İçim daralıyor, nefes alamıyorum.. Kafayı yemek üzereyim. Ne olur yardım edin!

Arkadaşlar sevgilim uzun zamandır çıkıyoruz. Cinsel ilişkimizide yaşıyoruz. Bekaretimi onunla kaybettim. Yazada nişan var. Her neyse. Bunun hafiza kartında p*rno gördüm izledin mi izlemedin mi dedim yok felan dedi daha önce sert şekilde uyarmıştım izlemeyeceksin dye. Sabahtan beri izlemedim diyordu en son itiraf etti izledim diye. Sizce bunun anlamı ne? Hayır yani öyle bir şey yaşamasak tamam izlesin dicem. Ama yaşıyoruz. Çokta güzel yaşıyoruz. Ama neden p*rno izliyor izleme dediğim halde. Beni gerçekten sevse izler miydi? Ne olur yardım edin.. Ve doğruları söyleyn. Bilerek gizli kullanıcılara izin veriyorum herkes dobra olsun diye.. Ne olur doğru söyleyin. Sevgiyle alakası var mıdır? Yaşamasak neyse dediğim gibi yani. Ama yaşadık, filme çeksek daha iyi olur o kadar diyorum. Neden başka kadınları izliyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de sabahtan beri özür diliyordu suçunu kabul etmediği halde. Şimdi kabul etti ee yetti ha sıkıldım artık dedi soğuk davranıyor şer*fsiz. Yalan söyledi bir de izlemedim diye. İzlediği zamanda ben tatile gitmiştim 10 günlüğüne o zaman izlemiş. İlla yapmamız mı gerek izlememesi için hey Allahım ya. Mast yapacaksan izlemeden yap. Olmuyor mu öyle. Kaç antidepresan attım bilmiyorum ama yaklaşık 4 saatir 2 paket bitirdim. Kafayı yicem. Napmam gerek ya. Yine alttan alsa beni bir şey demicem.
Güncellemeler
+1 yıl
Ters davranıyor iyi geceler dedim sana da dedi. Ne yaoayım ben. Hiç mesaj atmayayım demi. Ya da ne diyeyim bu yaptığı şeye.
Güncellemeler
+1 yıl
Peki son bir şey soracam. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Hem suçlu hem güçlü yukarıda da dediğim gibi iyi geceler dedim sana da dedi.

Ne yapayım ? Ne diyeyim mesaj atayım mı ?

Ya da en önemlisi cinselliği bi kaç haftalığına bir kenara mı bırakayım.
İçim daralıyor, nefes alamıyorum.. Kafayı yemek üzereyim. Ne olur yardım edin!