Sevgilim uyumadan önce südyenimi çıkarmamı istiyor. çıkarıp uyu diyor. Bende de alışkanlık yıllardır südyensiz uyumam...
göğüslerim 72 destekli kullanıyorum hatta sürekli kullandığım bir marka ve model var... göğüslerimin küçük olduğunu biliyor ama hiç görmedi... aramızda bir şey geçmedi... seneye yaza evililik düşünüyoruz... beraber yaşamıyoruz yan yana değiliz... amacı ne olabilir neden südyenle uyumamı istemiyor?
Aslında bunu çokta önemsediğin kanaatinde değilim koyduğun gif e bakarsak. Birazcık hormonların depreşmiş burada malzeme arıyorsun kendine. Sütyenli yatmanın bilimsel olmasada göğüs kanseri riskini artırdığı söyleniyor. belki faydam olur soruya :))
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
koyduğum gif insanların dikkatini çekmek için yoksa kimse cevap vermiyor
evet cinsel sağlıkta olabilirdi. Dediğim gibi uyurken çıkarırsan hem rahat uyursun hemde olası bir riski önlemiş olursun. zaten kadınların çoğunlğu uyurken kullanmıyormuş rahatsız ediyor diye
Sonuçta bunu senden isteyen sevgilin ve ileride evlilik düşündüğün birisi. Yani sokaktan geçen bir adam istemiyor... O yüzden herşeyin altında bir kötülük aramayın.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya kötülük değil de acaba südyensiz büyüyor mu ya da o büyüsün mü istiyor diye düşündüm
Ya şimdi araştırmış olabilir veya o konuyla hiç alakası da olmayabilir. Veya seni üstsüz görmek hoşuna gidiyordur, sabaha kadar seni seyretmek istiyordur felan da filan.
bunla başlayıp telefonda cinselliğe kadar konuyu getirecek belli. Bir müddet sonra senden mast yapmanı ve o sesi duymak isteyecek
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sana sarıldığımı düşünüyorum ve ben evlenince de südyenle yatırmam seni taksanda çıkarırım dedi seni hissetmek istiyorum dedi... hiç cinselliğe gelmedi konu sadece sarılıyorum sana diyor o kadar
İlk başta konuyu cinselliğe getirip eşeklik yapmazdı zaten. Bunlar yavaş yavaş olur. Senden her gün küçük bir taviz koparır 2-3 sonra kendini onla telefonda karşılıklı mast yapar vaziyette bulursun 😆😆😆 böyle bir durum istiyorsan sen bilirsin 😆😆😆 ama oraya doğru yavaş yavaş gidiyor
Aranızda hiçbir sey gecmedi telefonda bile konusmadınız ama sana sutyenle uyuma çıkarıp uyu diyebiliyor güzelmiş 😂 eminim başka şeylerde diyordur sen hatırlamıyorsundur 😂
hiç resim istemedi... neden bunu istiyorsun dedim evlendiğimizde südyenle uyutmam seni hatta taksan bile çıkarıım evli olduğumuz bir gece hiç bir şey yaşamasak bile taktırmam ben sana sarıldığımda südyenini hissetmek istemiyorum seni hissetmek istiyorum dedi
evet öyle bir söylem var doğru mu yani südyensiz uyumak, gezmek vs. büyütür mü? bunu düşünmesi kötü değil mi? gider iri göğüslü bir kızla evlenirdim ben...
Seni boyle kabullenmesi gerekir bence sacmalamis onun penisi kucukse sende ona donsuz yatmi diyceksin onu oyle kabulleniceksin bence aranizda sorun olabilir bu tarz sylerl zamanla
bencede ben 167yim 52 kiloyum sürekli kilo al diyordu uyardım deme böyle dedim şimdi de öğlen ne yedin yok aralarda da bir şey ye gibi çaktırmadan söylüyor çok kırıcı...
Bence boyunda kilonda cok guzel fiziginde gayet guzeldir yanlis anlama ama sevgilin balik etlilerden hoslabiyo sanirim hatta bulmus bunuyo ben burada yalnizkenilletin bu salakligi beni cok uzuyo 😊