Fazla atesliyim ve erkek arkadasimi etkilemek istiyorum?

7 Aylik bir sevgilim var.. Baska sehirde okudugumdan gecici sure farkli illerde yasamaya basladik.. Ama her haftasonu bulusuyoruz.. Neyse konuya gelelim ben fazla atesli bir kizim.. Surekli erkek arkadasimin bana dokunmasini istiyorum, onu dusunuyorum (ciddi dusundugumuzden).. En sonunda dayanamayip ona acilmak zorunda kaldim cunku cok tahrik oluyorum nefesini duydugum anda dudaklarina yapismak istiyorum.. O da benimle ciddi dusunuyor evlenmek istiyor okul bitince.. Ama evlenmeden olmaz diyor.. Ama ben dayanamiyorum her gece daha kotu olmaya basladim.. Yanina gidicem ve bir hafta kalicam.. Ama bir tane aile buyugude olcak.. Ama dayanamiyorum.. Kesin yanindayken yine kotu olucam.. O bana dokunmadikca daha da kotu oluyorum aci cekiyor gibi, sesim kisiliyor derin derin nefes alip veriyorum, usuyor gibi oluyorum.. Ve onu istedikce her dokunmayisinda daha kotu oluyorum ne yapmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Onun aile buyugu olcak yani..
Güncellemeler
+1 yıl
Bu zamana kadar beni bu yonden isteyen erkek cok oldu seksi ve guzel oldugumu soyleyen bir yigin erkek oldu.. Seni istiyorum diye mesaj atan psikopatlara kadar.. Ama ben sevgilimle yasamak istiyorum..
Fazla atesliyim ve erkek arkadasimi etkilemek istiyorum?