bir erkek eğer penisimi yala , anüsümü yala yoksa beni sevmiyorsun demiş ise o erkek sevgi falan beslemiyor demektir.. Saygısız ve talihsiz bir ifade.. Cinsellikte zorlama olmaz eğer zorlama başlarsa saygı biter saygı olmayınca aşk falan da olmaz.. Ben olsam derhal ilişkimi keserdim.
Cevap
66Cevap
asıl bunu ısteyen bır adamla yapamazsın.. bugun yalatır koklatır yarın yedırır! kısılık sorunları var onun.. kompleks sahıbı şuuraltında kıcını yalayan bır kadın yapmak ıstıyor senı.. bundan sana fayda gelmez.. bu yazıyı kes sakla kopyala bırseyler yap ben buralardaysam bırgun gel göster bana.. evlenırsen naa ben bu yazıyı yıyecegım!!!
O senin yalasın ama sen yapma bence sevgilim bana gözlerim kapalı yalatti kendini kılsız tüysüz pırıl pırıldi sonra dan söyledi gösterdi bana ama sen dedim bana istediğini yapabilirsin ben de çok şey yapmaya gayret ederim ama anal yalamak istemiyorum dedim.
Onsuz yapar mısın, yapamaz mısın bilemem. Ancak bil ki karşındaki seni o denli sevmiyor. Zira sevdiğin birini bir şeye zorlamak? Olsa olsa kendi çıkarını göz etmek olur bu. Tıpkı senin de haklı ya da haksız gerekçeyle "tiksinirim" demen ve buna karşın "onsuz yapamam" diye yapıştırman gibi. Sevgiyi bu hareketinle mi ispat edeceksin yani ona? Edep yahu!
Bunu durup dururken mi söyledi?
Bunu sadece ilişki sırasında söyleyebilir. Durup dururken söylüyorsa ibnedir zaten. Ya da sen anüsünden uyduruyorsun.
bir hemcinsin olarak söylüyorum sakın yapma. Erkek arkadaşın seks konusunda bir hasta olabilir daha dogrusu yuksek oranla oyle. Normal bir insan bunu istemez sen kendinden yola cik bir mantik iliskisi kur sevdigin adama kokla yala der miydin sevdigine kiyip bu igrenclugi yaptirirmiydin? Tabiki hayir. Madem boyle fantezleri tuhafliklari var gtsn para verip yaptrsn ki ustune para verseler yapilcak is degil !
burnunu kapat öyle yala , koku almazsan ağzına pok tadı gelmez. ama belli olmaz dün ne yediyse artık pok un içindeki bakteriler mantar bile vardir gtunde belki , belki giardia vardır ya da başka bir hastalık bilemezsin o da bilemez , iyisi mi çok seviyosan burnunu kapat yala ağzına gelen pok parçacıklarınıda yut sonra da hastanelik ol enfeskiyona uğra tamam mı hatta ağzına osurursada yanlışkla siper olur
@s65com suyla mantar veya bakteri ölmüyor tatlım bu iğrenç ve sağlıksız bişey ve günahta
böyle kızlar gercekten var sevgilisi istiyor diye neler yapıyorlar benim anlamadıgım erkek tamam sapık hadi ona bişey dememdim ama kız erkegi kaybetmemek için böyle sapıklık nasıl yapabilir demek o da sapık :D bu kafayla yalarsın sen ne bulursan merak etme yarın öbür gün başka anüslerde yalatır sana
:D :D Güldüm istemsizce özür dilerim.
Sanırım erkek arkadaşın başka yolun yolcusu ona "neden böyle bir şeyi istediğini" sor çünkü normal bir erkek kalçalarına dokunulmasından dahi huylanır.
Enteresan buldum :/ :D
O zaman yalarsın. İkişki seviyeleri bu kadar mı düştü ya? Sevgi'nin göstergesi anüs yalamak mı olmuş?
O zaman ben çok yaşlanmışım herhalde... Anlayışlar, hisler, duygular, beklentiler çok değilmiş çoook...
Allah kahretsin bu ne?
img6.mynet.com.tr/hbr/2014/08/06/1353596580862.gif
Hadi zorlama olmadı diyelim sizin anüsünüz yalanırken sorun yok erkeklerinin anüsüne gelince tiksinirim iğrenç falan diyorsunuz
Vay be kardeşim. Bu kadar karaktersiz birisiyle olduğun için senin adına üzüldüm gerçekten. Akıl var mantık var. İnsan sevdiği kişiden böyle bir istek de bulunur mu hiç?
Yok öyle birşey yahu sevgini kanıtlaman o iğrençliği yapmana mı kalmış ne biçim insanmış insan sevdiği insandan öyle birşey istermi
banyoda sevişmek iste :D temizliğinden emin ol ve yala fgdfsdaas başka türlü bende yapamam
Bırak ağzına sıçsın iyi bir tecrübe olur senin için)
s**tiret öyle adamları kölesimisin yaa... adam piç ha.. şerefsiz karaktersiz
Bir pisliği sevebildiğiniz için sizi tebrik ederim.
ordaki mikroplardan (yıkasa bile ) bahset ve ağız yoluyla ona geçeceğinden , çok ciddi hastalıklara yol açan mikropları barındırdığını anlat.. ve asla o da sende yapmayın..
O isin zevkine bakiyo sevgiyle alakasi yok ama o senin heryerini yaliyosa seninde yalamani istiyrdur buda gayet normal temizlenirse koku olmaz tiksinmessin belki onun cok zevk aldigini görünce yine yaomak bile istersin
istemiyorsan asla yapma bu iki taraf içinde istenirse bir anlam kazanır
aynen ve eig bence
onun fantezisini... hatun tiksiniyorsan miden kalkar yapma anus yalamak ne zamandan beri sevgi gostergesi olmus
Strapon tak geçir adam istekli baksana. Ben istemeden yaladı sevgilim hicbi zevk almadim ben bile yalamadım onunkini. Ma onun vajinasini yaladim yuttum
Bune l*n buneeeeeeeeeeeeeeeee arsizmisiniz onin soylemesi hata igrenc sacma senin dusunmen... nesiniz siz ak..
Erkeklerin g noktası anüstedir. Prostat orgazmı yaşatabilirsin ona
Ayrılman lazım tabi deli misin? Bununla sevgi mi ölçülür? Hastasınız siz.
Ayril demiyorum. Tamam ama baskada birsey demiyorum
Tamam aşkım de ve daha başlamadan iri saplı bişey sok.. bu ne be öyk
anüsüne biraz trol kremi sür yala, hicbirsey olmaz..
Bazı kızlar alıştırmış olabilir. Bu yüzden sende de istiyor demektir.
Peki o senin anüsü yaladı mı?
si*ktirsin gitsin bunun gervek sevgilye alakasi yok yapmak istemedigin birseyi sana duygu somurusu yaparak yaptirmaya calisiyor ayril o cocuktan sana hayir gelmez
sevgılın ızledıgı fılmlerın etkısınde kalıo bence sapık :)
bıraz tıksınc ama o senınkını yalıyorsa senınde yalaman gerekır o an sadece onun zevk aldıgını dusunuceksın
onsuz yapamasın ha... ayrılma sende yala önce ıslak mendille sil sonra yala istersen önce içine bir nane sekeri sok öyle yala :-) neler yazıyoruz şu hallerimize bak * ...
Her erkek orasindan zevk alir tamamda buna zorluyamaz
Ya sormayın şunları cinsel ilşkiden soğuyacağım çocuğum olmayacak.
biri fena alıştırmış yalnız onu. yoksa aklına gelmez yani anüsünü yalatmak.
O sevgili olmamış sana iyice boka sarmış bu iş benden söylemesi
Gerçekten seven birisi bunu yapmaz yapmamalı da iğrenç bişey bu
Bokumu yemeyen adamın anüsünü koklamam de.
Cevap güzelde.
Sevgilisine adam dersem acaba kızarmı bilemedim, kizabilir o yüzden ib. e diyecem.
Belliki yiyebilecek bir tip bu ib. e :-)
ve halen berabersin gerizekalı nesil kendinizi kullandırmayın sonrası kötü oluyor
ozaman onu yapmaya mahkümsun
Koklamış gibi yap
bu ne biçim ilişki böyle l*n
hasta bir adammış şimdiden terk etmelisin. doktor bir abin olarak teşhisim gerçek
gerçekten iğrenç eğer sevgii bunla ölçüyosa ıykkk
Koklarsın demiş bir de 😆
diline acı biber sürersen bir daha istemez
B*okunu çıkarma de. o ne biçim sevgi ölçme
Bu oral seksin bir parçası bence denemelisin
bilen konuşuyor işte.
Dikkat et ağzına zıçmasın :)
Iyyyyy
Mk ibnesine bak yaa
O nasil bir sevgi anlayisi
Yakında bir erkek kuma getirir üzerine.
ne iğrenç bir sevgilin varmış