Haftada 2 ya da 3 kere birlikte oluyoruz zaten ondada once bana mast yapiyo sonra birlikte oluyoruz. Diger gunlerde mast yapiyorim ve cok pisman oluyorum bundan nasil vazgecicem?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMast yapmakla cinsellik arasında fark var biraz duyulan hazlar aynı olmuyor bazen çiftler karşılıklı mast yapğarta zevkli anlar yaşayabiliyor... benimde o tarz deneyimlerim oldu değişik oluyor ama eşin sana yatiyormu orasını bilmiyorum ondan da olabilir doymamazlık olabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunun çözümü gayet açık. Sen mast sırasında ve cinsel ilişki sırasında orgazm olamıyorsun. Zaten masta tam orgamz olması çok zordur. Çünkü kontrol sende. Tam orgazm olamazsan yani tam rahatlıyamazsan mast ve ilişki sonrası istek azalacagina daha da artar mastı yaptıkca yapasının gelir ve engel olamazsın bu Duruma. Her mast sonrası içini pişmanlık kapsar ve kendini kötü hissedersin. Bundan kurtulmak için orgazm olmayı öğrenmen lazım. Nasıl olunacağını öğrenir sen mast sonuda ne pişmanlık kalmaz. Bu şekilde en azından kilodun ıslak gezmekten kurtulursun 😆😆😆
bunu öğrendikten sonra ilişki öncesi kocan sana bubsekilde mast yapar ve seni tam orgazma ulaştırır. Bu durum senin en zayıf halin. Hemen senle ilişkiye girerse 3-5 dakika içinde seni defelarca orgazma ulaştırır. Öyle bir rahatlarsinki 3 gün hiç seks aklıma gelmez bile. Bu yorgunlukla o gece o rahat ve mutlu bir uyku Çekersin042 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunun için çeşitli mast yöntemleri mevcut tabiii
Cevap sahibi+1 yılBunu deneyebilirsin
Soran+1 yılOkadar anlatmissin sagol da nasil yapiliyomus o mast
Cevap sahibi+1 yılorgazm anına çok yaklaşıyorsun tam olmak üzereyken kesiyorsun.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör Hangisi var
Soran+1 yılEpilator var
Cevap sahibi+1 yılAma benim önyargısız dinleyeceksin anlaştık diyerek devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yılEpilatörün kapağı kapalı olacak. Yani sana zarar vermiyecek sadece titreşimli kullanacağız
Masta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için epilatör kullanacağız.
Epilatörün uç kısmını klistorisine gelecek. orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir.
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Epilatörü sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani epilatör vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım
Anladın san devam edecegim
Soran+1 yılEvet anladim
Cevap sahibi+1 yılepilatörü yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. Vajinayi alet halledecek. Vajinaya en az 15 dakika dokunmadan durmaN lazım.
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.
Soran+1 yılBilmem hic denemedim
Soran+1 yıl15 dk cok yaa nssil dayanirim okadar catlarim
Cevap sahibi+1 yılBu yöntem için onu öğrenmen lazım. 😆😆😆
sen gerçek zevkin nasıl olduğunu tatmamıŞsın
hayatın boyunca sadece ıslanmışsın o kadar. Bunu tat dıktan sonra cinsel hayatın çok renkli bir hal alacak. Devam ediyorum hemen
Cevap sahibi+1 yıl15 - 30 dakika dayanacak sın ve zevk in ne olduğunu öğreneceksin
Cevap sahibi+1 yılVajinanı epilatör hallediyor ve kesinlikle dokunmuyorsun.
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun. Önce biraz yağlı bir krem ile kremle. Yani okşuyorsun.
fırça klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin. Bu en az 15 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok. Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. Arkana parmağını sokma isteği gibi birşey gelecek ama sokmuyacaksın. Sert dairesel ve için doğru sert okşama. Sonra arkani oksama ya devam ederek epilatörü çıkarıp elle kendini bosaltacaksin
Bu. çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 15 dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Cevap sahibi+1 yılDüşüncem
detayyyyy
Cevap sahibi+1 yılDüşüncen
Cevap sahibi+1 yılKayboldun
daha diyeceklerim bitmedi
Cevap sahibi+1 yılOkudun mu?
Cevap sahibi+1 yılO kadar yazdım okudun mu? merak ettim de
Soran+1 yılEvet okudum tabiki sagol denemeye deger cok zor ama :)
Cevap sahibi+1 yılGüzel olan her şey zordur zaten. 😆😆😆
bunu denemen lazım 😆😆😆
vajina na dokunmak yok anlaştık değil mi?
Müthiş zevk almak istiyorsan Bun öğretiyi öğrenmen ve eşine öğretmen lazım. 😆😆😆
Soran+1 yılDalga gec sen :)))
Cevap sahibi+1 yılDalga geçiyorum yaaaaa 😆😆😆
denemem gerektiğini söylüyorum
biraz cinsellik konuusda bilgi eksikliğin var belli 😆😆😆
bana güven tamam mı😆😆
Cevap sahibi+1 yılGizlicikk
Soran+1 yılYazdigin son yorimu bidaha oku :)))) he tamam he guvendim
Cevap sahibi+1 yılÖnce en iyi yorum için teşekkürlerimi bildirim
dalga geçmiyorum diyeceğime geçiyor demişim gizlicikk 😆😆😆
bunu epilatör ile kullan bana Duacı olacaksın. Belki cennete yani Hurilerin olduğu tarafa gitmesi sağlarsın 😆😆😆
soz konusu Huri ise gerisi teferruattır
Soran+1 yılMasti tarif ettigin icin cennete gitceksen cinsel yasamdakiler coktan kosk sahibi oldular cennettte
Cevap sahibi+1 yılBen Burdaki lere benzemez gizlicikk
yani burdaki ağır abazalara😆😆😆 niyetleri aşikar değil mi? buraya keyifli zaman geçirmek için takılıyorum. Maksat muhabbet olsun 😆😆😆
Direk sorunun çözümünü söylerim. Hemde kısa yoldan gizli cik
Soran+1 yılKisa yolun buysa :))))
Cevap sahibi+1 yılBu daha birinci seviye
bunu hakkıyla geçerse daha seviyeler var.
Soran+1 yılHayir onu kastetmedim kisa yoldan cevap yaziyorim dedinya onun icin demistim :)
Cevap sahibi+1 yılGizlicik bir matematik sorunu çözme nin birden çok yolu vardır. Ama birde çok kısa bir yol vardır. Ben işte o yolu söylüyorum 😆😆😆
AyRİCA bundan eğer tamamlamak istiyorsan bunla bitmez. Biraz daha yapman gereken şeyler var mast sırasında.
sonra sınırsız ve müthiş zevkli sevişme ler seni bekler. Bu sözüm üzerine vajinanda kıpırdanmalar başladıysa doğru yoldasin demektir gizlicikk
Soran+1 yılIyi iyi tamam anladik profsun bu konuda :)
Cevap sahibi+1 yılOrdinaryus diyelim 😜😜😜
som cümlem oldumu? 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılCevabı alamadım gizlicik
Cevap sahibi+1 yılOkudun mu gizlicik
o kadar da yazdık
Cevap sahibi+1 yılDeneyebildin mi?
😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılDeneme fırsatın oldumu yoksa boş vu verdin
Cevap sahibi+1 yılGizlicikkkkkkk 😜😜😜
Soran+1 yılOfff su soruyu hortlatmasana be pisman ettin hee yapmadim daha
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsan istemiyorum dersin sana bir daha mesaj göndermem
Kimseyi rahatsız etmekten hoşlanmam
Cevap sahibi+1 yılHemen sinirlenmë ama yaptın mı merak ettim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak arkadaşım. Bu konuyu eşinle konuş eşin mutlu edemiyor olabilir ya da fantezi eksikliği vardır. olmadı cinsel terapiste başvurun. Bu durum evliliğin temeline zarar verebilir. Ciddi konu.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok zamam konustum daha koti oldu kndini yetersz hissetmeue basladi sonra erln bosalma sorunu yasadi ben her seks sonrasi aglama krizi gecrdim
Cevap sahibi+1 yılBir Kadın Doğum Uzmanına görünün. Sonrada psikoloğa gidin.
+1 yılSen birleşmede mi yoksa mast. Yaparken mi daha çok tatmin oluyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılMast da
- +1 yıl
Yanı kusura bakma ama esin yetersiz olduğu için yapıyorum demişsin.. Böyle giderse başka arayışlar içine girersin.. Ki eminim aklından geçmiyor degildir
Soran+1 yılArayis icine gircegimi sanmiyorum seviyorum onu cunku
- +1 yıl
Sevmek büyük meslek. Ama cisek istek gerçekten insanı zorlayan bir durum. Samimi cevap verir misin? Hiç aklından gectimi böyle bir dusunce
Soran+1 yılHayit gecmedi cesaret edemem ki
- +1 yıl
Geçmesin. boşver sadakat en büyük saygıdır
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alışkanlıklarını değiştirmeli ve eşine yoğunlaşmalısın aslında bu basit bir şey istemiyorum mast yapmayı diyetek başlayabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılMast bitiyo bidaha yapmicM diyorum ertesi gun unutuyorum sozumu dayanamiyorum
tam doyumsuzlugundan oluyor.. tam o doyma hissini alamadıgın için kendını tutamıyon ve kocanla ilişkiye girerkende sadece sulanıyon ama bosalamıyon heralde?
00 Yorumla
+1 yılBen baska birsey dicem cok az iliskiye girmiyor musunuz haftada 2-3 cok az bence belki doymayip ustune mast yapiyor olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDoymuyorum zaten esim bu konuda pasif
- +1 yıl
Tm belli o zmn neden masta cok yoneldigin senin adina uzuldum :(
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKocanda kabahat haftada degil gunde o kadar olmasi lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılGucu yetmiyo napabilirimki
- +1 yıl
Ilac kullansin
Soran+1 yılIlac daha sonrasi icin zararli olmazmi
- +1 yıl
Bitkisel olsun sikinti olmaz
Soran+1 yılMesela ne gibi seyler onereceginjz bisey var mı
- +1 yıl
Kuvvet macunlari keci boynuzu. pekmezi falan
Cinsellik konusunda 889 cevap paylaştı. Ellyzabethten vazgeçemiyorum diyorsun. Ee boşver niye vazgeçesin ki sen de eşin de mutluysa.
04 Yorumla
Soran+1 yılEsim bilmiyo
Soran+1 yılBu cektigim pismanlik niye ozaman
+1 yılalışmışsın geçemezsin, ilişkiden daha çok mst. dan zevk alıyosun demekki, bulamadım bir senin gibisini
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bulunmaz biseymi ki bu
- +1 yıl
aynen öyle tatlım ya, bende evliyim ama bugün 8 gün oldu hala bekliyorum bak
kendını mast odaklamıssın alışkanlık haline getirmissin ilişkiden cok mast zevk alıyorsun :D mast bırakmaya çalış azalt zamanla yerini ilişkiye bırakır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır anlamadığım niye pişman oluyorsun bu gayet doğal bişey
13 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim ama
Cevap sahibi+1 yılkocan yapma mı diyor. Benimkinin hoşuna gidiyor yapmam
Soran+1 yılO bilmiyo yaptigimi
+1 yılcanim burada pisman olacak ne var mast yani bendeolsam bende vaz gecemem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende evliyim aynen. Haftada 2 kez ancak yapıyoruz ama ben mast yapmadan uyuyamıyom. Eşinin libidosu düşük. galiba
031 Yorumla
Soran+1 yılGecede bir sefer yapabiliuo
Cevap sahibi+1 yılBenimkide aynı.. 6 senede 6 kez olmadı 2. Parti. Senden farksızım..
Cevap sahibi+1 yılPeki sen istediğini net. sekilde anlatabiliyomusun
Soran+1 yılBen ne istedigimi anlatiyorum konusuyorum bu konuda asla ccekinmiyorum esimden ama ben konustukca esim korktu sanirim kendini yetersz hissetmeye basladi ilac aliyim diye tutturdu izin vermedim zaten bide erken bosalma sorunu vsrdi onu biraz atlattik da
Cevap sahibi+1 yılİlaç olayına girmeyin lutfen.. eşinin yaşı kaç
Soran+1 yıl39 o
Ben 31
Cevap sahibi+1 yılDogal yöntemlerden vazgecmeyin. Şimdi ilac kullanırsa 50 yaşında ne yapacak? Demi
Cevap sahibi+1 yılErken bosalma konusuna ne ile çozum buldunuz
Soran+1 yılErken bosalmasi birazda cok ara vermemizden kaynaklaniyomus hafta da 10 gunde 1 kere iliski yasiyoduk oda hmn bosaliyodu dolmus oluyodu sanirim ama simdi haftada 2 3 yapiyorz birazdaha kndini tutabiliyo yani benim gozlemdigim bu degisik bise yapmadik
Cevap sahibi+1 yılBende zorlandım bu konuda. bir süre 2 ay ayrı kaldık. Ve ben malum. her. gün 2 3 kez. mast. yaptı.. eşkm. geldiginde cok geç. bosalmaya. başlamıstım:))
Soran+1 yılBende gec bosalmaya basladigunda sok oldum noldu sana hastamisin neden bosalmiyosun halami bosalmadin yoksa banyoda mastmi yaptin sorup durdum inanamadim bir sure :)))
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle benimkininde ilk şaşırdiğı şey bu oldu:) çocuk varmı?
Soran+1 yılVar iki kiz :))
Cevap sahibi+1 yılBende de 1. tane:)
Peki eşinde senden habersiz yapiyor olabilir mi mast?
Soran+1 yılZannetmiyorum ben oyle sordugumdan beri sabahlari dus almiyo sadece kafasini yikiyo :))))
Cevap sahibi+1 yılPeki nerde yapiyon:) ben eşim. yanımda uyurke yapiyom:)))
Soran+1 yılOna dokunarakmi :)))) ben gunduz yapiyorum o evde yokken
Cevap sahibi+1 yılYa yanliş anlamazsan gizliden çıkayım mı?
Yani rahatsiz olacağın bisey duymazsın emin ol:)
Ortak yönümüz fazla eminim evliligimize katkımız olacaktır
Soran+1 yılCikma bosver sonra yanlis seylere mahal vermeyelim
Cevap sahibi+1 yılGercekten benim kalbimden yanlış bişey geçmedi. Kendini bilen insanlarız bence. Senden de emin oldugumdan yaptım teklifi
Soran+1 yılYa korkuyorum ozel konusmaya
Cevap sahibi+1 yılCok şükür kimseyi üzmeyip pisman etmedim buna emin olabilirsin..
Cevap sahibi+1 yılBen açığa cıkiyorum ve mesaj bekliyorum:)
Soran+1 yılHayirrrr cikmaaaa
Cevap sahibi+1 yılYok olmaz artık:)
Soran+1 yılYa normal muhabbet ettigim biriysen
Cevap sahibi+1 yılHiç zannetmiyorum. Öyleyse yazmazsın olur mu
Soran+1 yılIyi hadi bakalim
Cevap sahibi+1 yılOk?
Soran+1 yılHayir konustugum biri degilsin
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsin ozaman:) engel kalmadı
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Yap canım rahatla stres at yoksa eşine üzerinsin ne güzel istekli olmak
02 Yorumla
Soran+1 yılIstekli olmak guzelde bide karsilikli olsa
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldemekki esin doyuramiyor doyursa masta gerek duymassin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide ben cok geliyorumdur ona o normaldir
Cevap sahibi+1 yılikinizin istek durumuna bagli.
+1 yılNedne. Mast. Yapıyorsun. Evlisin. seks yapmak varken neden Mast
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvayyyy bee harkaymısss..
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa size gore oyle gel bide bana sor
Cevap sahibi+1 yılIyi iyi merak etme ben olsam bende yardım ederdim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnmde dzenli swx hayatm var orda gc bosaliyorum mast tutku halini aldi
00 Yorumlabu senin zevkin neden böyle sorun yapıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılSuc isliyomusum. hissi olusuyo bende
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılErken mi boşalıyor eşin?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
erken boşalmaya çözüm bulmanız gerekli. kaç dakikada boşalıyor?
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. bağımlı olma ihtimalin var
02 Yorumla
Soran+1 yılBirde regl oldigum zaman iligim kemigim kuruyo resmen hormonlarim halay cekiyo sanki gunde 5 kere yaptihimi biliyorum
- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılEsin klitorisini uyarmali
02 Yorumla
Soran+1 yılUyariyo da ben istiyorum eliyle degilde penisiyle uyarsin
- +1 yıl
pozisyon değiştirin
+1 yılNeden pisman oluyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılYaa yaptiktan sonra bir vicdan azabi cekiyorum esimle yapsaydim keske diye
- +1 yıl
Hmm ama onlada yapiosun demi?
Soran+1 yılYapiyorim da yetmiyo o
- +1 yıl
Olsunn rahat ol mastin zevki ayri.. :)
Ama sen cok ateslisin demekki yetmiyorsa..
+1 yılBirkaç gün sık dişini unutursun
00 YorumlaDaha fazla birleşmelisin
00 YorumlaYeterince on sevisme olmuyo mu on sevismeyi uzat
02 Yorumla
Soran+1 yılOn sevisme uzayinca esim hmn bosaliyo
+1 yılAnormal bir durum yok bence.
00 Yorumla
+1 yılPenis yetmıyor mu kızım?
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanmayi bilmiyo diyelim
- +1 yıl
Sen öğret
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbize denk gelmezki hergün isteyeni :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah hep ters vermis iste napalim
- +1 yıl
bana da ters vermiş
Hoslaniyorsan neden vaz gecesin.. zarari nerde
04 Yorumla
Soran+1 yılZarari esimle yaparken ucamiyorum
Soran+1 yılNe var diye sordu epilator dedim onunla yapiyorim demedim okumussun herseyi bari anla :)
+1 yılsenin gibi birini bulamadım ya
00 Yorumla
+1 yılO da guzel
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGucu yetmiyo doyurmaya derken kac defa yapiyo
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 defa
Cevap sahibi+1 yıl1 defa nedir ya sakami yapiyosun
Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Psikolojik bu
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha aciklama yapsaniz nasil pskilojik
neden neden neden
02 Yorumla
Soran+1 yılNey neden
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yıllk evlisiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yıl13 yil
Cevap sahibi+1 yılHımm baya olmuş. Bence size heyecan lazim biraz. Galiba monoton bir ilişkiniz var
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası