Cinsellik Size bilimsel bir soru dünya ortalaması baz alındığında ereksiyon halindeki penisin büyüklüğü nedir? katip36 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 10 santim 12 santim 17 santim 5 santim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Size bilimsel bir soru dünya ortalaması baz alındığında ereksiyon halindeki penisin büyüklüğü nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 12 diye biliyorum 0 5 Yorumla katip36 +1 yıl Doğru biliyorsun çinliler bu ortalamaya katılınca 5 cm e kadar düşüyormuş ortalama :-) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen katılda ortalama yukselsin 😂😂😂😂 Yorumla katip36 +1 yıl Vayy tsk ederim :-) müthiş moral oldu bu :-) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabah sabah istek tavan bende ondan 😂😂😂 kaç cm bu arada 17 var mi Yorumla katip36 +1 yıl Gel özele gör bak kaç cm :-) emin ol memnun olursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lazim oldugunda "cimbiz"la cekiyorum..
12 diye biliyorum
Doğru biliyorsun çinliler bu ortalamaya katılınca 5 cm e kadar düşüyormuş ortalama :-)
Sen katılda ortalama yukselsin 😂😂😂😂
Vayy tsk ederim :-) müthiş moral oldu bu :-)
Sabah sabah istek tavan bende ondan 😂😂😂 kaç cm bu arada 17 var mi
Gel özele gör bak kaç cm :-) emin ol memnun olursun