Olur ya mecbur kalanınız olmuştur
Bilinçli çıkılmıştır vs vs vs vs vs vs
Bilinçli çıkılmıştır vs vs vs vs vs vs
bir keresinde oldu pantolunum içine giymeyi unutmuşum acelem vardı antremana yetişeyim diye soyunma odasına gelene kadar farketmedim sonra bir üstümü cıkarırken farkettım dalga geçmesinler diye arkadaşımdan bir tane fazla vardı ondan aldım giydim lavaboda geri geldim öyle yani :)
İki kez
bir kere okula sabahın köründe okula gittiğimde sütyeni giymeyi unuttuğumu farkettim. sütyenle uyuyamıyorum tabii, sabah da aceleyle unutmuşum. neyse ki kıştı da kazaktı hırkaydı derken belli olmuyordu.
Ahaha.. d. d
denedim ama yapamadım çok rahatsız hissettiriyo
Cevap
59Cevap
ınanmıyacaksın bır gun evde kapının onune copu koyayım dedım uzerımde sadece kısa şort vardı hava sıcak oldugundan kapı kapandı oylece kaldım yonetıcıden elbıse ısteyıp anahtarcı cagırmak ıcın dışarı cıktım ben de teleı yoktu anahtarcının
maksat gezmek dolaşmak 2 kahve içmek ve ya spor yapmaksa katiyen giyinmem. Ama bir randevu olur işe gitme olur vs karşımdaki korkmasın diye giyerim isteksiz. Yatarken kesin çıkarırım
Bir kaç kez çıktım. Bir keresinde mini etekli biri önümde yanlışlıkla edilince eşofman vardı üzerimde anlatamam direkt çavuş hazırla geçti. 10 dk boyunca kaldırımda oturdum inene kadar börtü böcek herşey düşündüm insin diye 😯😱😟😩
Sütyen takmamak gibi birşey :) arada çıkıyorum öyle. Bir canlanma gelince kötü oluyor fakat rahat yinede özgür hissediyosun :)
yazın genelde giymiyorum. zaten sıcak ne gerek var ufaklığı boğacam daha çok :D e yaşadığım yer de deniz kenarı olunca gece gündüz deniz keyfi olabiliyor. o yüzden hazırlıklı olmak lazım :D
Yatılı okulda 6 sene geçirince alışıyorsun hatta banyoda anadan üryan dolaşmaya bile..
Ben cogu zaman boxerda giymem sadece altima kot giyerim ya da yaz mevsimindeysek kapri giyerim oyle cikarim S. kim dassakim meydandadir ozellikle araba kullanirken asiri rahat oluyor :)
:DD bunun gibimi
Sadece kışın ve son baharda iç çamaşırı giyerim yazın ve baharda gerek yok bence
Evet yazın denize giderken falan şortun altına hiçbir şey giymem. Birgün denizden çıktık voleybol oynarken yazdığım bir kız vardı o. ç arkadaşım şortumu indirdi mk evladı bak yine aklıma geldi anası sürtük rezil olmuştum orda mk :((
Lisede okula gitmiştim, pantolona bir şey olmasın diye dua ede ede geçmişti günüm :D
Kızlar için daha kolay. Ayrıca bayanlar özel gecelerde çamaşır belli olmasın diye özellikle giymeyen vardır
güzel soru... ben bir kere hatta bir kaç kere çıktım
bugun ciktim, tabi sutyen giymeyen kizlarin yanin da ben bir hiç im yohum :D
bir kere çıktım. Hayatımın en adrenalin dolu günüydü
Benim babam donuynan kapıda kalmıştı kıyamam yaa :D
Dar eşofman giydiğimde boxer giymediğim oluyor yazın
ben 17 yaşıma kadar iç çamaşırı giymedim ciddiyim gurbete gitmeden önce zor alıştım :D :D
bir keresinde kız arkadaşımın ailesinin yolda olduğunu öğrenince aceleden giymeden çıkmıştım
Olmaz öyle birşey. Iç çamaşırı ayrı bir zevk. Gizemi olmasi daha hos
çıktım bayağı, sallaya sallaya gezdim çok, ama tahrik olunca kötü oluyo
Atlet kullanmam, bir gun boxerda gıymedım ama o gun rahat edemedım
yazın çok tahriş oluuyor dar donlardan sebep boxer icat olduda kurtuldum külotsuz gezmekten
Evet
Nasıl his
Özgür. Özgüvenli
. d. d. d üstünde ne vardı etek mi. d
Etek pantalon vs çok yaptım.
İyi bakalım. d. d. d
Baya baya salaş yani 😆😆😆👍👍👍
evet
Nasıl his
mecburen çıktım bir kere ama nedenini hatırlamıyorum
İhtiyaç duyduğumda evet, çıkarım.
Yok yaa fermuara taktırmaktan korkarım 😆👍