Kızlar acil ve ciddi cevaplara ihtiyacım var :(

sevgilim bu siteye üyeliğimi bildiği için gizliden soruyorum.. dün gece sevgilimle birşeyler yaşama kararı aldık ve seviştik herşey çok güzel gidiyodu güzel bi film ardından sevişme herşey şahaneydi öncelik ben ona oral yaptım sonrada o bana yapmak istedi işte sorun da hemen ardından patlak verdi :( 1,5-2 dk da boşaldım sevgilimin ağzına ve bu istemeden oldu :( bilerek yapmadım hatta uyardım şaka yapıyorum sandı ve sonuç hüsran :( dün gece apartopar çıktı ve bugün ne mesajlarıma cevap veriyo ne de aramalarımı açıyo :( ne yapabilirim ne demeliyim ona çok kötü durumdayım böyle bi sebepten ilişkimizn bitmesini istemiyorum=(

kızlara sorum siz olsanız nasıl yaklaşmasını beklerdiniz karşınızdaki kişinin?
Güncellemeler
+1 yıl
bu benim ilk deneyimimdi... onunda ilkti...
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilimden mesajjj geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =)))))) rüyasında beni görmüş çok özlediğini daha fazla susmaya dayanamayacağını söyledi =)) aslında kızgın değilmiş sadece çok utandığı bide tiksindiği için kaçmış benden.. aslında tiksinmesi hoş bişey değil ama sonuç olarak bana döndüğü için hiç önemi yok artık bu durumunn =)))) onu çok seviyorum o mesaj atar atmaz burada yayınlamak istedimmm =)) bu arada seks hayatımız başlayamadan bitti sanırım =( penisimi görmek dahi istemiyo ama olsun =)))))))
Kızlar acil ve ciddi cevaplara ihtiyacım var :(