Igggg igrenc sen bunlara yakisiklimi diyorsun ayni erkeklere döndünüz onlar yabanci kadin diye tuturur siz yabanci erkek sünnetsiz pislikler türk insanini kimseye degismem
Beni yerden yere vuran olmadi ben insan oldukdan sonra insan gibi muamele görürüm senin annan babanda türk gelmis burada kimden cikmis kimleri begenmiyor
Kimin ne elesdirdigi umrumda değil ben kendi düsüncelerimi yasarim isterse tüm dünya beni elesdirsin milletin düsüncesine göre yasamiyorum allah bana allah sükür akil vermis
Bunlar kasarlanmis ondan rus istiyorlar rus birinin altinda görse kamerayi alir woww sevgilimi negüzel s... diye eylenir onu seviyorlar yoksa ruslari sevdiklerinden degil eee böyle kasarlarada bizim türklerimiz bakmadigi icin kedi ciger meselesi yapior
Ya her milletten yakışıklı çirkin çıkar zaten. Ama mesele yakışıklılıkta değil be, mesela ''mick jagger'' var adamı gece görsen korkarsın, aralarında kanada başkanının karısı, angelina jolie ve dönemin güzellik kraliçeleri olmak üzere 4 bin kadınla birlikte olmuş şaka gibi =)
Hayir canim cok kabalar ve kadinlara deger vermiyorlar
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Türkiye'de kadına şiddet oranı daha yüksek. Ayrıca kadınlar Rusya'ya oranla iş hayatında daha fazla zorluk yaşıyor çünkü Türk erkekleri kadına engel çıkartıyor. Şehir efsanelerine inanmayı bırakıp gerçek bir rusla tanışmalısın.
Canim ben kendimden biliyorum Türk erkeklerini savunmuyorum zaten aynilar Ruslara bakarsan kadina siddet ederken vidolsri vsr ve homofobikler ayrica insanlar arasi iliskilere deger vermiyorlsr.
her ulkede yaksikli erkek guzel kadin var yok oranin erkekleri yok buranin kizlari diye ayirim yapmak sacma bence siz hic cirkin manken gordunuz mu ulkelerin mankenlerini gorup tüpcü fikretle kuafor nejla ile kiyaslama yapiyorsunuz
Bir dakika az once sehir ayrimi yapmadan ''Turkler'' diyordun simdi neden Antalyaya ugra diyorsun, belki senden daha guzel doguda yasayan kizlar var, Zevkler ve renkler tartisilmaz, oznel cumlelerden kacin, herkesin onaylayabilecegi nesnel cumleler kurmaya baslamayi ''öğren'' 😏😊
En İyi Cevaplar