Beni hâlâ arzuluyor mudur?

Arkadaşlar bugün babamın arkadaşıyla birlikte olduk. Hep beraber odada oturuyorduk sürekli ona bakıyordum o da bunu farketti bana göz kirpti daha sonra babamı müdürü çağırınca odadan çıkmak zorunda kaldı o da bir not kağıdı kopararak birşeyler yazdi çaktırmadan hızlı bir şekilde bana verdi. Kağıtta ben simdi eve gidecegim bebegim mesaim bitti bana gelir misin yaziyordu bende kisik sesle tamam ama nasil yapcaz dedim bana birak dedi. Sonra babam iceri girdi. Ben kaciyorum abi istersen senin kizi da otobus duragina birakayim isi varmis dedi babam da kabul etti. Sonra arabaya binerek evine gittik. Eve girince gittim koltuğa oturdum o da yanıma oturarak boynumu öpmeye başladı beni arzuluyor musun dedi ben de evet diyerek dudaklarına yapistim daha sonra Bakire misin dedi evet dedim nasıl iliskiye gircez en azından çıplak sürtünelim dedi olur dedim ama hayatımda tattığım o ilk zevk mükemmeldi sonra dayananadim içime gir aşkım dedim sen iste yeter dedi ilk başta acisada sonrasında hızlı hızlı girip çıktıkça çok zevk alıyordum. Akşama kadar devam ettik ve bana dedi ki altımda inlemen çok hoşuma gitti bebeğim en kısa zamanda yine görüşelim seni doya doya mikmek istiyorum. Penisim yeterince kalın ve büyük seni çok iyi tatmin ederim zevkten inim inim inletirim ne dersin dedi her zaman isterim dedim ve evden çıktık. Beni arabayla evime bıraktı.
Beni hâlâ arzuluyor mudur?