Küfür ettiğim de zevk alıyormuş * dediğimde benim üzerimde hayal ediyor galiba ben sana zorlayım dediğimde bende sana dedi benimle konuştuğunda istemsizce aklına seks geliyormuş bu ne ya? 😑
Cevabın nedir?
tuhaf bir insan. küfürlü konuşmak bir insana hoş geliyorsa ciddi bir terslik vardır bence. bunu düzeltirim diye düşünme. bas tekmeyi geç. sonra pişman oluyorsunuz. demedi deme. düzeltmeye uğrşmaya değecek var değmeyecek var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, Yoksa yanan ateşe dokunmak mı?
164 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ama güzel söz :)
Cevap sahibi+1 yılHak yolunda ilerlemek yürek işidir, akıl işi değil… Kılavuzun daima yüreğin olsun, omzun üstündeki kafan değil. Nefsini bilenlerden ol; Silenlerden değil…
Cevap sahibi+1 yılgüzel insan
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılSevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; sevgi yürekli olana yakışır.
Soran+1 yılKesinlikle ama öyle sevdim ki vazgeçmek mümkün değil sanki
Cevap sahibi+1 yılah yaralı kız :( :( zalıma denk gelmişin
Soran+1 yılİlk ben ona acı çektirdim şimdi o ama birdaha olmayacağını anladım o bana iyi anlattı
Cevap sahibi+1 yılSabretmek öylece durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir. Sabır nedir? Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir. Allah aşıkları sabrı gülbeşeker gibi tatlı tatlı emer, hazmeder. Ve bilirler ki, gökteki ayın hilalden dolunaya varması için zaman gerekir.
Soran+1 yılHer zaman zamana bıraktım 3 ay koca 3ay kendimi avutmaktan sıkıldım o dönmeyecek başka kızlarla denemeye devam edecek
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkarmısın :( :(
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yıltakip iyi birisiniz
Soran+1 yılTeşekkürler sizde öylesiniz :) ama takibe gerek yok
Cevap sahibi+1 yıllütfen ama melek arkadaşım :( :(
Soran+1 yılBu kadar merak ettiğine göre başka bir şey var?
Cevap sahibi+1 yılhe istemeye gelmeyi düşünüyorum :) :)
Her şeyi senin için var ettim diyen Rabb’e, her şeyi senin için terk ettim” diyebilmektir AŞK.
Soran+1 yılTuhaf :)
Cevap sahibi+1 yılneden ama kuzucum ya :(
Soran+1 yılSaçma bir bahanede ondan
Cevap sahibi+1 yılSığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor. Derin denizleri ise ancak derin sevdalar. Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her sey susuyor. Anladım ki susan her şey derin ve heybetli.
Soran+1 yılKesinlikle ama bu şairane yanını başka birinde dene bence
Cevap sahibi+1 yılhadi ozmana güzel arkdaşım allaha emanet ol
Soran+1 yılAllah a emanet :) unutmam güzel sözlerini yazmak istersen burdayım
Cevap sahibi+1 yılgel opera dinliyelim :)
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılGüzel bir tür :) dinlendiriyor insanı
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=icJRTdpS2pU
kız senin bibiklerde bu bayanınkine benziyomu
Soran+1 yıl😠😡
Cevap sahibi+1 yılaaa ne oldu :)
Soran+1 yılBibikler ne la?
Cevap sahibi+1 yılyüz hatları ya :) gamzesi yanakları :) :)
Cevap sahibi+1 yılsen ne anladınki kızdın bana öyle
Soran+1 yılBende yok mu Allah aşkına :)
Cevap sahibi+1 yılgamze var yani sende :) :)
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılcittenmi var :) :) çok güzelmiş
Cevap sahibi+1 yılben kaçtım güzel arkdaşım sabah namazı için erken yapmam gerek allaha emanet ol
çok hanım efendi birisin
Soran+1 yılTeşekkürler sende öylesin Allah kabul etsin iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılkız sende kılıyosun değilmi :( :(
günaydın
Soran+1 yılGünaydın eskiden kılıyodum
Cevap sahibi+1 yılama olmazki güzel arkadaşım aksatmasen :(
Soran+1 yılŞükür inancım yerimde ibadet etmem kendi tercihim
Cevap sahibi+1 yılnereliyiz gizlicim ya
Soran+1 yılNe önemi var insanız hepimiz Havva ile Adem in çocuklarıyız değil mi? ;)
Cevap sahibi+1 yılöyleyiz tabiki
Soran+1 yılNe demek istediğimi anladığını düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBazen uzaklaşmak gerekir, yakınlaşmak için… “Bazen hatırlamak gerekir, hatırlan…mak için… “Bazen ağlamak gerekir, açılmak için… “Bazen anmak gerekir, anılmak için… “Bazen de susmak gerekir, duymak için…
Soran+1 yılHangi site?
Cevap sahibi+1 yılşemsi tebrizi mevlana okuyoruz :( :(
Soran+1 yılNiye her yazının sonuna üzgün işareti koyuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılazcık duygusallık var sanırım
Soran+1 yılHmm ama üzgün olmak duygusallık ayrı kavramlar her şerde bir hayır vardır üzme canını
Cevap sahibi+1 yılüzmem melek arkadaşım :)
Soran+1 yılBöyle deme ya :) o kadar da masum ve iyi olamam ama keşke herkes iyi düşünse düşündüğü gibi davransa
Cevap sahibi+1 yılmelek arkadaşım bir güzelliği kendimizde bulalım
Soran+1 yıl:) bul devam
Cevap sahibi+1 yıllütfen gizliden çık melek :( :(
Soran+1 yılNe gerek ya
Cevap sahibi+1 yıl:( :( öyle olsun
Soran+1 yılSen çık özelden
Cevap sahibi+1 yıl:( :(
Soran+1 yılNoldu
Cevap sahibi+1 yılyok bişeyler
Cinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. Argo seks sırasında güzeldir ama seninki bir anormal. Ergen ilişkileri böyle oluyor işte
19 Yorumla
Soran+1 yılErgenlikle ilişkilendirmen anormal argo kullanmam konuşmamda hoşuna gidiyor onun sorunu ama merak ettim ne kadar doğru söylüyor
Soran+1 yılBir süre küfretmiycem dediğimde beni... Demişti
Soran+1 yılBirlikte değilim zaten ama seviyorum. O da seviyor sanıyordum ta ki bu küfür mevzusunu itiraf edene kadar.
Soran+1 yılNe kadar denesem de olmuyor ki özlüyorum onu o başka kızları kullanıp attıyor hatta konuştuğumuzda anlatıyor ama ben kıyamıyorum ona
Soran+1 yılTeşekkürler iyiliğim için önerdiğinizi biliyorum bana karşı böyle değildi önceden onalr ayrı ben ayrıydım ona çok şey yaptım artık o da yoruldu çok koştu ama her seferinde daha çok kötü davrandım sonra pişman oldum ama eski bana aşık adam gitmişti
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılOha l*n bu kadar abazasını da ilk defa görüyorum *
144 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylüyor olamaz mı
- +1 yıl
Yalan söylüyor tabi kızım
Aklınca seni kafalamaya çalışıyor yatağa atmaya çalışıyor konuyu hep sexe getiriyor
Ama yanlış yapıyor gerizekalı
Bu şekilde olmaz la bu işler
Soran+1 yılKesinlikle bu şekilde istediğine ulaşamadı da zaten doğruyu söylüyorum yalan mı söyleyim diyo birde buluşalım parkta falan tutup bişey yapmıycam ya falan diyo
- +1 yıl
Kaç yaşında bu çocuk :)
Ulan bu şekilde karşındakini baştan çıkaramazsın
Hiç anlamıyor bu işlerden hemde hiç
Soran+1 yıl18 olmuş hala davar gibi davranıyor önceden böyle değildi tabi çok kız götürüyor ama bana başkaydı ona yaptıklarımdan sonra sonuç bu
- +1 yıl
Neler yaptın kız
Gösteripte vermedin mi :)
Soran+1 yıl:) hayır tabi ki ağlattığım oldu beni çok seviyordu cidden diğerlerinden farklı tutuyordu
- +1 yıl
Aferin kız sana böyle salaklara senin gibiler lazım zaten :)
Ama tavsiyem benim gibilere denk gelirsen dikkat et
Öylelerine sökmez senin taktiklerin
Soran+1 yılO çocuk da senin gibiydi ama ben diğer kızlardan değilim ;)
- +1 yıl
Hiç farketmez kim olursan ne olursan ol bende diğer erkeklerden değilim güzelim
Soran+1 yılÇok iddialısın ama uğraşacak vaktim yok
- +1 yıl
Uğraşmanı isteyen de yok güzelim
Şansını denemek istersen ben her zaman buradayım beklerim :)
Soran+1 yılŞansımı denememe ihtiyaç yok olasılıkları sevmem direkt sonuca vardım ben ulaşılacak birini yüceltip denemek istemiyorum
- +1 yıl
Her ulaştığın senin olmaz güzelim
Ulaşmak mesele değil sahip olmak mesele :)
Soran+1 yılHmm haklısın sahip olmak zaman alsada başarılabilecek bir faktör :) uğraştığıma değmesi gerek boş işlere zaman harcamam
- +1 yıl
Ne biliyosun değmeyeceğini ;)
Kendine güveni olmayanın her zaman bir bahanesi vardır
Soran+1 yılİlla grl hayatıma burnunu sok diyosun ama ben adım attığım yeri parçalayan biriyim mahvetmeye niyetim yok hayatınızı
- +1 yıl
Biz artık parçalanıp atoma dönmüşüz parçalayabilene aşk olsun :)
Sen müsterih ol
Soran+1 yıl:) atomu parlayabilen olmadı ama onuda denirz grekirse :)
- +1 yıl
Dene o halde :)
Soran+1 yılDeneyesim yok sizinle uğraşmak için bir bahaneye ihtiyacım var ama ben denencek bir şey görmüyorum yani sizi o kadar iddialı bulmuyorum eminim diğerlerinden ufak bir farkın yoktur karakterin hakkında bir şey bilemem belki ama aşk hayatı konusunda öyle en uzun ilişki en fazla 1 2 sene
- +1 yıl
İçine girmeden bilemezsin kimseyi
Kimisi o kadar yıl yaşamıştır ama bomboştur
Kimisi de 3-5 yıla bir ömür sığdırmıştır
Ben işin şakasındayım
Ama ben 3-5 yıla ömür sığdıranlardanım emin olabilirsin
Beni dene diye söylemiyorum bunu
Soran+1 yılPeki ben fazla önyargılıyım ve bu sıralar fazla asabi kusura bakma
- +1 yıl
Farkındaysan sürekli gülüyorum
Şakalaşıyoruz fazla ciddiye alma
Ama iki muhabbetimi al derim
Al ki kendin gör diğerleriyle aynımıyım yoksa farklı mı
Soran+1 yılFarklısındır ama şu an anlayacak ya da kavga etmeden konuşa bilecek bir halde değilim
- +1 yıl
Hayırdır niye değilsin
Dertleşebiliriz de illa kavga edecek değiliz ya
Soran+1 yılYa ben tuhaf bir dönemden geçiyorum galiba
- +1 yıl
Hepimiz geçtik tuhaf dönemlerden
Biraz bahset bakalım sıkıntından
İstersem özeldende yazabilirsin
Soran+1 yılYo burdan da anlatırım aile içini geçersek aşkda da yüzüm gülmedi körelmiş duygularımı harekete geçireni üzdüm o da bıraktı gitti şimdi ki niyeti başka artık ve mutlu olduğum eğlenebildiğim tek kişiydi o onuda kaybettim tuhaf bir dönemdeyim
- +1 yıl
Hee artık seni sallamıyor anlaşılan
Ama bence bir bakıma iyi olmuş
Gerçek yüzünü göstermiş sana
Bu söyledikleri bu çocuğun içinde varmış demek ki
Soran+1 yılKendide dedi sana yalan söylemek istemiyorum dedi amacım bu değil ama aklıma gelenler bunlar ayrıca ona yaptıklarımın intikamını bir nevi aldı sonra da birbirimizi üzüyoruz eskisi gibi olmayacağız bir daha arkadaşız dedi
- +1 yıl
İstemem yan cebime koy der gibi
Verirsen sükerim vermezsen benimle işin yok diyor
Tahammül sınırlarını aşan durumlar
Benim tahammülüm yoktur böyle insanlar hemen süktür eder yoluma bakarım
Vakit kaybından başka bişey değil
Tavsiyem sende yoluna bak
Soran+1 yılKesinlikle öyle verirsen yok demem diye iğrençleşti arayıp yazmıyorum buluşmuyorum arkadaşlarıma yazıyo onlardan da uzak dur diye kavga ettim yani sonuç umursamıyo tuhaf olanı ise ne biliyor musun? Bir iddiayla başladı kendimi sevdireceğim diye başardıda çünkü bende çabaladım. Onu hiç yargılamadım o hep umursarken ben tınlamadım oysa ben duygusuz ve kimseyi takmayan biriydim müzik bile dinlemezdim ruhsuzun tekiydim cenazelerde bile boş boş etrafı izler anlam veremezdim hala öyle olsam da bazen hissediyorum duygularım olduğunu yok değil var ve açığa çıkmayı bekliyor ve onları tek o adam harekete geçiriyor bu yüzden vazgrçmedim ondan sevdiğimden değil ben kimseyi sevmedim hoşlandım galiba sorun bende herhalde yani düşümdüm de :)
- +1 yıl
Sana kimsenin yaşatamadığını yaşatabildiyse kusura bakma ama seviyorsundur :) ama kendine kabul ettiremiyorsundur
De insanın sevdiğinin böyle iğrençleşmesi umutlarını hayallerini yıkıyor olsa gerek
Soran+1 yılYıkmıyor garip olan sevgilisiyle görsem bile içim burkulmuyor sanki o kızları sevmediğini biliyorum o sözleri artık yorulduğu için söylediğini düşünüyorum oysa o abazanın teki kendime onu savunmamalıyım sevsem farklı olurdu bu benim hoşlanmış halim sen düşün sevsem daha beter olurdu
- +1 yıl
Sevsen daha beter olurdu değil
Şimdi sevmek var sevmek var
Kimi sever canını verir kimi sever ama az sever kendinden çok sevmez kendini daha çok sever
Belki de alışkanlıktır seninkisi dicem ama hiç kimsenin yaptıramadığını yaptırmakta boş şey değil şimdi
Peki siz ayrıldınız mı şimdi
Soran+1 yılHiç çıkmadık çünkü ben çıkmak istemedim arkadaş olmak istedim konuşmayı seviyordum sadece onunla sanki sevgiliden çok yanımda olmasını istediğim biriydi kimsenin yaptırmadığını yaptırdıdan kastım ilk kez biriyle konuşma gereği duyuyorum alışkanlık da olabilir
- +1 yıl
Demek ki sana iyi geliyor
Şimdi anladım işte o çocuk sana iyi geliyor biliyorum o duyguyu
Peki sen bu çocukla ne yapmak istiyorsun ne seviyede olmak istiyorsun?
Soran+1 yılAynen sadece iyi geliyor daha fazlası değil sanki bilmiyorum ben hep arkadaş kalalım dedim kavga ettik sonu bu oldu ama sevgili de olsak birbirimizi sevmeyiz gibi ben sesini sevdim konuşmasını buluşcaktık istemedim zaten görmüştüm o da beni ama yüz yüze konuşmadık istemedim çünkü büyü bozulur diye düşündüm sesi iyi gelirken ondan soğursam diye korktum
- +1 yıl
Ooo senin düşüncelerin çok başka :)
Yemin ederim tahmin etmiştim bu düşüncede olduğunu
Neyse olan olmuş biten bitmiş
Artık önüne bakmalısın
Tek bir kişiye takılıp kalırsan evde kalırsın üzülürsün gerek yok
Soran+1 yılEvde kalıyım zaten sanmam onun gibi biri bulunmaz nasıl tahmin etmiştin bu düşünce mi onu çözemedim :)
- +1 yıl
Çıkmak istemedim demenden anladım :)
Bunun tek bir sebebi olabilir oda sevgili olunca işlerin daha kötüye gitme düşüncesi
Ya bizi neden buradan uğraştırıyosun mesaj atta doğru düzgün konuşalım da yemem seni korkma sapıkta değilim :)
Soran+1 yılDaha eğlenceli geldi mesaj atsam da sorun olmaz bana dair hiçbişey yok
- +1 yıl
Olsun belki bana dair vardır
Neyse sen bilirsin nerden istersen oradan devam edelim o halde
Millet sapıtmış yaa durup dururken küfür zevk mi verir?
123 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalıyor ama sadece bende oluyormuş galiba
Soran+1 yılTamam ama bu benim hoşuma giden bişey değil hem bunu itiraf etmeden önce konuştuğumuz da küfret beni... Falan diyodu
Soran+1 yılSanmam her hafta başka biriyle çıkıyor ve hepsine sarılalım öpüşelim gibi tekliflerde bulunuyormuş
Soran+1 yılEskiden değildi ama şimdi evet öyle ama emin olmak istedim çünkü o böyle biri değildi ve ben onun gerçek yüzünü gördüm
Soran+1 yılHala onun peşinde koşuyorum mal gibi
Soran+1 yılYeni insanlar eşittir yeni acılar ben yalnızlığı tercih ediyorum sosyal bir yaşantım var her saniye gülüyorum ama inan içimdeki iç savaşı kimse bilmiyor
Soran+1 yılTeşekkürler ama bana kimse yardım edemez şükür Allah a sığınıyorum ve yalnız başıma mutsuzluğumu paylaşıyorum
Soran+1 yılİyiliğim için söylemene sevindim ama hayır yalandan mutluluk saçarken yalandan doatlarda edinemem
Soran+1 yılYedim zaten ama yardımın olacağını sanmam
Soran+1 yılÖzelden çıkasım yok burdan yardım et
Soran+1 yıl:) aynen gizli den muhabbet daha rahat oluyor
Soran+1 yıl:) olabilir saçmadır belki de bana da sjsjabah gibi gülmek saçma geliyor sanki klavyeye taciz ediyorlarmış gibi tövbe ya
Salak seks muhabbetine girmeye çalışıyor fakat bunu tarzanca halletmeye çalışıyor.
10 Yorumla
+1 yılnasıl bir psikopatla birliktesin yaaa
120 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte değilim kavga ettik bitti ama seviyorum galiba
- +1 yıl
hoşuna mı gidiyor küfür
Soran+1 yılHayır ben ona ediyorum onun hoşuna gidiyor benim hoşuma giden özünde eğlenceli biri
- +1 yıl
özelden yazar mısın bana bir şeyler sormam gerek
Soran+1 yılBurdan sorsan?
- +1 yıl
herkesin içinde olmaz ki ama :)
Soran+1 yılSor gitsin bişey olmaz
- +1 yıl
yaaa hadi ama gel özele yemeyiz ya :)
Soran+1 yılYa of özel olmaz sorun cinsellikle ilgili galiba kendini gizle sonra eğer konuşmak istersem açarsın ben mesaj atarım
- +1 yıl
sana ihtiyacım var hem de şu an da anlamalısın :)
Soran+1 yılSanal seks aracı deüilim üzgünüm
- +1 yıl
sanal seks olarak bakma olaya sadece sana yardım etmek istiyorum
Soran+1 yılNasıl bir yardım bu tam kavrayamadım
- +1 yıl
dinlemek istiyorum işte seni. bana güvenebilirsin her konuda
Soran+1 yılGüvenmek kolay değil sen söyleyemediğin şeyi anlat bende sana yazma ihtiyacı duyuyum hadi ama
- +1 yıl
neyse o zaman güvendiğin zaman mesaj atarsın sen de ben beklerim kii :D
Soran+1 yıl:) sen nedeni söyle bende mesaj atıyım
- +1 yıl
seni istiyorum işte anlasana :*
Soran+1 yılburada anlamadığım tek şey neden? Görmediğin tanımadığın birini bir anda insan nasıl ister nasıl sever?
- +1 yıl
herkese verdiğin cevabı tek tek okudum bir anda yakınlık hissettim sana karşı :)
Cinsellik konusunda 618 cevap paylaştı. Senin ki aynen çorbadan çıkan sinek gibi...
10 YorumlaDeğişik insan dolu harbiden
10 Yorumla
+1 yılben asla küfür etmem ve sevmem de
10 Yorumla
+1 yılSana aşkın bir tık üstünü hissediyo sanırım 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne oluyo tövbe ya
- +1 yıl
Bazıları böyle tatmin etmeye çalışıyo işte
Soran+1 yılKimi beni mi
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkaç kurtul ondan
16 Yorumla
Soran+1 yıl:) peki ya her yerden senin yorumların var
- +1 yıl
beğenmiyorsan elimden bişey gelmez
Soran+1 yılYoo hep rastlıyorum güldürüyosun bazen bazen düşündürüyorsun 👍
- +1 yıl
Hmmm beni anlayan bir kişi ;) teşekkür ederim. Bilerek yapıyorum ;)
Soran+1 yıl:) Farkettim zaten ve düz net cevaplar veriyorsun
- +1 yıl
;) :)
+1 yılManyak
10 Yorumla
+1 yılo ney laann :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi