cidden suruyorum birkac santim daha uzasa iyi olur gibi. Nasl olucak
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal kardesim, kafaya takma. Normal penis 10 ile 18 cm arasidir. Önemli olan islevidir. Adamin 20 cm penis var diyelim ama bir dakikda bosaliyor, neye yaradi onun 20 cm. Anatomik olarak kadinin vajinanin giris kisimindan iceriye dogru asagi yukari ilk 5 cm de sinir var. Ve tek orada penisi hissedebilir, birde rahim agzina penis deger isede agri hisseder. Kadinlar mastürbasyon yaptiklarinda parmaklarini kullanarak bile tatmin oluyorlar. Hic bir parmak 11 cm olamaz. Demek istedigim her normal penis her kadini tatmin eder. Kizlar görsel olarak büyük penisten hoslanirlar. Ama is sekse geldiginde büyük penis rahatsizlik verebilir. Fazla büyük olan penis rahim agzina deyebildiginden kadin agri hissedebilir. Lafani kisasi sudur: Sekste dikkat etmen gereken: 1. Ön sevismeyi uzun tut, ne kadar uzun olursa o kadar fazla vajina islanir ve vajinaya kan pompalanir. Buda vajinanin penisi daha iyi kavramasini saglar. 2. Penisin islevi, ne kadar uzun süre bosalmadan seks yapabilirsen o kadar iyidir. Kadinlar erkeklere göre hemen tatmin olmazlar. 3. Penis kalinligi, ne kadar kalin olursa o kadar fazla sürtünme ve acilma olur. Kadinlar kalin olan penisi daha iyi hissederler. Kadinin vajinasinin giris kisminin acikligi asagi yukari 2,5 cm dir. Buna göre 3 cm ve yukari kalinlikta olan bir penis (üsten bakis, penisin bir kenarindan bir kenara) olan kadin hisseder. Kalinligi 3 cm den asagi olan bir penis oldugunu düsünemiyorum. Ideal penis kalinligi bence, düsündügümde 4 ile 5,5 cm. Bunu kadinlar tabiki daha iyi bilir. Ama su bir gercekte var, kadinlarin geneli ölcü konusunda iyi tahmin edemezler. Gördükleri penisin kücük oludugunu sanarlar ama ölctüklerinde cetvelle yanildigini görerler. Onun icin kafaya takma, bir veya iki parmaklari ile tatmin olabildiklerine göre her normal penis tatmin icin yeterlidir. Ameliyatmis, falan bunlardan kesinlikle uzak dur, sonra keskelerin olmasin.
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
Penis pompaları var deniyor bazı gıdalar var deniyor araştır internete ama para tuzaklarına düşme ameliyat son çağre olsun
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuyuk olmasi oral yaparken hosuma gidiyor ama icime 20 cm lik bir penisi alamiyorum cok fazla baski yapiyor bence ideal 17 cm
19 Yorumla- +1 yıl
Büyüğe gellll
Cevap sahibi+1 yıl@Sevişgen-Tilki kaç cm?
- +1 yıl
@Lollita18 şebekesi disliyorum pis neyine yetmiyor 😀😀😀😀
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Uzamaz artık, seninki baba penisi olmuş, fantezilere kapalı ama çocuk için yeterli penis örneği.
14 Yorumla- +1 yıl
bundan ağır bir laf olamazdı herhalde yıkmışsın çocuğu resmen.
- +1 yıl
- +1 yıl
19 yetermi kız sana
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yıltürk erkeği standardı alt sınırı istersen büyür 2 şekli var 1. ameliyat zahmetli ve masraflı 2, zahmetli ama ameliyatsız
24 Yorumla- +1 yıl
doğal gıda ürünler var egzersizler var neticede ben yardımcı olabilirim tahminen erken boşalma sorunuda var bu arada oda çözülüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 cm üzeri hepsi yeterli aynı işi görür ama göze güzel görünmesi için büyük olması tercih ediliyor.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınlar 7-10 cm derinliğine kadar hissederler sonrasını hissetmezler. Sadece görsel atmin aynı erkeklerin büyük meme istemesi gibi
+1 yılPenis egzersizleri yap.
15 Yorumla- +1 yıl
Google'dan bak gösteriyorlar, orta okulda bende baktım liseye geçince öyle bir problemim kalmadı. :D
- +1 yıl
Walla bilmiyorum o yüzden mi çünkü, babam der bizim ailenin genetik olarak penisi büyük olurmuş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa küçük olsun nolcak
1109 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeçsinler aç götüne gül de
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim takma onlar fazladan 3 5 cm pipiyle övünen hanzolar
Cevap sahibi+1 yılRica ederim doğrular 😄
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle Allah vergisi fiziksel özelliklere üzülmeyin yahu benim de göğsüm ufacık çok küçük ne yapıyım yani tek derdim bu olsun 😄
Cevap sahibi+1 yılKendinle barışırsan sen de öyle olursun 😄 ben de biraz büyük olsun isterdim en azından hissedilen bir çıkıntı yani afahaj ama yok 😄 yoksa da önemli değil benim elimde olan bir şey değil sonuçta
Cevap sahibi+1 yılHahahh iyiymiş senin bakış da 😂
Cevap sahibi+1 yılBana göre daha önemli şeyler var. diğer insanları zaten umursamam bu konuda yani benim göğsüm üçüncü kişileri hiç ilgilendirmiyo. sadece eşimin görüşü bağlayıcı olur o da dediğim gibi bunu önemseyen bir insan olmaz heralde diğer önemli şeyleri önemser diye düşünüyorum. arkadaşlar arasında gülünebilir çünkü ben kendimle dalga geçerim bu konuda onu dışında dalga geçen olursa ki olmaz ağzının payını alır 😄
Cevap sahibi+1 yılBen de şimdi senin ne dediğini anlamadım 😄 atarlı giderli agresif bir insan değilim ama saf da değilim sadece olaya nerden bakmam gerektiğini biliyorum diyelim genelde iyi taraftan bakarım hep hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılDoğru yerden bak bundan sonra 😄 Benim gibi nasıl oluyo değişmeyecek şeylere üzülmeyen başkalarını bu konuda önemsemeyen mi 😄
Cevap sahibi+1 yılDeğilebilirsin düşüncelerine hakim olabilirsin senden önemli bir şey yok stres yaptığın hiçbi şey aslında stres yaptığına değecek şeyler değildir eminim
- +1 yıl
Soyleki neye sitres yaptigimi bile bilmiyorum yani birsey canın skyoyor ama ne bilmiyorum bazen oyle oluyor ama daha hicbirseyi umursamiyorum bu iyi birseydeyil ama boyle yapiyorum bide yannizim ondan biraz da oliyor ben yannizliga dyanamayabiiriyim ama herkez dagaldi bir ben kaldim biraz önemli n yuzinden oluyor
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum değişikmiş sen yine de bilmediğin şeylere stres yapmayı bırak 😄
Cevap sahibi+1 yılYa ben de teşekkür ederim bu düşünceler için 😊
Cevap sahibi+1 yılKader bu kadarı kısmetmiş 😄
Cevap sahibi+1 yılYa facem yok ama olsa da vermezdim heralde söylenebilecek şeyleri söyledim diye düşünüyorum artık kafana takmamalısın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılMoralimi bozmadın küçük göğüsün itici olduğunu zaten biliyorum ama bu umrumda değil 😄 bunca şeyi okuyup böyle bir görüş yazman ilginç gerçekten. Ben yaşamadığım için beni mutlu edip etmemesini başka şeylerle kıyaslayamam eşim ilk ve tek olur dolayısıyla onla nolursa olsun mutlu olurum ama siz mutsuz olmaya mahkumsunuz ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılEtiketle de okusun
Cevap sahibi+1 yılİyi de kız konuşmaları okumuş zaten
Cevap sahibi+1 yılNeyse 😄
Cevap sahibi+1 yılBenim de söylediklerim geçerli 😊
Cevap sahibi+1 yılNoldu
Cevap sahibi+1 yılDışarda ne işin var ya git otur evinde ne söylerse söylesinler muhattap olma sen de o zaman sen işini düzgün yap haklı çıkmasınlar yeterli
Cevap sahibi+1 yılDoktora git afagah vitamin falan versin 😄
Cevap sahibi+1 yılBen de sevmem ama sağlık ocağına git o bile bir şey yapmadan verir aslında bu kadar unutkanlık kan testi iyi olur ama vitamin al iç ciddiyim 😄
- +1 yıl
Aslinda arstirdim bu beynin bir savun ma mekanizmasiymis asiri yüklenince unutturuyor bende stresli olup olmadigimi bilmiyorum anlayamiyorum sitres yuzunden zona hastaligina kapildim sadece sitresten meydana gelen birhastalik ama ben relaks yaşadı gimi hicbirseye kafama kalmadığını saniyordum
İste boyle antika birseyim
Cevap sahibi+1 yılFarkında olmadan nasıl stres yapıyosun yardım al bu konuda psikologa danış bu kötü bir şey değil
- +1 yıl
Ya bende sorun yok ben bazi sseylere affim yoktur
Salak yerine konmak
Adam yerine koamak
Arkamdan iscevirmek
Hakkimda yalan soylenmesi
Ben ve bunlara dayanama. ve su siralar saydigimin hepsi yapiliyor ve ben kidiruyorum sonra hicbisey yok gibi devam ediyorum hatirlayinca. tek rar kuduruyorum ve sonra gene normal boyle iste
Cevap sahibi+1 yılİnsanları bu kadar kafana takma takıyosan da git yüzüne söyle hesap sor içine atma
Cevap sahibi+1 yılBenim bile içimi daralttın strese giricem senin yüzünden bir çözüm bul buna böyle yaşanmaz😄
Cevap sahibi+1 yılAslında çalışarak sosyal aktivitelerle mesela gönüllü bir şeyler de yaparak atlatabilirsin ya bence psikologa danış o yönlendirir duygu düşünce açısından
Cevap sahibi+1 yılHe bak evet o da süper fikir
Cevap sahibi+1 yılTabi ki parayı verdin gidicen
Cevap sahibi+1 yılHer şeyin sorun değil git güzel güzel işte
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun😕
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilenecek bir şey yok ben de rica ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılYa çok sevindim böyle devam 😄
Cevap sahibi+1 yılNasıl çözdün 😄
- +1 yıl
Söyleki
Buyuk ihtimalle yaysin ama olsaılik larla yengec veya boga burcu da olabilirsin
Muhafazakar bir aileye sahipsin buyukihtimal kapalısındır
Veee hayat bicimin relax uzere kurulu aileye cok fazla deger veren kıstlanmaya gelmeyen özgürlügüne düskün pratik zekaya sahipsin ben bunlari sende coze bildim
Cevap sahibi+1 yılOha nerden tahmin edebiliyosun bunları ben şok 😄 sadece burcum oğlak geri kalan hepsi doğru relax aile düşkünlüğü falan
Cevap sahibi+1 yılEnteresanımış şaşırdım 😄
Cevap sahibi+1 yılYok bu kadarı da yeter 😂
Cevap sahibi+1 yılBoşver onları 😄
- +1 yıl
Hayatta en nefret ettigim merakli; nsanlardir ve marak etmeyide peksevmem: mursamam. Ama sen okadar gizemli kapali kutu bulunmaz nebiliyim sadece varolannbirseysin ve bir beni baya merak ettirtiyo ilkdefa bukadar merak ediyorum ve usteliyorum ama sudavarki sevmedigin huyinatcilik ama. sen de cok inatcisin
Cevap sahibi+1 yılEvet ben inatımdır baya 😄
Cevap sahibi+1 yılYok değilim 😄
Cevap sahibi+1 yılYok değil benim inat burçtan geliyo 😂
Cevap sahibi+1 yılİşte böyle iyi 😄
Cevap sahibi+1 yılYok okula gidip geliyoruz öyle 😄
Cevap sahibi+1 yılHayır 😄
Cevap sahibi+1 yılSöyle
Cevap sahibi+1 yılHayır ünv 😄
Cevap sahibi+1 yılHayır hazırlık okudum bitti şu an bölüm 😄
Cevap sahibi+1 yılEhh evet çok uzak sayılmaz 😄
Cevap sahibi+1 yılHayır ya 😂
- +1 yıl
Sana birseydiyim tecruben olsun bana ne okudugunu soylemicegini soyledin farkli bir yaklasim la onu orendim üniversite be bolum olarak ta biliyor sayilirim cok cabuk cozuluyorsun bu masumlugundan kaynakli olsa gerek ama daha dikkatli olman lazim bu konusmamizdan tecrube edine bilirsin. Kizma 😂
Cevap sahibi+1 yılBelki de 😄 haklı olabilirsin ama devlet sırrı değil sonuçta sorularına cevap veriyosam şuursuzca yazdığım anlamına gelmez ne dediğimi biliyorum ne kadar söyleyip ne kadar söylemicemi de 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılElektrikliSupurgeye cektir
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😂😂skntı yok kardesim onemli olan sert ve uzun tutman iliskiyi o zaman vazgecilmez oluysn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEgzersiz yap. yaşın genç faydası olur
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanım benim buradan anlatmak uzun olur.. internet ten araştır.. lastik gibi düşün çek bırak çek bırak nolur bollaşır ok😉😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılBamya gibi lardes umarim uzar
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. la benim 17 atıyo yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiraz kucuk
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yıl11 ne ya ciddi misin gerçekten😄
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem