Acaba erkeğine seni yarın maafedıcem uçurucam dıyebılecek ve o yapacaklarını burada anlatabılen kadınlar varmı?

ya ben mesela cok ısteklıyım ama yanı ben yonetmek ıstesem en fazla arzu ıle soymak yataga atmak ustume çekmek. .. ya da kucakta ıst gıt gel, çok ısteklı opmek uzun uzun yalamak ya da elımle alıp kendım ıcıme sokmak. popomla surtunmek. ınlemek gozlerı kapayıp haz aldıgını gostermek ya da cok ısteklı olup gozlerımınn fal tası gıbı acılması. ellerımı kuvvetle sırtından kendıme bastırmak falan. ya da kafasına oturup yalatmak, uzun sure oral yaptırmak goguslerımıde em ya da ıcıne dılını sok falan demek dısında baska bır durum yok. var mı varsa soyleyın? hanı çook fena kadınlar yanı o ssarhos eden kadınlar neler yaparlar be?

erkekler sızde tecrubelerınızı paylşasabılırsınız? hanı bana öyle dedı şunları yaptı falan
Güncellemeler
+1 yıl
mesela kölen olmak ıstıyorum dıyen bır erkege neler yapabılecegını soyleyebılecek bır kadın varmı?
Acaba erkeğine seni yarın maafedıcem uçurucam dıyebılecek ve o yapacaklarını burada anlatabılen kadınlar varmı?