Hamile oldugumdan supheleniyorum?

21 yasindayim 3 senelik bir iliskim vardi erkek arkadasimla cogu seyi yasiyorduk surekli ayrilip barisiyorduk en son barismamizda da gene birlikteligimiz oldu ve o gun 6 7 defa beraber olduk. Icime bosalmadi heralde yani oyle diyordu. Aradan 1 ay gecti ayrildik ve ben kesin olarak bitirdim. Daha sonrasinda bir cocugun bana olan ilgisi vardi bende karsilik verdim ve sevgili olduk ama birazcik umursamaz ilgisiz bir cocuk. Onunla sa biseyler yasadim ve ben 1 aydir adet gormuyorum araliga girdik hala adet belirtisi yok? Korkmaya basladim acaba hamile miyim diye? Ustune ustluk digerinden ayrildim simdiki de pek sahip cikicak gibi birine benzemiyor yani sahip cikarim diyor da bilmiyorum ne yapicam yol gosterin
Güncellemeler
+1 yıl
0rospu diyenlerin anasi bacisi yok sanirim milletin namusuna tanimadan laf ediyorlar yazik sizin gibilere. siz nasil oldunuz acaba? Ben hayatimda 2 erkek sevdim 2 siylede yasadim siz isinize bakin hadi namus bekcilerk
Güncellemeler
+1 yıl
Igrenc hakaretlerinizi ve yorumlarinizi dinlemek icin konyu acmadim fikir almak icin actim ama goruyorum burada igrenc ve onyargili insan sayisi fazla ee kisi kendinden bilirmis. Onume gelene verdigim yok 2side sevgilimdi ama size aciklamama gerek yok allah bilir ne b0klar yiyip burada namus bekciligi yapiyosunuzdur
Hamile oldugumdan supheleniyorum?