Evli adamla birlikte oldum bir türlü unutamıyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben evlendim ayrıldım21 yaşındayım. Bir tane bile erkek arkadaşım yok insanlardan uzak duran bir yapım var yanlış anlamayın ama boylu poslu güzel bir kızım. Eşimle ayrıldıktan sonra kafa dağıtmak için spora yazıldım ve hocama aşık oldum anlamasın diye hep kaçtım ve daha çok anlamış beni aradı falan konuşmaya başladık herşeyim karışan beni sahiplenen biriydi 5 ay sonra evli olduğunu öğrendim daha doğrusu yanıma 1 yaşındaki kızını getirdi ve evlendim ayrıldım dedi o söyleyince bende söyledim. Kızını falan getiriyordu karı koca gibi olmuştuk spor salonunda 24 saat beraber. 1 kere birlikte olduk. Sonra çok pişman oldum çok utandım. Bunun üstüne birde eşiyle ayrı olmadığını öğrendim hemen ayrıldım aradan 9 ay geçti tekrar yazmaya başladı aramızda kötü seni seviyorum boşanıcam şöyle böyle en sonunda dayanamadım barıştım ve benle mesajlaşırken karısının yanında yattığını öğrendim her yerden engelledim sildim. Tehdit ettim bütün herkese söylerim diye. Ama benim gibi biri nasıl böyle hata yapar çok utanıyorum
Evli adamla birlikte oldum bir türlü unutamıyorum ne yapmalıyım?