Benim ki 1. Fotograftaki gbi elinle acinca 2
deki gibi oluyor. 3de olmasi gerekn. Dis dudakları sarkik degil ama ic dudak böyle. Ameliyat olayim mi sizce

aslında erkeler olarak bu konuyu daha ön plana çıkartabiliriz. Yok uzun mu yok kalın mı yok damarlı mı? vs gibi takıntıları yaşamamıza neden olduğunuz için bizlerde kalın dudaklı mı ince sarkık mı etli mi tüylü mü tüysüz mü vs gibi konuları gündeme taşımalıyız. Belki ne hissetiğimizi anlarsınız...
Kim demiş 3. olması gereken diye?
1 ve 2, 3. ye göre bariz bir şekilde daha çok zevk verir. Hele oral varsa 1. ile hiçbiri kapışamaz
Teşekkür ederim
Rica ederim. Bir de agda ile temizleniyorsa o bölge erkeğin yaşadı
Lazer e gttim
Artık hiç çıkmıyor mu?
Peki sağlık açısından sorun yapmıyor muymuş?
Allah korusun böyle bir durum çocuk olmasını etkilerse yerim öyle lazeri.
Lazer uygulamasını erkek mi kadın mı yaptı?
Çıkmıyor. Bilmem alttaki soruları da hic düşünmedim.
Bence düşün sor ögren önemli şeyler
lazer epilasyon parasını senmi verdin yoksa? 😁😁 sevgilin hem beleş mala vuruyor hemde kılsızınımı arıyor yaani hani derler ya a m ı bulmuşta kıllısını arıyor diye seninkide o hesap yaani 😁😁 öyle hazır beleş malı kim s ik mezki zaten yaani? havada kaparlar 😂😂
Canım zaten genelde vajina dudakları böyle olur buradaki bazı hayatında görmemiş erkekler p*rno videolarında gördükleri 3. vajina gibi sanıyorlar herkesin vajinasını. Genelde 1-2 gibi olur o p*rno videolarında ameliyatla 3. gibi yaparlar. Normalde olması gereken 1 ve 2 zaten :)
Teşekkürler ☺
Katılıom
Tebrik ederim görüş sahibi akıllı
Bence hic kafana dahi takma, benimkide boyle ve bende onceden cok takiyordum cok utanirim diye dusunuyordum, ameliyat olmayida dusunmustum hatta ama kocam okadar memnunkii cok hosuna gidiyo boyle olmasi. Bide oralda daha fazla zevk aliyo erkekler...
Cevap
67Cevap
Seni seven vajinan için sevmeyecek. Allah böyle yaratmış boşver olma ameliyat.
neden ameliyat olmak istiyorsun bence gereksiz lişkiye gireceğin anda soyunursun görsellik değil işlevlik önemli bence şehvet anında aranmayacak şeyler başka yönlerinle kapatabilirsin
Ya hepsi aynı ameliyat olursan zevkin ölür artık eskisi gibi olmaz
Maşallah 🧿 demek için 1 yıl geçmiş üzerinden
walla normalde en gğzeli tabiki 3 ama ben oral sevdiğim için 1. de güzel oluyor severim 1 numaralarıda
şahsen benım hoşuma gitmez. pek sevılen bı tip değil ama özel hastalarıda var. rahat ol sorun olmaz
3 herkesin hayalidir ama ben 1 severim, penisi güzel kavrar, candır.
1. resimdeki nadir görülen bir durum hiç sıkıntı yapma hiçbir problem olmaz. Hatta yanlış anlama ama bir erkege gore bulunmaz hint kumaşısın.
Olmasi gereken diye bisi yok ki herkes birbirinden farklı doğal bunlar kafana takma 😊
Teşekkür ederim Sağol rahatladim biraz
Ne demek canini sikma
uzun zamandır şeklini bile unutmuşum :p Birisi daha vardı yine bu şekilde, sen de olabilirsin. Bence ameliyat olma seni rahatsız etmiyorsa
Bence olduğu gibi doğal kalsın bence oynatmak daha kötü
bence hiç gerek yok dostum seni çekici ve seksi kılan kalitendir
Yani iç dudaklar orgazm için öyle oluşmuştur. Yani birde sana iç dudakların sarkık diye senden ayrılacak erkek yok Türkiye de varsa da bırak ayrılsın.
yahu erkeklerin uzunluksizin de bu dudak sıkıntısı bir bitmedi yaaa
Gerçekten itici, Olmalısın bence ama önce doktorun fikrini almalısın;)
Peki Sağol
Zaten 1 2 3 aynisi...1 ic dudaklari kapali 2 ayrilmis hali 3 ise dudaklarin estetikli hali. yani burada soru su olmali. 3 mu yoksa diger hali mi diye sorman lazim
Üç numara şahane çokmu cinsellik yaşadın neden okadar dağıldı
Cinsellikle ne alaksi var bilmiyorsanız yazmayin bari dis dudak diyorum.
Yanlis yazmisim ic dudak diyorum
Hiç öyle iç dudak görmedim okadar ilişki yaşadım
Turk kizlarininki zaten baltayla kesilmis gibi hepinizinki ayni 😌 bosver onu bulamayanlarda var gerek yok estetige
Gizliliği açarsam gönderir misin çünkü bazılarında güzel dururken bazılarında olmuyor. Dudakların şekli dolgunluğu da önemlidir.
Allah yaratmış. İşini görüyorsa takmayacaksın şeklini felan. Hiçkimse mükemmel değildir herkesin biyerinde biieyi eksiktir
Eşiminki de bu şekilde benim gayet hoşuma gidiyor özellikle oral konusunda haz veriyor. Karşındakinin görüşüne bağlı bence kişiden kişiye değişir
gerek yok bence buda güzel ;) ama normal zamanda rahatsızlık veriyo acıyosa ameliyat ol bence
Bu sorun değilki sorun yapacak birsey yok keyfine bak
Tam yalamak istediğim gibi. Gerçek fotosunu merak ettim atar misin bana ozelden
yok olma ne olacak bana göre süper tabi kılları saymazsak bence dursun ;)
3 olsun bence, estetikle yapıyorlar 3 teki gibi, genelde doğum yapan kadınlara yapıyorlar ama sen de yaptırabilirsin
Beğenen öyle beğensin boşver...
Buradaki abazalar seni tavlamak için iyi deselerde inanma ben daha beğenen erkek görmedim cevremden
Tamam 😕
Öğrenip oral yapmayan bile var
İgrenip
Sen psikolojimi cokertmek icin geldin galiba
Kusura bakma amacım o degil.
Ya aslinda bende korkuyorum begenmez diye cnku yüzüme bakinca orayi da güzel bir sey saniyorlar tamam beyaz ama görüntüsü cok hos değil.
Zamanla o da kararır dikkat et ağda jilet ne kullanıyorsun bilmiyorum ama , ayni şey erkek içinde geçerli iri yari diye peniste büyük sanılıyor sonra görünce hayal kırıklığı yani senin yuz güzelliği hayal kırıklığına sebep olabilir
Lazere gttim. Ama sen de ne acimasizsin ya. Kararmaz artik. Çünkü kil yok. Hayal kırıklığına da uğrmaz insallah. O da yaparken yüzüme baksin napiyim ya😕
Seni izlemek isteyecek , ya da oral yaparken ne olacak bir düşün
Lazer olduysan iyi kararma olmaz
Artik orayı izleyecek valla. Ameliyat olmaya da korkuyorum. Hem yapilan yüz estetikleri de ortada hic guzel değil. Kadınlar iyice cirkinlesiyor sanki o yuzden cesaret edemiyorum. Yüz böyleyse bunu nasil yaparlar bilemedim. Hem icime girince belli olmaz ki orasi artık acilinca duz ile ayni oluyor çünkü
Ama oralda sıkıntı olur. Yapmak istemez muhtemelen
İçine girince sıkıntı olmaz tamam ama öncesi ve sonrası problem , evlenecegin kişi daha önce tecrübesiz olursa senin için avantaj olur belki mesela ben fazla gördügumden ister istemez kıyaslama yapıyorum
Himm anladım. O zmn tecrübesiz birini bulurum bende 😁
Kolay gelsin :) zor bu devirde
Niye zor olsun ki. Bence vardır bend3 daha denk gelemedim ama. Olanlar da pek tipim değil di. Ama bulunur ararsam bulurum ben😀
Yas kaç oldu :) sevgililerin tecrubelimiydi
21 yasimdayim. Tecrübeliler di evet.
Normal zamanlarda falan ters yöne cevir biraz da olsa o yöne eğilimi olur
Tamam Sağol.
Aynı yönetimi uygulandığımdan önerdim sanafa
Sen niye uyguluyorsun
Peniste biraz eğrilik var
Egri olunca girerken falan zor olmuyor mu
Hayır ama bazı pozisyonlarda zor oluyor
Kucakta zor olur galiba dimi. Neden egik oluyor ki dogustanmi
Mesaj sorun olur mu detayı orada yazsam?
Gizliden çıkamam
Ben çıkayım sen yazınca kapatırım?
Kim oldugunu merak ettim ama buradan biriyle konusmak istemiyorum kusura bakma.
Peki o zaman , merakının sebebi nedir
Bilmem merak ettim sadece farkli geldin galiba
Sadece içten ve samimi yazmaya dikkat ediyorum başka bir olayım yok :)
Peki☺
Sen kac yasindasin
Sende eleştiriye açıksın o yüzden muhabbet sıkmıyor
24 sen?
21 ...
Peki
Konuşmamız bitti mi simdi😕
Sorduğun sorulara cevap yazmak isterdim ama buradan uygun olmaz , sende mesaj olayını istemedin kaldık öyle
O zmn gizliliği aç bir kim oldugunu goreyim
Yazmayacaksan açmam adaletlimi sence
Değil haklısın
Buradan mesajlaşmanın sakıncası ne olabilir? En kötü ihtimal engel seçeneği var
Cnku burada asla konuşmak istemeyecegim insanlar var ve onlardan biriysen mesaj atamam.
O zaman açayım sen karar ver
Tamam ac
Acık
Gizlenebilirsin
Asla konuşmak istemeyecegin insanlardan biriyim galiba?
bence hayır beğenilmez
İlişkideki durum önemli.
Güzel sevilir yalanir
Sağol ya moralimi bozdular valla
yok olma bosver iyi iyi
Fazla vurdurtmasaydın iyiydi. kimse istemez böyle çuval gibi vajinası olan birini
Vurdurtmadim zaten. Cuvalda değil cüs
Ben bu * yalarm güzellik duruo
kafaya takacak bisey yok.
kim görüyor sanki 😂
Tabi canım kim görecek 😂
si kicisi görür sadece başka kim görecekki yaani? 😁😁
@Pembe_Jaguar bizlik bisey yok yani
boşver begenen oyle begensin
Ya begenmezse
o zaman güle güle alla alla kendisinin ki çok mu iyi olacak sanki takma boşver
Neyse en azindan beyaz napiyim orasi da sarkık olsun
haa beyazsa cok iyi bak ;)
İliski yasamadigin halde mi boyle
Evet yaşamadim iliskiyle alakasi yok
Teşekkürler
olmalısın itici duruyor
Gerek yok bence güzel
tadından yenmez hıc sorun etme
neyin kafasini yasiyorsun?
anatomınle alakalı seninkide kanatlı modeli işte
Yoo normal kız saçmalama
Seni seven vajinan için sevmiycek heralde
bır doktorla gorusmende fayda var
Bnce gayet güzel.. Farkli seninki
3 olanlar +1 versın bana :)
bizene senin amından ya
@muratlve ya bir sürü iş güç var mesele * mı
Böylede olur mu ya çok kötü
Kesin ol tabi ya :))))
patlak top gıbı
Sensin
kusarım işim olmaz çok kullanılmış derim :D
Peki dudakların rengi ne renk?
Disi beyaz icini acinca pembe
Off daha ne olsun o dudaklar nasıl sarar vajinayı var ya vakum etkisi yapıyor yalamasıda ayrı zevkli ben düz vajinadan yalarken zevk alamıyorum.
Kabak gibi amm dediğimiz bu işte
Yalamasi emmisi iyi olur senin kini
İstediğim gibi sendeki emin ol
böylede güzel merat etme oralda yapılır
Yoo gayet iyi emmek için birebir
ben begenmem bu ne ya
Dar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar