ilk seks deneyimi de değil. öüştük 15 dk falan sonra bildiğin boşaldı. kendimi kötü hissettim. nie dayanamadı. abazalıkmı bu arkadaşlar yoksa başka bişemi
Cevabın nedir?
Velev ki abaza olsun, bunda yerecek bir şey var mı? Uzun süre partnersiz kalıp, aşırı heyecanlanmanın neresi abes ya da kötü? Kızların da erkeğin performansını ya da cinsel organ boyutunu yermesine hastayım. Kendileri yatakta harikalar yaratıyormuş gibi!!! Biz hiç sizin için zevk almasını, orgazm olmasını ya da sevişmesini bilmiyorsunuz diyor muyuz? Sizin için olay ne kadar basit. Ayır bacakları "dur bakalım beni orgazm edebilecek mi?" diye bekle, sonra da erkeğe not ver..! Bütün cinsel ilişkinin yükü erkeğe yıkılmış, iyi de olsa erkek, kötü de olsa erkek!!! Halbu ki bu iki kişilik bir performans. Gerçi olayın bu noktalara gelmesinin de en büyük kaynağı gene erkek!!! Cinselliği hemcinslerine karşı bir güç gösterisine dönüştürürse kadın da o gücü görmek ister. Neyse gelelim size. Penis denilen organ öyle platin ya da demir-çelik ürünü değil. Sertleşmesi, ilişki boyunca sert şekilde kalması ve boşalması veya boşalamaması gibi fonksiyonları belli kriterlere bağlı. Öyle anlar gelir ki 7/24 normal şeklinde çalışan organ seni en önemli anında yalnız bırakır, zerre anlayışı olmayan bir partnerin yanında da rezil eder. Aşırı heyecan, stres, gerginlik, korku, üzüntü gibi kavramlar devreye girince erksiyon olamazsın, olsan da 1-2 dakikada sertliğini kaybedersin, sertliği sağlarsın bu seferde erkenden gelirsin. Bütün bunların yanında uzun süre ilişkiye girmemişsindir, patlama noktasındasındır, kızla ilk münasebete başladığın an gene erken gelirsin. Velhasıl say say bitmez. Erkeğin yaşadığı psikolojik veya fiziksel duruma göre cinsel performans dalgalanma gösterir. Bu da dalga geçme konusu olacak bir olay değildir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
bazı kişilerde böyle sorunlar var, sadece sevgiline özel değil, kendini kontrol edemiyorsa, çabucak şehvetleniyorsa bu bir problemdir. dayanıksızlığını gösterir. eskiden çok haydar dümen okurdum :D oralardan biliyorum neler neler var bir bilsen :D
01 Yorumla
Soran+1 yılneler var merak ettm:D
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılYok canım her şeyi de abazalığa dökme heyecandan da olabilir daha önceden yaşamamış olabilir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
45Cevap
+1 yılçok hayalini kurmuştur Abaza :D sevgilisini beklerken Kapı zili çalınca boşalan erkek gördüm çok gülmüştüm... psikolojik diodu garibim...
014 Yorumla
Soran+1 yılya yatak meraklısı bir tipte değil anlamıorm of ya
- +1 yıl
yatak merakından değil sonuçta pantolonunun altını görecek halin yok! insanların hayalleri ile sınırlıdır! sonuçta bir kese düşün o kese dolduysa en küçük şeyden sifonları açabilir! kapı ziliyle boşalan öpüşmeyle haydi haydi boşalabilir... o onun yatak merakını değil seninle ne kadar hayal kurduğuna baglı...
- +1 yıl
Ya eski sevgilim bana dedi ki beni ara parmağını vajinana sok çıkar sok çıkar o şıp sesleriyle boşalcam dedi bende yapmak istemedim ama aradım parmağımı dudaklarımı o şeklinde yapıp emdim çıkardım şıp sesi çıkardım o da oramdan geldi sanmış garibim şırr diye de boşalmış boşalınca telefonu kapattı noldu niye kapadın dedim boşaldm uyku bastı dedi daha da yazmadı 😂😂😂
- +1 yıl
Bir sesle iki defa boşalanlar da var yani 😂
- +1 yıl
@ultraslan_96 insanoğlu enterasan ne diyeceksin ama çok güldüm şu yazını okusa rezilolurdu :DDDD utanırdı sanırım kendinden
- +1 yıl
Sanmam o arzalmaZ utanmaz namussuz şimdi sağlam söverdim ama siteden kovarlar o öyle biri ki nyse ben yatym by
- +1 yıl
@ultraslan_96 yatmadan önce yarınki maç için dua et! hakem hatalarına kurban gitmeyelim yine! tatlı rüyalar... kimse için küfretmeye gerek yok herkes hak ettiğini yaşar Allahından bulur sen merak etme...
- +1 yıl
Ne maçıııı?
- +1 yıl
@ultraslan_96 atletico madrid galatasaray maçı! akşam 21:45 de
- +1 yıl
Aboow dua etmem mii aşkım musleram dikkat etsin de
- +1 yıl
@ultraslan_96 Alemsin! Nando'dan eminiz de sen eşşek burağa dua etde vurduğu her top kaleye gol olup yağsın! evliya dua etse o eşşek adam olmazda :D
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@ultraslan_96 talı rüyalar yarın maçtan sonra sitedeyim bye bye...
- +1 yıl
Byyy
+1 yılNasıl bir ateşin var gız senin? :)
Bir öpüşme ile 15 dakikada şey ediyorsan karşı tarafı, bir sevişme ile ne edersin bilemedim bak.
Denklem kursun matematik bilen bir gencimiz :)
Sonucu da yaziversin buraya :))00 YorumlaErken boşalma zamanla düzelir şu sevinmen lazim uzun bir süredir iliskiye girmemiş o yuzden boşalmış düzenli ilişkinin faydası olur erken boşalmaya erken boşalma sebebi daha cok yaptığı mast dan oluyor
00 YorumlaErken boşalma sorunu var işte vya psikolojik olarak bir sorunu var çabuk panik yapıyo olabilir dalga geçmek yerine yardımcı olabilirsin eğer seviyosan gerçekten
12 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçmedimki onunla. sadece şaşırdım beklemiodum. ilk kez yapsak normalde şimdi tuhaf geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha once beraber oldunuz mu? Sizin ilkse emin ol onun da ilk. Gurur yaptigi icin saja palavra sikmistir tecrubeliyim diyerek. Tecrubesi olan insan opusmeden tahrik dahi olmaz.
020 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce beraber oldum onla 2 kez yattık. bundan önceki sevgilimle 5 sene çıktık. onla yatmıştım ilk zaten. ama bu 29 yaşında tecrübeli bir adam kaç sevglisi oldu hepsiye yattı
Cevap sahibi+1 yılHepsiyle yattigindan emin degilim ya elini oraya atmadiysan bosalamaz ya opusmeyle.
Soran+1 yılöpüşmeyi bitirdim soyuyodum onu boşaldı
Cevap sahibi+1 yılCok elin carpti mi oraya? Ereksiyon halindeyse el temasi bosaltmis olabilir.
Soran+1 yılişte onu diorm ya dokunmadım hiç penisine. ona ragmen gitti çocuk
Cevap sahibi+1 yılCok ilginc ya hadi on sevisme tarzinda gectigi icin ereksiyon haline gecer, mermi gibi olur ama el temasi olmadan bosaltmaz kendini. Nasil dayanamamis aklim almiyor.
Soran+1 yıliş üstündeyken ben çıkarmak istedim pantolonunu bana dayanamıcam dedi saldı öyle:D
Cevap sahibi+1 yılAhaha cok fena dolmus o zaman 1 hafta belki daha fazla suredir bosalmamistir. Oyle oldugunda eger ereksiyon halindeyse elini uzatip dokunuyormus gibi yapip dokunmasan bile bosalir :D ben de 2 hafta elimi surmemisken sevgilimle opusuyordum ve manyak kalkti kucagima oturdu oyle devam etti. Zorla indirdim kucagimdan ama artik son noktaya gelmistim. Pantolondan iceri elini bir atti direkt kacirdim ve kizin elini batirdim. Cok kizdi elini yuzume surdu kavga ettik falan ahah ne sacma bir ciftmisiz ya bak duygulandim su an :)
Soran+1 yılbenim bundan önceki sevgilim hiç boşalmıodu ama? neden peki?
Cevap sahibi+1 yılOnda da problem olabilir bak. Senden tahrik olmuyor veya cinsel iktidarsizlik problemi olabilir. Normal sartlarda her erkek, sevgilisi elini kolunu attiginda zorlanir.
Soran+1 yılher hafta eve giderdik ama. tahrik olmasa eve nie atıyo
Cevap sahibi+1 yılO zaman problemleri vardir. Duzelmeye calisiyordur yani seni istedigi belli ama saglikli bir erkek, arzuladigi kadin elinde oynarken bile bosalir.
Soran+1 yılaslında tutmasını iyi biliodu ben boşalmasını istemiodm ama dayanabiliodu demekki. bu öyle deği dayanamıo. s
Cevap sahibi+1 yıl1-2 kere bosalt oyle baslayin sevismeye o zaman daha cok dayanir. Baslamadan oncr al eline bosalt 2 kere. Sonra uzun surecek.
Soran+1 yılöyle oldu zaten :DD 4 kere boşaldı yine
Cevap sahibi+1 yılYuh ya musluk gibi senin herifin penisi ya dokunma sensorlu, elini atinca akiyor :D
Soran+1 yılhahahahha:D üstelik öyle sapıkta değil anlamaıormki
Cevap sahibi+1 yılYa sapiklikla ilgisi yok onun ben de zor tutuyorum oraya hakim olma gucu herkeste ayni degil ama ben neyse ki sevgilin gibi dokununca fiskiye gibi fiskirmiyorum :D
Soran+1 yılbundan önceki dmeekki baya kabiliyetliymiş ya :/
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir sey yok o zaman her sevismenizde ortalik batacak surekli bosal bosal :D
Sen niye kendini kotu hissediyorsun. Herif kotu hissetsin kendisini.
01 Yorumla
Soran+1 yılgarip oldum ya şok yaşadım resmen. ilk seks yapışımz değildi üstelik
Bir hafta falan ilişkisi olmadısa normaldir ikincide belki başarırsınız.
00 Yorumla
+1 yılAbazalik demeyelimde uzun suredir yapmiyor diyelim belkide ilk deneyimidir garip opusurken bosalinirmi ya gitti geldide yarim saat surmesi lazim yoksa senmi cok cok iyisin 😕
03 Yorumla
Soran+1 yılilk seks yapışımız değil. seni özledim dedi sadece ama inanasım gelmedi
- +1 yıl
Garip bir durum noldu bir yerde azdi azdida sendemi patladiki:)
Soran+1 yılüstelik ben istedim evde olmayı :D
+1 yılFazla heyecan şeetmiş
Sen gelmeden önce epey tokat layıp ağzına getirmiş09 Yorumla
Soran+1 yılya ne diosn ohaa. o demedi bile eve gidelim diye bana. ben demiştim
- +1 yıl
Ooo
Demek düşüncesi bile yetti
Soran+1 yılhaha ne diosn ya:DD
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Nasıl bir sey sen artık adam ne hale gelmiş
Soran+1 yılbeni çok güzel bulduğunu söylüyor tmmda. bide özledim de demişti seviormu acaba gercekten
- +1 yıl
İnsan sevmediğini nasıl yapsınyaa
Soran+1 yılseks için sevgiye gerek yok. en azından ölücek kadar sevmiodur heralde beni bilmiorm
- +1 yıl
O zmn küçük ayşe yi seviyodur ne dirim 😁
Kızım Nasıl öptün adamı yemişsin resmen ya da arkadaş tırt
03 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçmeyin ya :D hep böyle olmaz inş
Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. demek ki seni öpen boşalıyorsa yatakta ne olur orası malum
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa güldüm:DDD
akacak sperm peniste durmaz. 😊
60 Yorumlanere abazalık abazalık olaydı 15 dk öpmezdii bazen oluyorr
00 Yorumla
+1 yılArtik nasil vakumladiysan cocugu
61 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk suyu gelmiştir sende boşaldı sanmışsındır yoksa çok mu seksisin anlamadim 😄
02 Yorumla
Soran+1 yıladamın penisi dışardaydı fışkırdı ne zevk suyusu ya
Cevap sahibi+1 yılDegistir sen o zaman onu erken bosalma var o adamdan bir cacık olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılheyecanlanmış. abazalık her kızın peşinden koşmaktır. korkma yavaş yavaş alışır ozamanda monotonluk gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olcakdım onun yerine çıldırmış bir boğa gibi kucağımdan indirmezdim ceylan gibi sektirirdim seni kucağımda :,
00 YorumlaÇocuk hasret kalmış boşaltmaya kendini. d
30 Yorumla
+1 yılİnsanın elinde olmayan birşey.
02 Yorumla
Soran+1 yılelind eolan bişe. ben nasıl tutuyorum o da tutabilir
- +1 yıl
Tamam sen erkekten daha iyi biliyorsun bu işleri.
sevglinse terk et bence jhuhuh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 dk çok iyi bence :D
03 Yorumla
Soran+1 yılnesi iyi kızım ya:D
Cevap sahibi+1 yılyahu kötünün iyisi. benimki 5 dk en fazla :'(
Soran+1 yılhahaha beterin beteri mod:D
maalesef canım :ı sdfghnm
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNası ya sadece öpüştünüz mü?
06 Yorumla
Soran+1 yılevet sadece öpüştük. ondan snra boşaldı sonra içime girdi ama 15 dk sonra. beni özledği için öyle olduğunu söyledi ama inanmadım
Cevap sahibi+1 yılO bişey yapmıştır ya öğüşünce boşalmak nedir? Hayatımda hiç deneyimim olmadı ama tatilden sonra buluşruğum sevgilimle saatlerce öoüşrüğümü hatırlıyorum, her tarafımız morardı ama hiç boşalma falan olmadı...
Soran+1 yılyanyanaydık doğal olarak öpüşürken 15-20 dk öpüştük falan. sonra boşaldı yanımda çıplaktı
Cevap sahibi+1 yılAdamın çok çok erken boşalma sorunu var bence...
Soran+1 yılilk sekste olmadı ama böyle. onun açıklamasını yapamıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılBilemicem valla ama enteresan durum
Aşırı cinsel duyarlılık olabilir sebebi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen baska seyler yapmıssındır cocuga :)
11 Yorumla- +1 yıl
Bu sanki olabilir gibi :))
+1 yılBunu okurken bende boşaldım mk
01 Yorumla
Soran+1 yılyuh :D
+1 yılHeycan yapmıştır 😀
Geçmiş olsun04 Yorumla
Soran+1 yılilk seksimiz değilki
- +1 yıl
İkiniz daha önce yapmışmıydınız birlikte yoksa ikinizinde garklı kişilerlemş tecrübeniz olmuştu?
Soran+1 yılben sevgilimle yapmıştım önceden. tek kişiyle. ama o en az 10 kişiyle yapmıştır. baya sevgilisi olmuş
- +1 yıl
Hepsiyle yapmamış demekki 😀
İşin zor birqz azla yerineceksin bı gidişle :)
Öpüşürken boşalmak nedir allah aşkına
15 dk sonrasında bişey yapadığın dua et :D
00 Yorumladoluydu demekki partnerin
00 YorumlaOlur böyle şeyler, takma kafana.
00 Yorumlahem abaza hem de erken boşalma problemi var :)
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma sorunu var demek ki. Yazık ya.
00 YorumlaHiç öpüşürken boşalmadım nası bişeydir merak ettım
01 Yorumla
Soran+1 yılçok özlemişim seni dedi sadece
Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. yaşı kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl29..
Soran+1 yılsaçmalma sevgililerni ben gördüm eski olanları. üstelik biriyle uzun yıllar çıktı seks olmadan çkılırmı o kadar sene
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok tahrik olmuş abaza
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılabazaliktan napsin cocuk :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden Anladın Boşaldığını?
01 Yorumla
Soran+1 yılfışkırdı havaya
Naptin nasil optun yahuuu :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılheycanlanmış, üzme kendini
00 Yorumla
+1 yılHahaha adam tecrubesizlikten pert olmus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 dk öpüşülür mü hiç mi sıkılmadınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhaha über erken boşalma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla ateşlıymıssın
05 Yorumla
Soran+1 yılöyleydim ama beklemiodum
Cevap sahibi+1 yıldaha oncekı ılıskısıyle ara verdıyse cok ve mast falanda yapmadıysa birazda oynaştıysanız ev ortamı falansa iradesi gücsüz olabilir normal
Soran+1 yıl2 hafta önce yapmıştık seks
Soran+1 yıllütfen burdan sor:D
Cevap sahibi+1 yılboşver o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çok tahrik olmustur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yk artık..
00 Yorumla
+1 yılNe cabuk aaaaa :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılağır abazalık ;)
00 Yorumla abaza
00 Yorumlahahaha :D:D:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla etkilenmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzına Mı Boşaldı
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı