Erkek arkadasimla iki yildir beraberdik en fazla opusuyorduk. Zaten bu yilda nişan falan yapcaktik. Bana beni istedigini soyledi ben olmaz dedim ailelerimiz beraber oldugumu biliyor zaten sknti yok dedi bende salagim tabi bu yilda Nisan olcak ya nolcak sanki dedim ve beraber olduk. olduktan sonra bir insan bu kadar mi degisir? Evet degisti nasil mi olduktan iki gun sonra umursamamaya ilgilenmemeye basladi suandada ayni şekilde devam ediyor. Alacagini aldiktan sonra degisti ben ise perisanim niye boylesin dedigimde sacmalama diyor ama artık bulusmak bile istemiyor ilgisizlesti ve halen bu yil nisani yapmakdada israrci ama simdi bu insan sevgiliyken boyleyse evlenince iyice ilgisizlesir cunku alacağını aldi ve ben şu an sadece bakirelgimi aldigi icin ona muhtacim ve ne yapcagim bilmiyorum o kadar degisti ki...
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle tebrik ederim. Güzel ve çoğu kızın başına gelen bir sorunu yazmışsın paylaşmışsın. Erkek olarak anlatayım çoğumuzu ne düşündüğümüzü sana. Sende bil diğer evlenmeyen kızlarda bilsinde rahatlasın. Umarım çoğu okur bu yazıyı :)
Öncelikle Aşkı tetikleyen şey karşı tarafı yüzde yüz çözememek. E artık birleşme olmuş ve seni tam anlamıyla çözmüş. Aşk ve eski heyecan azalacak. Bunu elinde tutan ve daim ettiren çok ama çok az çift vardır o ayrı bir konu. Herneyse çoğu çiftte olduğu gibin aşkı azalsa artık başka ilgi alanları daha cazip gelsede sevgisini bittiği anlamına gelmiyor. Evlenincede bu hemen olmasaydı da zamanla olacaktı.
Kızların yanıldıkları ilk flört ettikleri zamanki erkek ile ilerde değişen erkeğin nasıl böyle değiştiği artık ilgisiz alakasız kaldığı. Bu normal bişi yapcak bişi yok bu konuda ne yazıkki.
Birde şu birlikte olma cinsel birliktelik yani, lütfen rica ediyorum tamam dünyanınn en güzel zevklerinden ama gelin ata binmiş ya nasip demiş. Evlenmeden önce yapmayınız efenim. Uzun süreli ilişkilerin veya cinsel aktivitelir olduğu ilişkilerin kırılma noktası ve ilişkiyi riske sokması da buradan kaynaklanıyor ve sonuçta evlilik olmuyor. Allahtan Türkiye'de yaşıyoruzda çocuk niyeti bozmamış hala nişan ve evliliği düşünüyor.
Birde öyle şerefsizler varki hiç anlamazsınız ruhunuz duymaz. Sizi bir iki sene oyalar gerçek sevgiliniz zannedersiniz sizinle birlikte olur ve sonra size hayatta başarılar... Hayatınızdan bir anda kaybolur gider.
Herşey kızlar açısından bir risk...
Evlenecek doğru erkeği bulmak gerçekten zor...
Allah hepinize kolaylık versin ne diyeyim. Hayırlı insanları karşınıza çıkarsın falan demekten başka bişi diyemiyorum sorry yani... :(60 Yorumla
En İyi Cevaplar
ay yazık sana ya ulan Nisan bu Nisan attarafı bir yüzük atması bırakması cok mu zor niye bukadar safsınız siz kızlar ya az akıllı olur kullanıdırmayın kendinizi ya o cocuk seni bırakırsa bence üzülme seni bozuksun diye istemeyen olursa onlarla bir zahmet evlenme seni sen oldun için isteyen cıkıcaktır onla evlenirsin olay biter
10 Yorumla
+1 yılKardeşim Üzücü bir durum, buradaki bir çok kişi hakaretler edecektir sana. Keşke hiç sormasaydın. Bu olayı yaşamak tamamen sevdiğin için isteyerek olmalıydı, Şüphe ile sonra beni bırakır mı diye düşünmeden olmalıydı. Ne olursa olsun demeliydin. Yani hiçbir şeyin garantisi yok. Bu pişmanlıklar normal, ortada karaktersiz erkek çok.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. O da ona muhtac oldugunu dusunuyordur. Muhtac falan degilsin. Bir zar degil hayatiina yön verecek kendine gel.
42 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
61Cevap
+1 yılsen olaya kendi açından bakıyorsun. belki aradığı ten uyumunu sende bulamamıştır. belki birlikte oluşunuzla ilgili aklına takılan bişey vardır. hala senle devam etmek istediğine göre, bu sorunu atlatmaya çalışıyordur. onla konuş, belki de fesatlık ettiğin için üzüleceksin. Belki bunla alakasız çok başka bir sebep var. Bakış açını değiştir.
10 Yorumla
+1 yılBacılar.
Kocanız dışındaki erkeklere güvenmemeyi öğrenene kadar başınıza bunlar çok gelecek...
Malesef Erkeklerin %65-70 kadarında bu hastalık var...10 Yorumlageçmiş olsun. nişanı yıllar sonra başkasıyla yaparsın.
her zaman söylüyorum, hemcinslerimin şu "nasıl olsa..." ve "ama... ile başlayan cümlelerine kanıp karşılık vermeyin diye. siz de gerçekten istediğiniz zaman karşılık verirseniz bu işler böyle olmaz.00 YorumlaNeden ona muhtacsin? Bi' zar parcasi gitti diye hayatin kaymis moduna girme..
İnsanlar hata yapabilir22 YorumlaSalak misin ya bakirelik neden bu kadar onemli ne yani sevdiginle birlikte oldun bundan gurur duymalisin bizim turk kizlari tam mal
10 Yorumla
+1 yılöncelikle sırf bakireliğini aldı diye ona muhtaç hissettiğin için safsın. bir de bu muhtaç olma durumunu ona hissettirirsen geçmiş olsun. kasma kendini ya, sırf seni bozdu diye ona muhtaç olman gibi bir durum yok.
10 Yorumla
+1 yılUzaklaş ondan ama yine sen bilirsin.
Bı durumlar da aslında suç erkekte bence.
Seven insan sahip çıkar.
Ama evlenseydin ve evlilikten sonra da böyle olsaydı bu sefer ayrılmak daha zor olurdu.
Olumlu yönden bakarsan masraf yapmadın, yük altına girmesin, yıpranmadın sadece adamın karekterini gördün.
Olumlu ol, üzme kendini..00 YorumlaMuhtaç falan değilsin ona. Şanslısın ki henüz evlenmemişsiniz. Eğer şimdiki kişiliğiyle birlikte olmayı istemiyorsan ayrıl. Boşver düşünü, nişanı falan da. Merak etme. Daha iyi fırsatlar çıkar karşına.
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm adama 2 yıl bir kan için uğraşmış zor kızmışsın helals.
51 Yorumla
+1 yılBileğini kesmedi alt tarafı seviştiniz. Umursamıyorsa ziktiri çek gitsin
10 YorumlaHer zaman söylerim sonra pişman olmayın diye. Azıttığı bir gün yine aynı teklifle gelecek sana ve razı olacaksın. İpleri eline kısmen vermişsin. Ancak bekaret dünyanın sonu değildir. Her insan hata yapar önemli olan bunu anlayıp tekrar etmemek. Bugün bakireliğin gitti, yarın hamile kalırsın ve o yükü de senin şu an kaldıracağını düşünmüyorum. Dikkat et.
00 YorumlaBekaret almak iğrenç bir şey ilk ilişki b*k gibidir sen gerizekalısın o geceyi düğüne bırakmadın.
Bu daha başlangıç bundan sonra her fırsatta ziker seni skdlgsd10 Yorumla
+1 yılSevgisinde azalma yoksa ve nişan yapıp evlenecekseniz bişey olmaz...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki sana öyle geliyodur canim ya korkuosun ya ondan o yuzden.. Veya rahatlamstr senin öyle seyleri önemsedigini bildigi icin onu birakman imkansiz diye dusundugu icindir yani feilki sevgisinden bittigindendir ya da görmeden bilemeyiz
10 Yorumla
+1 yılbakirelik yüzünden kjmseye muhtaç değilsin günümüzde bekaretin bri öenemi yok.
321 Yorumla- +1 yıl
@kaseterk kandırdığım falan yok mesela seninle bile evlenebilir çok basit.
- +1 yıl
@kaseterk haberin bile olmaz diktirir geçer kalıcı dikim yaptırır eline erkek eli değmemiş kız buldum diye sevinirsin sen de.
- +1 yıl
@kaseterk istediğin kadar araştır diktirdikten 2 ay sonra doktorlar bile anlayamaz
hem seks sadece zar değil ki sevişir oral seks yapar anal seks yapar
bunları yapmayan hatun yok zaten kendini kandırırsın ancak. - +1 yıl
@kaseterk bunları yapıp karakteri de gayet düzgün olabilir. hey yavrum hey sen ayakta uyu sen geçen yüzyılda eglemliymişsin bu dünyaya. geçti o devirler aslanım sen bunlara takılma takılırsan mutlu olamazsın evlilik hayatında.
- +1 yıl
o zaman evlenmeyeceksin @kaseterk erkek insansa kadın da insan erkekler yaparken kadınların eli armut mu toplayacaktı ?
- +1 yıl
@kaseterk hem ateistsin hem de küçük gördüğünüz yobaz dediğiniz islam kültüründen gelme bir kavrama bu kadar önem verirsiniz siz ateistleri anlamak mümkün değil. madem ateistsin önemsememen lazım bunları falan.
- +1 yıl
@kaseterk norveç isveç dinlerin en sallanmadığı yerler ama dünyanın en güvenli ve huzurlu yerleri. ve bekaretin kesinlikle adının bile geçmediği yerler buna ne diyeceksin ?
- +1 yıl
Yerine göre değişir bazı insanlar kaldıramıyor bunu misal sovyetler dinsizlikle başa çıkamadı kendini bitirdi batının genişliği zaten bilinen bir şey onlar önce kendine saygı duymayı biliyor.
Herkes kendi işine bakarsa gelişim kaçınılmaz olur ama kendi işine bakarken aile yapısını da koruma taraftarıyım ben.
Misal dünyanın en gelişmiş ülkesi abd her türlü pislik var birbirlerini becermiyorlar fuhuşa izin vermiyorlar iyisi kötüsü her şeyiyle dünyanın en büyüğü ve avrupanın bugün avrupa olmasını sağlayanda abd. - +1 yıl
@kaseterk valla orasını bilmem gerçekten bir tanrı yoksa dinle falan işi olmaz kimsenin sırf toplumsal düzen sağlamak için olmayan bir tanrıya inanmasını bekleyemezsin insanların
- +1 yıl
Maalesef ki dinler bu amaçla inatla dayatılmıştır ve aksini söyleyeni öldürürler bunun en iyi örneği Turan Dursundur eski bir islam araştırmacısı araştırdıkça islamın hatalarını gördü amacı farketti kaleme aldı sonra islamın maşaları adamı öldürdü turan dursunun katili Türkiyenin islamcılarıdır.
- +1 yıl
@kaseterk tanrı bu evrenin tek gerçeğidir arkadaşım bu işler madalyonun nereinden baktığıan göre değişir.
- +1 yıl
@kaseterk turan dursunu çok iyi biliyorum merak etme dinleri bilimi matematiği fiziği hepsini bilirim
turan dursun sadece psikolojik bir sebepten dolayı kafası karışmış birisi o kadar. - +1 yıl
Bakir erkekler için bekaret önemli. Senin açından önemi olmayabilir. Ayrıca, toplumda hala namus anlayışı silinmedi.
Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Bence eğer nişan yapıcam diyorsa sadece ilgide azalma var diyorsan bence sen evham yapıyorsun sadece.
10 Yorumlao değişmedi aslında o zaten öyleydi sen çözememissin onu, sana olacakları söleyim, evlendikten sonra baska kadınlarlada olmaya devam edicek,%80 sende işte ev ileri arda takılmacalar onun canı sıkılınca, tebrikler iyi halt yediniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılCunku seni garantiye aldi sen kopek gibi pesinde koscan oda keyfine bakcak belliydi boyle olcagi evlenirse yine iyi
10 Yorumla
+1 yılbundan şu çıkarmış olduk biz erkeklerin anlaması gereken.
bir kızın bakireliğini aldığında seni sevdiği için değil bekareti için bırakmaz.
durum böyle ise bende almaktan vazgeçtim02 Yorumla
Soran+1 yılAma o kadar ilgisiz davranmaya basladi artik sevmedigini dusunuyorum bir insan neden bianda degisir? belkide ayrilir benden
- +1 yıl
aslında yorulmuştur ama doğru elde etti seni artık ceptesin.
yani sevenlerin evlenınce değiştiği durum bu evlenmeden önce yaşadınız gerçekler işte.
fakat hala senınle ciddi düşünüyorsa sorun etme
sana öyle geliyor ve ayrıca bekaretini vermemeliydin yinede
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir şey için mecbur değilsin bu bir gerçek ama seni böyle kabul edecek başka birini bulmakta yüzde 5 bile yoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey olmaz ilerde diktirirsin hadi diktiremedin, adetliyken ilişkiye girersin. Bu erkekler zaten salak, övünürler bakire kız buldum diye :D Kurnaz olucan bu devirde tatlım bak sen keyfine :)
13 Yorumla- +1 yıl
Ancak bakir erkekler anlamaz. Fakat, bizde çok uyanığız özel hasteneye sizi muaniye ettirmeden evlenmeyizde ha... Küçük görme bizleri..
- +1 yıl
Zar dikimi ve ters ilişki anlaşılıyor fakat oralı bilemem ağzına boşalma varsa dna yoluyla bulabilirler. Ben sizden daha kurnazım.
Cevap sahibi+1 yılÖzel hastaneye götürme teklifini hiç bir kız kabul etmez etmediği gibi ilişkiyi bitirmesi muhtemel olur :) Pardon da ters ilişkiden nasıl anlaşılıyormuş bakire olup olunmadığı zar arkada değil önde beyefendi. Benim kabullenemediğim ve kızdığım başka noktalar var yoksa kandırmanın, aldatmanın her türlüsüne karşıyım ama bunlar çok derin konular...
+1 yılErkeklerin geneli böyledir evlenince rutinlesir o yüzden sevgili ayağı b*k ayağı canım ben şahsen sevmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Evlenincede böyle olacak yani takma kafana tadını çıkar elindekilerle mutlu olmaya çalış yoksa hep mutsuz olursun
+1 yılGeçmiş ola o evlilik osla bile bir mikim olmaz o evlilikten
00 Yorumlasenlen nişan yapmaya niyeti vardır sen biraz zamana bırak belki o da pişmandır
10 Yorumlaevlenır 3 ay sonrada bosanır bu kanks :P maksat adet yerını bulsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. ikinizinde hatası var
erkekler genelde evlilik dışı cinsellikte tüm hevesi biter00 YorumlaBir kızın bakireligini alan ve daha önce bakir olmayan erkeklere biz halk arasında orosp u çocuğu diyoruz
10 YorumlaEvlenmeden birlikteliği hayır dediğimde gerici yobaz cahil diyorlar ama al sana en güzel örneği. Senin hissettiğin gibi oda hissediyor nolsa bana muhtaç diyordur kendiside
00 Yorumla
+1 yılSende vermeseydin nişanı atarsa şaşırmam. Senin durumun tüm kızlara ibret olsun!!
01 Yorumla- +1 yıl
Zar felanda diktirme! Kendin gibi kirli zina eden bir erkekle evlen.
+1 yılSevdigin hakkinda nasil oyle dusunursun. "Alacagini aldi" cok ayip bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi hata yapmaktan korkuyorum ama benim için zardan çok, kullanılıp bir kenara atılmak önemli. Nişanlanma derim.
10 YorumlaTebrikler çok iyi bişey yaptın böyle devam nasıl olsa bu sene nişan var vermeye devam senyede düğün olur ver ver ver :D
00 Yorumla
+1 yılkızlar okusun bunu ibretlik şeyler yazmışsın üzüldüm senin adına
00 Yorumlahelal olsun cocuga. 2 yıl boyunca bir zar için ugrasmıs :D
00 Yorumlabaşka birisini bul onun seninle işi çoktan bitmiş...
00 Yorumlasiz kizlardaki sorun bu degisekcekmi diye ozen gisterdiginiz icin ne yapsa batiyordur sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıliyi oluyo, çok sevindim cidden, kendin söylemişsin, kızlar bu kadar salaklaşmasın!
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun o sni sadece ihtiyaç olarak görüyo.. seninle evlenmez
00 Yorumla
+1 yılhata yapmışsın umarım düzelir keşke evliliği bekleseydin
00 YorumlaKaç yaşındasınız? Belki tam olarak olgunluk bilincine ulaşmadığındandır?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılvermeyeydin artık evlen bari baktın değişmiyor boşanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe nikahtan sonraya bisey bırakmadınız.. yazik olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılyptın bir hata aklını kullanacaksın o evlilik olcak sonrasına bakarsın
00 Yorumla Artık seni hep aldatcak ve sende aldatma ya baslicaksin
00 YorumlaBaşka kızlara örnek olmuşsun işte, bir işe yaradın
30 Yorumla
+1 yılBir zar için köle olma be
20 Yorumla
+1 yılBir erkeğe hiç bişey muhtaç yapamaz seni
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. sende yalan atcagin kadar attin
00 Yorumla
+1 yılSogukbir bardak su belki isini gorur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yardımcın olsun. Bende terk edildim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Seks için senleydi amacına ulasti
20 Yorumla
+1 yıltürk filmi senaryosu gibi geçmiş olsun üzücü
00 Yorumla
+1 yılBunu en başta düşünecektin
00 Yorumla
+1 yılYav bir siktirin gidin.
00 Yorumla
+1 yılüzülüyorum sadece ve keşkelerim çoğalıyor..
00 Yorumla
+1 yılSenin kendi kendine kasinmissin
00 Yorumlaahaha yazık ya kıyamam sana :D :D :D
00 Yorumlapeşini bırakma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılson pişmanlık fayda etmiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi