Ben kuaföre gidemem heralde utanırım peki eşimize yaptırsak nasıl olur? Beyler yapar mısınız? Kızlar siz kuaförümü tercih edersiniz eşinizi mi?
Edit: Ben eşime yaptırırım.
Edit: Ben eşime yaptırırım.
Temizlik derken, killardanmi bahsediyorsun, genital bölgede killari almak sadece görüntü ile ilgili temizlik ile ilgili degil, hatta killari tamamen almanin temizlik acisindan zarari var faydasi yok..
Killari aldirmana gelince, ya zeka özürlümüsünüz, yoksa is olsun trollük olsun diye sorumu soruyorsunuz? esine aldimak istiyorsan esine sor, nereden bilelim senin esinin alip almayacagini? Kuaföre geliince, kuaför bir bayan olsa dahi, vajinani sergilemek ahlak acisindan seni rahatsiz etmiyorsa git kuaföre... Illaki alinmasi gerekiyor diyorsan, eger engelli edgilsen rahatlikla kendi alabilirsin..
Şikayet edildin.
Cinsel bölümde, killarini kuaföre aldirma sorunumu sikayet ettin? cok üzüldüm... etkilendim... erkek kuaföre git ac bacaklarini killarini aldior, cinsellikte sorduguna göre bu fantazi sende agir basiyor..
Yani biraz sıkıcı gelir ama, erkeklerin çocuğunu taşıyan eşlerine fedakarlık yapması kendisine mutluluk verir.
Hatta karşı tarafı da ekstra tatmin eder galiba.
Benim erkek arkadaşım bazen ben değil kendi yapmaktan hoşlanıyor. O yüzden bana sen alma ben alcam diyor. Evlenirsek de hamile olduğumda o yapar :D
sevgiliyken yapılması dogru değil
Bence bir sakıncası yok.
Cevap
20Cevap
Bende esimin temizligini yaparim tabiki kuafor ben varken gereksiz bence
Eğer ki gerçekten yapamayacak durumda ise yaparım. ..
hiç birşey olmaz karı koca arasında normal şeyler bunlar
Sevişme Teknikleri, Cinsel ilişki ve Nasıl Sevişilir?
evli isen eşin o bölgeni zaten görüyor. bence eşinin yapmasında sakınca yoktur
senin için kolay olur normaldir yapılmalıdır ok? anlaştk.
Yapmayan eşi ben neyleyim?
Yaparim tabi ne olacak hayat musterek degil mi? Oral yapiyorum da onu mu yapacagim
niye ellerinmi kırıldı
karnımız büyük olunca önümüzü nasıl görelim bilader?
Bence eşine yaptır
Aynen ben öyle yaptırırım peki ya sen
bana göre sıkıntı yokta acırsa karışmam yani :D
Çok romantik olur
Dalgamı geçiyosun bilmem ama bence romantik
Ben eşime yaptım. Hiçte çekinmedim..
Yaparim ne olucak karim sonucta bundan cekinmem
Olur olur :)
Eşin yaparsa sorun değil
eşin yapsın.
Ben yaparim
ben yapmam