Ne yapayım ? Ne diyeyim mesaj atayım mı ?
Ya da en önemlisi cinselliği bi kaç haftalığına bir kenara mı bırakayım.
Erkekler neden p*rno izler biliyor musun? Bilmiyorsun tabi...
Senin onunla yaşadıklarının, onun sana karşı olan hislerinin, onun p*rno izlemesi ile bir alakası yok. Oradaki sahneye baktığında "kadının ne kadar güzel gözleri, ne kadar da tatlı bir gülüşü var. Ahh aşık oldum galiba !" dediğini falan düşünmüyorsun ya ?!
Çok abartmadığı sürece izleyebilir, sen de izleyebilirsin bunun nasıl bir zararı olabilir ki? Tam tersi, belki orada onun çok istediği bir şey var ve sen bu şekilde onu keşfedeceksin. Seks ile iglili herşeyi biliyor musun? Onu nasıl daha çok mutlu edeceğini, senin için daha da çok nasıl çıldıracağını öğrenmek istemez miydin?
Emin ol düşünce şeklin yanlış. Ona p*rno izlememesini söylemen de yanlış. Bu şekilde bir baskı uygulamamalısın. Ve seni daha da çok sevmesini istiyorsan, ona bu şekilde baskı uygulamaktan vazgeçmen gerek...
Çıldıracam..
Sonuçta o kadının vajinasına bakarak azıyor öyle değil mi. Ayrıca bu şekilde daha çok sevcekse bassın gitsin!
Bence de bassın gitsin, o da rahat etsin, sen de rahat et...
Heyy.
Lan dedi efendim dedim ne olacak şimdi.. yazmış. Ne diyeyiiiiim?!
bu gidişle sabah olacak
yaz
Sen burda değilken izledim diyor. Tatile gitmiştimde. Tamam alla başka bir şey demicem bu son. Ne diyeyeim.
boşu boşuna ona baskı kuruyorsun. p*rnonun sevmekle alakası yok. ayrıca p*rnoyu da kadın görmek için izlemiyordur, p*rnodaki cinselliği bir bütün olarak ele alıyordur. senin onu anlaman çok zor. böyle kabul etsen ve onu bu konuda çok zorlamasan daha rahat edersiniz.
seni aldatma konusunda sen ona sorumluluğunu hatırlatıp durursan o bundan sıkılır. bunu kendisinin düşünmesi gerekiyor. kıskançlığını dizginlemeyi öğrenmelisin.
Anladım. Peki lezbiyen izlerse? Onuda mı bir bütün olarak alayım. 4 meme, 2 popo, 2 bilmem ne..
farketmez, düzenli cinsel hayatınız olduğunda, her gün aynı yatağa girdiğinizde çok çok daha az olacaktır. ama yinede izlemesi için şansı olsun izler. onu bundan dolayı sıkıştırma. hem sen yoruluyorsun hemde o yoruluyor. sende onunla izlemeyi deneyebilirsin, onun çok hoşuna gidebilir, sen izlemesi ile ilgili olumsuz bir şey söylemezsen daha az izlemeye başlayacaktır. böyle ayrıntıları kafaya takma. sana emek harcıyor mu, sorumluluk alıyor mu bunları düşün. p*rno ufak bir ayrıntı, bunu yüceltme.
Anladım haklısın, çok teşekkürlr..
Allah razı olsun, teşekkürler.
p*rno izlemesi gayet doğal bunun için kızmana tepki göstermene gerek yok. gidip dışarda onunla bununla ilişki yaşamıyor sonuçta . sana olan sevgisiyle hiçbir alakası yok. eski alışkanlıklarıdır o kadar. ben bir bayan olarak izlerim hatta bazen açar sevgilimle beraber izleriz. bu kadar panik yapacak bir durum yok. izlediği başka kadınlar değil ilişkiler güzelim ...
hala yaptığının bir suç olduğunu düşünüyorsun bi sakinleş adam aldatmamış bişey yapmamış. sen kızıyorsun diye seni iyice üzmemek için izlemedim yalanını söylemiş . sen bukadar olay çıkarıp üzerine gittiğin için de doğal olarak gerilmiş. bi süre onu da rahat bırak. sen üsteledikçe senden gizli yapacak bazı şeyleri daha mı iyi
Peki tamam teşkkürler.. Şimdi ne yapayım?
bi süre sakinleşmeden birşey yapma . önce sakinleş. istemediğin şeyler söyleme adama ki ilişkini tehlikeye atma . nişanlanıcaz diyorsun adam seni gerekten seviyor belli önemli olan da bu zaten . sakin kafayla oturup konuş ama lütfen sakin ol
Triplerden çık aklından ne geçtiyse onu yaz işte bu yüzden bu kadar tepki verdim napıyım Seni Çok Seviyoruum Aşkım Affet benii :( yaz
Peki tamam.. Teşekkürler..
OHA @alone yuh. Özür mi dileyeyim hahaha. Ortada kalırım yne dilemem!
bnce sen haklısn sen yokken mast. yapsn tamm ama prno izlmesin ya :S seni bozmuş doymamş bi da azmış başklarından zevk almaya çalışıyo ilerde sorun olur bu bkma sen bu yorum yazanlara
Allah razı olsun kardeşim duygularıma tercüman oldun.. Benimde demek istediğim o, ben sana neyi feda ettim neler yaşadık. Sen doymayıp p*rno izliyorsun. Çok zoruma gidiyor çok..
Bir de şer*fsiz derler..
Cevap
22Cevap
böyle salakça şeyler düşünüp ilişkinize zarar verme bak nişan falan diyosun çocuk demekki ciddi ama psikolojik açıdan birtakım problemleri var.. mastürbasyon bağımlısı olabilir ki genellikle bundan dolayı çok büyük sıkıntılar yaşar çiftler bunu bir alışkanlık haline getirmiş olabilir konu seninle ilgili değil senden önce de çocuklukta başlayan birşey bu konuda uzman birinden yardım alın böyle şeyler yaparak sevgilini sıkma zarar verirsin cinsel açıdan sınırları zorlamaya bakın derim ama öncelikle tedavi.
Birlikte izlemeyi teklif et, Ayrıca erkek ve kadının hormonel yapısı farklı olduğundan dolayı, sen kafanı kaldırıp etrafa bakmasan bile, o seninleyken bile etrafı gözler (tamamen iç güdüsel, bilinçli değil) p*rno da buna dahil, yani sen adamın erkek olmasından kaynaklanan bir şeye kızmışsın, erkek olmasına kızmışsın gibi bir şey bu, dediğim gibi birlikte izlemeyi teklif et, sende başka adamlara bakarsın :)
İçgüdüsel felan diyorsunda bilimsel olarak açıklanmış mı ?
Anladım teşekkürler.
BAK KARDEŞ HER ERKEK izler.fazla büyütme zaten çocuk bundan sonra izlemez.yani sen artık izlediğini hayattaanlamassın ama o isler.illaki izler arada bir.daha fazla mahçup etme olayı büğyütme derim.bundan dolayı aranız bozulsa mesela başka biri ile evlensen oda p*rno izlemiştir kesin...bidaha izleme dersin zaten evlendikten sonra ihtiyaç duymucaksın dersin olur biter...
Bunu kabullenmem gerek ben izleme desemde izleyecek öyle mi?
seni anlıyorum. bende çılgınca kıskancım. izlediğini biliyorum düşündükçe deli oluyorum. ama yapma desem de yapar erkek bu. yeni şeyler öğrenir falan . sapkınlık derecesine gelmediği sürece izler arada. kendime yediremesem de bişey diyemiyorum..
Hastalık derecesinde kıskancım. En nefret ettiğim huyum.. Acaba bir psikoloğa felan mı gitsem ki..
p*rno izlemekle alakası yok sevginin. bazı karı kocalar bile oturup birlikte izliyorlar. bunu sorun etme.
O izletmez ama bana. Ben izlesem gözlerimi oyar. Kendi niye böyle yapıyor? Sizce burnu sürtülmesi için ne yapmalıyım.
sevginizle alakalı bir sorun yok. bence büyütme ve içinden çıklmaz hale getirme. çok pimpirikli olmak evliliği yıkar. sen daha başta işi bozacaksın. erkekler bu denli kıskaçlık yada böyle pimpirik baskılara gelmez. bir çok kadın senin gibi davranıp evliliği bozmuştur. sevginde sorun yok. bırak adam fim mi seyrediyor ne yaparsa yapsın. doktorlar mast bile yaparken görseniz seslenmeyin diyor. sen anla artık
Yaa anladım..
bu huylarından vazgeç. yarın adam gayri ihtiyari bir kadına baksa sen mahkemeye gidersin. boşver bunları. seni sevdiğini anlarsın zaten diğer yaptığı şeylere bakıp kuşku duyma. mesela kıçı başı açık bir kadına bırak erkeği kadınlarda bakar. adam baksa sen kıskanma. bu doğal bir bakıştır.
Lan dedi efendim dedim ne olacak şimdi.. yazmış. Ne desem o zaman şimdi..
senin için bu kadar önemli olduğunu biliyorsa izlememeliymiş yada yakalanmamalıymış diyorum. ama sen de kafana çok takmışsın. evlenince evde televizyondaki, yazın plajdaki yarı çıplak kadınları görünce güzünüzü çevirecek misiniz?
Evet izlememeliydi. Ben yolda yürürken kafamı kaldırıp etrafa bakmıyorum, yazın denize gitmiyorum :) Ben bunları yaparken o bana bunu çok mu gördü.
eski alışkanlığı vardır izlemiştir. değerini bilememiş :) çocukken ailedekiler bana biraz etrafına bak ne oluyo ne bitiyo diye derdi, mantıklı buldum. denize gitmek de iyidir sağlıklı güzel bişey tavsiye ederim. niyetin önemli, o da kendince bi bakıma meşru görmüştür. nikahsız ilişkiye girmek büyük günah mesela. değer yarılarında p*rnonun nereye oturduğuna bağlı. yalan söylemesine daha çok üzüldüm bu arada..
P*rnonun nereye oturduğuna bağlı derken anlamadım kusura bkmayın :S
Öldürürdü beni :s
Neden takiosun ya onlar benden daha guzel onlari daha cok arzuluyor die dusunme fantazi hosuna gitmistir onu senle dener sonra ayrica bak bugun biri esimi nasil etkilerim dir yazio videolar izle die tavsiyeler alio p*rnoya bu kadar takiosan sen ileride cildirirsin kesin
Kafayı yiyorum ağlaya ağlaya öldüm her tarafım kanadı kendimi tırnaklıyorum. Bir suçsuzmuş gibi davranıyor şimdi. Lanet olsun ya.
Yapma be bazilari birlikte izlio ne var ki bunda ya sevgilim izlese ben hic sorun etmem
P*rno izlemesi mi yoksa baska kizla o p*rno film cevirmesi mi daha kotu sence
Ya tabii ki izlemesi.. Ama ben varken ne gerek var.
Diledigi an senle sevisebilio mu ki ayni evde mi yasiosunuz
Aslında dilediği an sevişebilir. Yazlıkları var. Ama ben istemiyorum. Sıkılır diye.
Altan al biraz bu kadar buyutulecek bisi yok
sevgiyle alakası yok direk uçkurla alakalıi yanında sen olsaydın p*rno izlemezdi, böyle şeyleri dile getirmeni pek önermem çünkü erkekte özel kalmalı, sapıklık seviyesinde ya da sen varken bakıyorsa sorun yapmalısın
Her erkegin telefonunda vardır p*rno isterse evli olsun Sen onu tatmin etmeye yetişemiyosundur belki Eyer cinsel birlikteniz azsa oyüzdendir.Seni sevmemesiyle Alakası bile yok böle seyler düşünme Kaç günde bir ilişkiye giriyorsunuz ?
haftada 1 ya haftada 2 :S
Ooff off..
Şimdi mesaj atmış pişman oldu gibi.. Ne olacak şimdi.. Yazmış ne desem
Sapkın davranışlara mehil vereceğini düşünüyorsan olabilir ama izledi diye sevginden şüphe etmen yersiz
Sapıkta ne sapık ya. Çok pişmanım keşke bekaretimi kaybetmesydm. Evlenlck adam dğl lanet olsun haziranda nşan var be off
Daha yeni çğrendim sapık bir insan olduğunu. Normalde çok efendi bir insan.
Yaa çocuk kötü bir şey yapmamış ki bu kadar sıkarsan öyle soğuk cevap verir işte. Ne cinselliği bir kenara bırakacan götür götür demek p*rno izlersin he de üstüne atla:))
bukadar büyütecek bişey yok karşına alır söylersin ben bunları izlemenden rahatsızım kendimi kötü hissettiriyor dersin olur biter bunun sana olan sevgisiyle ilgisi yok
Sorunda bu dedim kaç kere. Beraber kalmıştık yazın. Yine yakaldım. Evden basıp gidecektim zor mani oldu söz verdi bir daha izlemicem dye.
İzlesin bırak bir şey olmaz bunun sevgiyle alakası yok ki izler yani herkes izliyor sevgilisi olanda olmayanda yani rahat oolll.
izlemekle seni sevmenin ne alakası var sanki sen izlemiyosun, ben o erkeğin yerinde olsam 1 dk bile yürütmez bırakırdım seni.
O niye?
p*rno izlemekte anormal bi durum yok, izliyosa senin ekslikliğindir ki ihtiyaç duymuş, ayrıca bu sorunun bana sorulması bile ilişkide deprem etkisi yaratma sebebi olur, insan gibi söylemek izah etmek var, bide sen gibi aşşalarcasına söylemek var...
Alttan al konuyu uzatmayaya çalışki pire deve olmasın yani büyük kavgaya dönüşmesin.
ya her şeyden sorun çıkarmaya çalışıyorsunuz
izlemese olur ama alışkanlık yapmıştır
ileride düzelir bi kenara atma adamı
oda seni atar pişman olursun
büyütme ve üzerinede gitme mantıklı söyle
emin ol bırakır
Mantıklı söyledim daha önce defalarca uyardım. Resmen sapık ya.
Umarım zamanla düzelir. Teşekkürler..
bu nasıl cinsellik sorusu arkadaş yarım saattir kız tribi dinliyoruz :/
Yeaağğğ :(
bunu bu kadar büyütecek ne var ki izlesin adam sanki aldatmıs gibi davranıyorsun bence senin sorunların daha fazla
saf mısın kızım sen.nişanlanacağın erkekten bu tür şüpheler duyman çocukluk.sevgiye yormayın herşeyi.
Adamın pipisi büyüktür sen bağırmıyorsundur ne yapsın garibim bakıyıor işte benimki de büyük ama benim hatun neden bağırmıyor diye numara kapmaya çalışıyordur.
Lan yok diyorum ya çeksen diğer p*rno filmlerine bin basar 18 cm felan var ölüyorum resmen çokta güzel inletiyorda inliyorumda. Kendi de ölüyor. Çok güzel şeyler söylüyorum söylediklerimle boşalır yani. Kendine gelemiyor baya.
Benimki 12,5 cm ama :/
bamya :D
ne uğraşcam sana sormadım ben kaç cm diye :D
bunu kafanıza yazın
"çok düzenli cinsel ilişkisi olsa dahi; sağlıklı her türk erkeği p*rno izleeeeeeeeeeeeeerrrr"
artık triplerine dayanamamış. izlemedim demiş suç olmuş, izledim demiş suç olmuş. acıdım çocuğa. ayrılın bence, kurtulsun gariban...
Bekaretimi kaybetmeseydim ayrılırdım böyle iğrenç insanla evlenmek istemzdim.
iyide p*rno izlemiyorum diyende yalancı olcak. anlamıyon heralde.
Senin 2 buçuk senelik ilişkin var. 6 aydırda sevgilinle cinsel ilişki yaşıyorsun. Bekaretini sende kaybetti. Yaza nişan var. O kıza uyyorum diyip p*rno çekip kendini tatmin eder misin?
Valla canım çoooook abartmıssın bnce adam rerk etse yerı olcak bıldıgını yap yne ama byle olmaz
Sen burda değilken izledim diyor bahaneye bak.
her p*rno izleyen sapkın mı olyr canım ? aşarı olmdkça fazla tpki verme
belki bikaç pzisyon öğrenip seni tatmin etmek istiodur.
Canım buyutme o kdr blkı tecrube ıcın ızlıyodur nıye o kdr avarttın kı aldatma yok sonucta
valla manyaksın sen. bence terk etmeli seni. yanmış o çocuk
o p*rnolardaki kadınların vücutları ve maharetleri her kadında olmayacağı için izler...
İzlesin ne var sevmenin p*rnoyla alakası yok.
Sevse başka kızların orasına burasına bakıp zevkten çılgına dönmezdi.
Sen evlenmeden elin oğluna ver sonra böyle tasalara düş.Kızım hastamısınız sapıkmısınız p*rno izlemiş izlememiş sanane izlediyse izlemediyse .s.s.
Benim erkeğimken başka avratlara bakmayacak. Neyse ben yapacağımı biliyor. Herkese teşekkürler.
sen öyle düşün .Senin gibi evladım olsun kuran carpsın kafama sıkarım.
Neden?
Bak haddime değil asla .Yanlış anlama.Ama çocuğa bekaretini vermen bu 1. P*rno izliyomu izlemiyomu kızman çocuğa.Erkek adam izler.İzlememesini istiyosun istediği zaman çocuğa acıkca vercen rahatlıcak ozaman.
Bekaretimi vermemde haklısın..
Ama p*rno konusuna gelince haklı değilsin.
bana deki şu konuda haksızsın de.Sevgilisi olan erkeklerin yüzde 80 izliyor p*rno.Çocuk senin kölen mi p*rno izliyosa.Senin daha yasın kaç hem ?
19.
%20 lik kısımda olmasını istedim çok bir şey değil.
dahada 19 yaşındasın 93 lüsün .Bekaretinide verdin çocuğa hey maşallah.Allah yolunu açık etsin devam et sen.
Nişanlanacaz yaza. Gün belli bile. Aileler biliyor. Teşekkürler yinede İyi akşamlar.
İnşallah senin gibi evlat ne kardeşim olsım nede sevgili allah uzak tutsun.
yeter güncelleme
Tamam başka yapmaycam. Kusura bakmayın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar