Bunu neden yaparlar
. ve bunu yaparken karşı tarafın ne yapmasını beklerler
. ve bunu yaparken karşı tarafın ne yapmasını beklerler
Bu durum iki sebeb ile yapılır
Birincisi yeni girmiş ise o sıcaklığı ve kadınını hisetmek içindir ve kadın “vajinal kaslar” ile yapacağınız sıkıştırmalar büyük zevk verir ve hoşa gider.
İkinci durum ise boşalmaya yasklaştığını hisseden erkek boşalmayı geciktirmek için durur ve bekler işte bu durum da kadın hiç bir şey yapmamalı ve erkeğinin uç noktadan geri dönüşüne zaman tanımalı yoksa erkek boşalır ve sevişme istemesenizde son bulabilir.
Bu her ikim durum dada parttnerler konuşarak bir birinin ne yapması gerektiğini bir birlerine söylemeliler.
Rica ederim
Şu ana kadar verilen cevaplara baktığımda görüğüm şu; Genel olarak gerçek anlamda cinsel yaşam hakkında bilimsel bilgilerimiz çok kısıtlı ve bilhassa biz erkekler kendimizi çok büyük ve açaip süper seks performansına sahip olarak görüyoruz.
Hanımların ihtiyaçları hakkında bilgi sahibi değiliz (Çok fazla olmasa da içimizde istisnalar var bunu bilerek konuşuyorum )
Bir erkek peş peşe , hiç ara vermeden boşalabilmesi mümkün değildir, bir kadın ilişki içinde ara vermeden defalarca boşalabilir.
Bir erkek birleşme başlamasından sonra duraklamalar ile uzatmaz ise 3 ila 10 dakika içinde ejakülasyon yaşarlar ve ara vermek zorundadırlar; kadınlar ise ara vermeden peş peşe sayısız ca boşalabilirler.
kadınlar ön sevişme den aldıkları keyif ile birleşmeyi yaşamak onlarda büyük zevk verir erkekler ön sevişme olması ya da olmaması önemli değildir. gibi
Daha söylenecek çok fazla şey mevcut blog adresimde aklıma geldikçe ve araştırıp bir araya topladığım bilgilerden yararlanmak istiyen herkeze açık
dibine kadar sokup da yükleniyosa içeride daha fazla erkeği hissetmen ve kasıklara yapılan baskı helede vücut yapışmış vaziyette ise klitorisinide kasık başıyla uyarmak ve ama bu söylediklerim vajinaya tam baskı yapıp yukarı aşağı kanırtıyorsa geçerli
Kanırtmak?
Ha anladım yok öyle yapmıyo da içeri girip yükleniyor bastırıp bekliyor anlamıyorum neyi beklediğini
Vay sinsi birde bana ben geç boşalırım diye hava atıyordu bunu öğrendiğim iyi oldu. Sıkmaya başlıcam bundan sonra
vajinan zaten görevini yapıyordur o sırada ha illa bir şey yapma ihtiyacı duyuyorsan öp dudaklarını kendine çek , ellerin vücudunda gezinsin, tırnaklaya da bilirsin sırtını.
Yükleniyor mu içinde yoksa öyle duruyor mu
Yükleniyor
Acı verebilmek için ama acı verecek erkek çok az
Bak onca erkek den adam gibi cevap veren yok denecek kadar az. Yabancı erkekler mükemmel dersin kriz geçirirler
Aynen çoğu zaman Türk erkeklerini yatakta beceriksiz olduklarını düşünüyorum zaten çoğunun erken boşalma sorunu var ki nefret sebebim
Ben devamlı belli bir süre gidip geldikten sonra içine tamamını koyup partnerimin üzerine yavaşca uzanıyorum vé yavaş yavâş tane tane öpücükler alıyorum dudaklarından bikac kez üst dudak bikakkez alt dudak ve devamı derin fıransız öpücüğü buda yavaş bir şekilde tabiki hissettire hissettire inanın büyük bir keyif mutluluk çok güzel bir duygu.. öpüşmelerin sonrası birbirimizin boynunu yalamak emmek vs vs yolculuğa devammmmm :)
Heyt yavrum benim. Ablamiz tum dunya erkeklerini denemis ve karar vermis ki turk erkekleri basarisiz!!!
Cevap
35Cevap
İçinde bekletip o darlığa, sıcaklığa, kayganlığa odaklanıp hissetmek için, karşı tarafında bizi hissetmesi için ;)
boşalmayı uzatmak için olabilir o an geliceğini hisseder biraz durur sonra yine devam eder ondan olabilir veya o an içerde olmanın hazzını yaşamak ister :D
Evet aynen sevgilim de öyle yapıyor yoruluyor herhalde çünkü ter içinde kalıyor.. bir de boşalmasını da ayarlıyor
Erkek iceri girip yukleniyorsa kasıkların birbirine temas etmesinden zevk alıyordur dogy pozisyonunda daha çok olur testislerin kadının sıcak vücuduna teması ve sıkışması uçurur erkeği
Kalibrasyon testi yapıyoruz. Boşluk kalıyor mu tam duldurduk mu diye kontrol ediyoruz afas das das das :) Bazrn de sadece vajinanın sıcaklığını daha fazla hissetmek için yapıyoruz
Muhtemelen boşalıyordur ya da fena zevk alıyordur adamcağız
icine girip bekleyince gozlerine bakarim ask dolu bakislarla opusmeye baslarim s*ik beni demesini beklerim dedigi anda once yavas sonra sertce pompalamaya baslarim
ben bunu boşalanın eşiğine gelmişsem ve henüz boşalmak istemiyorsam yapıyorum.
İsteği kaçıran bir şey o zaman
Boşalıcağı sırada durur erkek kısa bir süre bunuda ilişkiyi uzun tutmak için için yapar
Çok güzeltesislere kadar sokup vajina sıcaklığını hissetmek ve son damlasına kadar içine bosalmak
Uatakda yapilan yasanan hic biraeyi yargilama
Yasa zevkine bak
soylerımde once ıcındeyken ne hıssettıgını bılmemm lazım.. hanı tamamen derken tasaklarda gırıyormu
İyice tadını almak içi n yaparım. Birde içindeyken biraz daha bastırmak hoşuma gidiyor :)
ahh ya en sevvdiğim :) kökleyip bakıyoruz işte ne kadar zevk aldığınıza :)
yorulur duraksar farkli seyler yapmaya calisir duraksar geciktirmek icin duraksar adama sorsana. :) icibde olmasini seviyorum ben durunca dahada setlesyorur benimki yakit molasi gibi :))
O anda zevkin doruklarına varırız hiç birşey yapmanıza gerek yok
Çok zevkli oluyor o anda kadın vajinasini sıkıp sıkıp bıraksa mükemmel olur
Dokundurdukça zevk alıyo mk :D :D
Ne anlamadım
:D :D Piknik yapıyo orda yuva kurmaya çalışıyo :D :D Flütü kılıfına sokmak gibi birşey bu :D :D Büyük bir fantezi :D Hem aklına nerden geldi bu soru
Karşı tarafta zevkten çıldırmalı adam üstünlük kurmalı :D :D
Bence iceridekilere patronun kim oldugunu gostermeye calisiyor:)
@kaplumkurbaga :D :D İçerdekilerin umrunda mı ki :D :D
yarim Saat yemek ve ihtiyac molasi o canim
boşalmamak için... vaginanı sıkma yeter ;)
Ben de sanıyorum sıkmamı istiyo
Neden ya rahatsız mı eder
Otobüs tren bekliyoruz.
Sonuçta petrolü bulmak içinde dibe iniyorsun
Sıcak su ısınmıştır çay içiyordur penis
Isınmak için icerisi sicakya
Vah garibiim:) fakirlik kotu sey abi:) kucuk emrah girse ne der? Ne gusel, sicacik abii;)
Boşalma süresini uzatmak için.
Yapmadığım için bilmiyorum
Hoş güzel tahrik edici olur
inlemesini sanırım zevk almama gibi bir durum var
Sıcaklığını hissetsin diye
güzel oluyo sıcacık kaygan :D :D
Bu nasıl bir soru?
Siz daha diyarı iz
Ne?
Daha fazla zevk alırsınız diye çıkmayı düşünmeyiz tatlı değil mi?
Tatlı da
Kabarsin diye
İnlemesini beklerler
Harikasin
Ben boşalmayı geciktirmek için yapıyorum
sevmem öleee
Neden?
Hic ccikmicaksaniyom sonra. d
boşalmamak için
Sus ve anı yaşa
:D :D
Boşalmamak için.