Yaşım yanlış 19 yaşımdayım. Ve dün öğlen sevgilimin evli olduğunu öğrendim 28 yaşında bir subay, son kez görüşelim dedi bende aşığım diye buluşmaya gittim arkadaşının evine. Birazcık içtik kavga ettik falan sonra nasıl oldu anlamadım öpüşmeye başladık bundan öncede seviştik ilk olmadı yani sonra sadece sürtecem dedi iç çamaşırımı çıkardı aslında orama baskı uygularken ben anladım kendimi geri çekmeye çalıştım ama sonra çok canım acıdı birden oldu ben kendimi sakınamadım. Devam etti ve içime boşaldı. Biliyorum herkese kötü görüş yaptığınızdan banada yapacaksınız ama ben şimdi çok çaresizim ikinci karımsın artık benimsin dedi sonra eve bıraktı beni. Kendimi kirlenmiş mahvolmuş iğrenç hissediyorum. Boşuna şikayetci ol demeyin ailem öğrenir öğrenmeleride kötü olur hiçbişey yapamam. Hamile kalmam dimi lütfen zaten çok kötüyüm bide siz üstüme gelmeyin sadece akıl verin nolur.
Cevabın nedir?
+1 yılDeğerli kardeşim. Çok gecikmiş bir yorum olacak benimki. Yapılan tüm yorumları okudum. Her şeyden önce bu gün için nasıl bir psikolojidesiniz, gerekli önlemleri aldınız mı. bilemiyorum. Benim söylemek istediğim şu. Her ne olmuşsa doğru ya da yanlış, kaygılara, korkulara kapılmadan paniklemeden hatta üzerinde durmaya bile değmeyeceğine inanarak öncelikle sağlık sorunlarınızı halletmeye çalışalım lütfen. İnanın hiç bir şey ama hiç bir şey sizden daha değerli olamaz. Önce bunu unutmayın lütfen. Suçlu aramanın suçluyla uğraşmanın ya da kendinize yüklenmenin kimseye bir faydası olmayacağı gibi, size de bir faydası olmayacaktır. Sizi anlayan yardımcı olmak isteyen arkadaşlar ellerinden geldiğince yol göstermeye çalışmışlar. Ne mutlu size. Ancak bulunduğunuz ortam nedeniyle lütfen bu sır burada kalsın. Kimseyle en yakınınızla bile paylaşmamanızı öneririm. Önerilen ilaçlar bir işe yaramazsa da lütfen sakin ve akıllıca davranın. Sağlığınızı tehlikeye atacak hiç bir girişimde bulunmayın. Bir şekilde mutlaka bir doktora görünün ve gebelik varsa sonlandırın. Sonra da hayatınıza kaldığınız yerden devam edin. Çok zor bir sınav bu sizin için. Elbette üstesinden gelmek kolay olmayacak. Ama hepimiz insanız. Günahlarımızla sevaplarımızla. Doğrularımızla, yanlışlarımızla. Yine ve altını çizerek söylüyorum. HİÇ BİR ŞEY AMA HİÇBİR ŞEY SİZDEN DAHA ÖNEMLİ OLAMAZ. Hayatınızı yönlendiren şey (affınıza sığınarak) bacaklarınızın arasında değil, zekanızda. Siz o zekayı ne kadar iyi kullanırsanız, yaşamı o denli rahat alt edeceksiniz.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. ey beyinsiz kız, o şrfsizin evli olduğunu hiçmi anlamadın akşamları aramadın sormadın vs vs. madem öğrendin son kezimi var ne diye buluşuyosun adam güzelce b. tmiş seni yapacağını yapmış bundan sonra önüne bakacak yapacak bişiy yok bence görüşme yadaaa intikam diyorsan eşine söyle seninle aldatığını telini falan vermene gerek yok diycem şimdi herif senin adresinide biliyo off offf ne aptalsınız siz kızlar yaa hamilelik konusunda ise test al yap kendine yapacak bişiy yok kötü olacak bişiyde yok sen istemişsin olmuş istemedim deme istemesen olmazdı bunlar
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. Yarın bir eczaneye gidip, ertesi gün hapı alıp içiyorsun bu bir.
O şerefsiz sana tecavüz etti diye kendini b*k gibi hissetme. Evet hatalısın, bunu yok sayamayız. Ancak istemediğin her hareket, zorla yapılmış her hareket şiddettir. O şerefsiz senin bekaretini aldı diye konuşmak gibi bir saçmalığa düşme. Oldu madem, çekersin sıkıntını kendi başına. Onunla bir daha asla görüşme. Eğer peşinde dolaşmaya devam ederse, çalıştığı yerde komutanlarına kadar gideceğini söyle tehdit et. Hatta bence numaranı da değiştir. Bir ondan kurtul, kendin için neler yapabileceğine bakarsın çiçeğim. Üzülme diyeceğim ama çok kötü olmuş gerçekten.1818 Yorumla
Soran+1 yılİlacı alırsam babam öğrenmez dimi sigortadan falan. Görüşmek istemiyrıum zaten ama napicam bikmiyorum mahvetti hayatımı. Ama ben onu tehdit edersem oda beni tehdit eder gitsem mi bhralardan taşınsam uzaklara ailem duyarsa mahvolurum ben utanırım intihar ederim.
- +1 yıl
sigortayla falan alma. direk ertesi gün hapı istiyorum de parasını ver al doktor yazmicak sigortayla alakası yok bunun.
O seni ne tehdit edecek? Onun karısını, evini işini dağıtırsın. O kadar ileri gidemez tehdit etse dahi. Sen veya hiç kavga etmeden, direk bu gece hattını kır at. Yeni hat alırsın gizle numaranı da sana ulaşamasın.
Birdaha ararsa eşine giderim anlatırım dersin. Asla konuşma.
Soran+1 yılTamam dedillerinizi yapacam çok teşekkür ederim peki şey kesin işe yararmı bu hap hamile kalmamam için. 😞
Soran+1 yılYumurtlama dönemi ne oluyor 12 gün önce adet oldum. Off çok korkuyprum intihar ederim hamile olursam öldürürm kenimi
- +1 yıl
Yok sen bir sakin ol. Arkadaşlarına vs kimseye de anlatma. Sakin ol, yarın ilk iş eczaneden ilacı al iç. Sonra sakin kafayla düşün bakalım. Okuyor musun çalışıyor musun? Evini biliyormuş. Onun seni yakalayamayacağı şekilde git gittiğin yerlere. Hatta belki, bu gece o da pişman olmuştur seni belki de o aramaz başına bela olma diye. İnşallah aramaz da kurtulursun. Bebeğim öyle şerefsiz biriyle tek kelime dahi konuşma. O seni tehdit ederse, sen de onu eşine ailesine komutanlarına söylemekle tehdit et. Yapamaz emin ol.
Soran+1 yılTamam bende onu tehdit edicem. Okuyorum üni 1'deyim 😞 Zaten çok yeni tanışıklığımız falanda şey ben bu cemaatçilerin evinde kalıyorum ailem istedi diye bir duyulursa rezil ederler beni kimseye diyemem zaten. Asla görüşmem bidaha :(
Soran+1 yılDediklerinizi uygulucam çok sağolun :( çoğu kişi yalan derken inanıp zahmet edip bana akıl verdiniz.
Ben beni aramasını zaten istemiyorum artık uzak durmasını isterim.
Şey peki benden hala az az kan gelmesi normal mi acaba :(
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim. Bakalım neler olcak ben şimdi ağlamama devam edeyim :( zahmet verdim kusura bakmayın
- +1 yıl
+1 Ağzına sağlık
- +1 yıl
- +1 yıl
Ayy çiçeğim falan ne kadar anaç mantıklı yapıcı bir yorum ya.
- +1 yıl
arkadaş güzelce herşeyi anlatmış.. o subay olacak adamı da s. kinden asmak lazım ama sen çok hatalısın çok.. neyse şimdi tlfn numaranı hemen değiştirme.. tlfn görüşmelerini kaydeden programlar var onu indir eğer seni arar numarandan tehdit ederse konuşmalarınızı kaydeder sende bana tecavüz ettin seni şikayet edecem komutanlarına gibisinden konuş ağzından onun ceza almasını sağlayacak kelimeler dökülmesini sağla.. tlfununa uygulmayı indir..
Gizli Üye(30-35)+1 yıl* et bu olayı kapat ve ondan ayrıl ne karını bırakcak ne de seni alacak hayatını mahvetme. bundan ayrıl ama kimseyle de yatma bir parça zar değilsin başının çaresine bakabilirsin ama fahişe de değilsin nasılsa oldu deyip salma hayatına bak yoluna koy eline ekmeğini al sonrasına evleneceğin zaman bakarsın bol bol tövbe et
64 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet onu unutmuşum ama kardeş bak yine söylüyorum bir gerizekalı için hayatını mahvetme çoluğu çocuğu bile olur senleyken onun ayrıl sen bir kadınsın güçlü ol
Soran+1 yılBen zaten ayrımak için gittim oraya son kez görüşelim bitsin diye evli bir adamla beraber olamam ama bu şekilde hayatıma nasıl devam edicdm onu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılgayet yaşanır kendine biraz dini kitaplar okuyarak geliştirebilirsin. en önemli olan şey bu olayı kimseye özellikle arkadaşlarına anlatma yayılır hamile olmadığından emin olmalısın. okuyorsan ona sarıl. bir işin ekonomik özgürlüğün olmalı ki ilerde seçme hakkın olsun. sakın kendini eksik hissetme namusunla yaşa zaten gerisi hallolur yeterki ayrıl
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
53Cevap
+1 yılAilen öğrense bile birşey olmaz , yani şikayet etsen de bir işe yaramaz.
Neden diyeceksin hemen maddeleri söyliyim.
1. İsteyerek eve gidiyorsun
2. Alkol alıyorsun.
3. Daha öncedende böyle bir yakınlık yaşamışsın..
Başının çaresine bak haketmişsin :)12 Yorumla- +1 yıl
@balmumsuz ne alakasi var. Daha onceden yasanan olaylara bir goz at yasa boyle soyliyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yapmışsın demek haddim değil... Sadece tercihlerinin kurbanı olmuşsun bunu bil. Elbetteki bir erkeğe ne kadar kendini savunabilirsin ki? Bu konuda da hak veriyorum sana.
İçine boşalmış hamile kalma riskin var. Yanlış bilgi verip seni üzmemek adına buradan bilgi sahibi olabilirsin.
www.jinekolojivegebelik.com/.../...ani-donemi.html00 Yorumla
+1 yılilişkide 24 saat önü ve sonrası haplar var ama sanırım bu zamanı atladınız birde regl dönemine yakın zamanlarda genelde hamilelik olabilir çocuğun eşinden çocuğu yoksada korkma derim ama mutlaka takip et doğal yoldan hamileliği ve yumurtlamayı engelleyici terkipler yapabilirsin bundan kurtulduğunda bir daha aynı hataya düşme yardımcı olabilirsem ne mutlu sevgiler
00 YorumlaErtesi gün hapı al hemen bul buluştur bir şekilde sonra ilişiğini kes ortalıkta görünme böylece ortalık yatışana kadar eğer zaten kaşınıp üzerine gelirse olayı ortaya dökersin bir de tecavüz etti diyip adli tabip raporunu alırsın anasını bile sikersin * kodumun gavatının.
10 YorumlaAnnene babana yazık! Seni okutmak için gönderiyorlar, yaptığına bak! Sana sürteceğim dedi, peki neden karşı koymadın? Belli ki sen de istemişsin. Evleneceğin adama yazık! Bu kadar ucuz olmayın. Daha yeni tanışmışsın ve onunla sevişiyirsun, evine gidiyorsun. Gerçekten yazık! Şimdi otur ve beni kim alacak diye ağla.
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. başta akıl isteseydin olurdu. şimdi değil. ne yapacağız biz. allah sana da akıl vermiş. her haltı yedikten sonra o ana kadar akıllıydın şimdi mi saf çocuk aklı ermeyen oldun
12 Yorumla
+1 yılne zaman adet oldun... yeni ise hamile kalmazsın ama 7-8 gün filan varsa adet görmene hamile olma ihtimalin var
02 Yorumla
Soran+1 yıl12 gün falan oldu
- +1 yıl
heee o zaman o yönden sıkıntı olmaz ama yine de önlemini al sen...
kaynana gibi aklına girmiş olacağım ama o adamın karısıyla bir konuş istersen... yoksa bugün sana olanlar yarın başka birine de olabilir... karısına da yazık...
boşansınlar bağlasın nafakaya... köpek gibi ödesin nafakayı karısına :D
bekarım ya boşamak kolay geliyor :D
+1 yıl36 saat geçmeden ertesi gün hapı iç en azından gebeliğe engel koymuş olursun. yaşadıkların için bişey diyemem. ama sadece allah akıl dağıtırken sen herhalde bu benim stilim falan izliyordun diyebilirim
00 Yorumlaailenin öğrenmesinden korkuyorsun ama ders vermek istiyorsun bu durum onun ileride bir kaç kişinin daha üzülmesine sebep olur durumu gidip direkt eşine söyle inanmaz ise tel görüşme faturalarını koy korkarsan senden sonra başkası gelecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin sucun yanlıs kisiye asık olmak yazmıs biri. kızım sen gerizekalı mısın. baslarım askına adam evli niye son kez gidiyın azıcık gurur onur haysiyet yok mu . 19 yasındasın bir boktan haberin yok buyu gel. 14 yasındaki ergen gibi bide eczaneden bana ertesi gun hapını verirler mi diye soruyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay anasını ya benm aşık olduğum şahis da nişanlıymış hatta şu an evlilik arifesinde, lanet olsun ya valla ben başka bişe demiyorum kime güvenelim napalım blmiyorum ama en azından aşık olduğum şahis bana cnnsell obje olarak bakmadı hiç Allahtn bu yana iyiym.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılEvli olduğunu bildiğin halde ickilisin isteyerek gidiyorsun sevisiyosun sonra tecavüz etti diye agliyosun. Valla gram üzülmedim..
02 Yorumla- +1 yıl
Ay hoşt ulan
Yazik etmisin kendine ama olan olmus artik ertesi gun hapi falan kullan insallah hamile kalmanda ama bunu sana yapaninda yanina karmi kalacak sikayet et bence yas18 gecmis ailenin haberi olmaz gel karakola sikayetci ol cezasini ceksin
00 Yorumlatüm eczanelerde ertessi gün hapı var. reçetesiz. heryerden alabilirsin , al ve onunla görüşme. herhangi bir ses kaydını ya da sms kaydını ona karşı kullan. sana yaklaşmazz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilene niye sölüyorsunki direk git adliyeye böle böle bir olay oldu şikayetciyim, ailem duyarsa öldürür beni vs. diyerek anlatırsan davayı gizlilik aşamasında yürütürler. Tabi iş büyürse vs ailenin haberi olur lakin gerekli olursa seni sosyal yardımlasma vakıfları biryere yönlendirir
10 Yorumla
+1 yılSonucu ne olursa olsun sessiz kalmayıp gerekli yerlere şikayet etmen gerektiğini düşünüyorum. Şikayet et ki aynı şerefsizliği başkasına yapmaya cesaret edemesin bir daha.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılHamile kalma ihtimali olabilir o ne biçim bir erkekmis seni nasıl kirletebilir ki zorla insan azmani haysiyetsiz e sen ne yapacan artık onunla görüşecek misin ama suç sende kusura bakma
00 Yorumla
+1 yılIçine bosalmis kalabilirsin :( adamdaki serefsizlige bak be
00 Yorumla
+1 yılkendin kaşınmışsın. iyi olmuş. yaşa şimdi onunla o iğrençliğinle.
14 Yorumla- +1 yıl
çok şükür kimsenin namusuna göz dikmedik. profiline giren nasıl bir yollu olduğunu anlar zaten. kaşara tecavüz edilmez, kaşar zaten kaşardır.
- +1 yıl
Goz gore gore evli adamin koynuna giren kiza acimam ben. Surtecekmis sadece bide. Evli adamin cikarip dayadigi bir yollunun nesine uzulecem ulan. Bunun adi tecavuz degil sen git bir tecavuzun anlamini ogren. Bunun ve senin gibilere hic acimam heleki. Ben kizimin senin veya şunun gibi yetismemesi icin elimden geleni yaparim merak etme. En azindan seninkinden daha iyi bir baba olacagimdan eminim. Basit insanlar sizi
+1 yıliçine boşaldıysa çok büyük ihtimalle hamile kalırsın şikayetçi ol 19 yaşındasın git savcılığa zorla oldu de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNaptin ya ictin mi ilac yorumlari okudum da merak ettim :/
00 YorumlaOlması gereken olmuş hamile kalma riksin çok büyük hayatının hatasını yapmişsın geçmiş olsun 😞
00 Yorumlakotu haber hamilesin cunku içine bosalmıs ve turkiyede kurtas yasaklandı tabi yasal yolardan
00 YorumlaYapacak hıc bırseyın yok malesef zamana bırakıp unutmaya calısacaksın..
01 Yorumla
+1 yılOlan olmuş genç bir kadınsin geleceğin var bence o insanın seni kullanmasına izin verme bir an önce kurtul ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam subay diyorsun, attığını vurur subaylar, bence hamilesin!
00 Yorumlaiçine boşaldıysa hamile kalma ihtimalin çok çok yksek allah yardımcın olsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Subaysa dorudur yıldız var sende rütbe terfiyi yapaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolan olmus bari git eczaneden ertesi gün hapi al ic hamile kalip dahada basini agritma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşikayetçi ol birincisi hapis yatar ikincisi ordudan atılır
00 Yorumla
+1 yılMetresi artik sensin, geçmiş olsun
20 Yorumlaİlişkiye girdikten sonra evli olduğunu mu öğrendin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sonrasında son kez görüşelim dedi bende aşığım diye gittim öncesinde öğrendim
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzulme ya yuce serefli turk ordusunun subayi mmikmis seni. Gelde devlete guven
00 YorumlaErtesi gun hapı alsaydn hicbirsey olmazdı
00 Yorumla
+1 yılDoğum kontrol hapı al.. Acil olarak hemde.. :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. hamile kalırsın yadın kızım sen
00 Yorumlaertesi gün hapı iç bir daha da görüşme onla
02 Yorumla
Soran+1 yılEczanedenmi alacam onu verirlermi bana
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdet gününe kaç gün vardı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılertesi günü hapı kullan
00 Yorumla
+1 yıleczaneden ertesi gün hapı al
00 Yorumlanapak ölek mi mk ah şu ergenler
00 YorumlaErtesi gün hapı al hemen.
00 Yorumlasen en iyi cevabı bir doktordan alırsın
00 Yorumla
+1 yılertesi gün hapı al.
sonra doğru polise.00 YorumlaKendi düşen ağlamazmış. Çekeceksin gari
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSikilmiŞ amın davası olmaz hadi geçmiş olsun
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@balmumsuz nerden çıktı alkol alıp benmi girdim kıza kız içmiş gitmiş vermiş. Sence davası olurmu?
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıltrol değilse o subayın taaa *
03 Yorumla
Soran+1 yılOf işim gücüm yok trol soruyla mı uğraşcam ben gerçekten çözüm arıyorum
- +1 yıl
kızlık da gitti
ellaaa ellaaa diyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEryesi gün hapı iç hemen 48 saat içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkemalist ülkemde normal bir gün daha
00 Yorumla
+1 yılErtesi gun hapi kullan
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı olur inşallah
00 Yorumla
+1 yılZerre uzulmedim
022 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yazmayın neden yazıyosunuzki yeteri kadar üzgün bir durumdayım zaten ağlamaktan içim dışıma çıktı hep kötü mü olmak zorundasınjz
- +1 yıl
Madem soru soruyorsun fikirlere ve elestirye acik olacaksin
Soran+1 yılMesele ne biliyormusunuz insanları kırmak için fırsat kollamanız. Olaya karşı tarafın penceresinden bakamamanız. Sürekli bir eleştiri kötüleme çabası içinde olmanız.
Kötüyüm diyorum, kötü.. Ağlamaktan helak oldum. Biraz insaf.- +1 yıl
Uykum geldi ben yatar
- +1 yıl
@balmumsuz laflara bak hele :D
- +1 yıl
@balmumsuz ahaha güldürdün :D bu laflarımdan bunu nasıl çıkarabildi isen xD aynı kafadan bende istiyorum :)
niye taktın sen bana hayırdır? - +1 yıl
@balmumsuz hayırlısı be gülüm...
- +1 yıl
@balmumsuz iyi biri olduğum konusunda hiç bahsettiğimi hatırlamıyorum ya da kötü... kime göre neye göre.
- +1 yıl
@balmumsuz sana şarkı armağan edeyim ben yatar
www.youtube.com/watch?v=_UJISUYGZW0&feature=share - +1 yıl
@balmumsuz aması ne?
- +1 yıl
@balmumsuz muhaha bana işlemez :D benim hayatım 4x4 lük
- +1 yıl
- +1 yıl
@balmumsuz kalbin duygular kısmından çok :d ben bedende ki görevine bakıyorum yapacak bir şey yok
Yalana bak ya
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi olmuş valla. akıllanın biraz artık
11 YorumlaHaketmişsin Bitch.
11 Yorumla
+1 yılweıuwqegüzel hikakye
00 YorumlaDava et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl ama ya:(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ertesi gün hapı ic
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)