Ben 85B giyiyorum sanırım bu sırt ölçüsü geçen gün F ye kadar gördüm arada ciddi fark vardı
Netten sütyen alıcam şimdi ama 85C kalmış sadece yani olur mu?
Netten sütyen alıcam şimdi ama 85C kalmış sadece yani olur mu?
Merhabalar, sütyen bedenleri küçükten büyüğe harf bazında sıralanır. Sütyen bedeni ölçüsünü bulmak, bedenleri iyi bir şekilde anlamak ve vücudunu iyi tanımaktan geçer. Sütyende bedenleri ve ölçülerini inceleyelim. 😏

Sütyen bedenleri ne anlama gelir sorusunun cevabını öğrenmek için öncelikle sayı ve harf ayrımının farkını anlamamız gerekir. Sütyen bedeni ölçülerinde yer alan sayılar sırt genişliğini ifade ederler. Sütyen bedenleri küçükten büyüğe 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105 olarak sıralanırlar. Bu sayılardan hangisinin size uygun olduğunu bulabilmeniz için yapmanız gereken şey aslında çok basit. Ellerinizi yana kaldırıp mezurayı sırtınızdan öne doğru gelecek şekilde ayarlayın. Mezura göğüs bölgesinin tam altında yer almalı. Mezurada çıkacak olan değer sizin sütyen beden ölçünüzdür.

Sayısal değerlerin yer aldığı sırt genişliğini öğrendikten sonra sıra cup ölçüsünü öğrenmeye gelir. Sütyen bedeni ölçülerinde yer alan harfli değerler, göğüs kısmının yani cup'un ölçüsüdür. Cup ölçünüzü öğrenme için mezurayı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez göğüs ucunun üstünden geçecek şekilde tutmalısınız. Mezurada çıkan sonuç sizin cup ölçünüzdür. Bu iki ölçü sayesinde artık doğru sütyen bedeninizi hesaplayabilirsiniz.

Sırt genişliği ile cup ölçüsü arasında olan fark sayesinde doğru sütyen ölçünüzü hesaplayabilirsiniz. Cup'lar A, B, C, D ve DD olarak 5'e ayrılır. Sırt genişliği ile cup ölçüsü arasındaki fark 6,5 cm'den küçükse A, 6,5-13 cm arası ise B, 14-19,5 cm arası ise C, 19,5-26 cm arası ise D, 26 cm'den daha büyükse DD cup uygundur. Örneğin;
Siz de bu şekilde hesaplama yaparak basit bir şekilde bedeninizi bulabilirsiniz. 🤩🌸
sn fenomen hanım @haydilililili 1 yıldan daha fazla eskimiş bir soruyu neden hortlatıyorsunuz nedeni ne açıklarsanız sevinirim? sorudan sonra da iddiama cevap verin lütfen iddiam şu o profil sahibi de siz miydiniz? teşekkürler
Hepsi 85 olduğu için hepsi aynı oluyo A B C D ve DD kilona göre değişir
85DD çok sisman (obez)
85D balık etli
85C normal
85B normalden biraz daha zayıf
85A çok zayıf
Bence B veya C en güzel kalıplar ötekiler anormal duruyo
85 b almışım nasıl olacak bakalım
Ben 90B takıyorum göguslerin benden biraz daha küçük ama zayıflık bakımından aynıyız
Aslında 90 a yakın ama topwrlayıcı giyiyorum destekli süngerli giymiyorsun dimi sen?
Ölçünden memnunmusun ben değilim bikini giyemiyorum
Hayır toparlayıcı giyiyorum dik tutuyo destekli gitmiyorum zaten büyük memelerim
Gayet memlunum sen niye memlun değilsin ki 85B küçük değilki normal
Biraz sarkık yani taş gibi değil düşük duruyor çok dikkat çekiyor küçük meme seviyorum bende dur aldığım südyeni mesajla göndereyim güzelmi bak
Tamam gönder ama önce takip et takip etmeyenler mesaj gönderemeyo
Bunlardan en buyugu D oluyor. Sayilar sirt olcun harfler gogus buyuklugundur A dan baslayarak buyur
bizim insanımız dünyada yok! sen beden ölçüsü sormuşsun bizim erkeklerin hepsi sanki hergün südyen takıyor ya da satıyor :) Alemsiniz...
sen benim diğer konuyu gör hiç bayan görüşü yok internet sitesi adı sordum
göremiyorum profilin yok malisef soru gizli :(
www.modacix.net/.../kirmizi-camasir.jpg
Eğer beğenirsen kırmızı sana hediyem olsun
kırmızı aldım
hımm sende zevklisin galiba :)
bak aldığımın linki erkekler kırmızı mı sever oysa hep beyaz saf ve temiz çekici gelmiştir ban ama kırmızı aldım
www.monbagi.com/.../dagi-victoria-balenli-sutyen-takim-5634
beyazda kararsız kalıp lırmızı aldım yprumunu bekliyorum canım
çok güzel zevkine hayran kaldım resmen. kırmızı şehvet siyah asalet beyaz masumiyet :)
harika tabiki ama bu gelinlik içine giyilen model
ilk gece zaten beyaz olması şarrt :) evli bekar? medeni durumunuz?
ben 10 yıllık evliyim
o zaman size fantezi takımlar öneririm bekarsınız diye beyaz model atmıştım :)
camasirkazani.com/...-arkasi-acik-seksi-tanga.html
bu tür sever misinz?
yok ben tamamen çıplaklıktan yana değilim her zaman erotizm iyidir
aynen katılıyorum size :) zevklerimiz de aynı aslında. birazda heyecan severim ben hep aynı olmaz bende e. liyim
eşinizile uyumlumusunuz
Evet aramızda uyum var tabi ama ufak tefek eksikliklerimiz var :(
nedir o eksiklikler sanırım oral yapmıyor
Nerden bildin :)? Bu ve benzer yoksa hic bir sorun yok
o istediği zaman kendi söylermi
Eğer size uygun olursa özelden konuşabilir miyiz
Evet yaz
Gelince
Açtım
Yazabilirsiniz
Cevap
8Cevap
85 B giyiyosan C cup azcik büyük olur ama çok farketmez diye biliyorum :)
Bende öyle düşünüyorum
Yine sütyenle alakalı
B kup oturuyormu demişsinya evet 85 btam oturuyor ama pazardan alırsan güzel olmuyor bilindik markaların iyi cuk oturuyor
D en büyüğü yani kabı a ya göre daha büyük eni aynıdır ama göğüs kabı büyüktür
Eşime göre sütyen açamayan beceriksiz, sevgilime göre iki parmakla sütyen açabilen yetenekşi biriyim. Ama ölçüyü bilemicem 😊
ahahh deli şey :D
bu kadınlar elindekinin kıymetini bilmediği sürece aldatılmaya mahkum :D
merak ettim seni
Napmam lazım o halde 😊 Yazsana bana
Sutyendeki destekleyen yarım demir halkalar oluyor. A b c d yi onlar belirliyor.
ben şimdi c aldım 85 b giyiyorum oysa. neresi büyük olacak
Destek kısmındaki demirin genisligi a b c d yi belirler tatlım
beni al :D sarar sarmalar yerçekimine karşı dik tutarım D
85 c büyük gelir 85 b bul al. A küçük olan sonra b c d diye gidiyor
O sicacik memeler yirim yirim
Cup olcmeyi bilmiyorsan kes memelerini :D
Olmaz :p sen biliyonmu
Tabiki de biliyorum memeler sanat eseridir
D en büyüğü oluyor.
Alma, olmaz.
90 beden daha büyük :)
d...