Erkek arkadaşımla konuşurken özellikle bacak dekoltesi sevdiğini söylemişti. Bende o günden beri mini etek, mini elbise falan giyiyorum. Sizce nasıl güzel duruyormu? Bide yorumunuzun sonunda en çok hangisini beğendinizi yazarsanız sevinirim.
fevkalade güzel canım , ince yapılı olduğun için zaten kısa giyinmekte herhangi bir sorun yok ve istediğin kısalıkta giyinebilecek bir vücut ve bacak yapın var , bacakların gerçekten çok güzel gözüküyor. hangi resmin daha güzel durduğuna gelince ; elbette 1. ci olan , çünkü sadece bacakların veya vücudun güzel ölçülerde ve yapıda olması yetmiyor , bir de vücut dilini de iyi kullanmak gerekli ve güzel hareket ve duruşlarda önemli bir şey , 1. ci resimde ki bacaklarını ortaya koyuş halin daha sexapel ve daha çekici ve güzel duruyor canım , çok öptüm :) :*
Bir erkeğin bacak dekolteni seviyorum demesi kadar büyük bir hakaret yoktur heralde. Hele ki 20 yaşını aşmış bir kızın bunu iltifat kabul edip ona göre davranması kadar aptalca bir düşünce.. Yazık bize, yazık yurdum insanların zeka seviyesine.. sadece acıyorum sen ve senin gibilere..
Ayrıca bacaklarını göstereyim diye kollarını unutmuşsun...
17
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende erkek egemen toplumda ezilmekten kadınlığını unutan, ortalıkta kukum kıymetli diye dolanan ve kendini sırça köşkteki prenses sanan zavallı ezik kezbanlara acıyorum canım.
hani derlerya kedi ulaşamadıgı cigere mındar dermiş kızların yorumlarını okudum saçma sapan yorumlar yapmışlar bahane olarakta kollarının kıllarına bahane bulmuşlar muhtamelen o yorumları yapan bayanlar ya çok çrkin şiman falan tipsiz hanımlar fizigin bacakların çok iyi boş ver sen onları keyfine bak hasetlerinden çatlasınlar yüzünü göremedigim için siman için yorum yapamıyorum ama fizik olarak baya iyisin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim gerçekten, güzel yorumdu :) Saçmalıyorlar, aslında cevap vermeye bile değmezler.
bence bu onun degil hadi onunsa ende yuzunu saklior ya da neden resim yollarken boyle yapiola r deli sorular bu gercek olamaz gercekten ya ergendir ya da onun degilde baskasinin ve yuzunu gostermiorda dier vucudnu gosteren bu torlldur
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
yazı yazmayı öğrenince tekrar denersin, o zamana kadar ikile canım ya
hahahaha madem bu senin sende tek bacak hatlarini gosterionde yuzunu gostermion belkide bu senin degil oalmaazda sen insanlari kandirabilirsin ama karsina akilli insan cikinca kandirman zor bu benim dersin ama yalancisin siz bususnuz inla insanlari kandirma ilgi duyma derdindesiniz yazik size
belkide senin gibi pic insanlari oldurmek gerekior cahill kopek utanmionmu sen burada ben insanim diyorsunda insan degil hayvnan desek hayvana yazik cahilsin yalanci sahtekar iste senins evgilin olsa sen boyle yaptikca herkeze yalan atarsin belkide hosuna gidior doyusmuz kopek
Erkek arkadaşın bu kadar önemliyse burada millete bacaklarını sergileme. Önce sadakatini koru bağlılığını göster. Açarak elinde tutamazsın adamı. Ayrıca şunu anlıyorum. Ne doğru düzgün iş güç veya okul ne zeka ne de bütünüyle bir güzelliğin yok senin. Eğer bunlardan biri olsaydı boyle ucuz şeylerle uğraşmazdın. Kal sağlıcakla sen doğrusun biz yanlışız.
Tanımadığın bir insanın eğitimiyle ilgili yorum yazabilecek kadar bir şey sanıyorsun kendini. Sana bu konuda özellikle açıklama yapmicam, nasıl istiyosan öyle zannetmeye devam et.
Bacaklarınız güzel fakat ben senin sevgilin olsam istemem daha sade giyinmeni isterim sevmiyorum bn dekolte.. yanımdayken bacaklarına göğüslerine bakıcağıma gözlerinin icine dalarım daha güzel... cinselligi ayrı yaşıycaz tabi onun yeri zamanı farklı
Mahremiyet paylaşınca değerini yitirir. Onun için yaptıklarını bize göstermemelisin. Ama şöyle sorsaydın, bacaklarım hangi haliyle daha güzel. Kesinlikle çorapla.
Erkek arkşın yanında güzel kız gezdirmek istiyor kendi egosunu tatmin etmek için kıskanmayan erkeğin domuzdan farklı yoktur.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya şu domuz geyiğini bırakamadınız gitti. O kadar kanınıza işlemişki erkek egemen toplumda ikinci plandaki canlı olmak, bastırılmak. artık kadınlığınızı unutmuşsunuz. Ya kimse kimsenin sahibi değil, herkesin kendi hayatı, kendi kararları var. kimse kimseyi yarılayamaz, yönetemez veya malı gibi karışamaz.
fiziğimle kendimi öne çıkarmak kadar saçma birşey yok. ikinci planda olmak senin elinde karşındakine fırsatı veren de sensin eğer ikinci planda görüyorsan kendini. bir taraflarını açarak önde olmayı bekliyorsan onlar kısa süre mutluluklardır ;) aklında zekanla önde ol yoksa yaşlandığında nereni açsanda hep ikinci planda yaşamaya mahkum olursun
Ya saygı çerçevesinde yorumumu yaptım ben amacım cool olmak felan değil 3ü arasında hangisi iyi diyorsan ben çoraplı olanı söylerim. Amacımrencide etmek değildi ama düşündüğümü paylaşmam sorunsa kusura bakma tekrar özür dilerim.
Ben de saygı çerçevesinde cevap veridm zaten sana hakaret etmedim veya neden fikrini açıkladın diye sormadım. Benim yorumunla ilgili fikrimde bu. Olamazmı yani?
O halde sevgilinle mutluluklar yanlış anlama fiziğin felan güzel sıkıntı yok yani sadece ben etkilenmedim ama şahsen ben sevgilim bu şekilde giyinsinde istemem ne göstericekse bana zömel olsun isterim :)
ben nasıl ki kesilmiş karpuzu satın almıyorsan manavdan hatunumuda öyle isterim onun başka yerlerde açılmasına gerek yok ben onu açarım hız limitlerini yükseltirim zaten :D
3. resime gelene kadar herşey çok güzeldi. Ama o kollarındaki siyah kılları görünce bacak güzelliğin foss diye sönüverdi. benden fazla kıl var kollarında
Rica ederim. Bak sana bir itirafta bulunayım. Bu resmi eğer nasılım resmi olarak paylaşsaydın, ve erkek arkadaşın olmadığını düşünseydim. Mutlaka seninle tanışırdım. Kesinlikle bir kahve içerdik ama (benim için ne yazık ki) yalnız değilsin. 😢🤗
Mini etek beni benden alır. Karşımda bir kadın bacak bacak üstüne otursun ben onu izliim dokunmadan bile orgazm olabilirim. Vücudun ve bacakların güzel fakat bana üstün brz kapalı gibi geldi. Biraz göğüs dekoltesi olsaydı bence hiçde fena olmazdı.
evet dekolte guzel ama tenin cok beyaz gibi siyah kılotlu coraplı olan guzel ama ondada farklı modeller tasarımlar deneyebılırsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1. si kollarındaki kılları al 2. si seven erkek sevdiğinin orasını burasını göstermesini istemez. 3. sü herif seni düdükleyip tekmeği basacak dikkat et;)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
1. Benimki kıllı seviyo belki sanane 2. Ancak senin gibi hanzolar birlikte olduğu kadını malı gibi görürler. 3. Biz halimizden gayet memnunuz, cinsel hayatımızda yolunda. Bir de 4. gelsin benden sana, sen önce erkek ol, adam ol da gizli yazmayı bırak. Çünkü böyle takıldığın sürece ancak kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan bakabileceksin böyle şeylere ezik hanzo
tamam sen olmuşsun zaten:) kıl seven erkek enteresan. bak buna çok güldüm:D böyle gizli takılmak bana bişey kaybettirmiyor yani burdakilerden medet ummam sadece makarasına takılırım burada abaza değilim:) ve dinime küfreden müslüman olsa çık gizliden bakam:)
Çok miniyse silikonlularda görünebilir ama normal minide görünmez haklısın. Görünmesi benim açımdan çok sorun olmasa bile siz erkekler o kadar rahatsız edici olabilyorsunuzki doğal olarak bayanlar rahat edemiyor.
onda haklısın. ben ve erkek arkadaşım rahatsız olmayız normalde. ama çevrede öyle tipler varki insan ister istemez rahatsız oluyo. onunda diğerleri gibi normal bir çorap olduğunu algılayamicak kadar örümcek beyinli çoğu erkek çünkü.
tamam da hayatını bir daha ömründe hiç görmeyeceğin insanlara göre düzenleyemezsin ki. eğer o şekilde yaşamaya kalksaydın hiç kimse bakmasın diye çarşafa girmen gerekirdi bu halinle bile seni rahatsız eden bakışlar olacaktır ve oluyordur da jartiyer çorap neyi fark ettirir ki ? modern bir kadın asla çöevreye önem vermez kendi içinden kgelen kaliteyi her zaman ortaya koyar ve koymalıdır da.
Haklısın katılıyorum. Her zaman çevreyi önemseyen biri değilim zaten, sadece gittiğim yerde çevremde çok örümcek kafalı olacaksa bir sınır koyuyorum. Ama baş başa bir akşam yemeğine gitmişsek, mekanda modern ve nezih bir ortamsa, çevredekilerde ona göredir zaten. O zaman tabiiki jartiyer çoraplada giyebilirim.
ben sadece estetik anlamda neyin yakışacağını söylemek istedim ama tabi mevlüde gittiysen böyle giyinemezsin her yerin kendine göre kuralları ve giyim tarzı vardır nasıl çarşı ortasında bikiniylşe dolaşınca herkes bakar ama plajda kimse dönüp bakmazsa ortama göre giyinmek önemlidir bir de yaşadığın şehir önemli antalyada gayet normal bunlar.
Antalya bir tatil beldesi orda tabii daha farklı ortam. Ki ben orda tatile geldiğimde tanga bikini giymiştim turistler yoğun olduğu için ve hiçkimsede rahatsız etmemişti.
ama İzmir Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde de sorun yok artık türkiyenin özellikle büyük şehirlerinde kadınlar çok daha özgür sen nerede yaşıyorsun peki ?
e büyükşehirler daha rahat tabii. ben istanbuldayım ve burada çoğunlukla rahatsız. sadece belli semtlerde falan bir sınırları çizmek gerekiyo. onun dışında rahat ortamlar.
Aynen. genelde gün içinde işe giderken falan normal mini giyiyorum giydiğimde. ancak gece eğlenmeye dışarı çıkarken, özel bir yere giderken falan giyiyorum aslında süper mini vs.
işte olay budur zaten kaliteli bir abayn olduğun nerede neyi nasıl yapacağını bildiğin belli zaten. senin gibi kaliteli insanlar çok yok bu sitede maalesef genelde çoluk çocuk ve kro dolu tanımak tanışmak isterdim seni.
Peki nasıl istersen ama sen ilk değilsin daha önce de çok bayan arkadaşım oldu siteden en özel sırlarını bile bilirim ama karşı taraftan istek gelmedikçe asla o anlamda bir teklifim olmadı ya da kimsenin güvenine asla ihanet etmedim.
belli epey kötü durumdasın. Yani fotoğraflara bakarak kendini tatmin edebilirsin sonuçta bunu engelleyemem. Ki bence yapmalısında çünkü başka türlü sakinleşemiceksin.
Ya gelde çirkefleş diyosun şimdi 😄 sen biryerlerini göstermeye meraklısın diye (ki bunun ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz) herkes öyle olmak zorunda degil neyse daha fazla seviyene düşmek istemiyorum gizli bağyan iyi günler sana
Annem senin yaşındayken sana 10 basardı :) bu yaşta bu göbek yazık bide utanmadan resimleri buraya atmış haha vücudunu çok güzel falan sanıyorsun galiba ama tırt o yağlı göbekle bacak dekoltesi versende kurtarmaz :D
En İyi Cevaplar