tall girl: uzun kadın 182 cm ve yukarısı avarage girl: ortalama kadın 170 üstü altı short girl: kısa kadın 150 ve altı neden cinsel yaşam :) çünkü olay muz veya yüz uzunluğu değil :)
ve ekleyeyim :) aynı hesap çok büyük isterim diye tutturan kadınlar içinde geçerli :)
aslında kadın uzun ya da kısa ne farketmez zannımca uzun kadın fobisi yetememe korkusu halbuki kısa kadını tatmin etmek normmal kadını tatminden zordur psikolojik olarak ele avuca sığmayacağını sanarlar bence sorun yok konu sadece seks ise ayırım yapmam sevgi ise goyuna değil huyuna bakarım sevgiler
galiba senin boyun uzun ve gliba senin begendigin erkekler kıza ince belli yumurta popolu ve minyon tipleri seçiyor diye kendi kendine kızıyorsun ve bu yüzden böyle bir soru sorduğunu tahmin ediyorum. Cevabına gelince, kısa boylu ve minyon tiplerle istedigin gibi seks yapabilirsin, üste , alta, hatta ve hatta ayakta ve o ayaklarını senin beline dayamış ve kızı çatır çatır sevebiliyorsun. ama uzunlarda böyle şeyler olmuyor...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
aman yareppi 45 yazdığı halde ne karar da 13 bir erkek :D aynı mantıkla galiba seninki çok küçük ve galiba kadınlar seni hep küçük görüp iri erkekleri seçmiş, bu yüzden böyle olduğunu t... falan filan :) kısacası bu tip bir atar için yaşanmışlık gerekmez :) üstünede alınman gerekmez :)
çok gülücük dagıtan bayanlar çok sorunlu olurmuş diye bir bilim dergisinden makele okumuştum, sen çok gülücük gönderiyorsun bence üzerindeki stresi adım baskıyı azalt. İyi tarafınsa espri anlayışın gerçekten iyi. Teşekkürler...
herşeyi yanlış okuyorsun sıkıntı orda :D neyse espriye vurduğumu anlamışsın en azından :) çok gülen insanlar en dertli insanlardır olacak o :) ve evet çok gülerim :) ::) :) :) :) :) gülmek gerek bu hayatta gülmeden geçmiyor günler :)
bende dertlisin dedim işte, Allah dert verip derman aratmasın, Allah bir daim güldürsün seni. Ayrıca kusura bakma yaş 45 olunca benim gibi moruklar yanlış anlıyor herşeyi...
Doğru haklısın. Osbirci mahmutlar kendilerine bakmadan, kendi bodur boylarına bakmadan kadına saldırıyorlar. :) Ya da erkeğe. Burada kompleks ve kendine güven sorunları olduğunu çıkarımını yapıyorum.
Birçok erkeğin ki buna ben de dahilim uzun kadın istememe sebeplerinden biri yanında kısa kalma ya da iri duramaması. Cinsel hayatta ise yine erkeklerin bir çoğu olaya hakim olup kadınını doyasıya evirip çevirme isteğidır.