grinin 50tonunda duydum ilk adını.(gerçi oradakiler metaldi)İnternetten baktım iple bağlı bi bunlar var.gören duyan var mı sipariş edicem ona göre.
link
link
bunlar rant amaçlı uyduruk işler. sözde vajina kasları için yapılmış. bakın vajina kaslarını geliştirmek için bunlara gerek yok. özel egzersizleri var. egzersizleri yaparak kasları geliştirebilirsiniz. işin açığı zaten bunu kullanırken aynı egzersizi yapmak zorundasınız. egzersiz basit bence bununla hiç uğraşma. bir de jel kullanmak zorundasın. bazı jeller klojen akışını zamanla bozuyor. bir daha nemlenmeme gibi sorun yaşayabilirsin.
bu konuyu kendını gızlemeden sormakla cesurluk örneği sergilemişsin bravoo
keşke her bayan cinselliğe böyle renkler katmaya çalışsa ve daha özgür yaşayabılse cinselliğini
daha cok bayanların ılgı göstermesı gerekırken bız erkekler yazmışız kusura bakma :)
Site engellendi P*rnofrafi uyarısı veriyor antivürüs buda tam zamanlarda olmadık yerde ilyas salman gibi cıkıyor bakamadım
Cevap
19Cevap
yuh ilk defa o kitapta mı duydun hayret ya o kitabın herhangi bi insana bir şey öğretmiş olması da iyi gerçi
ne işe yaradığını bilmeyenlerin cevaplarına çok güldüm :):):)
duymuş görmüştüm nette felan kolay gelsin iyi zevkler :)
sevgililk oranının düşmesine sebep olan araç gereçler:P
erkek bulsanda zor yerıne kolaya gıtsen fuckbodymı ne haltsa ondan al :D
titreşimlisini görnüştüm bi araa... napıcaksın ki..?
Biraz "tekerlek icat edilmiş" gibi oldu ama..
pahallı bişe değil al dene bakalım
sex shop`a git istedigin cesiti secebilirsin.:):)
Nickin'e uygun davranma.
her erkekte 2 tane mevcut
metal diyerek yazsan hepsi çıkar.
7 24 zevk alarak gezmek gibim bişi bu...
Bende ikıtane var sihırlı zevk topu beb.
İlginçmiş. Bir sevgili bulsan ben gibi?
sevgilim var zaten :)
yetiyo tabii ama arada farklı şeyler de katmak hareketlendirmek lazım böyle.(bence)
ne yapcan onu kelepçe dene derim
coklularıda var bunların :)
seni uçurur panpa .d
ucurur bir bayanı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar