sevgilini zamanla orasına burasına dokunarak onun verdiği tepkilere bakarak ve en önemlisi onunla konuşarak ve sözlerine önem vererek daha iyi tanırsın.
erkeklerin uyarıldıkları yerler;
dudaklar, kulak memesi, boyun, meme uçları, testisler ve testis torbası, penis, popo, anüs, anüs ve testislerin arasındaki bölgedir.
cinsellik yaşandıkça şekillenir. sevgilinle konuşabilmeyi başarın yeter. gerisini şekillendirirsiniz.31 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler çok iyi oldu bu
En İyi Cevaplar
+1 yılkadınla erkeğin organ yapılarıda aynıdır zevk noktaları da. kadın memesinden hoşlanırken erkekde hoşlanır. klitoris le penis de birbirinin benzeridir. her ikisi de kan kaseciklerinden oluşur kanla şişer sertleşir erekte olur. hatta bacağı ayırıp iç labiaları iyice gerip bakın erekte olmuş klitoris aynı penise benzer. minyatürüdür. kısacası kadınla erkeğin zevk noktaları aynıdır. uygulama konusunda ise kişisel tercihler önem taşır.
78 Yorumla
Soran+1 yılen mantıklı açıklama. teşekkürler. o zaman her erkek poposundan zevk alır ama bazıları bu duyguyu bastırdığı için istemez doğru mu anladım?
- +1 yıl
evet. bazı noktalar tercihe kalmıştır. zevk duyusu olmadığı için değil kültürel yada dini etkenlerden dolayı tercih edilmediğinden. mesela kadın olsun erkek olsun genital organlara giden sinirlerin bir kısmı anüse de gelir. yani anüsten ters ilişkiden zevk alınır. ama dini ve kültürel yasaklardan dolayı tercih edilmez. tercih edenler biliyorsunuz gay oluyor
Soran+1 yılgay olsun da istemem ama bi kere denedik bana acıdan başka bişe vermedi. sonra da istemedim. o da ısrar etmedi. arada yine söylüyor ama acıdığını söyleyince tamam diyor
- +1 yıl
sana neden acı veriyor bunu anlamadım. sevgilinin poposuna elliyorsun sen acı duyuyorsun nasıl oluyor.
Soran+1 yılhayır anal ilişki acı veriyo
- +1 yıl
ilişkiye uygun değil de ondan. allah boşa haram kımadı. bilimsel incelediğinizzde orası vücudun en pis atığının atıldığı yer. bir cinsel organ değildir. anüste sfinkter denen kas var. bilezik şeklinde olan bu kas ters yönlü bir kastır. yani bağırsaktan şıkış olcağında açılır sonrasında kapanır. ilişkiye girerken penis kapanma yönünden baskı yapınca zorla açma yapılıyor. doğal olarak ağrı yapar. sağlık açısından uygun değil. dinende. zaten din her zaman sağlıklıyı önerir sağlıksızı yasaklar
Soran+1 yılevet bunu okumuştum bir yerde. çok ısrar etti diye bi kerelik izin vermiştim ama berbat bişe gerçekten
- +1 yıl
hem mikrop alırsınız böyle tehlikesi var. hem de sfinkter kası yırtılabilir. sürekli yapılırsa esner gevşer. sonra çişini tutamaz hale gelirsin ömür boyu bezle gezersin. ne yazıkki vücutta başka örneği olmadığından kas nakli de yapılamıyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Takoz sanayici kılıklılar zevk almaz onun dısında kalan sayılı basiretliler alır
53 Yorumla
Soran+1 yılyukarıdakilerin bazıları istemezmiş ama baksana. sevişmekten bihaberler bence
çoğu göğsünün emilmesinden hoşlanıyor .çok soruldu sonuç bu
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılaklıma geldi erkek göğüsü ile kadın göğüsü yapı olarak arasında fark yoktur .aynı zevki verir .sdece kadın hormonu erkek hormonlarından farklı olduğu için erkeklerin göğsü beliirmez .kulak arkası ve boyun erkeğede zevk verir .
30 Yorumlaevet erkeklerde göğüslerinden zevk alırlar. poposunun okşanması bazılarının hoşuna gitmeyebilir, bazıları hoşlanır.
erkeğinin göğüslerini öperek, yalayarak, emerek onu uyarabilirsin. arada çok canını yakmadan ısıradabilirsin.60 Yorumlaevet bende göğüslerimin emilmesinden ve okşanmasından zevk alıyorum bence normal ... kalçalarının okşanması da ona zevk veriyor ise muhtemelen erkek arkadaşın bisexsuel olabilir kadınsı zevkleri olabilir bunu dert etmemelisin sonuçta cinsel yaşamda sınır olmamalı cinsellik çok yönlüdür ve dileyen dilediği gibi yaşamalı bence
30 Yorumlaher insan, sevdiği kişinin kendine dokunmasından hoşlanır. orası burası değil heryerinden. biz metal aksan değiliz ya hoşlanırız elbet ve kasteddiğin gibi bu erkekliğe birşey yapmaz canımın içi
24 Yorumla
Soran+1 yılama yorumlara baksana normal görmeyenler de var. bisexüel olabilir diyen bile var
Soran+1 yılabi sen tecrübelisin anlaşılan. başka ne hoşuna gider erkeklerin akıl ver gençlere bilgilendir bizi
- +1 yıl
erkekler kadınlar kadar hassas değildir. aslında herşey hoşumuza gider kadından geliyor ya gerisi önemli değil. erkeğe sen efes bardağında miller ver efes diye içer. gör bak çoğu erkek bunu kabul etmez beni asmaya kalkarlar ama boşa biz böyleyiz. tecrübeye gelince yok canım asıp kesemem öyle cevval tecrübelerim yok. ama yaşamayı zevk almayı haz duymayı severim ben kadınım mutlu oldukca mutlu olan biriyim. o ne kadar zevk alırsa bende o kadar alırım bunun için çabalarım. o tavana çıktıkça ben de
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek acayip tahrik olur normal eğer normal olmasaydı yanında olmazdı
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenim gider popo olayı biraz sıkıntılı ama gerisi normal şöyle düşün eğer bir kavuçıkluk olsayfı niye yanında
Soran+1 yılevet öyle düşününce haklısın
Cevap sahibi+1 yıltabii kesinlikle yanında ve seni çok seviyor bu yüzden gerisi önemli değil rahad ol
+1 yılsexx yaparken kızlarda ve erkeklerde hormonel etkiler olduğu için bedenin her böşgesi zevk verir .
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgöğüs uçlarının emilip yalanmasını da severler popolarının yalanmasını da en azından benim şimdiye kadarki tecrübelerim bu kadar oldu ama oldukça keyiflidir her ikisi de
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkulaklar boyun ense omuz köprücük kemiğinin çevresi de oldukça etkili bölgelerdir evet..
Soran+1 yılerkekler yatakta bile hakimiyet kurma çabasında. nasıl beyinlerine işlenmişse ataerkillik yatakta bile kadına fırsat vermiyorlar yorumlara baksanıza
Cevap sahibi+1 yılkendi zevkleri, sittiret.. bunları çok fazla hatun da yapmaz ama.. çoğu hatunun cinsellikten anlatığı şeyin pelte gibi yatağa serilmek olması da kötü..
Soran+1 yılbunu söyleyen çok erkek gördüm nette. şaşıyorum o kadınlara. hayvanlar bile daha duygulu sevişiyor. sevişmeye başladıktan sonra sevgilimin bana karşı daha samimi cana yakın olduğunu gördüm. evlilik lafı kurmayan adam evlenmek istediğini söyleyip duruyor. sex önemli bence
Cevap sahibi+1 yılseks her şey değildir ama önemli bir şeydir. seks kötüyse malesef ki çiftler birbirinden uzaklaşır. zira seks mutluluklardan biridir ve insanlar mutlu olmak ister..
erojen bölgeler buralar, olur tabii ki, cinselliği sınırlamamak lazım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. göğüslerden olabilir belki ama kalçadan bilemem her insan farklıdır kiminin hoşuna gider kimin gitmez. oralı seven ve sevmeyenler gibi buda.
00 Yorumla
+1 yılO değişkendir. Kişiden kişiye değişir. Erkeklerin zevk aldığı noktaları araştır ona göre hareket et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazı erkekler alırlar tabi bayılırlar, ne güzel erkek bulmuşsun ya kıymetini bil
49 Yorumla- +1 yıl
:)
Cevap sahibi+1 yılböyle erkekte bulmak kolay değil ama :(
Soran+1 yılyorumlardan bazıları sanırım işi halledip kıçını dönüp uyuyanlardan. biz oral da yapıyoruz. hatta anal da istiyor ama onu ben istemiyorum. o da anlayışla karşılıyor. birbirimizin vücudunu sevmeyi seviyoruz. sarılıp uyumayı seviyoruz. ben insanların hepsinin öyle olduğunu düşünürdüm
Cevap sahibi+1 yılarkasına parmağını hiç soktunmu peki? bundanda çok zevk alıcaktır
Soran+1 yılhayır öyle şeyler istemedi. kalçamı da okşayabilirsin dedi. sık hatta falan dedi. yapınca hoşuna gitti
Soran+1 yılmucuks naptın ya yavaş gel. o kadar da değil
Soran+1 yılneyse sizi baş başa bırakıyorum :P
Cevap sahibi+1 yılerkeksin be mucuks çoğu erkek bunu söyleyemez
Cevap sahibi+1 yılyani mucuks ya haklısın
Canım sende ne soruyon nasıl zevk alıyorsa oyle yap gıtsın anormal desek bırakacan mı sandı adamı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbir sürü adamla beraber olmadım bilmiyorum soruyorum işte napim :D davranışları normal mi diye soruyorum
Gögüs üçları hassastır ama böyle bişey var
yanı adamın boşuna deng gelmiş olabilir
ama bize ters popo olayı::)))10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne saçma yorumlar ya hiç hoş diil gögüs tamam da kalça ne ya erkek erkek gibi olmalı soguma sebebi benim için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerden buldun ya o adamı, aynısından bende istiyorummm
419 Yorumla
Soran+1 yılhaha :)) öyle deme ben çok şaşırmıştım kalçasını okşamamı istediğinde ama çok güzeldi
Cevap sahibi+1 yılerkeğin kalçasını okşamak çok hoş değilmi :) bende istiyorum okşamayı :) kıskandım seni /)
Soran+1 yılsevdiğin adam olunca her şeyi hoş geliyor
- +1 yıl
:)
Cevap sahibi+1 yılay yerimmm
Cevap sahibi+1 yılpoponuzu elleye bilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılpeki :)
Cevap sahibi+1 yılhepinizi isterdim
Cevap sahibi+1 yılaz bile aa
Soran+1 yılgizli benim başım bağlı lez falan değilsin daha
Cevap sahibi+1 yılne diyosun anlamadım soran
Cevap sahibi+1 yılçok sıkıldım ama anlamadınki nedir bu takıntınız
Kalçanın okşanmasından hoşlanmamak için hiçbir neden yok.
00 Yorumlagöğüsümü ellemesinden hoşlanmamda.
popo olabilir ama adabıyla.02 Yorumla
Soran+1 yılvücudunu öpüyodum işte okşuyordum sırtını omuzlarını belini. sonra kalçasını da okşamamı istedi. tırstım noluyo diye bazıları normal görüyo bazıları gay diyo nasıl iş anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yıldikkatlı olmalısın yakında parmağını makatından içeri sokmasını isteyebilir.. var öyle adamlar.
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır tanıyorum öyle bir şeyine rastlamadım hiç
Cevap sahibi+1 yıladam tanımak zor
Soran+1 yılhaklısın
erkeğinde göğüs ucları hassastır ama popo olayı ters :D
03 Yorumla
Soran+1 yılben mi odunum ki :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgösümun opulmesınden hoslanmam yatak ta kontrol bana ait olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılyatağa taşımayın bari şu düşüncenizi
Cevap sahibi+1 yıle konu o abi sonuçta
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler her yerlerinden zevk alır, sabır. olsun en azından toplumumuz biraz cinselliği öğreniyor yavas yavas
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Kulak ve boyun. morfin yemiş gibi olurum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. kulakmı gıdıklanıyom ben
012 Yorumla
Soran+1 yılsana da birşey beğendiremedik :) ne seviyosun sen
Soran+1 yılbizde acık secik yazmıyoruz bak gizli yazıyoruz :P
Soran+1 yılneyse bidahaki sorularda artık
Soran+1 yılmahrum kalcaz tecrübelerinden :/
Soran+1 yılinşaat mühendisliği falan mı okuyosun kafa iyi değil
- +1 yıl
yok be okuması 35 yaşındayım ben inşaat işinide hiç bilmem. yada dur daha başka bir benzetme yapıyım hoşuma gitti böölee :)) yeni araba aldığın zman onu yormassın motor acılana kadar belli bir kilometre yaapana kadar nazik nazik kullanırsın ancak motoru acıldıktan sonrada her ne kadar hız yapsanda yinede eğer arabanı seviyosan yağını suyunu eksik etmez trafik kurallarına uyarak onu kaza gecirmesin serviste tamircide kalmasın diye onu korursun değilmi :)
Soran+1 yılevet çok yaratıcısın :D
+1 yılGöğüs tamamda kalça okşama ne oluyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. oodunum la ben hakkatten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. daha yeni başlıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılolur da olmaz da illa olsun da değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
göğsünden zevk alana erkek demem !1!1!1
06 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılsana ne yapılması hoşuna gidiyor peki
Soran+1 yılo başlangıç bizim için
evet alırız neden olmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılben çekiniyordum ya öpmeye rahatsız olur diye. şaşırdım
Daha ileriye gitmeyi deneseydin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılgöğüs iyi de popo sakat...
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen zevk almam vala.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden denedin mi
Cevap sahibi+1 yıldenemedim hiç isteğim olmadı çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan bi biz bulamadık hala :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkulakları evet
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi bari onu kurtardık :)
:)))))))) Kesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSapık mı ya o?
10 Yorumla
+1 yılseverim :)
00 Yorumla
+1 yılilginc ben almam
10 Yorumla
+1 yılsen kaç para alıyorsun bu işten ?
12 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
falaka
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok daha neler